Ispovest jednog bisexualca – 85. Dragana

29
Share
Copy the link

Tih dana smo koristili poslednje lepe dane Miholjskog leta. Želeći da dograbimo što više lepog vremena pre duge zime, neko moje društvo je *anizovalo roštilj na jednoj vikendici izvan grada.
Sastali smo se već oko 10 sati pre podne. Društvo je bilo izabrano, tako da je provod bio odličan. Bilo je tu svega, što obično bude kada se roštilja. Pored dobre klope i cuge, dan je protekao u zezanju i zabavi.
Pošto je bila nedelja, a većina u društvu je sutradan imala obaveze na poslu, društvo je krenulo da se razilazi mnogo ranije nego što sam očekivao. Na kraju, već negde oko tri sata, društvo se je razišlo. Ostali smo samo domaćini i ja. Iako su oni insistirali da ostanem i prenoćim tu kod njih na vikendici, ja sam rešio da krenem. Pozdravio sam se sa prijateljima i krenuo motorom ka gradu.
Vozao sam se tako ka gradu i uživao u lepom vremenu i vožnji. Kad, iza jedne krivine, naišao sam na auto pored puta. Usporio sam. Bio je to prelep sportski kabriolet sive boje. Pored njega je cupkala žena duge crne kose. Očigledno je bilo da je bila u kvaru. Zastao sam tik pored nje, skinuo kacigu i javio se:
– Dobar dan.
– Dobar dan – reče ona nervozno i dalje pokušavajući da nekoga dobije na mobilnom.
– Da li vam treba pomoć?
Ona nervozno baci mobilni na sedište auta i okrete svoje prelepo lice ka meni.
– Joj, ne znam šta da radim…
– Ako nemate koga, recite kako da vam pomognem? Možda da vas odbacim do grada…
– Molim vas. Muž mi je u inostranstvu, a kum je nedostupan…
– A u čemu je problem? – upitah odmeravajući njenu vitku figuru. Bila je to jako zgodna žena. Negovana i lepa.
– Ne znam… Stala sam ovde da obavim jedan poziv, i auto se je ugasio. Posle toga nije hteo da upali…
– Ništa… Ja se baš nešto puno ne razumem u opravke, a i nemam alat. Jedino mogu da vam ponudim prevoz do grada.
– Može… Baš vam hvala što ste stali…
– Nema na čemu – rekoh i izvadih kacigu za nju iz kofera.
– Pre vas je prošlo bar desetak automobila, i nijedan peder nije hteo da stane…
– Nemojte se nerviarati… Brzo ćemo biti u gradu i sve će biti rešeno.
Tako je i bilo. Nakon pola sata lagane vožnje ušli smo u grad. Zastao sam pored prve bašte na koju smo naleteli. Ona spusti svoje prelepe noge na zemlju i upita me:
– Zašto smo ovde zastali?
– Prvo bi mogli da popijemo po jedno piće, a i niste mi rekli kuda da vas odvezem.
– Odlično… – reče ona i sjaha sa motora. Tom prilikom odiže nogu i ja joj videh gaćice roze boje. Ne znam zašto već me je to napalilo.
Sedeli smo u hladovini lepe bašte i cugali. Dragana je bila jedna sasvim prijatna i lepa osoba. Bila je svesna svoje lepote, a verovatno i kvaliteta u krevetu, te nije radila ništa u životu. Njen muž, uspešni biznismen, koji je često bio na putu, plaćao joj je sve moguće tretmane, od solarijuma, frizera, manikira do teretane. Njeno je bilo samo da lepo izgleda.
Kroz razgovor ona je to meni iz ne znam kog razloga rekla. Znači bila je svesna svoje pozicije, i to joj je odgovaralo. Inače, Dragana, kako joj je bilo ime, je bila riba prelepog tela. Sise, guza, noge sve joj je bilo potaman. Onako kako svaki muškarac samo poželeti može. Tada joj zazvoni mobilni i ona se javi:
– Kume… Pa bio si nedostupan… Opet nešto mlado prcaš – reče ona kroz osmeh.
Onda pauza, verovatno joj se kum pravda.
– Ne. Da. Na par kilometara od vikendice mi je stao auto. Ne znam razlog.
Opet pauza. Kum govori.
– Dovezao me je jedan ljubazni gospodin i ja sam sada u gradu. Ti vidi i *anizuj da nekako dofuraš auto, dok Mile ne dodje. – Mile joj je bio suprug.
– Ok. Javi mi šta si uradio. Čujemo se večeras – reče ona i odloži telefon u tašni.
– Izvini – obrati se konačno meni – Morala sam da kumu objasnim o čemu je reč. On će sada rešiti problem.
Nastavili smo da cugamo i pričamo. Razgovor je bivao sve opušteniji. Njeno prelepo telo i grleni osmeh na moje upadice su me sve više palile i tog trenutka sam rešio da pokušam da je osvojim. Prilika mi se sama ukazala.
U jednom trenutku, Dragana stavi svoju tašnicu u krilo i poče da pretura po njoj.
– Izgleda da mi je nestalo cigareta… – reče ona i dalje preturajući po torbici.
– Evo imam ja… Slobodno uzmi…
Tada ona izvadi smotuljak iz svoje torbice i krišom mi ga pokaza. Bojala se da je neko sa susednih stolova ne vidi.
– Uh… kako bih sada izduvala ovaj džoint…
– Ne bi valjda ovde..?
– U tome je i problem…
Brzo sam ukapirao i krenuo u ofanzivu.
– Možemo kod mene. Imam cugu i u kombinaciji sa tvojom travom, eto nama zabave…
– Hajdemo… – reče ona, vrati džoint u tašnicu i ustade.
Uskoro smo bili kod mene u stanu. Sedeli smo u dnevnom boravku, cugali piće i duvali travu. Dragana se je sada skroz opustila i počela polako pod dejstvom trave da se raskalašno ponaša. U jednom trenutku reče:
– Meni je jako vruće, zar ti ne radi klima?
– Nemam klimu… Ne volim je…
– Onda ću morati da se skinem…
– Samo pod jednim uslovom…
– Ha… ti si prvi muškarac u mom životu koji mi postavlja uslov da se skinem. Koji?
– Da se i ja skinem…
– Ha… ha… – grleno se nasmejala – Naravno da može…
Uhvatila je svoju mini haljinu za donji rub i čas posla je svukla sebi preko glave. Sedela je tako sada samo u tangama i brusu roze boje. Bila je prelepa. Nisam mogao da odvojim pogled od njenog prelepog polunagog tela.
– Hajde šta čekaš? – prenu me ona – Skidaj se. Nije valjda da se stidiš?
Ustao sam i zbacio svu garderobu sa sebe. Ostao sam samo u tesnim boxericama.
– Oho… macane… – reče ona mazno, dobrano pod uticajem trave i alkohola – pa ti uopšte ne izgledaš tako loše…
– Boga mi i ti si dobra mačka…
– Koliko dobra?
– Pa… jako dobra…
– Da, ali koliko… daj neku ocenu… – navaljivala je ona.
– Dovoljno dobra da bih te pojebao – ispalio sam ja. Bio sam siguran da su je alkohol i trava dovoljno uzeli pod dejstvo.
– Ha… ha… – nasmeja se ona grleno ponovo i zabaci glavu unazad. Tim pokretom ona isturi svoje moćne dojke napred i meni poče da se diže kurac. – Da vidim lepi čime raspolažeš. Znaš, ja imam visoke standarde.
I ja sam se smešio. Tako sedeći u fotelji, ja svukoh boxerice do kolena, i moj kurac polumlitav šljapnu preko moje butine. Oči joj zasijaše kada ga je videla i lagano se obliznula jezikom. ”Moja si” pomislio sam u tom trenutku.
– Macane… svidja mi se tvoj mačor… – reče ona mazno.
– Tvoj je. Možeš da radiš sa njim šta god ti je volja…
Dragana ustade sa kreveta i pridje mi. Kleknula je na pod izmedju mojih nogu. Nije skidala pogled sa mog kurca. Možda mi neko sada neće verovati, ali je meni počeo da se diže samo od njenog pogleda. Oslonila se rukama o moja kolena i nežno ga uhvatila i odigla svojim negovanim rukama. Moj je kurac sada poprimio punu veličinu i ona se primaknu i strpa ga sebi u usta. Zaklopila je oči i počela da mumla, uživajući u ukusu mog kurca. Sisala ga je lagano i studiozno. Kao da je htela da prouči svaku njegovu žilicu i venu svojim ustima pre nego što ga primi. Ja sam samo zabacio glavu na naslon i prepustio se uživanju. Dragana mi je pušila kurac sa uživanjem. Lizala ga je od glavića do korena, stavljala u usta i usisavala do jaja. Jednostavno, mala je znala znanje. Onda bi se spustila do mojih muda i lizala ih. Uživala je u mojim jajima. S vremena na vreme bi usisala jedno moje jaje u usta i muljala ga tako sa uživanjem.
Tada je Dragana ustala i okrenula mi ledja. Natrtila se i uhvatila me jednom rukom za kurac. Pred očima mi je bila njena prelepa kruškolika guza. Rukom je namestila moj kurac na ulaz u svoju obrijanu pičkicu i nasadila se.
– Ohhh…. – kriknuo sam. Dragana se nasadila na moj kurac, kao da se nije jebala godinama.
– Arghh… – kriknu i ona. – Duleee… Prija mi tvoj kurac… Ohhh… Dobar je…
Sada se je oslonila rukama na moja kolena i počela da se odiže i nabija na moj kurac. Te kretnje je začinila povremenim vrtenjem i mešanjem svoje guze. Zadovoljstvo koje mi je pričinjavala, kao i pogled na njenu divnu guzu me približiše svršavanju. Uhvatio sam je za kukove i počeo da je nabijam na kurac u ritmu koji je meni odgovarao. Po njenim kricima i dahtanju, shvatio sam da taj ritam i njoj odgovara.
Nisam mogao više da izdržim. Stegao sam je za struk, nabio snažno na kurac do jaja i počeo da je punim.
Čim je osetila moje seme u sebi, Dragana podivlja. Poče još jače da se nabija. Njeno telo je počelo da se trese i drhti u talasima *azma koji su je preplavili.
– Tooo… Ohhh… puni me… ahhh… nemoj da staješ…
Ja sam samo ćutao i bušio je. Dragana je dugo svršavala. Konačno, osetio sam kako se je njeno telo opustilo i klonulo meni u krilo.
– Ohhh… Dule… doba*i… Jako mi prijaš…
– Polako mala… Tek smo počeli…
Ona ustade i moj me kurac šljapi po stomaku. Bio je sav umazan od moje sperme i njenih sokova. Odmah sam ustao za njom i pokretima je naterao da klekne četvoronoške na pod. Dragana odmah shvati šta tražim od nje, pogleda moj dignuti kurac, i sa ne malo iznenadjenja u glasu reče:
– Bikčino… Rešio si da me rasturiš…
– Da… Hoću da te otkinem od kurca…
Kleknuo sam iza nje i namestio glavić na ulaz u njenu pičku. Uhvatio sam je rukama za struk i sjurio joj ga snažno do jaja.
– Ohhh…. kako mi prija… – kriknula je.
Počeo sam da je jebem. Dragana je izvijala svoje vitko telo od zadovoljstva. Dahtala je ciktala i bacala glavo amo-tamo u stranu. Videlo se da uživa u tome kako je cepam.
Nije dugo trajalo. Dragana uspravi svoj gornji deo tela, ščepa se snažno i grubo obema rukama za sise i poče da svršava. Stavio sam svoje ruke preko njenih i gnječio joj sise zajedno sa njom. Istovremeno sam joj krvnički nabijao kurac u pičku. Ovoga puta Dragana svrši uz drhtanje još snažnije nego prvi put.
Klonula je i pala na ruke oslonoviši se na pod. Glava joj klonu izmedju ruku i njena crna duga kosa se prosu po podu. Dahtala je bučno dok joj je moj kurac još uvek tvrd stajao u pičkici.
– Nemoj mi samo reći… da možeš još…. – reče ona sva zadihana.
– Naravno… Još samo malo…
– Znam ja šta vi jebači volite… A i ja to obožavam – reče ona i svojim rukama se uhvati za guzove. Razvukla ih je do pucanja i preda mnom se otvori njena rupica guze.
Izvadio sam svoj sluzavi kurac iz njene pičkice i prislonio glavić na njen čmar. Dragana tih uzdahnu i zadrhta u iščekivanju da joj ga zabodem u guzu. Gurnuo sam kukovima u napred i moj glavić nestade u njenom čmaru.
– Ohhh…. tooo…. uteraj mi ga…. – zavapila je.
Ja sam nastavio da joj ga uguravam i uskoro joj je moj kurac stajao u dupetu do jaja. Celo njeno telo je drhtalo tako nabodeno na moj kurac. Tresla se je kao da ima groznicu. Uhvatio sam je ponovo za struk i izvukao kurac skoro do kraja. Ponovo sam joj ga nabio. Ovog puta brže i snažnije. Jeknula je od zadovoljstva. Kada ga je po drugi put osetila do kraja u svojoj guzi, Dragana sada već opuštena, poče da meša i vrti guzom.
Više nisam mogao da glumim finoću i nežnost. Počeo sam da je jebem krvnički. Celom sobom su odzvanjali zvukovi našeg jebanja. Te zvukove su proizvodili Draganina guza u sudaru sa mojim stomakom i moja muda u sudaru sa njenim butinama. Moja kurčina je nestajala u njenom prelepom braon čmaru do kraja, da bi se potom izvlačila preteći da joj skroz ispadne iz guze.
Oboje smo bili kao u transu. Kombinacija alkohola, trave i žestokog sexa vas dovode u jedno stanje izvan ovog vremena i prostora.
Sperma mi je krenula kao struja kroz kurac. Gotovo da me je zabolelo. Stegao sam je jače i zabijao joj ga svom snagom. Dragana je sve to sa zadovoljstvom primala. Punio sam joj čmar vrelim semenom i uživao u njenom telu koje je po ko zna koji put drhtalo od svršavanja.
Sručili smo se po podu. Jedva smo dolazili do daha. Legla je pored mene sva znojava i naslonila svoju glavu na moje maljave grudi.

Te noći smo se pojebali još ko zna koliko puta. Da li od droge, alkohola ili smo jednostavno jedno drugom odgovarali, sexa je bilo toliko, da sam posle trećeg puta prestao da brojim.

Kada sam se probudio ujutru, nje nije bilo. Bio sam polomljen. Svaki me je mišić na telu boleo, ali to je bila ona slatka bol nakon sexa.
Ustao sam da se istuširam i na komodi zatekoh pisamce. Ostavila ga je Dragana. U njemu je pisalo: ”Divno sam se provela. Rasturio si me. Svaka me koščica u telu boli. Ali se osećam prelepo. Nemoj me zvati niti tražiti. Moj muž, ako sazna, može nam napraviti probleme. Ljubim te u prelepu kitu. Dragana”.
Tuširanje je počelo da skida sa mene umor, bol i sećanje na Draganu.