170. Ispovest jednog biexualca – Ponizni bračni par

46
Share
Copy the link

Nakon susreta sa Verom, polako me je krenulo. Nije išlo bog zna kako, ali dovoljno da zadovoljim svoje sexualne potrebe, kao i da dosta dobro popunim svoje finansijske rezerve. Nakon nekoliko bezznačajnih kontakata sa osobama oba pola, koji nisu bili vredni pomena jer je u pitanju bila klasika i nešto malo para, javili su se oni. Bračni par. Javili su se na preporuku gospođe Vere.
Bračni par su bili Mira i Jovan, sa svojih 40-tak godina. Ona, prelepa, mada malo premršava za moj ukus. On skladno građen, ali na žalost sa veoma malom kitom i problemima sa erekcijom. Oboje su bili dobrostojeći intelektualci poznati u krugovima svoje profesije, te mi je najbolja preporuka od strane Vere bila moja diskrecija.
Prvo smo se upoznali Jovan i ja. Sedeli smo u jednom kafiću ispijali piće i dogovarali se. Tada mi je Jovan skrušeno priznao da ima problema sa erekcijom, ali i da pored toga voli da gleda kako mu neko drugi kreše ženu. Za Miru je tvrdio da je jebežljiva i uvek gladna kurca, ali da ima visoke standarde po izboru partnera, tako da je neophodno bilo da i pored našeg dogovora se upoznam sa njom i pritom joj se dopadnem. Na kraju, Jovan mi je rekao da isto tako vole potčinjeni odnos, ali bez grubosti u s/m fazonu. Privršavali smo piće i tada Jovan reče:
– Ništa onda. Mislim da smo se sve dogovorili. Sada ostalo zavisi od Mire.
– OK – odgovorio sam – Onda vidimo se sutra na ručku pa ćemo odlučiti o svemu.
Sutradan smo sedeli u prijatnoj atmosferi poznatog restorana i uz ručak dogovarali detalje. Mira je bila prelepa. Vitkog tela, svetlo smeđe kose i za svoje telo zaista dobre i dosta velike sise. Nakon ručka dok smo ispijali kafu, izvinio sam se i otišao do toaleta, dajući im vremena da se dogovore. Kada sam se vratio za sto, oboje me dočekaše sa osmehom na licu, što mi je dalo nadu da ćemo se dogovoriti.Tada je Mira ustala sa stola i uputila se do toaleta. Čim se je udaljila, obrati mi se Jovan:
– Matori, prošao si test kod Mire. Sviđaš joj se…
– Drago mi je, mada moram da priznam da se i ona meni sviđa. Lepa je…
– Hvala… Nego, nešto smo razgovarali… Znaš malo smo nestrpljivi, pa bi bilo dobro kada bi mogao večeras da svratiš do nas…
– Odlično… Odgovara mi…
Nakon ručka smo se razišli i pozdravili kao da se znamo sto godina. Otišao sam odmah kući da se odmorim i pripremim za večerašnji susret.

Nas troje kod njih u stanu. U dnevnom boravku. Stojim nasred sobe u odelu sa kravatom kao da sam na prijemu u nekoj ambasadi. Njih dvoje goli kao od majke rođeni. Kleče na kolenima licem okrenutim ka meni. U ruci držim krajeve dva lanca, povoca. Jedan je prikačen na Jovanovu ogrlicu oko vrata, dok drugi na Mirinu. Vodam ih po sobi kao dva kera, odnosno, kao kera i kučku. Oboje gledaju u mene kao u Boga. Prija mi ova dominacija. Prišao sam fotelji i seo dok su njih dvoje docupkali četvoronoške za mnom. Oslonio sam se, ispružio i raširio noge. Mira i Jovan su klečali ispred mojih nogu i ćuteći me gledali u oči.
– Stani iza mene… – rekao sam Jovanu i cimnuo lanac. On poslušno ustade, obiđe fotelju i stade iza mene. Mira je i dalje čučala i nemo me gledala u oči.
– Izmasiraj mi vrat i ramena… – rekao sam odvezujući kravatu i olabavljajući kragnu košulje. Kravatu sam bacio na pod pored fotelje, a Jovan poslušno spusti svoje ruke na moja ramena i vrat i poče da me masira.
– Ti dođi ovamo… – rekao sam Miri pokazujući očima na moje međunožje. Povukao sam njen lanac tako da sam joj glavu približio mom šlicu.
– Znaš šta treba da radiš… Počni… – odigao sam malo kukove kako bih joj dao do znanja šta želim.
Ona poslušno poče polako da mi otkopčava šlic. Zatim je otkopčala kaiš i rastvorila mi pantalone. Zavukla je ruku i lagano napipala moj već dignuti kurac. Izvukla ga je polako kao da se bojala da će se polomiti. Svukla mi je malo gaće i uhvatila me za koren kurca. Primakla je svoje lice mom glaviću i lagano ga strpala sebi u usta.
Sklopio sam oči i počeo da uživam. Jovan mi je masirao ramena i vrat, dok mi je njegova žena znalački pušila kurac. Dudlala ga je igrajući se samo sa glavićem, a Jovan je sve to posmatrao preko moje glave. Mada mi je to prijalo nisam još uvek bio zadovoljan.
– Gutaj kučko… – rekao sam joj oštro i odigao kukove kako bi joj ga još više nabio cimajući lanac.
Ona ćuteći obuhvati moja jaja rukama i polako poče da guta moj kurac.
– Takoooo… gutaj ga… celog…
Mira je milimetar po milimetar osvajala moj kurac koji joj je ulazio duboko u grlo. Čuo sam kako Jovan iza mene uzbuđeno sve glasnije diše. Kako ga je Mira pušila i gutala tako je Jovanovo uzbuđenje sve više raslo.
– Liži mi malo jaja…
Mira poslušno ispusti moj kurac iz usta i dahćući prinese svoje usne mojim mudima. Prvo je jezikom oblizivala svako moje jaje. Očigledno je bilo zadovoljstvo na njenom licu. Onda je uzela prvo jedno, pa onda i drugo mudo u usta. Prijatna toplina mi obli jaja i ja umalo ne svrših.
– Dosta je bilo… Sada si ti na redu… – rekao sam Jovanu i cimnuo ga za lanac. Ovaj poslušno obiđe fotelju i dođe ispred mene. Stajao je mirno kao vojnik.
– Šta čekaš? Sedi… – naredio sam mu.
Jovan poslušno opkorači moje noge okrenut leđima ka meni. Sve vreme sam ga usmeravao lancem kako da se ponaša i postavi. Uhvati je rukama moj nadignuti kurac i počeo polako da spušta svoju guzu ka njemu. Osetio sam njegov pulsirajući čmar na vrhu mog glavića. Onda „flop“… moj mu glavić glatko upade u guzu. Čim je osetio da mu je glavić upao, Jovan naglo nasede i nabode se na moj kurac do jaja.
– Aghhhh…. tooo…. – uzdahnuo sam i povukao lanac ka sebi. Jovanova glava krenu unazad i to ga nabi na moj kurac još više. Zadovoljan mojim kurcem u guzi, Jovan se osloni rukama o moja kolena i polako odiže guzu. Moj mu kurac ispade do pola. Onda je krenuo da se vraća nazad i ponovo naseda na njega do jaja. Počeo je da ponavlja te pokrete sve brže i brže, tako da je za nekoliko minuta to preraslo u pravu jebačinu. Jovan je poskakivao i nabijao se na moj kurac kao bludna kurva. Tada sam osetio da mu se bliži svršavanje i naglo sam cimnuo lanac.
– Dosta… – iako mi je bilo teško i nevoljno, morao sam da prekinem, jer je i to bio deo igre – Dosta ti je bilo… ustaj…
Jovan poslušno ustade i moj mu kurac ispade iz dupeta i onako sluzav šljapi me po stomaku.
– Sada si ti na redu… – obratio sam se Miri koja je do tada poslušno klečala i posmatrala šta nas dvojica radimo.
Jovan se razočarano pomeri i ustupi mesto Miri. Ova sva ozarena što je došao red i na nju opkorači me, zgrabi za kurac i žestoko nasednu.
– Ohhhh… – oteo joj se uzdah iz grla zadovoljna prodiranjem mog kurca u njenu vrelu vlažnu pičkicu. Nije čekala ni trenutak, već je odmah krenula da poskakuje na mom kurcu. Klizila je kao čigra vrteći kukovima i primajući moj kurac glatko u svoju utrobu.
– Dosta je bilo… – rekao sam joj i cimnuo lanac – Sada u guzu…
Ona poslušno odiže svoje dupe i moj joj kurac ispade iz pičkice. Presijavao se na svetlu od mojih i njenih sokova. Ona ga rukom pomeri samo malo i nanišani svoju guzu. Kada je namestila moj glavić na svoj čmar, Mira nasede naglo kao malo pre dok joj je ulazio u pičkicu.
– Arghhhh…. – oboje smo kriknuli od bola i zadovoljstva. Mira je nastavila da poskakuje i nabija se kao do malopre.
– Ti… Šta gledaš? Liži… – obratio sam se Jovanu, a ovaj poslušno kleknu na kolena ispred Mire i prinese glavu njenom međunožju. Trebalo mu je malo vremena da uhvati ritam Mirinog nabijanja na moj kurac, ali ubrzo je glavom pratio pokrete njene pičkice i sa uživanjem ispijao i lizao njene sokove.
Jovan je dobio ono što je želeo. Drugi muškarac mu je jebao ženu i razbijao je od kurca, a on je sve to mogao da posmatra iz neposredne blizine. Pri tome je istovremeno lizao ženinu pičku dok je prstima drkao svoj mali kurčić.
Ja sam uživao. Imao sam potpunu dominaciju nad ovim parom i uživao u sexu sa njima. Povremeno bih im cimnuo lanac kako bi im samo dao do znanja ko je ovde glavni. Iako sam u glavi pre toga imao razne kombinacije poza koje bih isprobao sa njima, toliko mi je bilo lepo da sam odustao. Ostavio sam to za kasnije ili neki drugi susret ako ga bude bilo.
Prva je krenula Mira. Nabila se na moj kurac koliko god je mogla tako da sam osetio Jovanovu bradu kako mi dodiruje muda dok joj liže pičku. Telo joj je zadrhtalo i ona snažno zgrabi svoje sise i poče besomučno da ih mesi.
– Ahhhh… evo meee… svršavaaaaaammm… – vrištala je.
Jovan je samo ćutao ustiju punih njene pičke i sa zadovoljstvom ispijao sokove njenog svrša.
– Evo ti ga kurvoooo… – krenulo je i iz mene.
– Daj mi ga…. kurva sammm….
– Kurva si jer te jebe drugi dok tvoj muž gledaa… ahhhh…. – ušpricavao sam ogromne količine sperme u njenu guzu.
– Jesam…. ahhhh…. osećam teeee… ohhhhh… kako ti je vrela sperma….
Punio sam Mirino dupe kao da sam želeo da zatrudni. Ona je samo vrtela kukovima i grčeći svoj guzni mišić izmuzavala svaku kap mog semena u svoju nutrinu. Za to vreme Jovan nije prestajao da joj klečeći liže pičkicu.
Konačno smo svršili. Mira ustade i moj joj kurac ispade iz dupeta. Primetio sam kako joj čmar zjapi kao ogromna pećina. Kad je iskoračila, guzica joj popusti i ona izdajnički prdnu, a iz dupeta joj ispade pozamašna količina moje sperme. Svo troje se nasmejasmo na to, a kada je Jovan sa zadovoljstvom na licu ustao, ugledao sam male tragove sperme na mestu na kome je do malopre klečao.
Pustio sam lance i ruke mi klonuše pored naslona fotelje.
– Miro daj nam po hladno pivo da dođemo k sebi… – reče Jovan skidajući ogrlicu s lancem sa vrata.
– Da mislim da bi mi prijalo hladno pivo… – rekao sam.

Mira i Jovan su bili jako zadovoljni. Još mnogo puta smo se sretali i na obostrano zadovoljstvo uvodili još mnoge druge stvari u igru. Iako su znali bogato da me nagrade za moj trud, moram da priznam da mi je zadovoljstvo bilo sexati se sa njima i da bih pristao i za džabe.