Ispovest jednog bisexualca – 116. Sale

20
Share
Copy the link

Nekih mesec dana nakon prvog jebanja sa Brkom, upoznao sam jednu prelepu devojku čijeg se imena ne mogu setiti. Bila je to jedna plavušica iz unutrašnjosti koja je došla da studira. Po meni, ona je došla samo da se dobro uda u veliki grad.
Ne znam iz kog razloga, ali mi je ona jako prijala i kao osoba za društvo. Fizički je bila jako lepa i mlada. Medjutim, neka njena shvatanja života su me jako nervirala i ubrzo se ta naša, nazovimo je veza završila. Naime, ona je bila pristalica toga da nema sexa pre braka, što kod mene izazva paniku od pomisli da ću morati da je vodim za ruku dok je ne oženim. Sve sam se nadao da tvrdi pazar i da će se predomisliti, medjutim, bio sam u zabludi. Tek kada sam saznao da osim ljubljenja nema ništa, polako sam počeo da smišljam plan kako da je ostavim. U tome mi je pomogao Sale.
Sve se desilo, naime jedne tople letnje večeri. Ja i ta devojka smo nakon kupanja na Dunavu odlučili da odemo negde na picu. Ubrzo smo seli u prelepoj bašti jedne poznate picerije u gradu. Našem stolu pridje konobar od koga mi zastade dah. Ne. Nije on bio lep. Nije bio čak ni mlad, imao je tridesetak godina. Jednostavno je bi sexi. Dugo u svom životu nisam sreo nekog muškarca koji je tako sexipilan. Poručili smo klopu i konobar ode. Pratio sam njegov kao gazela gibak korak i zamišljao da sam u krevetu sa njim. Malo je falilo da se pred devojkom odam.
Devojka mi je nešto čavrljala, što ja i nisam slušao kada nam pridje konoba*a picama u ruci.
– Izvinite, ali moram da vas pitam… – reče on spuštajući pice i piće na sto.
– Da? – začudih se ja.
– Da li ste vi Dule? Kuvar Dule?
– Da! – i dalje sam bio začudjen i istovremeno srećan što mi se obratio.
– Ja sam Sale. Znate, Brka je moj prijatelj…
– Brka kuvar? – upitah ja, dobro znajući o kom Brki je reč.
– Da… pa sam mislio… da li bi mogli da se vidimo neki dan… znate da popričamo nasamo o poslu…
Odmah sam znao kakav je posao u pitanju. Ne želeći da moja devojka provali o čemu je reč, ja prihvatih Saletovu igru.
– Naravno… evo vam moj broj telefona pa me nazovite…
Ispisao sam mu svoj broj telefona na parčetu papira koji on savi i stavi u svoj džep. Jedva sam čekao da se ova večera završi i otkačim ovu glupaču. Osećao sam da se ponovo vraćam u sedlo i nastavljam sa svojim sexi avanturama.
Nakon večere sam otkačio ribu. Bilo je to malo mučno, puno ženskih suza, izjava kako joj ništa nije jasno i slično. Ja sam sve vreme pokušavao da joj na lep način objasnim da nam ne ide, medjutim ona je bila uporna. Na kraju sam joj rekao kako sam ja čovek koji voli sex i ne može bez njega i da nemam nameru da se u skorije vreme ženim. Ona je samo još jače briznula u plač i otrčala od mene niz ulicu.
Zbog toga sam se osećao pomalo kao govno pa sam ušao u prvu kafanu i napio se. Jebiga, ona se je borila za svoje interese, a ja za moje. Uopšte nisam imao nameru da neku glupaču šetam za ruku godinu dana, i još da moram da je oženim kako bih joj ga umočio.

Probudio sam se mamuran sa glavom veličine prosečnog televizora. Zakuvao sam sebi kafu jačine da može zaustaviti Dunav i seo da je popijem uz cigaretu. Bilo je negde oko podneva i začuh kako zvoni telefon. Mrzovoljno sam ustao i javio se. Prvo sam začuo tiho pucketanje u slušalici i taman kada sam hteo da je zalupim, začuh glas…
– Ćao, Sale ovde… – bio je to konobar iz picerije.
– Zdravo – rekoh kratko i zaćutah, čekajući šta će reći dalje.
– Sećaš se? Sinoć si mi dao broj telefona…
– Da…
– Pa mislio sam ako hoćeš da se vidimo i malo popričamo uz piće…
– Može. Kada i gde?
– Pa ja mogu sada odmah, ako to tebi nije problem…
– Paa… može, al’ da dodješ do mene kući. Ja sam malo pre ustao…
– Važi…
To vreme dok se Sale nije pojavio iskoristio sam da se istuširam i malo dovedem u red. U dogovoreno vreme začuh zvono na vratima. Sale je bio tačan kao smrt. Otvorio sam vrata i obasja me njegov lep osmeh. Bio je obučen u nekoj pamučnoj trenerici koja je isticala njegovo vitko telo. Ubrzo smo sedeli u mojoj dnevnoj sobi i ispijali kafu i piće. Čavrljali smo o nikim bezveznim stvarima i Sale nikako nije prelazio na stvar zbog koje je došao. Što je najgore, obojica smo jako dobro znali zašto smo tu, ali se on nešto prenemagao. Ja namerno nisam hteo da započnem prvi, jer jebiga, on je startovao mene. Neka privede to kraju. Konačno je počeo…
– Nego… – poče nesigurno – eto malo smo se upoznali kroz priču, pa sam mislio da ti kažem zašto sam hteo da se vidimo…
– Mislio sam da nikada nećeš to reći…
– Biću otvoren…
– To i očekujem…
– Brka i ja smo dobri drugari… Mislim, izmedju nas nije bilo ničega, samo smo drugari…
– Pa dobro… Šta i da je bilo – rešio sam da ga malo ohrabrim.
– Ok. Ti mi se jako svidjaš… Brka mi je rekao za tebe… Pa sam mislio… Ako se i ja tebi svidjam da probamo… Ti i ja…
– Ti bi hteo da se mi pojebemo – reših da ga „udarim“ direktno u glavu.
– Da…
– Što se mene tiče tu nema problema… Ja sam uvek za sex, samo nemoj mi one priče o zajedničkom životu i vezi i tome slično…
– Naravno… to i ja ne volim… Samo…
– Samo?
– Ja sam inače aktivan, ali ti mi deluješ tako nadmoćno da bih želeo da ti mene naguziš…
– Skidaj se…
Garderoba je počela da leti sa nas munjevitom brzinom. Veoma brzo smo stajali skroz goli na sredini sobe. Sale je imao vitko telo, veoma očuvano za njegove godine. Bio je maljav svuda po telu, ali u nekoj normalnoj dozi, dovoljno da ne liči na majmuna. Prišao mi je jedan korak i pripio se uz mene tako stojeći. Spustio mi je nežan poljubac na vrat i ja ga zagrlih. Ljubio mi je vrat i ramena i počeo polako polju*ima da se spušta ka mojim grudima. Osetio sam njegov vreo dah i polju*e na grudima i bradavicama što poče da me uzbudjuje. Osetio sam kako mi se kurac budi. Ja sam i dalje stajao tako, a Sale je već sada počeo da obasipa polju*ima moj stomak. Glavić mog kurca ga je već dobrano udarao odozdo po bradi.
Kleknuo je i nežno uzeo moj glavić u usta. Znalački mi je obradjivao kitu. Prvo se je zadržao samo na glaviću, oblizujući ga i sisajući u usta. Onda je krenuo jezikom na dole duž mog kurca i završio kod mojih dlakavih muda. Počeo je gladno da ih liže i sisa. Kada je uhvatio jedno moje mudo u usta i počeo da ga sisa, umalo ne svrših. Uhvatio sam ga za ramena, odigao od poda i povukao ka krevetu.
Pružili smo se na krevet i odmah zauzeli poznatu i mnogima omiljenu pozu 69. Sale je odmah zaglabio moj kurac ustima i počeo da ga puši. Njegov kurac, koji je bio kraći od mog, ali iste debljine, ja prvo obuhvatih rukom i malo ga nadrkah. Imao je prelep glavić. Onjušio sam ga i osetio prelep miris muškog mošusa koji me još više napali. Usisao sam njegov glavić u usta i osetih kako Sale trza od zadovoljstva. Sada smo već vatreno pušili jedan drugom kurčeve. Pošto smo ležali postrance, Sale je jednu svoj nogu prebacio preko moje glave i time mi otvorio put ka njegovom prelepom dupencetu.
Ispustio sam njegov kurac iz usta i krenuo jezikom preko muda ka njegovom čmaru. Mirisao je na čisto. Napravio sam par krugova jezikom oko njegovog čmara i onda mu ga naglo sjurio. Tucao sam ga jezikom. Sale je uživao. Osećao sam kako mi njegov vreli čmar pulsira i stiska jezik. Ja sam se trudio da mu što dublje gurnem jezik u čmar i osetim ukus njegove utrobe.
– Ahh… ne mogu više… – dahtao je Sale – stavi mi ga…
Ustao je sa kreveta i namestio se četvoronoške. Prišao sam mu otpozadi i namestio vrh svog glavića na ulaz u čmar. Saletovo telo je drhtalo od zadovoljstva i iščekivanja da mu ga smestim. Gurnuo sam polako glavić i osetio kako mu se čmar širi da primi moj kurac. Nastavio sam da guram kurac u njegovu utrobu, a Sale se je topio od miline. Kada sam mu ga smestio do pola i nameravao da mu ga sjurim do kraja, desilo se nešto što je iznenadilo i njega i mene. Moj kurac, moja ponos je počela da pada. Kurac mi se ispumpavao kao probušena lopta. Uopšte nisam znao u čemu je reč. Bio sam napaljen, hteo sam da jebem, Sale je bio OK tip, ali meni kurac pada. Sale se pomalo razočara i okrenu se prema meni…
– Da nisam ja kriv…
– Nema veze… Jednostavno ne znam šta je… Ovo mi je prvi put i pomalo me brine…
– Dešava se… Drugi put će biti bolje…
– Ja ne bih propustio sada ovu priliku… Oboje smo napaljeni…
– Kako misliš… Hoće ti se dići ponovo…
– Ne znam… Ali bi mogli da iskoristimo što je tebi dignut…
– Ako ti nemaš ništa protiv…
Kako protiv… pomislih. Pa napaljen sam kao vepar, a kurac mi se ne diže. Ništa mu nisam rekao, već sam ga rukama naterao da legne na ledja. Opkoračio sam ga i polako počeo da se spuštam na njegov kurac. Sale me je posmatrao širom otvorenih očiju, ne verujući da mu se to dešava. Došao je da ga pojebu, a sada će on da guzi.
Sada sam već klečao tako da sam osećao vrh njegovog glavića na mom čmaru. Nastavio sam polako da se spuštam i osetih kako mi njegov kurac polako širi čmar. Zadrhtao sam od zadovoljstva i nastavio dalje da se nabijam. Njegov kurac je bio tvrd kao granit i bez problema nastavi da probija u moje dupe. Sada mi je već bio do pola zaboden. Zavrteo sam guzom malo u krug i još više otvorio svoju gladnu rupu. Onda sam bezobzirno naseo do jaja. Obojica jeknusmo.
– Ahh… čoveče… ala ga ti dobro primaš – reče Sale jedva dolazeći do vazduha.
– Zato što obožavam kurac u dupe… uhhh – rekoh ja u transu.
– Ostani malo tako… svršiću… a hoću da traje duže – reče Sale i uhvati me rukama za guzove.
Ostao sam tako da sedim u njegovom krilu, naboden do jaja na tvrdom kurcu. Osećao sam kako mu kurac pulsira u mojoj utrobi, a meni je moj ponovo počeo da poprima svoj dimenzije. Više nisam mogao da izdržim je*am bio jako napaljen. Odigao sam guzu i njegov kurac izadje do pola iz mog čmara. Zavrteo sam u krug guzovima i ponovo se nabio do jaja. Sale je pocrveneo u licu i počeo ubrzano da diše…
– Uhhh… ne mogu više… svršiću ću…
– Svrši srećo… ahhh… napuni me… napuni mi guzu….
Sale me grubo uhvati rukama za kukove u još jače nabi na svoju batinu. Osetio sam kako mi njegov glavić udara u dijafragmu. Tada, njegova vrela sperma ispuni moju utrobu. Prvi, drugi mlaz, pa ko zna koji po redu. Prijatna toplota muškog semena se prosipala u mom dupetu. Prvi mlaz sperme izlete i iz mog kurca. Poprskao je Saleta preko lica i on gladno otvori usta kako bi uhvatio bar delić te dragocene tečnosti. Svršavali smo burno i glasno. Drali smo se kao da nam deru kožu. U tom zanosu i transu, toliko sam se jako nabijao na njegov kurac da su me posle toga bolele guzne kosti.
Prelepo svršavanje. Sav mokar od znoja, klonuo sam glavom na Saletovo rame. Njegov mi je kurac još uvek pulsirao u dupetu i osećao sam kako mu se lagano ispumpava. Na kraju je postao tako mekan da je lagano iskliznuo iz mog dupeta. Za njim ispade pozamašna količina Saletove sperme i pomeša se sa brucama na njegovim mudima.
Ustao sam iz Saletovog krila i on me snažno šljepnu rukom po guzi. Nasmešio sam mu se kao iskusna i zahvalna drolja i otišao u kuhinju po pivo.

Tog dana me je Sale jebao još tri puta. Imao sam osećaj da mi je razvalio guzicu kao krater. Dva dana mi je duvala promaja kroz čmar.
Ono čega sam tada postao svestan i sa čime sam morao da se pomirim su dve stvari. Prva, da više nisam mogao da imam više uzastopnih *azma. Mogao sam samo jednom. I druga, od tog susreta sa Saletom, osim na žene, kurac mi se dizao samo na mladje momke. Sa starijim muškarcima sam imao problema i uglavnom sam bio pasivan.
Nek’ samo i to potraje…