Moj prvi sex

38
Share
Copy the link

Ovo mi se desilo kada sam imao 16 godina. Bio sam kod ortaka na gajbi i igrali smo Pes kada je ušla njegova keva da nam donose sokove igrickalice. Nisam mogao da verujem kakva je picka, ono u uskoj, kratkoj suknji i majici sa velikim sisama. Znao sam da hocu da je jebem.
Njegov cale nije bio tu a dogovorili smo se da ja prespavam kod njega tako da sam pomislio ‘Borislave ovo ti je sansa’. Sacekao sam da moj ortak (Kiza) zaspi i onda otisao u dnevnu sobu. Sedela je za stolom i slagala neke papire.
“El ti treba nesto?” pitala me
“Treba” rekao sam i krenuo da drkam kurac preko trenerke (20 cm)
Nasmesila se i rekla “dodji ovamo”.
Otisao sam kod nje i izvadila mi je ko kamen tvrdu karu i krenula da pusi. Bila je jako dobra i pljuvala je po njemu i gurala ga do kraja. Lizala mi je jaja. Posle nekih pola sata, rekla je da hoce da je jebem i ja sam rekao da se naguzi preko stola. Ona je to ucinila i gurno sam joj ga unutra.
“Kako je velik” rekla je
“Znam” odgovorio sam.
Krenuo sam da je jebem dok se trudila da bude tiha da ne probudi Kizu. Poceo sam da je samaram po dupetu i ona je svrsila na mojoj kiti. Onda sam i ja hteo da svrsim.
“Ajde da mi gutas spermu” rekao sam
Kleknula je i otvorila usta
Poceo sam da svrsavam unutra dok je lizala i stenjala jer joj je prijalo. Kada smo zavrsili rekla je da niko ne sme da zna za to i ja sam joj rekao da necu reci Kizi. Posle toga sam je jos puno puta karao ali to je ostala nasa slatka mala tajna.