Oprostajno veče

17
Share
Copy the link

Jos sutra je seminar a onda svako svojoj kući. Bilo je prelijepo, uživali su i dva druga Goran i Mladen su razgovarali o tome kako im se posrećilo.
Kakva žena jebo te, koliko smo samo sreće imali da na nju naletimo.
E pa priznaj da ima moje zasluge, ja sam je ipak prvi upoznao.
Tačno, šteta što sutra odlazimo, mogli bi joj prirediti neko iznenađenje. Slažeš se.
Naravno. Ja odoh da joj kupim neki poklon a ti prati predavanje.
Kupi i neke sitnice da se nađu u sobi. Grickalice, flašu dobrog vina ili sl.
I nekog voća, znaš da je na dijeti i da samo voće jede.
Ok, plati ti sve pa ćemo se raskusurati.
Merima se u to vrijeme pripremala za predavanja. Uistinu joj je i koristilo druženje sa njima dvojicom. U detalje su joj objasnili ono o čemu je slušala na predavanju i zaista je sve shvatila. Tuširala se i uređivala a kroz glavu joj je prolazilo druženje sa njima. Nesvjesno je tuš stajao na njenom međunožju i izazivao joj trnce da je skoro došla u iskušenje da se pomazi. Mada… toliko puta je u ovih par dana bila zadovoljena da bi bilo zaista glupo sad se maziti a još joj se i žuri. Ni slutila nije da će se u toku ovih par dana morati brijati, ipak imala je brijač u kozmetici i obrijala je tek izrasle dlačice oko pice. Nek oprostajno druženje bude što bolje. Ovi mužjaci su zaista zaslužili glatku i uređenu picu. Osječala se predivno. Mirisala se koliko je željela, stavljala karmin koji je željela ne boječi se da će njeni tragovi ostati na ljubavnicima kao kad bi imala sex u Sarajevu sa povremenim ljubavnicima gdje se uvijek žurilo i uvijek pazilo da prevarene ženice ne otkriju tragove karmina ili mirisa na vjernom mužu. U torbu je spakovala dvije kravate lijepo upakovane, koje je spremila da im dadne na poklon da je se sječaju neko vrijeme. Sišla je u salu, pozdravljala se sa kolegama i napokon se pojavio Mladen. Zaista su se diskretno ponašali tako da niko nije slutio šta se odvija kad se svi zatvore u sobe a ko zna sigurno nisu jedini koji su se družili poslije predavanja.
Gdje je Goran.
Otišao je do grada da obavi neke sitnice, doći će.
Ok.
Sjeli su malo odvojeno od ostalih. Bilo je dovoljno mjesta u sali a i uvijek su bili utroje pa im se niko nije primicao znajuči da čuvaju mjesto i za trećeg iz ekipe.
Danas si ljepša nego ijedan dan. Napisao je na bloku i pokazao joj.
Hvala. Napisala je i ona i počelo je pisanje kao da su djeca a ne ljudi u zrelim godinama.
Najradije bih sad ovo napustio pa u sobu s tobom.
Daj budi strpljiv imamo cijeli dan.
Hajdemo gore molim te, pojma nemas koliko te želim.
Nemoj molim te, znaš kakav mi je šef moram sve dobro upamtiti.
Dobro, izdržat ću nekako.
Pisao je a njegova ruke je bila ispod stola i mazila joj nogu preko haljine.
Nemoj vidjet će nas.
Ma kako će vidjet u zadnjem redu smo i sami.
Pa vidi kako plamenjam.
Ma neboj se.
Piskarali su a njegova ruka se zavlačila pod haljinu i mazila joj bijne butine. Pogledala ga je sa smijeskom i pretvarala se da prati predavanje a on je polako napredovao prema vreloj pičkici. Jako ju je uzbudilo sve to, pa čak i da je mogla nebi išla u sobu. Osječala se tako željena i sexipilna. Njegovi prsti su bili na nježnim gačicama i mislila je da mora osjetiti kako su već vlažne.
Samo ga dodirni i vidjet ćeš koliko te želim.
Spustila je ruku na njegove hlače i jasno je mogla osjetiti krutost njegovog velikog debelog kurca koji se kroz hlače činio još deblji. Goran je bio normalno obdaren, njegov je bio malo veći nego kod njenog muža a Mladen je baš imao batinu. Ako je njen muz imao petnaest šesnaest kako je govorio, onda je ovo bilo dvadesetak. I ne samo da je bio obdaren, Mladen je nekako bio i dosjetljiv i hrabar, otkačen, blesav. Odjednom se povukao i pratio predavanje a i ona je a onda je napisao.
Probaj sad.
Neprimjetno je spustila ruku na njegovo međunožje i osjetila vrelo meso tvrdo i prijeteće.
Ludače napisala je ali ju je nešto tjeralo da nastavi da mu ga polako mazi. Goran se uvukao nemrimječen u salu i isto tako bez zvuka sjeo pored Merime. Slučajno je pogledao dole i zapanjio se. Uzeo je njen blok i napisao.
Predstava je izgleda počela bez mene.
A onda mu je ruka polako zalutala pod sto a poslije i pod njenu haljinu. Goran nije bio obdaren kao Mladen ali je bio majstor diranja i milovanja. Osjetila je kako joj pica vlaži uživala još malo a onda napisala.
E dosta je bilo, ostavimo nešto i za poslije.
Nije ni slutila da je Goran već bio u sobi i pripremio grickalice, voće i vino i naravno jedan prekrasan parfem za nju. Napokon se završilo predavanje i slijedio je ručak. Mladen reče “Meni se ne jede”, Goran prihvati a Merima potvrdi kratko “Ja sam svakako na dijeti”.
Čim je ušla u sobu bilo joj je jasno da su spremili oproštaj za nju i oduševila se. Još je sretnija bila jer je i ona njima pripremila poklone. Na stolu grickalice, nekoliko vrsta voća, zdjela sa jagodama… prelijepo. Otvarali su poklone i bili zaista sretni.
Vau, meni si bas pogodila boju rekao je Mladen, što je bio samo razlog da je zagrli i poljubi i uradio je to strasno. Goran je gledao sa strane i nekako mu se svidjela ta uloga posmatrača. Ljubili su se strasno. Stiskali se jako jedno uz drugo i vidio je kako njegova ruka nalazi zatvarač na haljini. Polako ga je otkopčavao i ljubio je a ona je odkopčavala njegovu košulju. Jako mu se svidjela uloga posmatrača pa se zavalio u fotelju i gledao prelijepi prizor. Gledao je kako nestaje košulja sa pleča njegovog kolege i kako njena haljina pada na pod. Odkopčao je grudnjak i njene velike sise su bile uz njegove grudi dok ju je strasno ljubio a ruka mu mazila njenu rasnu guzu prvo preko gačuca a onda se polako počela zavlačiti ispod. Napokon i gaće su bile dole i polako ju je povalio na krevet. U trenu je svukao svoje pantolone i gače te mu se ukazao veliki ud u punoj veličini. Goran se odkopčavao i skidao odječu ali nije se uključivao. Skinuo je sve sa sebe i gledao u prelijepi prizor iz fotelje onako gol mazeći svoj sada dignuti kurac. Mladen je bio među njenim nogama i uživao u mirisima koji su se nakupili još od predavanja. Nije se zaustavljao samo je ponavljalo. Kako si glatka i nježna, kako samo divno mirišeš. Ljubio ju je i lizao cijelo međunožje, i picu i guzu a onda se počeo kretati prema stomaku dok je ona tiho uzdisala i rukama stiskala svoje ogromne sise. Sve dok on polako idući gore nije usnama došao do nabreklih bradavica a zatim je pogledao u lice rekavši, kako si lijepa, kako si samo lijepa. Goran je mogao vidjeti kako u klasičnoj pozi Mladenov kurac dira nejnu pičku i polako se naslanja na nju a onda polako prodire i tone u nju. Jebavali su se četiri dana ovdje ali nikad u klasičnoj pozi i to ga je nekako napalilo. Njene noge su bestidno raširene e njegov dobro građeni kolega ulazi u nju sa svojim velikim udom i on to sve jako jasno vidi. Zabio se do kraja u nju na šta je ona samo malo jauknula a onda nastavila da lagano uvija guzom dok se on u isto tako laganim pokretima kretao u nju i iz nje. Šaputao joj je ti si naša kraljica a ona njemu vi ste moje najdraže ljubavi. Kako me jebeš. kako me samo dobro jebeš. mmmmm, kako me jebeš. Sada je vadio kurac iz nje skoro pa sasvim, mogao se vidjeti glavić kako izlazi a onda se jako zabija u nju, pa opet pa opet. INjena sočna pica je učinila da se sve sjaji a njene usmine su se ispupčavale i uvlačile unutra skupa sa njegovim kurcem. Izvila se u grču pa još par puta a onda stala glasno dišući. Mladen je iskusno sačekao da se smiri a onda opet počeo kretnje gore dole kao i prije. Goran je već bio pri kraju. Osječao je da neće još dugo pogotovo kad je vidio kao ga Merima gleda i smješka se kao da mu želi reči daj ga meni malo. Onda je odjednom ciknula prema Mladenu.
Jjoooj šta mi to radiš.
Pa jebem te ljubavi.
Mmmmmm daaaa. sad napokon znam šta je jebačina.
Cvilila je dok je Mladen pojačavao i jebao je baš snažno i brzo. Goran je krenuo prema njoj u želji da joj da svoj kurac u usta ali nije uspio doći do nje. Osjetio je da će prasnuti iz njega. Nije želio poprskati pod ni posteljinu i dok se okrenuo mlaz vrele sperme je strcao po zdjeli sa jagodama. Pogledao je u Merimu koja je krajem oka vidjela i nasmijala mu se iako je bila sva u znoju od borbe sa pomamljenim Mladenom. Napokon se zabio jako u nju pa opet pa opet a onda ga izvadio i prije nego što če početi štrcati u grču rekao. Želim ti okupati te sise i počeo da prska po njoj a da nije ni završio rečenicu. Nekoliko puta je prsnuo po njoj a onda se svalio na stranu pored nje. Goran je lagao s druge strane i obojica su je zadivljeno gledali dok je ona gledala čas u jednog čas u drugog. Dolazila je do daha i obratila se Goranu.
Molm te daj mi te jagode.
Zaustio je nešto da kaže ali njen pogled sa tajanstvenim smješkom ga je ostavio bez teksta. Uzeo je zdjelu u ruku i izvadio jagodu koja je bila poprskana spermom i stavio joj u usta. Tog momenta joj je zazvonio telefon. Mladen joj ga je dodao a onda legao do nje i dodao joj još jednu jagodu.
Kad dolaziš? Čuo se mužev glas.
Sutra naveče.
Super baš sam te se zaželio.
I ja sam tebe ljubavi, znaš kako sam sama. Govorila je to a drugom rukom mazila Goranov opušteni kurac.
Šta to jedeš, još si na dijeti?
Jagode ljubavi, doduše sa šlagom ali moram nekad malo i prekršiti.
Ma naravno. Ljubim te.
Cmok ljubavi, odoh spavat jako sam umorna.
Ostavila je telefon Pojela još neku jagodu i rukom razmazala Mladenovu spermu po sisama. Neko vrijeme su ležali a onda je zaželjela kafu. Goran je ustao i naručio kafu u sobu. Za par minuta je otišao do vrata ogrnut ogrtačem i preuzeo tacnu. Sjedili su svo troje za stolom i pijuckali kafu. Uživali gledajući jedni duge onako gole. Sjedili su ko zna koliko tako a onda je ona jednostavno rekla. Idemo na krevet maziti se. Legla je u sredinu a njih dvojica sa strana. Ljubili su je sad jedan sad drugi, mazili. Sisali joj bradavice. Mazila im je kurčeve sve dok se nisu potpuno ukrutili. A onda je Mladen legao na leđa. Namjestila se na njega i nabila picom na kurac. Goran joj je neko vrijeme lizao isturenu guzu i vlažio je pljuvačkom a onda polako naslonio glavić između bujnih guzova i počeo kliziti gore dole. Jednog momenta osjetio je njenu ruku kako ga nekako dohvača i namješta u analni otvor. Polako je ulazio u nju mazeći joj leđa dok je Mladen uživao ispod nje.
Jebite me do zore, jebite me do zore. Jecala je.