Bivsi decko moje zene

35
Share
Copy the link

sta znam nisam neki stio klepac al cu da pisem
jednog dana otiso sam rano od kuce da se malo zezam po gradu i tako sam uso u jedan kafic.narucio sebi pivu i tako poceo da cugasm jedno pojedno doik se nisam nalio ko guzica.na vrata je uso jedan pa sad cojk 30 godina bivsi decko moje zene.sjeo preko puta mene znali smo se naravno i tak ono pozdravili se i narucili cugu ja sam vec bio torba.
pricalo se svasta stvarno dok ja se nisam otkacio.posto sam doso pjeske on mije ponudio da me odvuce kuci prihvatio sam jer nisam mogo da hodam.
tad je bilo oko 23 sata navece.
usli smo uklucu on me je uveo pa i uprtio kad je trebalo.
ponudio sam mu cugu prihvatio je,pito sam ga dali bi volio vidjeti moju zenu .kaze volio bi ako se neces ljkutit.uveo sam ga u spavacu ona je spavala,otkrivena ,nasebi imala kratku spavacicu.nagovori sam ga da je pocne milovatbio sam pjan.on je i kreno to da radi.malo pomalo pa ugacice ona se budi i ko kroz san ga je poznala ali se pravila da misli da sam ja,ja sam sam posmatro.
klad se skroz probudila reko sam joj pristani na igru,odma ga je pocela fatat lizat jaja pusit kurac,ja sam pomalo samo je milovo.
onda je on svoju kurcinu uvalio u njenu picu kad kreno jebavat ja mislim da je svrsila kroz 5 minuta od uzbudenja.svatio sam da joj je dobro on je nju jebavo a ona me je gledala u oci i pomalo sisalamoj kurac.moram priznati to je bila sila od jebacine zivali smo svi zajedno.kasnije je otiso i vise ga nikad nismo ni vidili ni sreli.

izvinite zbog gresaka u tekstu