Antonio

30
Share
Copy the link

Firma u kojoj radim bavi se projektovanjem i izgradnjom poslovnih i stambeno-poslovnih objekata. Zahvaljujući genijalcima koji su izmislili “svetsku ekonomsku krizu” trenutno glavna preokupacija je da sa jednom multinacionalnom firmom sklopim aranžman oko poslovno stambenog kompleksa u gradu. U konkurenciji dve firme stranci su poslali svog predstavnika, talijana po imenu Antonio, da pogleda naše makete i da donese odluku. Svaki dan sam se bavio Antoniom što u birou u gradu, što na lokaciji. Provodeći toliko vremena sa istim likom malo bliže sam ga upoznao. Oženjen, otac dvoje dece, 38 godina, sportski tip vitak visok crnomanjast sa zelenim očima. Slika i prilika pravog italijana. Oduševilo me je to što lik uopšte nije uštogljen, ne gleda dlaku jajetu, već totalno opušten. Ono što me posebno iznenadilo je što nije prestajao da priča o pičkama. Ako normalan muškarac za 24 sata pomisli 300 puta na sex, on pomisli barem 600 puta. Vodio sam ga u šetnju gradom, čoveku se zavrtelo u glavi. Nije ni čudo, šetanjem krajem maja po centru grada, je da poludiš od ženske lepote. Par puta sam naručivao poslovnu pratnju kada smo išli na lokaciju. Masimo je otkačio, zezanje po noći i noćenje na lokaciji. Samo je vikao “bravisimo amico bravisimo”. I tako već desetak dana.
Moja žena je delom oguglala a delom poludela, koliko vremena provodim sa Antoniom. Ona i ja smo u braku 17 godina. Radi kao lekar, dvoje dece. Uglavnom solidan brak. Tešio sam je da zbog ove situacije moram da dobijem taj ugovor. Gutala je i trpela. Kada sam video da je prednost na strani moje firme pozvao sam Antonia na večeru u našu kuću. Draga je malo gunđala ali se brzo pomirila i napravili smo gala veče za našeg gosta. Inače moja žena oduvek je jebozovno izgledala, uzak struk je još više isticao njeno dupe za kojim su se svi okretali, duge vretenaste noge na višoj štikli su samo pojačavale taj utisak. Kratka kosa, oči koje “govore”, senzualne usne, sve u svemu vamp žena. Supruga je za to veče obukla crnu haljinu uz telo do pola butine u kompletu sa crnim čarapama i figura je izgledala fantastično.
Pojavio se u dogovoreno vreme. Nije se video od ogromnog buketa cveća a u drugoj vino. Predao je dragoj buket, poljubio ruku i izrekao hiljadu komplimenata, prešli smo u salon pijuckali piće i pričali o koje čemu. Kako je u Italiji, kakve su razlike… Pričao je dragoj i o svojoj porodici. Celo veče proteklo je fino. Popila se koja čaša više. Komplimenti mojoj supruzi bivali su sve sočniji. Kako lepšu ženu od nje ovde nije video i slično. Samo se smeškala. Prijalo mi je koliko je očaran njome… Na rastanku dogovorili smo se da sutra veče odemo u neki restoran. Odabrao sam jedan u kome sviraju latino dance. Pitao sam Antonia da mu pozovem neku ribu, insistirao je da samo nas troje idemo.
Prijatan ambijent, dobra muzika, piće, veče je počelo odlično. Draga i ja odigrali smo jedan cha cha cha. Moja žena je tako vrckala da su je svi kradom gledali. Lepršava haljina je pojačavala utisak. Po povratku za sto Antonio nije krio oduševljenje. Nedugo, pozvao je dragu na ples. Igrali su nedaleko od mene. Posmatrao sam ih. Znam da je svaki latino ples u stvari seksi ples, ali čini mi se da je Antonio po malo preterivao u zahvatima. Kako je čvrsto privlači, drži oko struka… Supruga je izvela jednu piruetu a haljina se zadigla da su se videli krajevi čarapa. Fantastičan prizor. Po povratku za sto sve je delovalo normalno. Vino je teklo u potocima da bi nas rashladilo. Antonio mi reče: blago tebi amico kakvu ženu imaš, tako je seksi prava bomba. Prijalo mi je ali nisam znao kuda sve to vodi. Smenjivali smo se u igri sa mojom suprugom. Njoj je bilo prelepo. Odavno nismo ovako opušteni bili. Ništa mi nije govorila. Posle par buteljki sve nas je uhvatilo piće. Antonio je trtljao i dalje o lepoti moje drage, a ona se smejuljila vragolasto, kako samo ona zna. Kada je supruga otišla u toalet Antonio mi reče nešto usled čega sam se na momenat zaledio: Amico vidim kakva ti je žena i osećam da hoće a ti bi mogao da se potrudiš i da mi je nabaciš!!! Ostao sam bez vazduha par trenutaka. Piljio sam u njega i pre nego što sam išta rekao on se nasmeja i reče: šala hehehe.. Nisam se nešto smejao, ako ništa drugo šala je glupa. Tek opet on ma nije šala ozbiljno mislim. Da li da ga odmah udarim kao pravi balkanac ili …. U tom trenutku moja žena se vraćala za sto pa je ovaj razgovor prekinut. Antonio se ponašao kao da ništa nije bilo a ja nekako odsutno. Kako je draga bila prilicno pijana to nije ni primetila a i kako bi kada je Antonio i dalje nešto pričao. Ostali smo još malo pa se razišli. Dok nas je taxi vozio, razmišljao sam o tome šta mi je Antonio predložio, i koliko god da ne želim, dno stomaka i moj kurac su mi davali do znanja da mi se ideja sviđa. Da namestim nekom da mi jebe ženu. Šašavo. Dragoj nisam ništa rekao, prokomentarisali smo da je veče bilo prijatno. Zapazila je kako Antonio lepo igra i kako je prijatan.
Kada sam se sutradan našao sa Antoniom, na prvoj pauzi kada smo ostali sami upita me:
– da li si razmislio o mome predlogu
– pa zar nije šala u pitanju
– ni slučajno zbog tvoje žene bi i na mesec išao
– Antonio ne glupiraj se, pa pričamo o mojoj supruzi
– da, znam
– pa zar ne misliš da me time vređaš
– ne nego mislim da ti dajem kompliment da ti je žena poželjna
– to znam i sam
– pa amico razmisli dobro ima i drugih o*ija u ovoj igri
Bezobraznik. Pa sada još i ucena. Svašta bi mu rekao, ali razum je vladao, inače bih uprskao. Ubacio je u igru i posao. A to je trenutno bila moja egzistencija. Šta da radim? Hiljadu kobinacija mi se motalo po glavi. U razgovoru sa svojima u Veneciji, počeo je da pominje konkurentsku firmu. Vrag je odneo šalu. Rekoh mu da to što to traži od mene nije razlog da meša sa poslovima. Samo se zago*no nasmešio. Razgovaraću sa ženom pa kud puklo da puklo. Pokupio je sa posla i pravac kući. Počeo sam okolišati, da bi me prekinula i pitala šta ustvari hoću. Šlok. Pa eksplozija. „Pa ti si lud. Nisam ja kurva. Pa zar to misliš o meni. Pa … pa…“ gomila toga. Ćutao sam šta da joj kažem. Stvarno od nje pravim kurvu. Dok sam je slušao, a u sebi razmišljao o tome da je kurva da se jebe sa drugima, kurac mi se digo. Znak. Slušaj ljubavi, znam šta tražim od tebe ali to je u interesu nas i naše dece, svega. Krenuo sam da je ubeđujem. Prepirali smo se celo po podne. Rezultat nerešen. Koristio sam sve moguće argumente…
Dok sam je vozio na posao rekoh joj da razmisli. I dalje isto. Kada sam sreo Antonia, rekoh mu da radim na njegovom predlogu. Potašao me po ramenu i reče bravo znao sam da si čovek za ovaj posao. Dripac ucenjivački.
Kod kuće situacija kao juče. Negde oko deset uveče draga me upita: pa dobro a šta bi ja trebalo da radim. Konačno se klatno pomera na moju stranu. Rekoh joj kako sam ga ja shvatio da izađu negde u restoran na piće, a posle… „I to što će me neko jebati tebi neće smetati“, prekinu me. „Neće naravno a i viši ciljevi su u pitanju“. Još par rečenica i pristala je. Tu noć sam je razbio od kurca kao u danima kada smo počeli našu vezu.
Sutradan kažem Antoniu da je sve dogovoreno. Nazvao je moju zenu iz moje kancelarije i razgovarao sa njom kao da ja nisam tu. Rekao je da je očaran njom i da jedva čeka da je vidi. Kada sam stigao kući draga je bila u kupatilu.Pozvala me ja da joj pomognem oko nečega.“ Šta treba?“ „Obrij mi lepo usmine a iznad napravi mali trougao“ reče mi. I ranije sam to radio, ali sam obično iznad pravio tračicu i dok sam to radio spremao sam je za sebe, a sada… Dok sam se raspremao ušla je u sobu gola i počela da se sprema. Gledao sam kako stavlja haltere, kako navlači čarape na noge. Crni čipkasti brus čipkaste tange. Šminka i frizura su kompletirali izgled. Preko je obukla dugu haljinu sa izrezom do pola butine. Fantastično. Još smo malo pričali a onda je taksi stigao. Kroz prozo*am gledao kako je Antonio sačekuje ispred vrata ljubi u obraz i otvara vrata taksija. Gledao sam kako se gube u daljini…
Nisam mogao da zaspim. Šetao sam po kući i pitao se da li sam normalan. Za to vreme kurac me je ubeđivao u suprotno. Zamišljao sam kako je odvodi u sobu, skida uživa u njenom telu. Izdrkao sam a uzbuđenje me je još držalo. Stigla je kući oko dva . Dočekao sam je na vratima. Čudan osmeh joj je lebdeo licem. Kako.. „šta? Pa sve ono što si tražio, zadatak obavljen“, reče mi. Pričala je i otišla u spavaću sobu da se presvuče. Išao sam za njom i zapitkivao. „Da, popili smo piće u restoranu, večerali i onda više nije mogao da čeka. Otišli smo u njegov apartman“… Tada je skinula haljinu. Nema gaćica. „A gde su ti gaćice?“ „Zadržao ih je za uspomenu.“ Gledao sam je onako golu, sveže izjebanu i htedoh i ja da je pojebem. Nije mi dala. „Preumorna sam a i još malo ljuta na tebe zbog ovog večeras“, odgovori mi. Prihvatim mada mi nije lako, sam sam tražio. Još jednom sam ga izdrkao pre spavanja.
Antonio je sutradan sjao. Čak mi je u pauzi rekao kako imam vulkan od žene, kako je neverovatna u krevetu. Palilo me je to što slušam, ali s’ druge strane, mislim se ovaj nije normalan. Kao da priča drugu kako je jebo neku ribu a ne mužu kome je predhodnu noć jebo ženu. Još uvek izmešanih osećanja, shvatio sam da mi ova situacija uopšte ne smeta naprotiv.
Po podne dragoj je stigao ogroman buket sa kratkom posvetom “ za predivnu noć”. Osmeh od uva do uva. Pitala me kratko „Šta je sa poslom?“ „Potpisan je predugovor ostala je razrada“, rekoh. Malo kasnije zvono na vratima. Ne mogu da verujem. Antonio. „Kako ste dragi prijatelji?“ a u ruci šampanjac, „da nazdravimo uspešnom poslu.“ Moju ženu grli i ljubi, i držeći je oko struka ulaze u dnevnu sobu, a ja donosim čaše. Šampanjac puca i nazdravljamo. Ne čudim se Antoniu što je došao jer kako je alav na pičku, znam da je došao da kresne moju suprugu još jednom. Sedeli smo i pijuckali, samo je pomenuo da ćemo u Veneciju za pet šest dana na potpis ugovora. Draga ustade i ode do kuhinje a Antonio mi reče: „odmah se vraćam“. Pomislio sam ode u toalet a on pravo u kuhinju. Gledao sam za njim, a onda odlučih. Priđem vratima i provirim. Držao je moju ženu zagrljenu, mesio joj dupe i strasno ljubio. Što njega nije briga da li ću da naiđem razumem, ali što moja supruga ne haje, e to već…. Sam si to tražio od nje pa sada ćuti. Gledao sam ih kako se ljube i osećao trnce u malom stomaku. Sada je već zavukao ruku ispod suknje a zatim i drugu. Pa neće je jebati valjda u kuhinji. Tada mu ruke povukoše gaćice na dole. Moja draga iskoračuje, a on miriše i trpa gaćice u džep. Ako ovako nastavi da skuplja, žena će mi ostati bez gaćica. Prekinuše. „Ajmo u sobu nema smisla“, čujem ženu kako mu govori. Vratim se na mesto. Sedaju. Znam da supruga na sebi nema gaćice i to me strahovito uzbuđuje. Prekrštam noge da sakrijem erekciju. Još malo smo sedeli, a onda Antonio predlaže da odemo u neki klub da nastavimo zabavu. Rekoh mu da moram da pripremim materijale za sutra, a on nastavlja „pa idemo mi onda“. Draga oduševljeno prihvata. Na brzinu se sprema i odlaze. Tu noć se nije ni vratila kući.
Kada sam je sledećeg dana pitao šta to radi samo mi kratko reče:
– ti imaš svoj a ja svoj ugovor
– kako to misliš
– Anotino je tražio da mu budem vodič ovih dana po gradu uz adekvatnu nadoknadu
– svašta pa nisi ti poslovna pratnja
– što? ako mogu da budem na usluzi tvojim poslovnim parterima, mogu valjda i za svoju dušu
– ma šta govoriš to?
– prihvatila sam, čak sam uzela i slobodne dane, jedino sam mu rekla da kod tebe u firmu neću dolaziti
Ćutanjem sam prihvatio tu činjenicu. U šta sam je to pretvorio? Moja žena poslovna pratnja…
Narednih dana stalno je bila sa njim. Poslednjeg dana u gradu otišli smo na večeru. U restoranu je sedela sa njegove strane. Moje prisustvo joj uopšte nije smetalo. Antonio je čak spuštao ruku ispod stola i po pokretima ruke, znao sam da je dira ispod suknje da joj mazi picu. Neverovatno kakav zaokret u životu. Dok je dirao ispod stola, ta situacija me je mnogo uzbuđivala. Nakon večere pozvao nas je u svoj apartman na još jedno piće. Hteo je valjda da pokaže kakvu moć trenutno ima nad nama. Seo sam u fotelju a njih dvoje na dvosed. Dok smo pijuckali, njegova ruka je bila oko njenog struka. Kao da mene nema. Nikome nije smetalo moje prisustvo. Onda ju je privukao i poljubio. Ona je obavila ruke oko vrata a on je drugom mazio po telu, hvatao je za sisu a onda zavukao ruku ispod haljine. Moja žena je samo raširila noge. Svestan da gledam, zadigao joj je suknju. Opet bez gaćica a i šta će joj. Gledao sam kako joj mazi picu, kako joj zavlači prste. Bili su sve uzbuđeniji a i ja. Onda prekinuše i samo mi reče: izvini nas za trenutak. Uhvati je za ruku i povede u spavaću sobu. Vrata se nije ni trudio da zatvori. Čuo sam ih kako dahću i šuštanje odeće. Ustao sam i provirio na vrata. Draga je ležala, a njemu je glava bila među njenim nogama. Lizao joj je picu, prste joj je zabijao, a supruga je uzdisala, očigledno je Antoinio to dobro radio. Zatim je ustao, kleknuo kod glave i dao joj kurac na pušenje. Odmah ga je strpala usta a rukom drkala koren. “Bravisimo cara mia bravisimo” ječao je Antonio. Pušila mu je izvesno vreme a onda je naguzio. Jednom rukom je uhvatio za guz i širio ga, a drugom svoj kurac i polako centrirao u njenu gladnu pičku. Kada joj je uvukao, uhvatio je i drugi guz i brzo počeo da je navlači na kurac. Čulo se lupkanje guzova moje supruge o njegov stomak i njihovo sve glasnije stenjanje. Promenili su pozu. Antonio je legao a draga ga je zajahala. Znam da joj je to omiljena poza i da uvek brzo svrši. Uskoro je vrištala od zadovoljstva. Antonio je bio pri kraju. Polegao je na leđa podigao noge i zabio. Odmah je počeo brzo da se nabada, još malo i čulo se njegovo stenjanje. Izvadio ga je i prskao je po stomaku i sisama. Kada je svršio moja žena je prišla i strpala ga usta. Pušila ga je još malo. A onda je Antonio ustao a supruga je ostala da leži. Vratio sam se u fotelju. Izašao je iz sobe go. Poluopušten kurac mu se klatio. Reče mi: „možeš sada i ti da jebeš, na kraju krajeva to je tvoja žena“. Ćuteći ustadoh i uđoh u sobu. Supruga je i dalje ležala. Samo se smeškala i oblizivala. Prišao sam do kreveta, spustio pantalone i već dignut kurac joj dao na pušenje. Ništa nije progovorila, samo ga je strpala usta. Pušila ga je sa neviđenim žarom. Dok ga je sisala i drkala drugom rukom je masirala jaja. Sve što se dešavalo poslednjih dana mi je proletelo ispred očiju. Eksplodirao sam u njena usta. Samo je ječala i nastavila sa pušenjem. Kada je počeo da pada izvadila ga je iz usta i nasmejana pošla u kupatilo. U boravku, Antonio sedi i pije piće. „Stvarno si srećan što imaš ovakvu ženu., ostavićeš je noćas ovde, a ti sutra dođi oko deset, da odemo na aerodrom, a vi ćete doći za par dana u Veneciju.“ „Naravno“ rekoh…
Sutra veče smo sedeli i prepričavali poslednjih par dana. Supruga mi se zahvaljivala, jer je na taj način otkrila novu sebe. Pokazala mi je tri kompleta donjeg veša i par parfema što joj je Antonio kupio. „I treba“ rekoh „koliko ti je gaćica samo uzeo“. A onda šok. „1000 evrića za par dana nije loše a..?“ Stvarno joj je dao pare a ona uzela. Postala je stvarno kurva. „Pa šta fali“, komentariše, „oboma se isplatilo“. Shvatio sam da mi ovo što čujem u stvari nimalo ne smeta. „Šteta što nemaš još nekog poslovnog partnera za obradu“. Osladilo joj se nema šta, a čekao nas je put u Veneciju…