Ispovest jednog bisexualca – 129. Moja seka Margit

25
Share
Copy the link

To veče sam uz pivo u svojoj omiljenoj fotelji pratio utakmicu Lige šampiona na TV-u i nervirao se. Ne, nisam pasionirani ljubitelj fudbala. Tajna je bila u tome što sam taj dan iz ne znam kog razloga prolazeći pored jedne kladionice ušao i uplatio tiket. Naravno, u pitanju je bila manja suma novca i uradio sam tako nešto bez veze. E kada sam to već uradio, rešio sam i da odgledam utakmicu i lično se uverim u svoj dobitak ili gubitak.
Jednom je naš legendarni frontmen grupe Riblja Čorba, Bora rekao da je kladjenje najlepša stvar na svetu je*e osećaš kao truli kapitalista. Kaže, daš 100 dinara i za te novce 22 stranaca igra za tebe, pravi budale od sebe i možda ti na karaju donesu neku zaradu.
Krenule su neke reklame na TV-u i ja ustadoh iz fotelje da pišam i uzmem još jedno pivo iz friza. Tada začuh zvono na vratima.
„Ko li je sada?“ – zapitah se u sebi i pomislih kako je neko od dosadnih komšija kome nešto treba. Nisam se žurio da otvorim vrata. Prvo sam otišao do friza i uzeo pivo, otvorio ga i potegao momački gutljaj. Zvono na vratima je i dalje bilo uporno. Sa flašom piva u rukama odoh i otvorih ulazna vrata. Umalo mi flaša piva nije ispala iz ruke od iznenadjenja. Ispred mene je stajala zgodna bri*a sa koferom pored sebe. Kao da je upravo sada doputovala odnekud. „Sigurno je pogrešila i sada će me pitati da li znam za nekoga“ pomislih.
– Dobro veče – zacvrkuta ona umilnim glasom.
– Dobro veče – rekoh ja još uvek zbunjeno, a u glavi mi je odzvanjalo da mi je njen lik odnekud poznat, samo nisam mogao da se setim odakle.
– Dušan S. – upita ona gledajući me direktno u oči. Tek sam se sada iznenadio. Pa ona traži mene.
– Da? Izvolite…
– Treba mi Dušan S.
– Ja sam…
– Ja sam Margita… mada me svi zovu Meri – reče ona uz prelep osmeh koji je isticao njene pravilne i bele zube.
– Izvinite… ali ja vas ne znam… Mada moram da priznam da mi je vaš lik odnekud poznat…
– Ja sam ti sestra…
E sada sam se osećao kao da me je ogromni crnački kurac udario direktno u čelo.
– Molim… – rekoh ja uz muku pridržavajući flašu piva da mi ne ispadne iz ruku.
– U stvari, polu sestra… Moj tata je i tvoj tata…
– Udjite – rekoh ja još uvek zbunjen pomerajući se u stranu da je propustim. Ona prodje tik pored mene zapljusnuvši me prelepim mirisom njenog parfema. Sela je odmah u dnevnu sobu.
– Jesi li za neko piće?
– Može pivo – reče ona pokazujući glavom na flašu u mojoj ruci.
Doneo sam joj piće i seo preko puta nje. Ćutao sam i totalno u autu je posmatrao. Zato mi je i bila poznata. Pa ona je stvarno ličila na mog tatu. Nisam znao kako da se postavim. U meni su bila pomešana osećanja.
– Znaš – poče ona – naš otac se je u Sloveniji oženio mojom majkom i plod te ljubavi sam ja. Do skoro nisam ni znala da postojiš, dok nisam pronašla neke očeve stare stvari i u njima tvoje slike i podatke. Mada si na slikama još bio klinac.
– Vidi… stani… Margit… Mene i moju majku je otac ostavio još odavna… i kako da ti kažem… nije nas ostavio u blagostanju, naprotiv… tako da ja odavno prema njemu ne osećam ama baš ništa… a ti…
– Nemoj molim te… Ja nemam nikoga drugoga na ovom svetu. Ostala sam sama. Ne tražim ti ništa… Pare mi ne trebaju, naprotiv, snašla sam se u životu.
– Pa dobro, a zašto si onda ovde?
– Treba mi neko moj… Treba mi rod… Svi oko mene imaju nekoga, a ja nemam nikoga… ba*am do skoro tako mislila dok nisam pronašla očeve stvari i slike. Dugo sam razmišljala šta da uradim i da li uopšte da ti se javim. Onda sam odlučila i evo me…
– Pa kako si me pronašla?
– Ja sam već pet dana u Novom Sadu. Našla sam te preko telefonskog imenika. Ima vas dvojica sa istim imenom i prezimenom. Prvi je neki matorac, a drugi si ti…
– Uh… ne znam šta da ti kažem…
– Hajde da malo pričamo… bolje se upoznamo… pa ćemo onda videti šta dalje… neka vreme odluči…
– Ok…
Dugo smo razgovarali. Čak nas je zora uhvatila uz kafu i pivo kako pričamo udobno zavaljeni u dnevnom boravku. Vremenom smo se oboje opustili i shvatili da dosta toga imamo zajedničkog. Ono što stari kažu „krv nije voda“. Fizički i nismo baš nešto ličili, ali po karakteru smo bili jako bliski. Odjednom sam osetio da mi prija što imam sestru. Bila je mladja od mene tačno onoliko koliko je mom ocu trebalo da odmah nakon što nas je ostavio napravi sebi drugo dete sa drugom ženom. Naravno, ni njoj nije bio neki otac, ali je ona zahvaljujući majci koja je bila uspešna žena u Sloveniji uspela da završi škole i izgradi sebi uspešnu karijeru umetnika. Da Meri je bila slikarka i uspešno je prodavala svoje slike po belom svetu. Nije bila Rembrant, ali je od prodaje slika živela i više nego pristojno.
Negde ujutru Meri je samo klonula od umora i uzbudjenja i zaspala na trosedu. Ustao sam i pokrio je ćebetom. Zatim sam otišao do sobe i uz pomešana osećanja i misli zaspao.
Probudio sam se bez pojma o vremenu. Odmah mi je kroz glavu prošla Meri i dogadjaj od noćas i polako sam ustao i krenuo ka kupatilu. Čim sam otvorio vrata sobe, nozdrve mi zapahnu miris sveže kajgane. Meri je stajala u kuhinji i nešto čeprkala oko šporeta. Tek sam tada primetio koliko je lepa. Bila je u nekoj majici na kratke rukave koja joj je dosezala do polovine prelepih butina. Onako bosonoga i bez ičega ispod majice delovala je jako izazovno. „Pobogu Dule, o čemu ti to??? Pa to ti je sestra…“ prodje mi kroz glavu.
– Dobar dan – rekoh joj s vrata od kuhinje i zaputih se ka kupatilu.
– E ćao – reče ona veselo okrećući se ka meni jer me do tada nije čula. – Evo spremam nam klopu…
– Odlično. Sad ću ja samo da se istuširam.
Bilo je tri popodne, tako da je naš doručak u stvari bio ručak. Nas dvoje smo se tek sada razvezali i pričali o svemu i svačemu. Imali smo toliko toga da jedno drugom kažemo o sebi.
Uveče sam je izveo u jedan poznati lokal, upoznao je sa svojim društvom i ponosno govorio svima kako sam konačno „dobio“ sestru. Zatim smo otišli u bioskop, odgledali aktuelni film i vratili se kući.
Nakon što smo se raskomotili, zavalili smo se udobno u dnevnoj sobi i uz piće i grickalice nastavili razgovor. Pokazala mi je i slike koje je ponela sa sobom na kojima sam video svog oca i njenu majku, kao i nju dok je bila dete. Malo po malo i onda je naš razgovor došao i na temu naših privatnih života. Iako sam poznat po tome što ne volim da lažem, razmišljao sam da li da joj kažem celu istinu o svom životu. Pošto nisam mogao da slažem ipak sam joj iskreno rekao sve, ali u malo zavijenijoj formi da nasluti samo, mada mislim da je ona bila dovoljno pametna da shvati šta sam hteo da joj kažem.
Njena priča je bila jednostavnija od moje. Nakon propale prve ljubavi i velikog razočarenja više nije ulazila u veze. Jednostavno je imala momke i kako je rekla, par devojaka samo za jedno veče. Rekla je da se više ne upušta u veze i da joj se intimni život svodi samo na povremene kres varijante. I tako uz priču i alkohol, polako sam počeo da primećujem koliko je Meri zgodna i privlačna ženska. U glavi mi se mutilo. Alkohol i njena lepota su me zvali da nešto pokušam, a u glavi mi je stalno odzvanjalo da mi je ona sestra. Ja jesam svinja što se sexa tiče, ali… Uh… ne znam…
Medjutim, primetio sam kako i ona mene na trenutke posmatra. Nisam bio siguran da li je to stvarno, ili se to meni samo činilo. Kako je vreme prolazilo ja sam sve više zaboravljao da mi je ona sestra, a sve više obraćao pažnju na njene čvrste dojke koje su prkosno bez brusa gurale majicu unapred. Prelepe bele čvrste butine i oble listove. Njena pušačka usta u kombinaciji sa prelepim šakama i stopalima upotpunjavala je celu tu erotsku scenu. Već sam osetio da i ona ima sličnih problema, a u vazduhu se je već osećao elektricitet.
– Vreme je da legnemo – rekoh ja i naglo ustadoh iz fotelje.
– Da – reče ona i mazno podiže ruke u vis i proteže se pokazujući mi njene glatke negovane pazuhe. Od tog pogleda kurac poče da mi se diže. Uh kako sam tog trenutka hteo da gurnem svoju njušku u njen pazuh i onjušim ga i poližem.
– Idem pod tuš – rekoh skoro drhtavim glasom i uputih se ka kupatilu.
– Ok. Ja ću ovo da razdižem pa ću onda pod tuš posle tebe.
Ispod malaza tople vode sam ga divljački izdrkao misleći na Meri. Još uvek sam se u sebi borio. Sa jedne strane nagon za parenje sa prelepom ženkom i sa druge, saznanje da mi je to sestra. U jednom trenutku misao: „Brat sestri, najsladje smesti…“, a onda „Gde će ti duša, konju jedan… pa ona ti je sestra…“ Izdrkao sam ga dva puta, računajući da mi posle toga neće pasti na pamet da nešto pokušavam kod Meri. Izašao sam iz kupatila i uputio se ka svojoj sobi. Legao sam u krevet, pokrio se preko glave i pokušavao da ne mislim na nju.
Tada sam čuo kako se vrata od sobe polako otvaraju. Iako sam ležao postranice ledjima ka vratima nisam se okretao čekajući da vidim šta namerava da uradi. Mada mislim da sam znao. Prišla je krevetu i odigla lagano prekrivač. Nije ništa progovarala već se samo lagano uvukla u krevet tik iza mene. Pripila je svoje toplo telo, još uvek tu i tamo vlažno od tuširanja uz mene i proturila svoju ruku ispod moje miške. Zagrlila me je oko grudi. Osetio sam njen vreo dah za vratom i moja kita poče polako da se diže.
– Ovo je ludo… – reče ona tiho.
– Znam… ali…
– Hajde da ne govorimo…
– Ali…
– Pusti neka sve ide svojim tokom – reče ona i polako svoju šaku sa mojih grudi poče da spušta preko mog stomaka na dole. Pošto nisam imao gaće na sebi ona brzo napipa glavić mog dignutog kurca i obuhvati ga celom šakom. Ja sam svoju ruku prebacio unazad preko sebe i nje i ščepao je za oblo tvrdo dupence. Njen jači dah u moj vrat mi dade do znanja koliko joj to prija. Mazili smo se tako neko vreme i onda sam se lagano okrenuo ka njoj. Tada je sve eksplodiralo. Pale su sve zavese.
Meri je volela da ima inicijativu u sexu i čim sam se okrenuo ka njoj ona me zagrli poče da me obasipa polju*ima po vratu. Polako je svoj polju*e spuštala sve niže ka mojim grudima. Počela je da mi sisa bradavice što moj kurac još više prope u vis. Ja sam je jednom rukom nežno milovao po ledjima dok sam drugom, zavučenom izmedju njenih nogu nežno stezao unutrašnjost njenih butina. Tako malecka, ona se okretno premesti i poče da me pali vrelim polju*ima po mom stomaku. Znao sam koja joj je namera i ja namerno malo odigoh kukove i primakoh joj vrh kurca licu. Ona ga spremno dohvati i nežno usisa moj glavić u svoja usta. Malo je falilo da svršim kada sam osetio prijatnu toplinu njenih usta na mom glaviću. Dohvatio sam njen guz i primakao je sebi. Sada smo ležali u poznatoj pozi 69 s tim da smo oboje bili postranice na boku. Ne ispuštajući moj kurac iz usta, Meri spremno odiže jednu nogu i otvori mi svoj ružičasti raj. Prihvatio sam joj dignutu nogu rukom i zavukao glavu u njeno mirisno medjunožje. Prelepo je mirisala. Bio sam jako napaljen i ja joj divljački gurnuh jezik u pičku. Meri, čija su usta bila puna mog kurca tiho ciknu od zadovoljstva. Dugo smo tako uživali jedno u drugome. Ona je slasno lizala, grickala i gutala moj kurac do jaja, dok sam ja uživao u njenim pičkinim sokovima i bio sav umazan od lizanja.
Meri ustade, okrete se i rukama se osloni o moja prsa gurnuvši me da legnem. U tom trenutku mi je delovalo jako napaljivo dok me je lagano opkoračivala jednom nogom. Uhvatila me je rukom za kurac i namestila glavić na ulaz u svoju vrelu pičkicu. Prinela je svoje lice mom i po prvi put spustila mi vreli poljubac na usne. Istovremeno se nabila na moj kurac snažno i do jaja. Moj joj je kurac upao glatko je*mo bili podmazani od dugog uzajamnog pušenja i lizanja. Osetih njene guzove na mudima i ona stegnu svoju pičku tako snažno da sam imao osećaj da će mi precvikati kurac. Uspravila je gornji deo tela i odigla ruke da namesti kosu. Imao sam prelep pogled na njen gornji deo tela i njeno lice koje je sklopljenih očiju odavalo užitak jer je bila nabijena na kurac do materice. Uhvatio sam je obema rukama za dojke i kao da sam tada pritisnuo neki prekidač. Meri se osloni svojim rukama o moja ramena i poče da meša. Čas je vrtela guzovima levo desno, čas u krug, a čas se nabijala gore dole na mom kurcu. Osim toga, počela je da vrišti i pušta glasne uzdahe koji su mene još više napaljivali. „Dule jebeš se sa rodjenom sestrom… Gde će ti duša…“ – pomislih.
– Uh… to… kako mi prijaš… ahhh
– Odlična si… ohhh… nabijaj se…
– Hoću… ohhh… kako me pali… ahhh… što je sve ovo perverzno….
– Ohhh… i mene… – iako nas je oboje palio ovaj incest još uvek je postojala neka barijera u glavi. Bar kod mene.
– Uhhh… kako imaš dobar kurac…
– Ahhh… a ti se dobro jebeš… reci…
– Šta… ohhh
– Reci…
– Šta da ti kažem… uhhh prijaš mi…
– Ne… ohh reci mi šta sam ti ja…. uhhh
– AHHHH…. – tada je vrisnula glasno da nas je pola komšiluka čulo – prija mi tvoj kurac… ahhh braco moj….
– Uhhh… nisam ni sanjao da ću jebati svoju sestru…. ohhh
– Jaooo… to me izludjuje… ahhh… prija mi ovaj bratski kurac….
– Mešaj… ohhh… prija mi sejo što se jebeš kao prava kučka…
– Ahhhhhh… svršiću… uuuhhh… daj ga sada…
Napaljena sexom i pričom Meri sva uzdrhta i njeno telo počeše da protresaju *azmi jedan za drugim. Zarila je nokte u moja ramena i krvnički se nabijala na moj kurac uz ciktanje i vrisku.
– Tooo…. ohhh… ludiiim… daj mi braco tvoje seme… prospi se u meni…
Konačno je klonula i legla preko mene. Njeno znojavo telo je još uvek drhtalo na mojim grudima. Moj još uvek nabrekli kurac je mirovao u njenoj vreloj pičkici koja je kuvala svoje sokove koji su se slivali niz moja muda. Obasipala me je vrelim polju*ima po vratu i obrazima.
– Ohhh… extra – progovori ona tiho izmedju dva polju*a.
– Iskreno… najbolji sex u mom životu… – rekoh ja iskreno.
– A ne… sada ću se pobrinuti da to i bude…
– A?
– Pa ti nisi još… Kakva bih ja sestra bila da ostavim svog jedinog brata sa punim mudima…
Ona odiže svoje kukove i moj dignuti kurac ispade iz njene vlažne pičke i šljapi me po stomaku. Ona ga dohvati rukom i ne pomerajući svoje telo samo ga usmeri malo višlje. Osetio sam kako prislanja moj glavić na ulaz u njenu guzu. Počela je polako da se nabija i ja osetih kako moj glavić širi njen čmar i polako prodire u njeno dupe. Pošto mi je kurac bio još uvek sluzav od njenih sokova, glatko je prodirao u njeno debelo crevo. Meri je sklopljenih očiju uživala u bolno-slatkom cepanju njenog debelog creva i oblizivala svoje usne jezikom. Konačno se je nabila do kraja i zastala uz glasno dahtanje. Pustio sam je da joj se malo guza prilagodi na veličinu i debljinu moje kite. Osetio sam pri korenu kurca kako joj svinter pulsira i lagano me muze.
Tornado… Čim je osetila da joj se čmar privikao na debljinu mog kurca, Meri je započela ples guzovima koji ja mogu nazvati samo TORNADO. Ne… nisam ja tucao nju… Ona je jebala mene. Jebala me je svojim čmarem po celom kurcu. Vrištala, ciktala i groktala dok se je krvnički nabijala na moj tvrdi kurac. Imao sam osećaj da više uživa dok se jebe u dupe nego u pičku. Kapljice znoja su joj prekrivale telo, a njena umršena kosa se lepila na njeno znojavo lice. Više nisam mogao da izdržim. Osetio sam kako mi iz muda kreće nezadrživ mlaz sperme. Zgrabio sam je rukama za ramena i snažno je nabio na kurac do jaja. Prvi mlaz semena je kao vatra izleteo iz mog kurca i ispunio unutrašnjost njenog debelog creva. Čim je osetila moje vrelo seme, Meri ciknu od zadovoljstva i još jače se nabi na moj kurac. Praznio sam se u njeno dupe kao neki konj, dok je ona uživala u toplini moje sperme koja joj je ispunjavala utrobu. Svojim svinterom je muzla moj kurac trudeći se da iscedi i poslednju kap sperme.
Klonuli smo zadihani i znojavi jedno pored drugo. Toliko smo bili iscrpljeni od sexa da nismo imali snage ni da se istuširamo. Zaspali smo tako ulepljeni u naše sokove.
Jutro. Probudio sam se pored Meri u krevetu. Još uvek je spavala gola pored mene. Promeškoljila se i otkrila mi svoje prelepe grudi. Otvorila je okice i nasmešila se.
– Dobro jutro… – reče ona promuklo.
– Dobro jutro… meni najlepše do sada…
– Biće još bolje… – reče ona uz zago*ni osmeh.
– Molim…
– Ja volim dan da započnem sa jutarnjom dozom sperme… Sinoć si mi to uskratio… a znam da će i tebi prijati – reče ona i zavuče se ispod pokrivača.
Dohvatila mi je kurac i počela da ga puši. Oh… kako mi je to prijalo. Jutarnje pušenje kurca. Odradila je to stručno, a vrhunac je bilo to što je svaku kap mog semena progutala. Izvukla se ispod pokrivača sa onim kurvanjskim osmehom na licu. Dah joj je mirisao na moju spermu, a na uglu usana se je još uvek belesala mala kap mog semena. Poljubila me je svojim mekim i toplim usnama podelivši sa mnom ostatke mog semena u njenim ustima.

Meri je bila kod mene nekih mesec dana pre nego što se vratila za Sloveniju. To je bio mesec ludog i razvratnog sexa izmedju sestre i brata. Uživali smo u tome do krajnjih granica, valjda i pravdajući time što smo bili samo polubrat i polusestra.
Narednih godinu dana smo se videli još nekoliko puta. Čak sam i ja bio za Sloveniju kod nje. Naravno sexa je bilo na tone. Onda se je udala i oformila porodicu. I dan danas se povremeno vidjamo. Doduše retko, možda jednom u godinu ili dve, ali se posećujemo. Naravno uvek koristimo priliku za doba*ex izmedju brata i sestre. I dan danas…