Dvostruka preljuba (Bisex priča)

47
Share
Copy the link

-Uživala je dok je njegov jezik bio duboko u njenoj vrućoj obrijanoj pičkici,sladio se njenim sokovima zabijen u pohotnom međunožju,zadovoljavao je znalački i vrlo profesionalno,zatekao sam ih po povratku sa posla,prizor me je skamenio,to što sam video samo je potvrdilo sumnje da me žena vara,dugo sam ih imao.
-Predstava koja se odvijala pred mojim očima,u meni je izazivala čudan osećaj,ljubomoru,bes,ne znam ni sam,gurnuo sam vrata i ušao u spavaću sobu.

,,Gorane,,-vrisnula je iznenađeno dok je jahala njegovu kurčinu,stala je predamnom očekujući šamar,nisam mogao da je udarim je*am je mnogo voleo,on je ustao onako krupan,jak i znojav kao pravi muškarac spreman da zaštiti ženu.
,,On mi ništa ne znači,to je samo običan sex,volim tebe,,-počela je sa klasičnom žvakom preljubnice.
,,Smiri se malo ortak,daj da rešimo ovo kao muškarci,,-uključio se i on.
,,Šta da rešimo,jebeš moju ženu mesecima,,-vrištao sam iz očaja razmiđljajući kako mi je brak gotov.
,,Postoji rešenje za svaki problem,,-prišao je i stavio ruku na moje rame,mirisao je neverovatno a kurac mu nije padao,bio je tako blizu mojih usana u spornoj situaciji.
,,Rešićemo ovo kao pravi muškarci,,-gurnuo sam ga na krevet,očekivao je tuču ali ja sam mu se nabio među noge i počeo pušiti taj veliki kurac,bio je iznenađen ali kada sam stavio jezik na njegov glavić i počeo ga obrađivati nije se više bunio već glasno puštao uzdahe.
,,Gorane,,-moja žena je bila šokirana.
,,Šta je dušo,da nisi ljubomorna,red je i ja malo da ga probam,dobar je dasa priznajem,zato se i karaš sa njim,,-završio sam priču stavljajući njegova jaja u usta,bila su tako velika.

-Nije imala kud,skinula je spavaćicu i pridružila nam se,oboje smo sisali kurac njenog ljubavnika,bio je kao blagosloven je*u mu lizala dva dobra jezika je*mo oboje bili vatreni u krevetu,prvi put sam ga osetio u guzi,jeste da mi je bio suparnik ali je bio dobar jebač,znalački ga je zavukao da osim zadovoljstva ništa drugo nisam osetio,obožavao sam da ližem ženinu pičkicu,dok me je njen ljubavnik rasturao,ja sam se sladio njenom ma* koju je do malo pre on tucao,novo iskustvo ali u braku treba sve probati.
-Postavio me je na leđa,digao noge na njegova široka ramena i stavio ga,moja rupica je bila naviknuta brzo na njegov kurac,prijalo mi je dok je unutra,tucao me je kao neku kurvicu,njegov osmeh je pokazivao da mu se sviđam,što i ne bi je*am bio pomalo feminiziran,nežan,očuvan,uživao je u meni dok mi je žena ljubila stomak spuštajući se prema mom kurcu,dok sam joj lickao vrhom jezika klitoris ona ga je stavljala u usta do jaja.
-Bilo je tako dobro,počeli smo da ga drkamo,istresao je spermu na moj stomak par trenutaka pre nego što sam i ja isprskao isto mesto.
-Kako je počelo dobro se završilo ali naš brak više nije bio isti,sve više smo se udaljavali a zbližavao sam se sa Ivanom,naš brak je pukao posle 3 meseca jer ona nije više uživala u takvim igricama a Ivan se zaljubio u mene,preokret koji niko nije očekivao,preselio se kod mene i sada uživamo u našim igricama koje su samo naše.