Rol kita (GAY priča)

26
Share
Copy the link

-Palim se na kreativne momke,posebno na one koji imaju krupne šake,koji znaju da rade nešto svojim rukama,među omiljenima su mi Pekari.
-Pekari su jako zgodni macani,redovno posećujem Pekare širom grada,ne pamtim da sam negde ušao a da Pekar koji kroz svoje ruke propušta Kifle,Perece,Pizze,nije bio jako zgodan.
-U mojoj omiljenoj Pekari radi Borko,kako je on zgodan,krupan,široka ramena,kada ja uđem,on preskoči bukvalno Cecu prodavačicu kako bi me on uslužio.
-Rol viršla je moj omiljeni proizvod koji posebno volim da kupujem i doručkujem,meko,vruće,lako klizi niz grlo,ali dogodilo se par puta da moja viršla nije ostavljena za mene i da sam morao da doručkujem nešto drugo.
,,Opet nemate Rol viršlu komšo,,-razočarano sam zaključio.
,,Nema,prodato,ali imamo mnogo lepe Bavarske kifle,,-mazio je jednu svojim krupnim prstima.
,,Više volim domaće,,-peckao sam ga rečima što mu se sviđalo je*e smeškao.
,,Sad su izašle,,
,,Toliko sam znatiželjan da vidim kako se pravi pecivo,to mi je tako zabavno,,
,,Ja sam dežuran noćas kraj peći,dođi posle 22h,pokazaću ti sve,,-namignuo mi je.
,,U to ne sumnjam,,-zadovoljno sam napustio radnju.

-Jedva sam čekao da prođe taj dan kako bih uveče otišao kod njega,već je prošlo 22h kada sam pokucao tiho na vrata Pekare.
-Otvorio mi je vrata,kako je bio zgodan u beloj čistoj uniformi,osmeh mu se nije skidao sa lica,uveo me je kraj peći.
-Na licu mesta sam se upoznao kako se prave kifle,perece,burek,bio je pravi majstor u tome dok je radio sa testom,uživao je u svom poslu,tako sam poželeo da se nađem u njegovim rukama,iznenadio me je jednom poslasti*,

,,Komšo,jesi li gladan,ovo sam spremio specijalno za tebe,,-Na poslužavniku se nalazila poveća Rol viršla ali kada sam uzeo testo u ruku,iz njega je iskliznuo veliki nadignuti kurac.
,,Veoma sam gladan Majstore,ali uvek sam više voleo viršlu nego testo,,-jedva sam dočekao da ga stavim u usta,bio je tako vruć.
,,Nije začinjen,ne boj se,ne goji,,
,,mmmm,začinjen je prirodnim sokovima,,-jedva sam govorio jer mi je napunio usta kurčinom,bio mu je ogroman,gušio sam se njime,otkopčao je skroz pantalone i dao mi jaja,bio je obdaren njima,mmm,kao buhtle sa džemom,bila su tako slatka,pravi dezert.

,,Mislim majstore da ova viršla nije dovoljno pečena,stavi je malo u rernu,,-naguzio sam se na stolu i raširio guzove,vlažni čmarić je bio spreman da ga primi,kurac mu je bio tako vreo,prijalo je dok je prodirao,uh taj osećaj pravog muškarca je ne opisiv,mešao sam guzom,palilo ga je to,bio je zagoreo,nabijao se kao da nikada nije karao,čvrsto me je držao oko struka i lizao mi uvce.

,,Jesi li spreman za malo krema,,-izvadio ga je.
,,Volim samo beli,domaće proizvodnje,,
,,Evo,samo za tebe,,-išpricao mi je nekoliko mlazeva sperme po licu,curilo je i prema usnama,primio sam na jezik svaku zalutalu kapljicu.

-Nakon toga,svakog jutra me je čekala velika rol viršla spremna samo za mene a uveče bi od mog Pekara dobijao posebne proizvode kojih nema na standardnom Meniju.