Ispovest jednog bisexualca – 117. Angelina

18
Share
Copy the link

Tog leta sam krenuo za Skoplje. Pored godišnjice kumove smrti, želeo sam takodje da se vidim sa ljudima koje sam tamo poznavao i ujedno se malo provedem.
Prve dane moje posete u Skoplju sam potrošio na mučne dogadjaje, kao što je odlazak na groblje. Nakon toga sam se osećao nekako lakše i počeo da razmišljam o provodu. Znam da bi i moj kum Zoran to isto hteo i uradio da je bio na mom mestu.
Narednih dana sam se družio i vidjao sa meni starim poznanicima, poslovnim saradnicima i slično. Uglavnom sam vreme provodio po kafićima i kafanama uvek u dobrom društvu.
Tada sam upoznao nju. Angelinu. Odmah da se razumemo. Nije ona bila nešto prelepo. Fizički je bila jako zgodna devojka, ali kao jedna od mnogih koje se mogu sresti na ulici. Bila je pametna i vredna, studirala je mašinstvo, što je pomalo čudno za jednu devojku. Kada bih je opisivao kao žensku, to bi zvučalo ovako otprilike: Faca – prosek, noge – prosek, sise – prosek, kosa – prosek, ali… Dupe… vrhunsko. Imala je malu trtavu guzu koja je tiho pozivala na sex. Da li zbog te njene guze, ili jednostavno zato što je Angelina sama zračila nekim sexipilom, ja sam se jako zagrejao za nju. Naravno i ona za mene.
Upoznali smo se preko jednog našeg zajedničkog poznanika sa kojim je zajedno došla na piće. Malo po malo, neosetno se je desilo to da sam ja više pričao sa njom nego sa mojim drugarom sa kojim je ona kao slučajno svratila. Na kraju smo se svo troje razišli, sa obećanjem da ćemo se skoro videti.
Sutradan sam ustao kasno, negde oko 10 sati. Rešio sam da sidjem u foaje hotela, popijem kafu i malo razgledam novine. Brzo sam se spustio u prizemlje i krenuo ka baru. Tu me je čekalo iznenadjenje. Na barskoj stolici sa pićem u ruci je sedela ona. Angelina. Kao da je samo mene čekala. Prevrteh na brzaka po mozgu, ali nisam mogao da se setim da smo se nešto dogovorili. Pokazala mi je svoje prelepe bele zube kroz osmeh kada me je ugledala.
– Ćao – reče ona sa osmehom – ja sam mislila da si ti ranoranilac, kad ono…
– Zdravo, jebi ga… kad nemam obaveza, volim malo da se izležavam u krevetu…
– Jesi li za piće, macane?
– Naravno. Kafu – obratih se barmenu – Nego otkud ti ovde?
– Ivan mi je rekao da si odseo u ovom hotelu, pa sam jednostavno htela da te vidim. Što? Jel ti to smeta?
– Ne, ne… Naprotiv…
Kaficu smo potrošili uz prijatno ćaskanje i neobavezan razgovor. Angelina me je sačekala u foajeu dok sam ja otrčao do sobe da se istuširam i presvučem. Ubrzo smo bili naplju. Proveli smo ceo dan zajedno. Zabavljao sam se kao nikada do tada. Angelina me je vodila kroz grad, po raznim kafićima, muzejima, ručali smo u jednom prelepom restoranu, čak smo stigli i da odemo do zoološkog vrta.
Negde pred veče seli smo u taxi i krenuli kući. Fora je bila da taxi svrati uzput do mog hotela da me ostavi, a Angelina će potom nastaviti svojoj kući. Moram da priznam da sam se, pogotovo tog dana, jako primio na Angelinu. S toga, sedeći tako pored nje na zadnjem sedištu taxija, ja spustih svoju ruku na njenu. Angelina me samo pogleda i nasmeši se. Taxi zastade ispred hotela i ja je upitno pogledah.
– U sobi imam neko vino… Mogli bi zajedno da ga popijemo…
Nije ništa rekla. Samo je ćutke otvorila vrata i izašla iz taxija. Ubrzo smo bili u mojoj sobi. Angelina baci njenu torbicu na fotelju i izu cipelice. Još erotičnija mi je izgledala tako bosa, samo u najlon čarapama. Otišao sam do mini bara i dohvatio bocu sa vinom.
– Da li bi bio problem da se istuširam? – upita ona dok sam ja čeprkao da pronadjem neke čaše.
– Naravno da ne…
Kurac mi se digao od pogleda na njena stopala koja su na prstićima nosila njeno tanano telo ka kupatilu. Imala je predivne listove na nogama. A dupence… Bajka…
Ubrzo je izašla iz kupatila obmotana samo peškirom. Njena polumokra kosa joj je padala po golim ramenima.
– Ne smeta? – upita ona mazno.
– Šta to?
– Pa, mislim što sam ovako…
– Naprotiv – rekoh šeretski i pružih joj čašu sa vinom.
Nakon što sam se i ja na brzaka istuširao sedeli smo udobno zavaljeni i opušteno ćaskali uz vino. Zahvaljujući baš tom vinu, atmosfera je bivala sve opuštenija i mi smo otvarali i neke mnogo intimnije teme. Angelina se je već dobrano zacrvenila od vina u obrazima. Dok smo tako razgovarali, Angelina se nepažljivo nagnu da dohvati čašu vina sa stola i peškir joj spade i otkri njene male, ali čvrste dojke. Ja refleksno pružih ruku da dohvatim peškir i pomognem joj, našta ona nežno odgurnu moju ruku i reče:
– Neka ne smeta… mogu i ovako…
Dala mi je signal. Nagnuo sam se ka njoj i spustio joj nežan poljubac na usta. Otvoreno ga je prihvatila. Osetio sam ispomešane mirise šampona za kosu i onaj prijatni dah vina iz njenih usta. Prišao sam joj bliže i pripio je uz mene. Ljubio sam je strasno i gladno. Angelina se izvijala kao neka mačkica u mom zagrljaju i topila od miline. Peškiri su spali sa naših tela i ja je povukoh da legnemo na krevet. Nije se opirala. Njene tvrde bradavice na dojkama su mi mrsile dlake na grudima. Odvojio sam se od polju*a i počeo da je ljubim po vratu i ramenima. Imala je predivnu kožu. Meku, sočnu, podatnu. Angelina je izvila glavu unazad i tiho dahtala. Počeo sam polju*ima da silazim na dole i uskoro sam jezikom vrteo oko pupka po njenom ravnom stomaku. Uhvatila me je obema rukama za obraze i pokušala da povuče na gore. Nisam se dao, već sam nastavio da se spuštam naniže ka njenom medjunožju.
Iako su joj noge još uvek bile stisnute ja ih lagano razdvojih bradom. Imala je lepo ošišan trouglasti žbunčić. Spustio sam glavu još niže i ostio…
– „Ahhh… miris pičke… kako to dugo nisam osetio…“ – pomislio sam i polako liznuo jezikom duž njenog procepa.
Angelina je tiho kriknula i još više izvila svoje telo unazad. Sada je već sklonila svoje ruke sa moje glave i time mi dala do znanja da mogu da joj radim šta želim.
Nežno sam joj gurnuo jezik u vlažan pičić i počeo njime da palacam. Angelina raširi noge još više i otvori se predamnom. Sada sam se već napalio kao vepar. Držao sam je šakama za unutrašnje strane butine kako bih je još više raširio i tucao je jezikom.
Kenuo sam jezikom po njenoj koži nagore. Kretao sam se pravolinijski i odmah stigao do njenog lica. Spustio sam joj vreo poljubac i prislonio glavić mog kurca na njen pičić. Počeo sam polako da prodirem u njenu nutrinu. Osetio sam kako se njena pičkica obavija oko mog glavića. Prijala mi je toplota njene utrobe. Oslonio sam se šakama o krevet pored njenog tela i odigao svoj torzo. To mi je omogućilo da joj ga nabijem odjednom do jaja. Sjurio sam ga… Kriknula je kao zver…
– Arghhh….
Oči su joj se napunile suzama, a telo je počelo da joj drhti kao prut. Bio sam iznenadjen ovom njenom reakcijom.
– Da li je sve u redu? – zapitah pomalo zabrinut.
– Naravno… prijaš mi… – reče ona tiho – Nastavi… želim te…
Nije trebalo dva puta da mi kaže. Polako sam izvadio svoj kurac iz njene pičke skoro do kraja i ponovo ga vratio nazad. Angelina sklopi oči i još više raširi svoje noge. Jebao sam je u misionarskom položaju. Jebao sam je snažno i dugo. Angelina je uživala svim svojim telom. Čas je svojim rukama gnječila svoje dojke, čas me je grebala noktima po ledja, čas je snažno stiskala moje guzove i nabijala ih na sebe kao da je želela da što dublje prodrem u nju…
Dugo smo se tako jebali, dok Angelina nije u jednom trenutku zakolutala očima i zavrištala:
– Ohhh…. to…. nabij mi ga… nemoj sada da staneš…
Ja sam još jače nabijao svoju nabreklu kučinu. Odjednom se je snažno protresla i stegla me svojim nogama oko struka. Stegla me je tako jako da su me bubrezi zaboleli. Angelina je dugo uživala u svom *azmu.
Sada je udarilo i mene. Osetio sam kako moja sperma neumoljivo hoće napolje. Zabio sam joj ga snažno do jaja, najdublje koliko može i špricnuo prvi mlaz. Angelina je i dalje svršavala. Počeo sam da je punim… Ogromnim količinama sperme. Ona je i dalje imala svoj *azam, i mislim da u tom trenutku uopšte nije bila svesna da sam je napunio spermom.
Pružio sam se po njoj. Naša zadihana i znojava tela su disala u jednom ritmu. Pomerio sam se u stranu i legao pored nje da je ne bih pritiskao svojom težinom. Angelina spusti svoju glavu na moja prsa i spusti nežno jednu ruku na moj sada već mlohavi kurac.
Zaspali smo…
Ja sam se prvi probudio. Angelina je i dalje spavala oslonjena o moja prsa. Nežno sam je pomerio u stranu i krenuo ka kupatilu da se istuširam.
Odjednom sam u ogledalu video da mi je kita crvena od krvi. Oprao sam se lepo vodom i proverio da nemam neku ranicu na kurcu. Ne. Onda je očigledno imala menzis, a da mi to nije prijavila.
Tada se otvoriše vrata kupatila i na njima se pojavi Angelina. Odmah je shvatila moju nedoumicu i tiho rekla.
– Ti si mi prvi… Smeta?
– A zašto bi?

Angelina mi je dala svoju nevinost i nakon devet meseci sina. Ja sam je oženio. Bila je ona perfektna žena, ali…
Uvek neko ali… Jednostavno nije bila otvorena po pitanju sexa. Bila je puna predrasuda i smatrala je da sex postoji samo izmedju muža i žene i nikako drugačije.
S obzirom da je na svim ostalim poljima bila perfektna, ja je nisam terao na nikakve eksperimente po pitanju sexa, a svoje sam potrebe zadovoljavao sa strane bez njenog znanja.