Analna kontrola (GAY priča)

20
Share
Copy the link

-Imao sam nekih problema sa anusom,nelagodnost,pečenje,osećaj nemira,probao sam razne kreme ali imale su kratak efekat,rešio sam da se obratim Lekaru.Otišao sam do obližnjeg Zdravstvenog centra ali pošto je bila sezona odmora moj Doktor je bio odsutan,bio je mlad i pomalo ne iskusan ali u ordinaciju me je primila njegova zamena,iskusan,stariji,krupan,visok i crn,muškarac od kojeg su mi klecala kolena.
,,Izvolite,sedite,,-ponudio me je stolicom.
,,Hvala,,-seo sam,dodirnuli smo se kolenima.
,,Recite,u čemu je problem,,
,,Ne znam kako da objasnim,imam nekih problema u Analnom predelu,vaš kolega mi je davao nekakve kreme i masti ali opet je problem Doktore,,
,,Tu smo da rešimo sve,skinite se i lezite na krevet stomakom na dole,,-poslušao sam ga,slatka jeza je prožimala moje telo,osećaj stidljivosti bio je veoma jak dok je moja guza bila otvorena pred njim kao na dlanu.
Stavio je rukavice,osetio sam nežan dodir na guzi,hladan gel sa njegovog prsta razbio je za trenutak taj osećaj uživanja,prodirao je polako prstom,malo je bolelo ali je bilo lepo dok je dodirivao prostatu,nesvesno sam počeo da se nabijam na njegov prst,njegovo otežano disanje viorilo se ordinacijom,prihvatio je igru,jebao me je prstom,tako da se primećivalo da nije slučajnost.

,,Ovde je sve u redu,vaša guza je potpuno zdrava,ne brinite,,
,,ne moguće Doktore,njoj treba lek,siguran sam da joj treba nega,,
,,Svakako joj treba lek ali jedna inekcija od 19 cm,,-izvadio je veliki kurac iz svojih belih pantalona.
,,Navali na kitu,,-gurnuo mi je glavu na svoj kurac,nije morao da mi ponavlja dva puta,jedva sam dočekao da ga stavim onako vrućeg,pulsirao je sočan,pun sokova,osetio sam kao da se topi na mojim usnama.
Njegov kurac je bio prošaran venama,ukrašen prelepim glavićem,preko svake sam prelazio jezikom,Doktor je uživao dok sam mu sisao glavić kao bombonu,dodatno ga je palio moj pogled dok sam ga zadovoljavao.
-Stavio mi ga je u dobro podmazano guzu,bolelo je jer mu je bio preterano veliki ali ipak je prijalo,taj slatki bol,dok me je tucao,tiho sam jecao i molio ga da ne prestaje,svojim snažnim rukama mesio je guzove a povremeno u naletima zadovoljstva bi me pljesnuo da bi stvarao valove.
,,Vašoj guzi je potreban lek,redovno primanje antibiotika na svakih 6 sati,,
,,Da,da,to mi je potrebno,samo me punite antibioticima,,-uživao sam,konačno sam dobio to što sam tražio,pravu muškarčinu,koja zna da prepozna moje potrebe,moja guza je bila veoma gladna a Doktor je znao kako da je izleči.
-Nabijao se sve jače i jače,počeo je da svršava u meni,prijao mi je osećaj prskanja sperme koja se razlivala duboko unutra,lep je osećaj,Doktor je voleo da puni guze,uživao je u tome,da je sve prošlo u redu želeo je lično da se uveri,naguzio sam se i njegov sok je krenuo napolje,podmazao mi je svojim losionom ceo anus i zalečio ga bar na neko vreme.

Nakon dobijenog leka,dao mi je recept reda radi ali mi je zapravo usmeno prepisao dobrog,izdržljivog,obdarenog jebača,Kamiondžiju,Fizičkog radnika,Majstora,nekog dobrog u krevetu koji neće dozvoliti da moja sočna i mesnata guza pati.