Ispovest jednog bisexualca – 1. Rade

318
Share
Copy the link

Priče koje slede i koje ću objavljivati su bazirane na istinitim događajima iz mog života. Naime, dugo sam vodio neku vrstu Dnevnika, odnosno beleški u jednoj svesci, pa sam sada rešio da to pretočim u priče.
Naravno sva imena i mesta su izmenjena radi diskrecije. Dozvolio sam sebi da u pojedinim pričama malo dodam izmišljenih stvari čisto radi interesantnosti, ali su se događaji stvarno dogodili u mom životu.
Molio bih da mi ne dajete komentare tipa da li verujete ili ne u istinitost priča jer mi to nije važno. Ko hoće neka veruje, a ko neće ne mora. Interesuju me samo komentari tipa kvaliteta priča i interesantnosti i da li i dalje da ih objavljujem.

Imao sam 13 godina kad nas je moj otac ostavio. Otisao je kao građevinski radnik za Sloveniju i jednostavno prestao da šalje novac i da se javlja. Majka je nakon godinu dana čekanja shvatila koliko je sati i sudski se razvela. Ubrzo nakon razvoda, kod nas se doselio neki kapetan Rade. U početku je stanovao kod nas u sobi, da bi vremenom, nakon par godina, prešao kod majke u sobu i nezvanično postao moj očuh. Ja sam u to vreme upisao gimnaziju i kao pubertetlija palio se na sve što ima rupu. Naravno, sexualnog iskustva nisam imao, ne računajući moje svakodnevno besomučno drkanje. Za inspiraciju mi je služila jedna iskrzana slika, davno istrgnuta iz porno casopisa, koju mi je dao drugar Mita u zamenu za loptu. Na slici je plavuša sela crncu na kurac do pola. Zamišljao sam kolika je to kurčina kad je polovina koja viri tako debela i velika. Crnački kurac je plavuši bio u guzi dok joj je pička zjapila prazna. Najviše me je zaintrigiralo to što je plavuša imala izraz jakog zadovoljstva na licu. To mi je dalo ideju da i ja malo experimentišem.
Majka je počela da radi u fabrici obuće pa je često noću bila odsutna zbog treće smene. To mi je dalo slobodu za moje experimente, bez straha da će majka banuti u sobu i zateći me u neznogdnoj situaciji.
Okačio bih sliku na ogledalo, seo na ivicu kreveta i drkao. Inspirisan slikom počeo sam nevino da se diram prstom po čmaru dok drkam. Brzo sam shvatio da je bolje namazati prst kremom, pa je ‘Bekutan’ postao moj pravi prijatelj za drkanje. Jako mi se dopalo. Prst sam već gurao do pola u guzu. Iz dana u dan sve dublje. Po ceo dan sam živeo za drkanje pred ogledalom. Bio je raspust i ja sam vreme drkanja prilagođavao kad je mama na poslu. Kako su dani prolazili, ja sam postajao sve iskusniji i drčniji. Prst sam gurao do kraja u čmar i vec lagano mešao guzom kao kurvica. To mešanje i rad prsta u čmaru je izazivalo salve sperme iz moje uvek tvrde kare.
Jednog dana nakon drkanja desio se preokret. Prvo kad sam izvadio prst iz čmara na njemu je bilo malo govana. Iznenadilo me to što mi se nisu zgadila, već naprotiv, napalilo me je još više. Drugo, prst mi je vremenom postao mali i počeo da me ne zadovoljava, pa sam počeo da razmišljam da ga zamenim nečim većim i debljim. I treće, do tada sam drkao i zamišljao da sam na slici ja crnac. Kako su dani prolazili sve sam više zamišljao da sam na mestu plavuše, a da mi crnja trpa svoju debelu kurčinu u bulju. Naravno, moja mašta je bujala o tome kakav je osećaj imati pravu kitu u bulji.
Vremenom su stvari kojima sam se zadovoljavao rasle. Prva stvar koju je moja guza osetila posle prsta je bila drska šrafcigera. Prvi put sam taj alat mog zadovoljstva nesmotreno nabio u guzu da me je zabolelo do suza. Brzo sam shvatio da treba ići lagano i počeo da uzivam sa celom drškom nabijenom u mom dupetu. Dani su prolazili, a stvari na koje sam nasedao kao neka bludna kurva, su bile sve veće i deblje. Toliko mi je to prijalo, da sex za mene nije postojao van moje sobe.
Kada se je glavni dogadjaj desio, bio sam u fazi kada sam strasno nasedao na flašu malog piva koje je kapetan Rade ostavljao prazne svuda po stanu. Flaša mi je toliko prijala, da sam se prilikom svršavanja nabijao do kraja na nju. Jednom mi je u zanosu skroz upala u bulju, da sam se uplašio da ce se zaglaviti. Međutim, s lakoćom sam je iskenjao napolje, što me je dodatno izludelo od zadovoljstva.
Taj dan, sećam se kao da je juče bilo, bio je petak. Izvukao sam flašu ispod kreveta, obilno je namazao kremom i zaglavio sliku u okvir ogledala. Flašu sam stavio uspravno na pod i počeo da zamišljam da je to kurac crnca sa slike. Zahvatio sam rukom kremu i čučnuo ispred flaše i počeo da podmazujem čmar. Drugom rukom sam sve vreme drkao moj već dobrano tvrd kurac. Dok sam podmazivao čmar, osetio sam pod prstima kako se opusta i širi, već naviknut na veće stvari. Već sam se dobrano napalio, i pomerio se malo unapred. Tako sam mogao da nasednem na već pripremljenu flašu. Prvo mi je usao grlić flaše. Lako mi je skliznuo u guzu. Njegova hladnoća me je još više napalila i pripremila za pravu stvar. Polako sam se nabijao jos više uživajući u osećaju kako mi deblji deo flaše širi čmar u svom laganom probijanju. Lagano sam se razradio i počeo da klizim čmarom duž flaše sve brže i brže. Bio sam u fazi kad mi nije bilo bitno koja je slika preda mnom. Pretvorio sam se u jedan ogroman čmar koji je uživao u nabijanju na bocu očekujući salve svršavanja.
Bam.
U tom trenutku je u sobu upao Rade. Tišina duga kao večnost. Rade sa rukom na bravi, drži otvorema vrata i stoji ukočen u uniformi. U zanosu nisam ga čuo da je došao sa posla. Ja, go kao od majke rođen. Sedim na podu pored kreveta. Jedna mi ruka na ukrućenom kurcu, trenutak od svršavanja. Drugom rukom pridržavam flašu da mi ne isklizne do pola zabivenu u dupetu.
Rade je usao u sobu, zalupio vrata za sobom i tiho rekao:
– Ti ne bi voleo da tvoja majka sazna za ovo?
Ćutke sam odmahnuo glavom levo desno gledajući ga u oči iz žablje perspektive i dalje nabijen na flaši.
– Onda ćeš ciniti što ti kažem, da ti mati ne sazna kakvog drkadžiju gaji.
Polako mi je prilazio i otkopčavajući svoju vojnu bluzu.
Nemoguće da nije video flašu zabodenu u mom dupetu, pomislih. Kad mi je prišao toliko blizu da sam nosem dodirivao žlic njegovih pantalona, on otkopča kaiš i one spadoše dole. Spustio je zatim vojničke bokserice i preda mnom iskoči poludignuta kurčina sva išarana žilama i kvrgama. Po mojoj proceni možda malo kraća od crnčeve sa slike, ali podjednako debela, ako ne i deblja. Znao sam šta mi treba činiti. Nevešto sam ga rukom uhvatio za kurac i prineo ustima. Mirisao je na vojnički sapun. Po prvi put sam držao tuđi kurac u rukama i to me uzbudilo da sam se još jace nabio na flašu. Uzeo sam mu glavić u usta i počeo da sisam. Rade je tiho jeknuo i obema rukama me uhvatio za glavu nabijajući je na svoj kurac. Kako mu je kurac rastao u mojim ustima tako je i moje zadovoljstvo raslo. Do tada nisam mogao pretpostaviti kako je lepo i ukusno imati kurac u ustima. Ubrzo mu je kurac postigao punu erekciju i nisam uspevao da ga sisam zbog debljine. Bolela me vilica. Sre* trajalo je kratko. Rade me je jednom rukom uhvatio za čelo, a drugom sebe za kurac. Poceo je da stenje glasno i da svršava. Prvi mlaz njegove sperme me je iznenadio da se trgnuh. Napunio mi je usta, a onda izvukao kurac i nastavio da me prska po licu i grudima. O Bože, koliko je tu bilo semena. Kao da je konj svršio po meni. A tek ukus. Slankast, topao lepljiv. Tog sam trenutka poželeo da mi svi kurčevi ovog sveta svršavaju u usta. Da pijem taj nektar života.
Rade se odmače korak unazad, podiže pantalone i reče:
– Doba*i derane. Pušiš kao kurvica. Čak bolje od tvoje mame. I ne gadiš se sperme kao ona. O ovome ne sme niko da sazna, inače odraću ti kožu sa ledja. Budi dobar i sledeći put ću ti umesto flaše smestiti nešto bolje u guzu.
Izašao je iz sobe i zalupio vrata. Izdrkao sam ga na brzaka zamisljajući ovog puta kako me očuh cepa u bulju kao crnac plavušu sa slike.
Na njegovo obećanje nisam morao dugo čekati.
Već sutradan majka je bila na poslu u drugoj sneni. Očuh Rade je došao sa posla i bez reči otišao da se istušira. Sipao sam mu rakiju, kao uvek do tada i čekao ga za stolom da izađe iz kupatila. Ovog puta je izašao go iz kupatila. Rade je bio oniži čovek, snažnih ruku i prsa prekrivenih crnim maljama. Imao je snažne noge, gotovo spojene u butinama. Moćna muda su mu bila kao dve kruške, a preko njih se klatila debela opuštena kurčina. Više je licio na nekog šofera kamiona nego na kapetana vojske.
Prišao je stolu i seo preko puta mene. Zapahnuo me je poznati miris vojničkog sapuna. U stomaku sam osećao čudnu mešavinu straha, želje i napaljenosti. Došao je i taj dan kada će po prvi put, flašu u mojoj guzi zameniti prava kurčina.
– Daj još jednu čašu i natoči sebi rakije – reče Rade.
– Ali…
– Nema ali – prekide me – ako si dovoljno mator da primaš kurac, onda može i rakija.
– Ali, ja nikad nisam… – izustih ustajući sa stola po čašu.
– Oho. Znači moj će ti kurac biti prvi. Tim pre. Daj čašu i skini se. Hoću da te gledam golog.
Skinuo sam se i krenuo ka stolici, kad me Rade pozva lupkajući rukom o svoju butinu.
– Dođi ovde, sedi mi u krilo. Ne boj se. Biću nežan.
Rade je dotad uspostavio takvu dominaciju nada mnom, da sam svako njegovo naređenje slušao bez pogovora. Seo sam mu u krilo postranice i prebacio ruku preko ramena.
– Hajde da nazdravimo – reče i dodade mi čašu sa stola.
Otpismo rakiju na eks. Za njega je to bilo normalno, ali za mene osamnaestogodišnjaka koji nikad nije pio… Rakija me udarila kao grom. Odjednom sam se osećao moćno, i pre svega napaljeno.
– Slušaj mali. Ti i ja znamo da voliš da ti ga umaču u dupe. Ja sam pak oduvek želeo da pojebem tako nekog klinca kao što si ti. Ako budes držao jezik za zube, oboma nam može biti lepo.
Dok mi je to govorio, Rade nam je natočio po jos jednu i strpa mi je u ruku dok sam ja ćutke klimao glavom.
– Ne morate me napiti. Ja ovo podjednako želim kao i vi. – Rekoh i muški otresoh rakiju.
– Vidi ti malog – reče Rade i stavi svoju ogromnu šaku na moja glatka prsa.
Počeo je da me miluje po grudima. Kad god bi mi ovlaš, kao slučajno, zakačio bradavicu, osećao sam se kao da me je struja pogodila. Spustio sam svoje usne instinktivno na njegov vrat i počeo da ga ljubim.
– To mali – reče uz uzdah.
Odjednom osetih ispod mene kako mu se kurac počeo dizati. Bio mu je usmeren između mojih butina, i kako mu se dizao tako mi je gurao muda nagore i pravio mesta sebi između mojih nogu. Osećaj dodira njegovog tvrdog kurca izmedju mojih nogu me je totalno izbezumio. Spustio sam ruku dole i snažno prislonio njegov kurac uz moj i moja muda i počeo da mešam guzom u njegovom krilu.
– Vidi malog. Meša kao kurvica. Mora da si gladan kurca.
– Jesam – rekoh, te ustadoh iz njegovog krila, okrenuh se licem prema njemu, opkoračih ga i sedoh nazad u krilo.
Nastavio sam da ga ljubim u vrat. Rade mi obema šakama obuhvati guzove i poče da ih mesi. Njegov tvrdi kurac mi je sada klizio duž procepa izmedju guzova i obilno ga vlažio sluzavom tečnošću. Mešao sam lagano napred nazad uživajući u osećaju koji mi je pričinjavao njegov kurac. Prvo bi njegov glavić krenuo rascepom preko čmara do mojih muda. Onda nazad istim putem. Pritom bi malo zapeo kod ćmara, kao da hoće da udje, da bi se otkačio i nastavio svoj put procepom do kičme. Dugo smo se tako trljali, da sam na trenutak pomislio kako mi čmar vlaži kao pička od njegove sluzi.
Više nisam mogao da izdržim. U tom trljanju malo pomerih guzu i glavić njegovog kurca mi skliznu u čmar. Obojica smo na trenutak zastali i uživali. Onda me je Rade uhvatio za ramena i počeo polako nabijati na kurac.
O moj Boze. Ne mogu da opisem taj osećaj zadovoljstva kad vam kurac prodire u čmar. Prvom prilikom ću baciti flasu i nikad je više neću koristiti. Rade me je lagano sve više nabijao. Osećao sam kako ta njegova predivna kurčina lagano uklizava u mene i širi mi čmar. Mnogo bolji osećaj nego sa flašom. Kurac mu je istovremeno bio i tvrdji i nežniji od flase. I što me je još više palilo, deblji od flaše. Ulazio je u mene lagano i dugo. Imao sam osećaj da mu je kurac dugačak ceo metar. Napravio je poslednji trzaj rukama o moja ramena i nabio mi ga do jaja. Bio sam ispunjen i zadovoljan. Rukom sam iza sebe opipao njegova jaja i lagano ih pritisnuo uz guzu. Kao da želim da se uverim da mi ga je strpao celog. Zabacio sam glavu unazad, a Rade je počeo da mi sisa nabrekle bradavice. Osećao sam kako mu od toga pulsira kurac u mom dupetu, što me je još više izludjivalo. Onda sam počeo da mešam. Onako kako sam to radio na flaši.
– Too mali. Mešaš dobro kao neka drolja… Ah…
– Oh… Prija mi kurac u dupetu… Ah… Obećaj da ga nećeš vaditi… Uh… Iz mog dupeta…
– Uh… Mali kurvo jedna… Jebaću te do kraja života… Bolji si i od tvoje mame… Ona ne meša ovako dobro… Hajde natrti se da te jebem otpozadi…
Nerado sam ustao sa kurca. Čulo se samo tiho ‘flop’ kad mu je kurc ispao iz mog dupeta i zalepio mu se za stomak. Spustio sam se na pod i namestio četvoronoške. Osećao sam hladan vazduh i prazninu u čmaru. Istrtio sam dupe što sam više mogao. Rade je kleknuo na kolena iza mene i prislonio glavić na moj čmar. Počeo sam da dahćem u iščekivanju slasnog prodora njegove kurčine u mom dupetu. Osetio sam kako mi ga stavlja samo do glavića. Krenuo sam guzom unazad kako bih mu se nabio na kurac do jaja. On je to vešto izbegavao držeći me šakama za ramena.
– Daj mi ga… – dahtao sam – nabij mi ga…
– Moli me. Inače ću te jebati samo glavićem… Moli me kurvo…
– Molim te Rade… Nabij mi tvoju kurčinu do jaja… Molim te… Svršiću… Daj mi ga… Hoću da svršim sa tvojim kurcem u guzi…
– Evo ti ga…
Tada je puklo. Drzeći me za ramena, Rade mi je tako silovito nabio kurac, da mi je na trenutak izbio vazduh. Onda ga je izvadio, pa ponovo nabio, i tako sve jače i brže. Jebao me je tako snažno da sam od njegovih udaraca klizio po podu. Kada me je dogurao do zida, upro sam se rukama i počeo da mu uzvraćam udarce. Svaki put kad bi krenuo da mi ga silovito nabije, ja sam svojom guzom kretao ka njemu. Sreli bi se na pola puta uz silovit tresak. Osećao sam kako njegova teška muda udaraju moja. Ludeo sam od zadovoljstva. Predivan osećaj kad ti moćna kurčina rastura čmar. Tucao me je Rade neko vreme tako, da bi me odjednom uhvatio obema šakama za sise, počeo da ubrzava i da svršava u meni.
– Ahh… To mali… Uhh… Evo ti moje seme…
Na devetom sam nebu. Njegov kurac mi udara neku tačku u debelom crevu što me dovodi do ludila. Kada sam osetio u stomaku, negde ispod pupka toplotu njegove sperme u crevima, počeo sam i ja da svršavam. Svršavao sam, a moj kurac nisam ni pipnuo. Roktao sam i svršavao jako i obilno. Popadali smo na ledja po podu obojica glasno dahćući.
– Mali… Jako si dobar, jebo te. Dugo nisam imao ovakav sex.
– Meni je jako prijalo. Nisam ni sanjao da je ovako dobro primiti pravi kurac u guzu. Završio sam sa drkanjem. Možes me jebati kad god i koliko god želis.
I tako je i bilo. Rade me je još dugo posle toga jebao.