Ispovest jednog bisexualca – 62. Samanta

34
Share
Copy the link

Stigao sam u Njujork. Taj grad vam neću opisivati, jer je to nešto što se ne može opisati rečima, ili bar moja malenkost ne poseduje takve kvalitete. Tako nešto treba videti i doživeti. Ono što je najinteresantnije, u Njujorku se ne možete izgubiti. Sve se ulice i avenije ukrštaju pod pravim uglom, kao neka velika mreža, te je snalaženje u gradu vrlo jednostavno.
Rešio sam da provedem koji dan u Velikoj Jabuci, i doživim taj najveći mravinjak na svetu. Dalje sam zatim planirao da idem za Čikago.
Momci, bajkeri u Detoritu su mi dali ideju, da ako želim avanturu i dobar provod, krenem trasom koja se zove Route 66. To je bio stari put koji je spajao zapadnu i istočnu obalu Amerike. Taj put dužine oko 4.000 kilometara, prolazio je kroz osam država preko cele Amerike. Više nije u upotrebi, jer je pored njega napravljen moderan auto-put sa nekoliko traka, ali je ovaj ostao kao istorijsko nasledje. Nadimak mu je ”Majka svih puteva”, i san svakog bajkera, čak i Amerikanaca je da taj put prodje celom njegovom dužinom, ili bar neki njegov deo na motoru.
Naravno, Amerikanci od svega naprave biznis, pa tako i od ovoga. Svesni njegovog istorijskog i turističkog značaja, pored puta su razvili razne aktivnosti. Tu možete da naidjete na pumpe, restorane, radionice i svega ostalog u onakvom stanju kako je bilo pre 50 i više godine, kada je put bio u upotrebi. Naravno tu su i suveniri, gradovi koji ožive kada naidje turistička grupa, a u jednoj kafani me je služila konobarica koja je nosila pravi kaubojski revolver. Sve u svemu jedna divna avantura.
Priče koje slede od sada pa nadalje, su vezane za moje putovanje tim putem, i neću se zadržavati na neke turističke detalje. Razlog je taj što zbog toga nisam ni krenuo na taj put. Razlog za moje putovanje je jedna nezaboravna vožnja motorom, i naravno sex na koji ću, nadam se, naleteti tokom putovanja.
Glavni razlog za putovanje je taj što po mnogima postaješ pravi bajker tek kada doživiš i preživiš tako nešto. To mu dodje kao neko hodočašće za bajkere.

Daklem, Njujork. Ogromne zgrade, ogromna gužva, na ulicama, trotoarima. Iz zemlje izlazi ili ulazi ogromna masa ljudi koja koristi metro. Sve u svemu, jedan ogroman mravinjak koji se ne može opisati.
Brzo i lako sam po uputstvima mojih ortaka bajkera našao kvart u kome se oni okupljaju. Bilo je to jedno mesto ispod bruklinskog mosta gde si mogao da vidiš na hiljade bajkera. Naravno, sve je tu bilo podredjeno njima. Prodavnice, radionice, kafići i sve ostalo. Brzo sam našao smeštaj u jednom hotelu koji se baš nije mogao pohvaliti blještavilom, ali je bar bio jeftin.
Celo popodne sam proveo po prodavnicama snabdevajući se stvarima koje su mi bile neophodne za dugo putovanje koje je sledilo. Kad sam bio gotov sa šopingom, već je bio pao mrak. Ostavio sam motor u hotelskoj garaži i krenuo napolje. Namera mi je bila da nadjem nekog frizera kako bih se ošišao, popijem neko pivo i malo se promuvam medju bajkere, ako Bog da i nekog upoznam.
Slučajno sam nabasao na frizerski salon. Šišanje mi nije bilo toliko potrebno, koliko sam hteo da to uradim sada, je*u me na putu čekali nesnosna vrućina i prašina, pa je bilo praktičnije da mi kosa bude što kraća. Ušao sam u salon i seo na stolicu. Pre mene su bila još dva tipa u redu.
Frizerka… Zlo…
Sisata plavuša. Kad kažem sisata plavuša, onda tako i mislim SISATA PLAVUŠA. Kao iz filmova. Šišala je nekog crnca koji je sedeo u stolici. Ona je samo trčkarala oko njega i zveckala makazicama. Često se odizala na prste kako bi dohvatila vrh glave i omogućavala nam divan pogled na njene prelepe listove. Očigledno je bilo da smo sva trojica zurili u nju i njenu prelepu figuru i da nam je svejedno bilo kada ćemo doći na red za šišanje. Što se mene tiče, mogao sam da čekam celu noć i da je gledam. Ne bi mi smetalo. Tada na vratima banu još jedna mušterija, i frizerka mu reče:
– Žao mi je. Zatvaram. Evo još njih da završim i odlazim kući.
Mušterija razočaran izadje napolje, a frizerka pridje vratima i zaključa ih. Nakon nekih sat vremena, došao je red i na mene. Prethodne mušterije su napustile salon i sada smo ostali samo ja i frizerka. Ona umorno otrese stolicu krpom i pozva me:
– Izvolite…
– Hvala… – seo sam u stolicu i tek da bih nešto rekao izgovorih – Mora da ste jako umorni?
– Da. Ceo dan sam na nogama – reče ona i poče da mi češlja kosu – Vi niste odavde?
– Ne, iz Evrope – tako mi je bilo najlakše jer nisam morao da im objašnjavam gde se nalazi grad iz koga dolazim.
– Primetila sam po naglasku. Kako ćemo?
– Što kraće…
– Zašto? Lepa vam je kosa…
Ja joj tada objasnih svoju nameru o putovanju i ona poče da šiša. Naravno, putovanje je bilo razlog da započnemo razgovor. Pričali smo o svemu i svačemu. Ona me je šišala, dodirivala, i uz moju priču se skroz opustila. Meni je prijao svaki kontakt sa njenim telom, naročito kada bi svojim ogromnim sisama dotakla moje rame. Imao sam osećaj da mi ostaju rupe u telu na mestu gde bi me dotakla.
Nakon nekih pola sata, šišanje završi i ja ustadoh sa stolice.
– Hvala – rekoh i maših se za džep da platim.
– Dva dolara i 45 centi – reče ona sa osmehom.
Ja tek tada primetih da nemam sitno i pružih joj novčanicu od sto dolara.
Ona pogleda, namršti se i reče:
– Nemate ništa sitnije?
– Na žalost ne. Nisam ni znao do ovog trenutka.
– Ništa onda. Ja nemam da vam vratim. Ovo šišanje ide na moj račun za srećan put.
– A ne… To ne mogu da dozvolim…
– Pa nemam da vam vratim…
– Hajde, ovako. Vi ionako sada zatvarate. Dozvolite mi da vas izvedem na piće i nadoknadim za šišanje.
Ona se malo zamisli, poče da skida mantil sa sebe i reče:
– Pa što da ne? Ionako ništa nisam imala u planu, a kući me niko ne čeka.
Ubrzo smo bili na bučnoj ulici i išli ka jednom bajkerskom kafeu. Ušli smo unutra i privukli pažnju svih gostiju. Većina njih je poznavala Samantu, kako se je frizerka zvala, pa su šale uglavnom bile na moj račun.
– Vidim, Samanta, nabavila si novi privezak za ključeve – dobacio bi neko iz gužve, pri tom misleći na mene. Ja mrko pogledah u tom pravcu i svi na trenutak zaćutaše. Osvrnuo sam se oko sebe po resotoranu i dobacio barmenu:
– Tura pića za sve… Otvaram putovanje Route 66…
Tada je nastala graja. Neki su prilazili i lupali me prijateljski po ramenu, nazdravljali mi i sa osmehom na licu oprostili što je Samanta sa mnom. Posle te ture, Samanta i ja smo pili piće celo veče na nečiji račun. Uvek se je našao neko da nas počasti. Naravno, gomila njih mi je prilazila, čestitala, i davala informacije o putu. Neke su bile korisne, a neke sasvim bezvezne, tipa da obavezno pojedem sendvič u nekoj kafani, ne znam gde.
Posle one ture pića, brzo se je oslobodio i jedan sto za Samantu i mene, i mi sedosmo u uglu. Pijuckali smo, zezali se i cugali. Tada, krenu da svira neka stara rock balada, i nekoliko parova ustade i poče da pleše na podijumu.
– Hajde da i mi plešemo – reče Samanta.
– Što da ne… Samo moram da te opomenem da i nisam neki igrač.
– Nema veze – reče ona i uhvati me za ruku i povede ka podijumu za ples.
Pripila je svoje telo uz mene, stavila mi ruke oko vrata i naslonila glavu na moje rame. Osetio sam kako mi se već diže na nju. Uhvatio sam je oko struka i krenuli smo u klasični stiskavac. Samanta se je sve jače pripijala uz mene, a moj kurac, nemiran kao i uvek, već je postizao punu veličinu. Siguran sam da je to i ona osetila, samo se pravila mutava.
Na moju žalost, stiskavac se je brzo završio i poče neka brza muzika. Ja kao nešto počeh da djuskam, al’ me Samanta uhvati za ruku i povede ka stolu.
– Ne volim brzo djuskanje – reče ona.
– Odgovara.
Seli smo za sto, nategli po piće i ona reče:
– Jako volim ples, ali ne ovo skakanje i rintanje po podijumu.
– Pa ne znam, da li ima neko mesto gde možemo plesati, meni se dopalo.
– Nema, bar ne u blizini. Čudi me da su i ovde pustili, jer to rade jako retko.
– Znači ništa večeras od plesanja – rekoh ja gadjajući na naše stiskanje.
– Ne mora da znači. – reče ona – Samo… ne bih htela da zvučim kao…
– Ne – ne dadoh joj da dovrši rečenicu – reci…
– Ja kući imam lepu kolekciju takve muzika – reče ona posle kraće pauze – pa mislim… ako hoćeš…
– Naravno, hajdemo…
– Ali samo ples… – reče ona da bi odbranila svoju čast.
– Naravno – rekoh ja, a u sebi pomislih, samo da te ja stisnem draga uz sebe, ostalo će samo po sebi doći.
Izašli smo u noć. Na moje čudjenje vratili smo se do salona. Samanta je stanovala u jednom malom stanu na spratu iznad samog salona. Veoma praktično, pomislih. Ušli smo u toplu i urednu sobu.
– Sipaj nam po piće dok ja pustim muziku – reče ona.
– Šta ćeš?
– Mislim da ima samo viski…
Nedugo smo već sedeli jedno pored drugo, cugali viski i slušali neke lagane note. Nazdravismo, te Samanta odloži svoju čašu ustade i uhvati me za ruku.
– Rekli smo da ćemo plesati – reče ona i ja ustadoh za njom.
Stali smo na sred sobe i ona se po drugi put te večeri osloni uz mene. Ovaj put je to bilo snažnije i vatrenije. Pesma za pesmom su se nizale na uredjaju, a mi smo plesali bez ijedne reči. Naša tela su govorila sama za sebe. Meni se je opet digao kurac na blizinu i toplotu njenog tela. Ovog puta sam bio siguran da ga je osetila, jer je par puta značajno svojim kukovima izvršila pritisak na moje telo. To je uradila tako kao da je htela da se uveri koliko mi je velik i tvrd. Ja sam svoje ruke iza njenih ledja sa njenog struka, tobož slučajno spustio malo niže, i sada su stajale na početku njene trtave i tvrde guze. Nije se opirala, nego je značajno još više pripila svoju glavu uz moj vrat. Igrali smo dugo. U jednom trenutku, ponesen muzikom i atmosferom, ja počeh jednom rukom da je trljam po ledjima duž kičme. Osetio sam pozitivnu reakciju njenog tela na taj moj pokret i nastavio sam da joj mazim ledja. Ona tada jednu svoju ruku stavi meni otpozadi na glavu i poče da mi mrsi prstima kroz kratku kosu. Naježio sam se, a kurac je hteo da mi explodira. Odigla je glavu i pogledala me ravno u oči. Ja iskoristih taj trenutak i spustih joj nežan poljubac na usne. Prihvatila je moj poljubac otvorenih ustiju.
Ljubili smo se. Njene vrele sočne usne su me izludjivale. Gužvao sam joj usne svojim ustima i grickao ih nežno zubima. Po nadimanju njenih dojki koje su me pritiskale na grudima, znao sam da veoma uživa u svemu ovome. Odvojila je svoje usne od polju*a, kako bi došla malo do daha, da bi odmah zatim spustila poljubac na moj vrat. Bio sam na sekund od svršavanja. Njene vrele usne su me pekle i palile po vratu. Spustio sam jednu ruku sada na njeno čvrsto dupe, a drugom sam počeo polako da joj otkopčavam dugmiće na bluzi. Ona me je i dalje ljubila po vratu i otkopčavala mi košulju. Skinuo sam joj bluzu i predamnom se ukazaše predivne velike dojke u čipkastom brusu. Ona razmaknu moju raskopčanu košulju u stranu i poče da mi ljubi maljave grudi. Zavukao sam joj ruke iza ledja i otkopčah joj brus koji nehajno pade na pod. Samanta mi je nežno sisala bradavice, a ja rukama dohvatih njene moćne sise. Bile su tople i tvrde, sa kožom mekom kao saten. Osećao sam kako joj dojke drhte u mojim rukama. Topila se. Sada je krenula sklopljenih očiju na dole. Osetio sam njene polju*e i grebanje njenih dugačkih noktiju po mom stomaku. Zatim je uzela i otkopčala moj kaiš. Pantalone mi spadoše na pod i ja ostah samo u raskopčanoj košulji i boxericama. Uhvatio sam je za ramena i podigao da ustane. Uzeo sam je u ruke i odneo do kreveta. Dok sam je nosio u rukama, ona me je ljubila po vratu i grudima. Legli smo na krevet.
Samanta je ležala na ledjima, dok sam ja bio pružen na bok sa njene strane. Spustio sam joj nežan i vatren poljubac na sise. Uzdahnula je duboko. Počeo sam da joj ljubim bradavice koje su se propele i postale velike kao trešnje. Sisao sam joj sočne bradavice sve snažnije i snažnije. Imao sam osećaj da ću joj navući mleko iz sisa. Dokaz da je i ona uživala su bili tragovi njenih noktiju na mojim ledjima.
Odjednom me je gurnula rukama po grudima i uspravila se. Začudjeno sam je pogledao, a ona se osmehnu i gurnu me pored sebe da padnem na ledja. Krenula je ponovo da me ljubi po maljavim grudima. Ovoga puta je brže krenula ka stomaku. Dok mi je jezikom palacala po trbušnjacima, jednom rukom mi je skinula boxerice. Moj kurac je udari po sisama. I dalje mi je ljubila stomak dok je moj glavić pritiskao odozdo po bradi. Onda se je spustila još niže i polako uzela moj kurac u usta.
– Uh… što ti je dobar – reče ona dahćući.
– Tvoj je dušo…
Uhvatila me je za kurac obema rukama i počela znalački da ga sisa. Ljubila ga je i grickala, gutala i lizala da sam bio na devetom nebu. Sve vreme sam osećao njene ogromne tople dojke na svojim butinama.
– Oh… tako volim ovo da radim… svidjaš mi se… – ona će uspaljeno.
Onda je odjednom napustila moj kurac koji me lupi po stomaku. Ustala je, opkoračila me, uhvatila me jednom rukom za kurac i namestila ga na ulaz u svoj obrijani pičić. Nasadila se, lagano, a brzo. Oboje uzdahnusmo od zadovoljstva.
– Tooo… srećo… – uzdahnuh ja.
– Ah… što mi prijaš… – reče ona.
Nabila mi se do jaja i tako ostala nekoliko trnutaka. Onda je uhvatila svoju dugu plavu kosu, skupila je i odigla sebi iznad glave. Pogled na njene glatko obrijane pazuhe me još više napali. Tada je krenula njena igra.
Samanta je krenula prvo lagano da vrti u krug kukovima. Povremeno bi svoju karlicu pomerala napred nazad, čime bi joj moj kurac ulazio još dublje, da bi se ponovo vratila na kružno kretanje. Sve vreme je držala rukama kosu iznad glave, dok su joj sise drhtale u ritmu vodjenja ljubavi. Počela je da ubrzava ritam svog kretanja. Ja više nisam mogao da izdržim. Ščepao sam je snažno obema rukama za sise i počeo da je punim.
– Oh… kako je ovo dobro… – roktao sam kao svinja.
– To… ah… dragi… napuni me… – ciktala je ona.
Njeno telo poče nekontrolisano da se trese i Samanta obilno svrši primajući moje seme u sebi.
Klonula je gornjim delom tela i zadihana se pružila po mojim grudima. Milovao sam joj ledja dok je tako ležala na meni.
Pošto je moj kurac još uvek tvrd i napet stajao u njoj ona odiže glavu i pogleda me u oči:
– Ti bi još?
Ja sam samo ćutke klimnuo glavom i ona se odiže i ustade sa mene. Uhvati me za ruku i povede preko sobe. Došli smo na drugi kraj sobe i ona reče:
– Ja jako to volim otpozadi…
– I ja…
Samanta mi okrete ledja, sagnu se u struku i osloni o barsku stolicu. Njena obrijana pička ispade kao krofnica tik ispod njene guze izmedju njenih nogu. Napaljen prišao sam joj otpozadi, uhvatio se za kurac i namestio ga na ulaz u njenu pičkicu. Oslonio sam jednu ruku na njenu trtičnu kost i lagano joj ga gurnuo do jaja. Samanta zadovoljno jeknu i promeša kukovima kako bi joj što bolje i dublje ušao. Spustila je glavu na stolicu i ja krenuh da je tucam. Uhvatio sam je za tanak struk i počeo da je jebem, sada mnogo žešće nego malo pre. Udarao sam je snažno i brzo. Sobom se je čulo samo naše uzbudjeno dahtanje i šljapkanje njene guze po mom stomaku. Nije mogla dugo. Počela je ponovo nekontrolisano da se trese i ovoga puta da vrišti od zadovoljstva. Svršavala je burno. Osetio sam kako joj telo mlitavi. Okernula je glavu u stranu i nasmejala mi se zadovoljno. Zatim je provukla ruku sa strane, uhvatila me za kurac i izvukla ga iz sebe. Samo što mi je ispao, ona prisloni moj glavić na ulaz u njen čmar.
– Zadovolji me i ovde… a ja ću te naterati da svršiš kao nikada do sada – reče ona mazno.
Nije mi trebala dva puta reći. Počeo sam da joj ga uguravam u guzu. Spustila je svoje dupe malo niže i još više raširila noge. Ja sam gurnuo malo jače i moj kurac joj upade do jaja.
– To… ahh…. kako mi to prija….
– Uh… što si vrela…
Sada sam se napalio kao konj. Uhvatio sam je za sise i počeo da tucam. Ovoga puta bez milosti. Udarao sam kao krvnik. Kao da sam hteo da je ubijem svojim kurcem u njenom dupetu. Samanta je samo vriskala i stenjala i na svako moje nabijanje kurcem odgovarala tako što bi krenula u susret guzom ka meni i još jače se nabijala. Sve je pucalo od jebanja. Više nisam mogao da izdržim, te sam je rukama stegao snažno za bokove i krenuo u završni udarac. Počeo sam da je punim.
– Ohh… evo ti ga… svršavaaaam…. – urlao sam.
– Daj mi ga… oh… i ja ću…
Tada je proturila ruku ispod sebe i počela da nadrkava svoju pičkicu. Svršavali smo dugo i intenzivno. Prolivao sam svoje seme u njoj na litre. Ona je curila iz pičke kao iz česme.
Svršili smo ludo. Nismo imali ni snage da odemo do kreveta, već smo zadihani i znojavi popadali po podu.

Tu noć sam proveo kod Samante. Do jutra smo se pojebali još jednom.
Žestoko.
Ujutro smo se nakon ispijene kafice razišli. Ona je ostala da radi u svom salonu, a ja se uputih ka hotelu.