Ujna Ana

39
Share
Copy the link

Ana je sjedila u autobusu koji je vozio iz Sarajeva prema jednoj bosankoj kasabici u kojoj je živjela majka njenog muža. Kroz glavu joj prođe njen prvi dolazak. Njen muž, Meša, studirao je u Beogradu sedamdesetih i tu su se upoznali i zavoljeli. Njegov povratak kući je bio i njen dolazak u malu kasabicu gdje je dugo bila prava atrakcija. Lijepa plavuša, zanosnih oblina, simpatičnog akcenta bila je predmet požude mnogih stanovnika malog gradića i predmet ogovaranja ljubomornih djevojaka i mladih gospođa. Znala je to i tada i koliko god žarko željela preseljenje u Sarajevo gdje joj je muž dobio posao pomalo joj je falila ta atmosfera njegovog rodnog grada. Morala je sebi priznati da joj je godilo i da ju je zabavljao život u toj kasabici.
U Mešinu porodicu je stigla sa strahom međutim njegova majka je prvog dana dala do znanje svima da se prema Ani imaju odnositi kako treba.
Dijete je iz daleka došlo ovdje gdje nikog svoga nema… Bude li joj neko riječ ružnu rekao…
A i zvala ju je kčeri Ana, poslije češće kćeri. I Ana je to poštovala pa je svekrvu zvala majka kako su je zvali i njena djeca i unuci. Sad je bolesna i pošla je da je posjeti i njeguje koji dan to jest da odmijeni Mešine sestre koje su uglavnom vodile brigu o majci. Meša je već nekoliko mjeseci bio na radu u Alžiru. Poslije nekih desetak godina rada dobio je stan i odlučili su oboje da bi bilo dobro da on ode i zaradi neki novac za auto i novi namještaj.
Gazila je od autobuske stanice uskim uličicama, ponijela je samo osnovno pa joj nije bilo teško nositi torbu. Kod majke u kući je uvijek imala nešto garderobe, uostalom ljeto je i sve je lako. Ponovo je procvala prolazeći pored komšija koji su je uljudno pozdravljali.
– Gospođo Ana, kako ste. Kako je Meša, javlja li se.
– Kako ste Ana, malo do svekrve. Lijepo lijepo.
– Dobar dan susedka.. sa naglaskom na e u onome susedka.
Nasmijala bi se i odpozdravila, svi su je voljeli. I onako a vala i na onaj drugi, muški način koji se izgovarao samo u muškom društvu.
– Što se Meša namirio..
– Uh, kako li je samo dobro imati ovo u kući.
A i na onaj treći, kad bi mali Ado tada desetogodišnjak prošao ulicom govorili su mu.
– Gdje ti je dajđinca.
a onda tiše
– jebem li ti dajđincu.
A mali Ado je nikad nije zvao dajđinca. Ona mu je rekla
– Ma to mi nekako zvući kao da sam stara. Zovi me ujna, to je nekako mladoličnije.
Sjedila je sa svekrvom i zaovama i pričale su o svemu. Majka je sama živjela u porodičnoj kući na periferiji gradića. Svi su se razišli i stara kuća je ostala prazna i namještene su bile samo dnevna soba, jedna spavaća i kupatilo. Sobe na čardaku su odavno napuštene i u njima je samo još majka sušila čajeve dok je bila zdrava.
– E hvala ti Ana, baš ćeš nam pomoći sa ovim. Ma dva tri dana da i mi nešto kod kuće uradimo.
– Znam ali…
– Ma daj jesi li luda, misliš da bi te samu ostavili sa njom. Ko zna šta se noću može desiti. Ado će spavati ovdje.
U neko doba dođe Ado. Sada izrastao momak, dvadesetogodišnjak. Pozdravi ujnu poljubi nanu i ode spavati. Poslije odoše i kćeri, Ana još malo popriča sa svekrvom, smjesti je i ode u onu jedinu sobu koja je bila raspoloživa. Ado je već spavao. Valjda.
Sječao se Ado svoje ujne. Prelijepa je bila i često je čuo kad mu ljudi u prodavnici ili na ulici psuju dajđincu. Nije mu bilo jasno ali kad je ušao u petnaestu šesnaestu godinu postalo mu je malo jasnije. Ujna je bila prelijepa. Zgodna i zanosna. Nije se libila obući mini suknju niti uski šorc ljeti. Nije bilo muške glave koja se za njom nije okretala. Sad je ležao u krevetu, pokušavao zaspati ali nije mu se dalo. Prevruća je bila ljetnja noć a i… Čuo je kako Ana hoda po kući i očekivao njen ulazak u sobu.
Mjesečina je obasjala nebo i u sobu donijela onu najluđu svjetlost koja i od čistog zida čini sliku onome ko bi lijepo lijepu a onome ko se plaši strašnu.. Ado bi radije lijepu.
Ušla je u sobu, tiho i oprezno. Otvorila vrata ormara. Vidio je kako se odkopčava, svlači košulju a onda u laganom čučnju i pantolone. Očekivao je da će sad obući spavačicu ali… Vidio je kako se saginje i navlači hlače a onda i maicu. Pojavila se iza vrata u kratkoj pidžami. Gore je djelovalo nego da je gola. Bila je to tanka pamučna pudžama koja je prekrivala pomalo dignutu guzu, prelijepu i skladnu. Maica je padala preko napetih grudi. Istog momenta je osjetio kako mu gaće postaju tijesne ali nije se smio pokrenuti da barem namjesti napetu batinu tako da ga ne žulja. Jo gore je djelovalo to što je lagano hodala sobom prema prozoru. Otvorila je prozor, sve tiho i oprezno a onda se nagnula i udahnule svjež zrak. Guza joj je još izazovnije izgledala u tom trenutko i Ado iskoristi zvuk otvaranja prozora da namjesti probuđenu zvijer u svojim gačama. Legla je na drugi krevet tiho i oprezno, pokrila se čaršafom i šutila. San joj nikako neće na oči. Vrtila se, pokušavala ali neće. Ustala je opet tiho uzela jednu cigaretu i stala na prozor. Sjevnuo je upaljač i osvijetlio joj prelijepo lice. Povukla je dim bas s merakom i nije mogao odoljeti.
– Ujna, ima li jedna za mene.
– Pušiš nesrećo?
– Pa dvadeset mi je, nisam dijete.
– Šalim se. Kako vrijeme leti. Kad sam došla ovdje imao si desetak godina, vidi te sad.
Stao je i on na prozor i pušili su oboje a i kad su cigarete dogorjele ostali su oboje na prozoru šuteći.
– Ja bih mogao još jednu.
– E ja samo još jednu i imam.
– Kako sam samo ostao bez cigara, e jesam zeznuo stvar.
Zapalila je onu jedinu koju je imala, povukla dva tri dima i dodala mu je.
– Šta sad da radimo, imamo što imamo.
Mijenjali su cigaru iz ruke u ruku a njega je jako uzbuđivalo to što su se dirnuli svaki put kad bi preuzimao od nje a o osječaju da je osjetio njenu slinu na filteru da i ne pričam. Srećom bili su nageti i nije mogla vidjeti kako mu nabrekla batina napinje bokserice. Još malo su stajali a onda je ona otišla na krevet a poslije i on na svoj. Nakon pola sata progovorila je.
– E kakva sam glupača kad ostadoh bez cigara.
– Imam ja još neku krđu.
– Ma daj šta je da je. rekla je misleči da ima neku lošu jeftinu cigaru.
– Nećeš nikome reći.
– Daj bre da pušimo.
Izvadio je džoint, pripremljen, smotan, velik.
– Jesi li lud.
– Ma daj ujna, malo jače od duhana.
– Znam ja šta je to, pa zar misliš da nisam nikad vidjela džoint.
Sjela je na krevet a on je prišao i zapalio džoint. Povukao je nekoliko dimova a onda joj predao. Iskusno je povukla dim i zadržala ga te mu predala cigaru. Povukao je i on. Nekoliko puta su izmijenili cigaru a onda se on nasmija.
– Vidi ovo.
Rekao je i okrenuo žar u svoja usta a drugi dio džointa prislonio na njena usta i onda jako puhnuo. Jak mlaz dima je pokuljao a ona ga sa užitkom uzela u usta. Držala neko vrijeme i ispustila.
– Uzela je cigaru i rekla. Ma ja neznam tako. Niti smijem. Da ispržim jezik, nisam luda. Povukla je jako u sebe a onda se okrenula. Pogledala ga i okrenula mu glavu prema svojoj. A onda mu približila usne blizu njegovim u puhnula dim u njegova usta. Usisavao je. A onda je ponovila opet. I cigara je već bila pri kraju a njihovo raspoloženje na nekom boljem nivou. Uvukla je snažno poslednji dim ugasila cigaru a onda mu puhnula dim u usta. Usisavao je dim a njene usne, slučajno ili ne su dotakle njegove. Nije ih odmicala a on se nije bas bunio. Dima je nestalo. Odmakla je usne od njegovih ali samo malo, toliko da je mogao osjetiti njen dah na svom licu. Gledala ga je onim prelijepim plavim očima a onda zažmirila i spustila usne na njegove. Osjetio je ruke na svojim ramenima i ljubio je ujnu kao nijednu do sad. Prelijepo je mirisala a njene napete sise su mu dirale grudi. Sjedio je na krevetu sa jastukom iza leđa a ona se stiskala uz njega i polako dizala noge na krevet tako da mu je došla u krilo. Polako joj je mazio leđa a onda oprezno i sa strahom zavukao ruku ispod maice. Nježna koža njenih leđa se uvijala pod njegovim rukama skupljao je hrabrosti da joj bar malo dotakne grudi. Nije odvajala svoje usne od njegovih i čekala je željno da osjeti njegovu ruku na svojim sisama. Smogao je hrabrosti i uzeo u ruku prelijepu dojku napetu do bola. Spustila se na njegov vrat i polako ga ljubila. Spuštajući se njena sisa je doticala njegovu tvrdoču. Osjetila je to i tjelo joj je cijelo zadrhtalo a istoh momenta je osjetila vlagu u svom međunožju. Uzela ga je za ruku i usmjerila je prema svojim gačicama. Zavlačio je ruku u njene prefine gačice. Nije bila obrijana. Prelijepa njegovana šumica ga je uzbuđivala i polako se probijao do njenih nabubrenih usmina. Ljubila mu je grudi, širila noge da mu oslobodi put do centra uživanja a njene sise su dodirivale nešto za što je slutila da je bas dragocjeno. Nije imala strpljenja više. Pogledala je dole a onda mu rekla “Pridigni se malo” i jednostavno mu svukla bokserice. Dali mjesečina, da li džoint da li… ali to je izgledalo dosta debelo. Prišla mu je usnama i uvjerila se. Popunio joj je cijela usta. Vreo i tvrd debeli kurac kakav do sad nije vidjela. Svukla je maicu a potom i donji dio pidžame skupa sa gačicama a onda se ponovo primakla njegovim usnama ljubila ga malo i šapnula mu.
– Morat ćeš je dobro pripremiti da bi ovo čudo ušlo u nju.
Sagela mu je glavu prema svom međunožju. Vidio je prelijepi žbunić a ispod njega uredno izbrijano ono mjesto gdje čarolija počinje. Ljubi ju je lizao i ispuštao pljuvačku dok nije nastalo malo jezerce od njegove pljuvačke i njenih mirisnih sokova. Opet se naslonio na jastuk a njegova prelijepa ujna ga je zajahala i polako se nabijala na njegov čvrsti debeli kurac.
– Kako si dobar. mmmm. kako si obdaren i čvrst.
Šutio je i jedva čekao da se upotpunosti nasadi do jaja nebi li ga opet počela ljubiti što je prekrasno radila. Nije dugo čekao. Polako se uvijala osjetivši debelu kurčinu čvrstu kao kamen u sebi. Ljubila ga je. Čas cmakala čas u dugim poljupcima a njen jezik je šetao po cijeloj njegovoj duplji tako da nije znao šta mu se dešava. Držao je nejnu prekrasnu guzu rukama. Ponekad bi joj ljubio sise, prelijepe napete sise a onda bi se ponovo sa strašću vračao njenim vrelim usnama najboljim od svih koje je ljubio. Tresla se na njegovom koplju svršavala pa ga ponovo ljubila.
– Ujna, dolazi mi.
– Zovi me Ana kad me jebeš, budalo.
– Ana, svršit ću…
Ustala je glavu promolila kroz prozor.
– Uzmi me ovako.
Prišao joj je odpozadi i počeo da nabija sve brže i brže. Osjetio je kako mu dolazi. Još samo jednom. Još samo malo. Čuo ju je kako uzdiše i ječi tiho i prigušeno, uspio da se jako zabije još dva tri puta a onda izvadio kurac i stavio ga između pololopti njenih prekrasnih guzova. Jak mlaz vrele sperme šiknuo je po procjepu i osjetila je to na svojoj guzi. Gurnuo je svoj kruti kurac naprijed pa nazad a iz njega je šikljalo i šikljalo. Osjetila je kako joj je mlaz okupao i leđa. I onda se smirio. Okrenula se i legla na stomak osjetivsi spermu kako klizi po njenim leđima. Dahtao je neko vrijeme a onda je čuo kako mu govori.
– Evo ti ovo.
Dala mu je maramicu za šminku i uredno ju je obrisao. Sjedili su tako jedno pored drugog goli i sretni. Nasmijani.
– Hoćemo li spavati.
– Hoćemo, idi tamo, ne bi bilo uputno da nas nađu na istom krevetu ujutro.
Nasmijali su se i zaspali oboje valjda u roku od pet minuta.