Ispovest jednog bisexualca – 103. Jusuf

69
Share
Copy the link

Tako je prolazio dan za danom mog života u Skoplju. Sve je bilo potaman. Posao je išao super i Zoran i ja smo bili prezauzeti radom. Svaki trenutak slobodnog vremena smo koristili za provod i zajebanciju. Naravno, sexa je bilo koliko god si hteo. Ipak je Skoplje veliki grad i zahvaljujući tome, ima dovoljno ”materijala”.
Toga dana sam se obreo u staroj čaršiji. Tu sam bio kod jednog zanatlije koji je bio graver. Naime, Zoran i ja smo rešili da napravimo neke priveske za ključeve i olovke kao reklamni materijal za firmu. Ideja je bila da se na njima ugravira logo firme. Preko nekih ljudi i poznanstva, pre svega Zoranovih, došao sam do Jusufa.
Sedeli smo kod njega u malom lokalu i ispijali kafu. Jusuf je bio Turčin svojih četrdeset godina. Snažan, tamnoput, sa negovanom bradi*. Imao je jako snažne i debele prste, pa sam se zapitao kako uopšte rezbari tako fine stvari. Brzo smo dogovorili posao, malo popričali uz kaficu i oboje zadovoljni rastali.
Prošlo je nekoliko dana od moje posete Jusufu. Ja sam se muvao po gradu i završavao neke poslove. Čuo sam se telefonom sa Zoranom, i to veče je trebao da dodje kod mene na večeru, a verovatno i dobar jeb.
Posao me je naterao da idem u jedan veliki tržni centar. Pošto je u centru uvek problem parkirati se, rešio sam da udjem u podzemnu garažu. Pored toga, motor će mi biti u podrumskoj hladovini garaže. Ušao sam, parkirao motor i krenuo stepenicama gore u tržni centar. Sledeći nivo, na kome sam se popeo je u stvari bio suteren tržnog centra. Stepenice su izlazile tačno na sredini pored nekih magacina ili slično, a tu je bio i javni WC. Pošto mi se pripišalo, rešio sam da udjem. WC je kao i tržni centar bio ogroman. Desetak pisoara i isto toliko kabina. Za divno čudo bio je dosta čist. Ušao sam unutra, i poznata slika. Gomila gej muškaraca je stajala za pisoarom i nadrkavala svoje kite. Šacovali su se i merkali kako bi našli partnera za sex. Pošto se pisoarima nije moglo prići, uleteo sam u jednu praznu kabinu. Namera mi je bila da prvo šoram, jer me bešika otkidala, pa da onda osmotrim malo. Možda ovde ima nešto da se nadje i za mene. Ušao sam u kabinu i prvo se ispraznio. Na zidu kabine je bilo nekoliko rupica. To su bile one male rupice, da jedva provučeš cigaretu kroz njih, ali dovoljne da vidiš šta se dešava u drugoj kabini.
Provirio sam. Lepo. U drugoj kabini je frajer nadrkavao kurac. Bio je to lep, debeo obrezani kurac. Odmah mi se dopao. Jedino što nisam mogao da vidim, kome taj kurac pripada. Mada, pomislio sam, ovakva kurčina, kome god da pripada, nije bitno. Tada se frajer okrete i pokaza mi svoje dlakavo dupe, predivnog oblika. Sada sam se ja odmakao, lupio rukom po pregradi i pokazao svoje adute. Nadao sam se da će se frajeru iz susedne kabine dopasti moj kurac i moje dupe. Ispod zida kabine dolete papirić na kome je pisalo: ”Izadji napolje da se upoznamo”. Upasao sam se i izleteo iz kabine. Uspeo sam samo da vidim ledja frajera iz susedne kabine kako izlaze iz WC-a.
Izašao sam iz WC-a, kad ono Jusuf. Graver. Čim me je ugledao, on se postidi, uplaši i okrenu mi ledja, i poče da odlazi.
– Ej… Stani! – povikah za njim.
Medjutim, verovatno uplašen i postidjen on nastavi da ubrzano hoda. Potrčao sam i stigao ga kod stepenica za drugi sprat. Uhvatio sam ga za rame otpozadi i okrenuo.
– Što bežiš čoveče? Pa to sam ja… – rekoh mu u lice.
– Nije to ono što ti misliš… ja sam samo… – pokušavao je da se opravda.
– Halo!!! Jusufe..! Ne treba da se plašiš. Pa i ja sam bio tamo iz istog razloga kao i ti…
Tu se je on malo smirio, a i nije više mogao da beži. Predložio sam mu da sednemo na piće u jedan od kafića tu u tržnom centru.
Nakon pet minuta, piće je bilo na stolu. Jusuf je sedeo preko puta mene i sve vreme gledao u pepeljaru na stolu. Nije smeo da podigne pogled. Ja nisam hteo da propustim ovakvu priliku. Pre svega, Jusuf je bio muškarac koji jako dobro izgleda. Zatim u WC-u sam se uverio i u njegove kvalitete što se tiče pribora za sex. Pošto je bio jako napet, rešio sam da malo otkravim atmosferu. Konoba*e udalji i polako počeh da mu pričam.
– Vidi čoveče… Uopšte nema razloga da se stidiš…
– Znam, ali nisam očekivao da ću tebe sresti tamo…
– Znam… I ja sam neplanirano ušao u taj WC. Nisam ni znao da se tamo okupljate do ovog trenutka…
– Da. Dopalo mi se ono što sam video kroz rupicu u kabini, ali kada sam video da si to ti, uhvatila me je panika. Znaš, ipak je ovo mali grad, i sve se brzo dozna.
– Ne budi lud. Pa ja sam kao i ti. Ni meni se ne bi isplatilo da te diskriminišem. Time bih otkrio i sebe, a onda sve ode u kurac, i posao i sve…
– Shvatio sam. Sada mi je bolje. Nego kako to da ti..?
Duga je to priča. Ja sam mu je u nekoliko rečenica ispričao uz piće. Onda mi se on ispovedio. Rekao mi je da od malih nogu voli muškarce i da se oženio samo zbog sredine i rodbine. Sa ženom ima jako malo sexa, kako kaže koliko je bilo dovoljno da napravi četiri deteta. Ostatak svog sexualnog nagona prazni na muškarce, najčešće nalazeći ih po WC-ima u gradu.
Nije trebala neka nauka da bi smo shvatili da jedan drugom potpuno odgovaramo. Uz svako naredno piće, nas dvojica smo bili sve opušteniji i bliskiji. Konačno, ja sam morao da dovršim svoje obaveze zbog kojih sam inače došao, a i Jusuf je morao da se vrati u radnju. Razišli smo se i dogovorili da večeras on svrati do mene.
Tog dana mi je sve išlo lako i od ruke. Sve vreme sam sa nekom prijatnom nervozom isčekivao vererašnji susret sa Jusufom. Stalno su mi pred očima bili njegov kurac i dupe. Pokušavao sam da zamislim i kakvo mu je telo, kada se skine go, ali sam tu poslasticu ostavio za večeras. Pozavršavao sam sve poslove i uputio se kući da se pripremim. Čim sam stigao kući javio sam Zoranu da ne dolazi, kao i razlog, na šta on radosno odgovori, da jedva čeka jutarnju kafu sa mnom na poslu i da mu sve lepo istračam.
Jusuf se je tačno na vreme pojavio na vratima. Bio je obučen u nekom kežual stilu sa farkama. Ušli smo unutra i ubrzo sedeli i ćaskali uz piće. Još uvek sam osećao odredjenu dozu nepoverenja kod njega. Na kraju ga upitah:
– Čini mi se da još uvek ne možeš dovoljno da se opustiš?
– Da. Malo…
– Što čoveče?
– Pa znaš… Sve mi je ovo nekako nestvarno… ne znam kako da ti objasnim…
– Ne razumem…
– Pa znaš, ti mi izgledaš kao frajer za koga nikada ne bih rekao da voli muškarce…
– Ih… ne znam kako da to shvatim…
– Imao sam neka loša iskustva… Znaš, pa sam sada u nekom strahu da je sve ovo neka nameštaljka…
– Kakva nameštaljka?
– Pa ono znaš… Sada iz sobe izleti neki drugi frajer ili još gore dvojica, pa kamera, pa ucene i tako to…
– Nije valjda da si to doživeo?
– Jesam, na žalost. Na svu sreću samo jednom, i sada se čuvam i bojim…
– Ma opusti se…
– Pokušaću…
– Šta da uradim da bih te opustio? Hoćeš da pogledaš da u sobama nema nikoga?
– Ne. Verujem ti.
Onda sam se dosetio. Pokušaću da ga opustim na svoj način.
– Onda Jusufe, opusti se i uživaj. Sada ću ti pokazati da nemaš razloga za strah. Ja ću da uradim nešto, a ti kada misliš da to želiš, pridruži mi se…
– Ok – reče on pomalo zbunjeno.
Ustao sam sa stolice i stao na sred sobe, kako me Jusuf mogao što bolje videti. Počeo sam polako da se skidam. Prvo sam lagano svukao majicu preko glave. Počeo sam rukama da se mazim po stomaku i grudima. Povremeno bih dražio svoje bradavice koje su napupele do pucanja. Pogled na Jusufa me je palio, pa sam rešio da i ja njega napalim. Odmah sam primetio kako mu budža izemdju nogu raste. Farke su počele da budu pretesne za njegovu kurčinu. Trljao sam i mazio tako svoje telo. Onda sam lagano spustio donji deo trenerica na pod. Ostao sam samo u boxericama na kojima se ocrtavao moj poludignuti kurac. Iskoračio sam iz trenerica i šutnuo ih nogom u stranu. Počeo sam sada da se mazim preko gaća po kurcu. Gužvao sam ga rukom i zaklapao celom šakom. Kurac je počeo da mi se diže, što se jasno videlo preko tesnih boxerica. Okrenuo sam guzu ka Jusufu. Uhvatio sam se rukama za guzove i počeo kružnim pokretima da ih mesim. U tišini sobe, jasno se čuo Jusufov uzdah zadovoljstva. On je i dalje sedeo nepomično na krevetu sa pićem u rukama i posmatrao me. Oči su mu sijale od zadovoljstva.
Ponovo sam se okrenuo licem prema njemu i naglim pokretom svukao boxerice do kolena. Moj kurac iskoči kao iz praćke napolje. Uhvatio sam se odozdo za muda i počeo da ih masiram. Jusuf tada raskopča svoju košulju i ostade i dalje da sedi na krevetu. Njegove maljave grudi nateraše moj kurac da se na trenutak propne. Iskoračio sam iz svojih boxerica i okrenuo ledja Jusufu. Ponovo sam uhvatio svoje guzove rukama i kružnim pokretima ih mesio. Ovoga puta bez gaća. Čuo sam kako zvecka Jusufov kaiš na pantalonama. To je bio dobar znak. Polako nam gaće padaju. Kako bih ga napalio još više, sagnuo sam se unapred i natrtio golo dupe rema Jusufu. Razvukao sam guzove rukama, i otvorio mu čmar da ga dobro osmotri. Okrenuo sam se ponovo ka njemu. Jusuf je i dalje sedeo i ispijao pivo, samo što je ovog puta bio samo u gaćama. Na njegovim gaćama se jasno ocrtavala sva veličina njegovog kurca.
Pomerio sam se do komode i iz fioke uzeo kremu i veštački kurac. Uočio sam iznenadjenje na Jusufovom licu. Ponovo sam stao na sredini sobe i prineo dildo ustima. Lizao sam ga i simulirao pušenje. Jusuf je već počeo da balavi, ali se i dalje nije pomerao sa kreveta. Rešio sam da ga totalno izludim pre sexa. Uzeo sam kremu i erotskim potezima, kao da drkam namazao dildo. Gurao sam veštak kroz moju šaku, obilno natopljenu kremom. Sve je delovalo kao da nekome drkam kurac. Jusuf je samo treptao i otvorenih ustiju me posmatrao. Ostatak kreme iz moje šake ja lagano i izazovno razmazah po procepu moje guze, značajno se zadržavajući oko čmara.
– Nećeš valjda..? – reče sada već zadihano Jusuf.
– Naravno da hoću… Meni je lepo, a ti ako želiš pridruži se…
Namestio sam dildo uspravno na pod ispod sebe. Njegovih tridesetak centimetara je delovalo impresivno. Počeo sam polako da se spuštam u čučeći položaj. Osetio sam vrh veštaka kako mi dodiruje čmar i lagano zavrteh guzom u krug. Silikonski glavić mi razvuče čmar i lagano upade u podmazanu utrobu. Toplina mi obuze telo. Jusuf je i dalje sedeo na krevetu, a njegovo, sada već skroz nago telo me je još više palilo. Njegov obrezani kurac je polako poprimao punu dimenziju.
Sklopio sam oči i počeo polako da se nabijam na dildo. Čučao sam nabijen na dildo okenut licem ka Jusufu, tako da je sve mogao videti dobro. Osetio sam kako mi glatko ulazi u crevo i sve više širi čmar. Dildo je pri korenu bio sve deblji i deblji. I dalje sam vrteo guzom u krug čime mi se dildo sve više nabijao. Počeo sam da uživam. Tako sklopljenih očiju, došao sam u stadijum kada mi niko nije trebao. Veštak je ispunjavao moje zadovoljstvo i guzu.
Odjednom osetih toplu mekanu stvar na mojim usnama. Polako sam otvorio oči. Ispred mene je stajao Jusuf. Nisam ga ni osetio kada je ustao sa kreveta. Topla mekana stvar na mojim usnama je bio glavić njegove kurčine. Uzeo sam ga lagano u usta. Mogu da zamislim kakav smo lep prizor bili nekom sa strane. Kao iz porno filmova. Ja, nabijen na ogromni veštak, čučim na sred sobe, a Jusuf mi gura svoj debeo, veliki kurac u usta. Počeo sam da mu ga pušim strasno. Jusuf je samo dahtao i nežno me držao za glavu. Vrteo sam guzom na veštački kurac i uživao u kontrakcijama mog razjapljenog čmara. Obuhvatio sam Jusufa oko struka i spustio mu moje šake na guzove. On pomeri kukove unapred i još više mi nabi svoju kurčinu. Progutao sam je duboko u grlo. Zagrcnuo sam se od veličine njegovog kurca i suze mi krenuše na oči. Ispustio sam njegov kurac iz usta i šumno pokušavao da dodjem do daha.
Jusuf iskoristi taj trenutak i uhvati me za ramena. Polako me je odigao iz čučećeg položaja. Stajali smo jedan naspram drugog na sredini sobe. Meni je još uvek virio veštak iz dupeta. Osećao sam kako polako klizi napolje i preti da ispadne na pod. Jusuf me povuče ka krevetu. I pored sveg napora i stezanja, nisam uspeo da zadržim veštak u dupetu i on skliznu napolje. Bučno je tresnuo na pod. Za njim se iz mog dupeta iscedi višak kreme. Nismo trebali ništa da govorimo. Došao sam ispred kreveta i kleknuo kolenima na pod. Presavio sam gornji deo tela i pružio se po krevetu. Time sam svoju guzu istrtio i stavio je na milost i nemilost Jusufu. Turčin uhvati svoju alatku i prinese je mojem otvoru. Šupak mi je bio razjapljen od veštaka i pola njegovog glavića je već bio unutra. Lagani pritisak i Jusufov moćni kurac poče da prodire u meni. Zakolutao sam očima i rukama još više raširio guzove. Jusuf me ščepa za kukove i nabi mi ga do jaja.
– Aghhh… divno je… – dahtao sam od uzbudjenja.
– Napalio si me kao konja… – dahtao je Jusuf.
Jusufov kurac je bio za nijansu deblji od veštaka, ali je zato bio mnogo udobniji. Ko nije primio kurac u dupe ne može da shvati kakva je razlika izmedju hladnog silikona i prave tople kurčine. Čak je i psihološki efekat mnogo bolji.
Stajao je tako nabijen u meni neko vreme. Osećao sam na mojim guzovima njegova topla dlakava bedra. Tada Jusuf poče da pravi kružne pokrete kukovima. Njegov mi je kurac i dalje bio nabijen do jaja, ali su ti kružni pokreti vršili pritisak na prsten mog čmara. Širio mi je čmar tim pokretima do granice pucanja. Ludeo sam. Ti njegovi kružni pokreti su se prenosili i na njegov glavić duboko u mom crevu. Njegov glavić je kružio kao neka pla*a u krug i natezao zidove mog creva. Tačno sam osećao svaki milimetar njegovog kurca kako klizi i nabija zidove mog debelog creva. Više nisam mogao da izdržim i ja počeh da svršavam. Počeo sam da prskam spermu svuda po krevetu ispod sebe.
Kada je Jusuf to video, on prestade sa kružnim pokretima. Polako izvadi svoj kurac iz mog dupeta skoro do kraja. Kao da je uzimao zalet. Nabio mi ga je kao metak u guzi.
– Ahhh… tooo… – kriknuo sam od zadovoljstva i dalje prskajući seme po krevetu.
– Uhh… kako ga dobro primaš…
Jusuf me sada još jače steže za bokove i poče da me tuca. Jebao me je snažno i nemilosrdno. Sve je pucalo. Njegova debela obrezana kurčina je prodirala kao neki mač u meni. Ali ovaj mač ne povredjuje, naprotiv. Nanosi mi talase zadovoljstva i blaženstva. Celo telo mi drhti od uzbudjenja. Vrtim guzom kao bludna kurva. Sada, i Jusuf crven u licu počinje da puca.
– Ahhh… evo me… punim teee… uhhh…
Glasno je dahtao i još snažnije nabijao svoj kurac u meni. Osetivši njegov prvi mlaz vrele sperme, ja još više pojačah vrckanje guzom i još snažnije sam počeo da mu se nabijam. Na svaki njegov nalet kurca u moje dupe, ja sam pokretom unazad, kretao svojom guzom u susret njegovoj batini. Rezultat, žestoki sudar čmara i kurca uz zvučni efekat ”pljas”, i naši krikovi zadovoljstva.
Jusuf polako izvadi svoj poludignuti kurac iz mog dupeta i sede na pod. Iz mog razjapljenog čmara se je cedila njegova sperma pomešana sa kremom. Okrenuo sam se i seo na pod pored njega. Jusuf tada primeti kako mi je kurac još dignut.
– Pa ti čoveče možeš još… – začudi se on.
– Mogu, a i ne mora…
– Kako ne mora… Ovo se mora iskoristiti…
Sagnuo je glavu i počeo da mi puši. Moram da kažem da nije nešto baš bio vešt u pušenju, ali sam ja toliko bio napaljen da mi to nije bilo važno u tom trenutku. Glavić kurca mi je brideo u njegovim ustima.
Tada Jusuf podvuče jednu ruku ispod mene i zavuče mi dva prsta u već razradjeni čmar. Drugom rukom me je blago ščepao za jaja i nastavio da mi puši. Počeo sam da cimam kukovima u poznatom ritmu jebanja. Njegovi prsti u mom dupetu, topla šaka na mojim mudima, i glavić u njegovim ustima… Sperma… Ogromne količine sperme… Svršavam i punim Jusufova usta. On halapljivo guta svaku moju kap. Jedan mlaz je završio u njegovoj gustoj crnoj bradi. Svršavaaam…

Posle te večeri sa Jusufom se nikada više nisam pojebao. Bilo je tu više razloga, pre svega, naša prezuzetost poslom. Ono što je mene najviše nerviralo, je to da i kada smo mogli da se sretnemo, on je ponovo bio paranoičan. Njegov strah, da nas neko ne vidi, ne uhvati i slično me je jako nervirao. Pogotovo što smo to mogli da uradimo kod mene u stanu, gde smo sigurni od svega toga. Taj pritisak njegove paranoje nisam mogao da izdržim i ja sam polako prekinuo svaki kontakt sa njim.
U suštini mislim da je on bio jako promiskuitetan i da je jednostavno tražio nekog drugog.