Klupko muške pohote

363
Share
Copy the link

Mogu biti sretan što imam tako dobrog prijatelja. Alan me već nekoliko puta izvukao iz gadnih problema, bez zanovijetanja, bez ikakvog naplaćivanja ili bilo kakvih zajedljivih komentara. Vezala nas je još jedna velika ljubav, ljubav prema glazbi. Majstorski je znao prebirati po žicama gitare, a kada bismo zabavljali društvo udvoje, on na basu, ja na električnoj gitari, čekale bi nas prave ovacije. Znao sam ga promatrati dok je ekstatično svirao svoj omiljeni instrument; sklopljenih očiju upijao je zvukove, a njegova plava paperjasta kosa nehajno mu je padala preko čela.

Oko vrata uvijek je nosio ogrlicu od ružinog drveta, moj poklon iz dalekog Portugala. Adamova jabučica napinjala se iznad ogrlice i mnogo puta sam mu se htio približiti i pomilovati ju jezikom. Poljubili smo se samo jedanput, na novogodišnjoj proslavi, ali bilo je strastno i senzualno, svojim mekim jezikom prelazio je mojim usnama i uvukao ga duboko u moja usta. To se više nije ponovilo, valjda nismo imali hrabrosti za tako nešto ili nas je bilo strah da će se promijeniti naš, gotovo idealni, prijateljski odnos. Za nadolazeći vikend htio sam ga iznenaditi izletom pa sam zamolio kolegu s posla da nam posudi ključ svoje vikendice u Hrvatskom zagorju.

“Naravno, Vili, sa suprugom idem za vikend na more, ali moj mali je gore u Zagorju, nadam se da vam neće smetati. Sezona je vrganja pa smo ga malo poslali na svježi zrak.”
Nisam bio previše sretan što će nam neki klinac ometati odmor, ali što se može, ipak je njihova vikendica. Tu večer nazvao sam Alana, koji je upravo oduševljeno prihvatio moj prijedlog.
“Odlična ideja, što kažeš da ponesemo gitare da odobrovoljimo klinca, sigurno mu neće biti previše ugodno s nepoznatim ljudima?”
“Može, samo se nadam da nije neko razmaženo cendralo! Pokupim te u osam ujutro pa krećemo!”

To jutro probudio sam se svjež i uzbuđen, jedva sam dočekao da uživamo u miru zagorskih brežuljaka. Nakon sat vremena vožnje stigli smo na cilj; predivna kućica od drvenih greda, s trijemom, u samom središtu zelenog gaja. Obližnje drveće pravilo je veliki hlad, a miris rosne šume ispunjavao me energijom. Izašli smo iz auta i uputili se prema kućici da pozdravimo klinca domaćina. Bili smo nemalo iznenađeni prizorom koji smo ugledali. Preko velikog dnevnog boravka šetao se razvijen, gol mladić, od kojih dvadesetak godina. Nije nas uočio, pa je nastavio tražiti nešto u zidnom ormariću. Bio je atletski građen, visok i crn, slatke, uske, stegnute guze, a kako se pomaknuo otkrio je golemu, debelu kitu koja se ljuljala u ritmu njegovih pokreta. Ovu pomalo neugodnu situaciju htio sam ublažiti spontanim kašljucanjem kako bih privukao mladićevu pažnju. No, on mi je samo uputio ležeran pogled, dograbio ručnik na stolcu pored njega, opasao se njime i prilazio nam s blagim osmijehom na punim usnama.

“Oprostite na ovakvom dočeku. Navikao sam biti slobodniji daleko od gradske vreve. Otac mi je rekao da stižete, ali nije rekao kada. Ja sam Zoki,” pružao nam je snažnu ruku, a kada sam mu predstavljao Alana i sebe, primijetio sam zamagljen Alanov pogled kako luta maljavim Zokijevim grudima i podiže se do crnih iskričavih očiju.

Osjetio sam lagani val ljubomore, ali nije bilo na meni da išta kažem.
“Smjestite se u veću sobu, imate svoju kupaonicu, ormari su vam na raspolaganju, ako vam što zatreba, samo mi recite,” sa smješkom je nastavljao Zoki, kad smo Alan i ja ulazili u spavaonicu.
“Simpatičan malac! Moglo bi nam biti zanimljivo ovaj vikend!” sa zago*nim smješkom je komentirao Alan dok je raspakiravao svoju putni torbu.

Nisam mu ništa odgovorio, budući da je upravo razbio iluziju da ćemo nas dvojica ovaj vikend prvi put voditi ljubav. Ostatak dana proveli smo u okolici kuće, razgledavajući i uživajući u prirodi. Zoki je većinu vremena provodio u šumi berući ukusne vrganje, pa smo ga odlučili iznenaditi pripremivši roštilj. Vratio se tek predvečer, bio je vrlo seksi u uskoj crnoj majici bez rukava, koja je ocrtavala njegove trbušne i prsne mišiće.

“Evo, nabrao sam desetak kilograma vrganja, vrlo su rodni nakon ovih obilnih kiša. Alane, hoćeš li mi pomoći staviti dio njih na sušenje, dok nam Vili priprema slastan roštilj?”
Naravno, Alan je bez imalo nećkanja prihvatio, dok sam ja ostao pazeći na preostala dva komada mesa na roštilju. Kada je prošlo petnaestak minuta otkako su otišli, postao sam nemiran i odlučio poći u izvidnicu. Prostorija za sušenje bila je zapravo prozračna mala soba u koju se ulazilo kroz kuhinju. Kuhinjska vrata bila su pritvorena i tiho sam im prišao. Ništa se nije čulo iz sobice, pa sam odlučio neprimjetno proviriti.

Prizor me dosta iznenadio, ali ne toliko neugodno; Zokijeva i Alanova tijela bila su skroz pripijena, a njihovi jezici isprepleli su se u klupko strasti. Rukama su se pohlepno grabili i svlačili jedan drugom odjeću. Zokijeve usnice lutale su Alanovim vratom, lizao mu je Adamovu jabučicu i polako se spuštao do glatkih prsiju. Lickao mu je bradavice, koje su se snažno ukrutile; Alan je uzdisao i stenjao i uočio sam ogromnu nabreklinu u njegovim hlačama. Zoki kao da je pratio moje misli, kleknuo je ispred Alana, raskopčao i spustio mu hlače, a golema kita zaljuljala se pred njegovim očima. Kurac je bio tvrd i debeo, glavić se isprsio u tamnocrvenoj nijansi, a jaja se ukočila, iščekujući dodir toplog i vlažnog jezika. Zoki je jezikom vrludao oko penisa i zatim strpao kuglice u usta; cuclao mu je jaja, a rukom počeo drkati karu. Alan je počeo ispuštati zvukove neizmjerne ugode, na što sam primijetio da se i moja batina budi i kruti. Zoki si je zatim premjestio kurac u usta i počeo ga pušiti, duboko ga gutajući.
“Legni na škrinju i raširi noge!” moj frend se obratio Alanu, koji ga je odmah poslušao i legao na ledenicu prepunu tek ubranih vrganja.

Kurac mu je stršao iznad majušne rupice, koja je očito željno iščekivala ispunjenje. Zoki je spustio svoje hlače, izvukao ukrućenu spravu i nježno ju prislonio na znojni čmar. U nekoliko pokreta ušao je u carstvo užitaka i počeo odmah žestoko jebati mladića. Guza mu se napinjala i opuštala od siline udaraca, a dok je jednom rukom pridržavao Alanove noge, drugom mu je drkao kitu. Obojica su glasno stenjali i bili prezauzeti da bi primijetili moje špijunsko oko. Želio sam se pridružiti jebačini, no ipak sam se kontrolirao.

“Ajme, Zoki, ševi me jače! Jače me jebi, svršit ću, drkaj me!” Alan je gotovo vikao i onda sam primijetio dug bijeli mlaz kako štrca iz kurca i prolijeva mu se po trbuhu.

Zoki ga je još žustrije jebao, činilo se da je i on pred *azmom, guza mu se sve jače napinjala, sada je s obje ruke širio Alanove noge i u nekoliko konačnih prodiranja, uz glasne povike, izvukao kurac iz Alanovog dupeta i izdrkao mu se po kurcu i čmaru. Režao je kao napaljena životinja dok je Alana zalijevao spermom i smirivao se nakon intenzivne jebačine. Odmah sam se vratio do roštilja, uklonio pregorjele komade mesa i razmišljao kako se zapravo osjećam. Nisam uopće bio ljubomoran, pasalo mi je biti voajer i silno sam želio jebati obojicu.

“Onda, je li večera gotova?” čuo sam poletni Zokijev glas iza svojih leđa.
“O, već odavno, gdje ste tako dugo?” odvratio sam sa zanimanjem.
“Pa, trebalo je malo posložiti gljive. Nadam se da ti nije bilo predosadno,” kazao je zavjerenički.
Ostatak večeri bio je savršen. Uz roštilj i dobro vino, raspoloženje se odmah podiglo. Kada smo Alan i ja dohvatili gitare, napravili smo pravi mali hepening usred zagorske šume. Zoki je uživao u svirci, butelje vina samo su se otvarale i svi smo se osjećali nekako povezanije. Za pranje suđa dobrovoljno se javio Alan, budući da sam ja bio glavni kuhar. Zoki i ja uputili smo se u dnevnu sobu, natočili čaše vinom i pustili lagani blues. Nakon nekoliko ležernih rečenica Zoki me upitao:
“Je li ti se svidjelo ono što si vidio u sobi za sušenje?”
Zbunio me pitanjem i osjetio sam kako crvenim. Nastavio je približavajući mi se:
“Znam da si nas gledao. Pali me to, htio sam da nam se pridružiš, baš sam te htio jebati.”

Još uvijek nisam mogao ništa reći, a kada sam osjetio Zokijev jezik na svom vratu zavrtilo mi se u glavi. Kružio je njime od resice uha do ramena i svakim lizom osjetio sam bubrenje u hlačama. Pogledao me u oči i prodro jezikom u moja usta. Vrelim, dugim polju*ima raspirio je moje strasti, a kada je položio dlan na moju kitu preko hlača, posjeo sam ga na kauč, sjeo pored njega i počeo ga svlačiti. Lizao sam mu prsa, ljubio trbuh i izvukao golemu batinu iz hlača. Strpao sam mu kurac u usta i čvrsto ga obuhvatio usnama. Povlačio sam kožicu preko glavića i duboko prema korijenu kurca, gnječeći mu dlanom jaja. Osjetio sam polju*e na svojim leđima; Alan mi je prišao i skidao mi majicu. Okrenuo sam se prema njemu i zažvalio ga, duboko mu gurnuvši jezik.

Zoki mi je skinuo hlače i počeo lizati kurac i jaja dok smo se Alan i ja strasno ljubili. Uskoro smo svi bili goli, uzdignutih kuraca, koji su htjeli ševiti tople rupice. Zoki mi je pokazao da se četveronoške naguzim na tepihu, što sam poslušno i željno i učinio, i ubrzo sam osjetio prodiranje njegove kurčine u svoj šupak. Valovi ugode su me prelijetali, snažno se nabijao u mene i punio me vrelim mišićem. Alan je legnuo ispod mene i utrpao moj kurac u svoja usta, bilo je divno osjetiti micanje jezika po glaviću, usisavanje cijele batine u usta i potom blago izguravanje, dok je usnama čvrsto navlačio kožicu. Njegovo koplje klatilo se ispred mojeg lica te sam ga isto tako vješto utrpao u svoja usta i pušio ga svom snagom. Bili smo mokri, znoj nam se cijedio po napetoj koži, lupanje pohotnog tijela još me više uzbuđivlo i želio sam svršavati u ogromnim mlazovima.

“Alane, želim te jebati, naprči mi svoju slatku guzu!” viknuo sam u ekstazi i za čas smo promijenili položaj.

Ja sam gurao karu u Alanov uski topli šupak, a Zoki je klečao pred Alanom da bi mu ovaj pušio kurac. Zoki se nagnuo, kita mu je ušla duboko u usta ispod njega, pogledao me u oči i sjurio mi jezik u usta. Snažno sam kamenom kurčinom jebao Alana, dok me prijatelj požudno žvalio, i osjećao sam kako mi se približava *azam. Uz nekoliko glasnih krikova napunio sam Alanovu rupicu velikom količinom sperme.

Kurac mi je još titrao u njemu, a kad sam ga izvukao vidio sam da Zoki svršava po Alanovom licu. Sada je bio red na Zokiju i meni da zadovoljimo mladića, kojeg smo posjeli na kauč, sjeo sam pored njega, a Zoki je čučnuo između njegovih nogu ližući mu i gutajući jaja. Sagnuo sam se i počeo usnama navlačiti kožicu kurca preko glavića. Ubrzo sam osjetio grčevito trzanje cijelog njegovog tijela, pušio mi ga još jače, gledajući ga u oči, i osjetio sam ubrzo kako se prosuo po mojim usnama. Gutao sam ga halapljivo do posljednje kapljice i nakon njegova posljednjeg *azmičkog trzaja sva trojica smo zaspali isprepleteni u jedno klupko strasti.

Jutro nas je probudilo nage i svježe; onako kao sasvim spontano, krenuli smo pripremati doručak s vrganjima, ali jedva čekali da se moćne “glive” ponovo nađu u našim ustima i guzama.