Punica 8

106
Share
Copy the link

Kad smo stigli do vikse, izbacili smo stvari, to je mala prizemnica, sa dvije sobice, kupatilom , kuhinjom i malom dnevnom sobom, skroz slatka kucica, od mora nekih 15-tak minuta laganog hoda,i da , ima imali balkoncic, za dvije stolice. Kad smo spremili stvari, ja i zena u nasoj sobi, a punac i punica u svojoj, sjeli smo u dnevnu svi skupa. Dogovorili smo se da cemo ja i zena u jutro do trznice i ducana, da uzmemo osnovne stvari, a da ce punica raditi rucak, sjedili smo i pijuckali vino koje je punac ponio sa sobom, neki kiselis al je pasao. Oko ponoci smo otisli na spavanje, a u jutro vec u 8 zena i ja smo vec bili u mjestu na trznici, kad smo sve obavili vratili smo se kuci. Svi cetvero smo sjeli da popijemo kavu, a zena mi i punac su poceli sa pri* kako bi bilo dobro otici na plazu u jutro, odite rece ima punica, ja ionako sad idem raditi rucak, a vi uzivajte, ja sam se poceo izvlaciti da mi se ne ide, da mi je prevruce , pa onda opet popodne,ne pada mi na pamet, rekao sam im. Nas dvoje odosmo, rece zena, ti odmori i pravi punici drustvo, vratimo se do 13,rece i ustade, poljubi me i ode u sobu da se presvuce. Punica mi je odmah nekako zivnula kad se i punac dignu da se ide presvuci, ostajemo sami, sapnu mi kad su njih dvoje otisli u sobe, i podraga me po ramenu i vratu. Njih dvoje su brzo bili spremni, pozdravise se sa nama i odose, ja sam ostao sjediti za stolom, a punica je uzela pospremati stol. Kad sam bio siguran da smo sami, dok je punica brisala stol, ja joj polako preko bedara zavukoh ruku ispod haljine, ona prvo samo malo zastade i onda nastavi polako brisati stol. Rukom dodjo do vrha bedara i opipa gacice, sta je ovo, upitah je i stisnu je rukom za guzu, oprosti , nisam znala da cemo ostati sami odmah u jutro, rece brisuci stol i dalje. Ne slusate sto vam se kaze, rekoh i malo je jace stisnu za guzu, ona nista nije rekla samo je nastvila polako brisati stol i polako uze mjesati guzom. Znate sta sljedi kad ne slusate, sapnu joj , znam, znam, odgovori ona sad vec malo teze disuci, sljedi kazna kad ne slusam. Ja joj polako zadignuh suknju preko bokova, okrenuh je tako da je sad bila bokom okrenuta prema meni, a ona ispruzi ruke i tijelo spusti na stol. Ja joj primi rubove gacica na guzi i skupi ih, onda je njezno dlanom udari po guzi, ona duboko udahnu, ja je onda isto njezno udari po drugoj strani guze. Njezno sam je lupao po jednoj pa onda po drugoj strani guze, primio bi guzu u ruku i malo je stisnuo, a onda opet njezno udario. Onda joj pomaknu gacice u stranu i stavi prst u picu, bila je sva vlazna tako da joj je usao bez problema, a palac sam joj stavio u guzu, i poce je polako „jebati“ prstima.
Onda ustadoh, primi joj gacice preko guze i i jos po jedan put je njezno udari po guzi, ne volim kad se ne slusa sta ja kazem, rekoh, oprosti molim te, oprosti, ona tiho rece. Spustio sam sorc primi kurac, koji se vec bio digao, i poce je sa njim „udarati“ po guzi, prvo po jednom guzu pa onda po drugom, i tako ponovi par puta. Onda se malo odmaknu, sjednite na stolicu, rekoh joj, ona se ispravi i sjede, ja joj pridjo i sa kurcem joj prodjo preko lica, ona ga primi u ruku i prodje glavicem preko usana, gledala me u oci, bezobrazna sam, rece i onda se poce sa njim lupkati po licu, to, to, rekoh joj, a ona me gledala i lupkala se po obrazima. Hocu da vas jebem u usta, rekoh joj i primi kurac u ruku, a ona zinu i malo izbaci jezik, ja je jednom rukom primi za glavu, i kurac joj stavi u usta, ne zatvarat usta, rekoh kad je usne stavila na njega, ona odmah zinu i ja je poce „ jebat“ u usta. Onda joj spusti haljinu sa ramena , nije imala grudnjak, ovako treba, rekoh i primi je za grudi. Malo grublje sam ih stiskao i mazio bradavice, onda joj izvadi kurac iz usta , malo se sagnu u koljenima i poce je kurcem maziti po grudima. Onda joj ga opet vrati u usta, pusi sad, rekoh joj i ona ga poce cuclati i lizati, a ja zavukoh ruku izmedju njenih bedara i poce je maziti po pici. Onda malo maknu gacice u stranu i stavi joj dva prsta u picu, bila je sva mokra i topla, jebao sam je prstima dok mi je pusila, onda malo ubrza sa prstima , a ona je stavila samo glavic u usta i poce ubrzano disati, tako da sam osjetio njen dah na glavicu. Izvadi joj ga iz usta, micajuci se bokovima par puta je njezno udario po licu sa njim i vrati joj ga u usta. Ona ga odmah nastavi pusiti duboko disuci, a ja sam se nastavio igrati prstima u njenoj pici, onda izvadi prste i jos se malo „poigra“ sa grudima, a ona me gledala u oci. Uzeo sam drugu stolicu koja je bila pored i sjedoh na nju, ona odmah ustade i priblizi mi se, ja joj zadignuh haljinu, maknu gacice u stranu i podraga je po klitacu i onda joj stavi jedan prst u picu. Cini mi se da je ova picka zeljna kurca, rekoh joj sarajuci prstom po pici, ona se malo sagnu do mene i uze me ljubiti, je zeljna je kurca, zeljna, saptala mi je dok me ljubila po vratu, jebi me, molim te jebi me, ponavljala je , onda me opkoraci, ja joj izvadi prst iz pice a ona mi sjede u krilo.
Primila je kurac u ruku, maknu gacice i nasloni si ga na picu, par puta je prosla sa njim po pici i onda zatvorenih ociju , tesko disuci stavi si ga u picu. Onda se polako nabi do kraja, gorite mi cijeli iznutra, rekoh joj i poljubi je, mazio sam joj grudi dok smo se ljubili, malo „natezao“ bradavice i stiskao ih rukama. Hocu da ih gledam, rekoh joj kad sam se malo odmakao od nje, ona se poce nabijati na kurac, lagano se dizala i spustala na njega, a grudi su skakale. Onda rukom dodjo do pice i poce joj maziti klitac palcem, ona je ruke naslonila na moja koljena i gledala kako je mazim prstom i kurac koji nestaje u njoj. Malo bi ubrzao sa mazenjem klitaca a onda bi usporio i skroz polako ga mazio, onda bi ga mazio sa dva prsta, kako je ovo dobro, kako je dobro, svrsit cu, svrsit cu, i onda me zagrli i uze me ljubiti. Nabijala se do kraja , nije odvajala usne od mojih, ja je primi za glavu i rukama prolazio kroz kosu dok je svrsavala. Onda nasloni glavu na moje rame i ubrzano disuci polako se smiri, ja zavukoh ruke ispod haljine, primi je za guzu i poce je ponovo nabijati na kurac, nema stajanja, bili ste bezobrazni i zato nema odmora, govorio sam joj dok sam je polako nabijao. Ona je samo tesko disala, ljubila me po vratu, licu, onda mi dade jedan dugi poljubac. Polako sam je nabijao, onda maknu gacice i sa guze , i odmah joj stavi cijeli srednji prst u guzu, ona se malo trznu i poce isprekidano disati. Mazite si sise, rekoh joj, i ona si poce maziti grudi, cijelim rukama je prolazila preko njih, mazila si bradavice, a ja sam polako uhvatio ritam nabijanja na kurac i prsta u guzi. Gledala me i mazila si grudi, onda je stavila ruke na moja ramena i polako se nabijala na kurac, tako da ih mogu gledati kako se micu gore dole. Izvadio sam joj prst iz guze, i uzeo je ljubiti, onda je primi za kosu i malo joj zabaci glavu u nazad da joj mogu ljubiti vrat i grudi, onda joj dado jedan dugi poljubac, sad cete mi malo pusiti kurac i cuclati jaja, rekoh joj, jos uvjek drzeci je za kosu, a onda cu vas jebat u guzu, jos jednom je poljubi, a ona se odmah uz uzdah podize iz mog krila, kleknu ispred mene i odmah mi poce lizati i cuclati jaja.
Stavila bi jedno jaje u usta i cuclala ga, sarala jezikom po njemu, onda jezikom dodje do glavica i samo vrhom jezika poce ga lizati. Ja je primi za glavu , ona zinu i ja joj glavu nabi na kurac dokle joj je mogao uci, kad je krenula da je digne , nisam joj dao nego je malo zadrza, moze on jos unutra, moze, rekoh joj i jos joj malo gurnu glavu prema dole, onda je pusti a ona ga izvadi iz usta i par puta duboko udahnu. Gledala me u oci, ja je opet je primi za kosu, malo joj zabaci glavu u nazad, jesam li rekao da ga vadite iz usta, upita je, ona samo negativno klimnu glavom, onda joj opet polako nagnu glavu do glavica, ona zinu i stavi ga u usta. Polako ga je cuclala, ajmo sad opet, rekoh joj i polako joj gurnu glavu prema dole, kad joj vise nije mogao uci, ja joj zadrza glavu i jos je malo gurnu prema dole, onda je pusti, samo je malo digla glavu , par puta na nos duboko udahnula i opet ga vrati do kraja. To, tako treba, rekoh joj, i jos par puta ponovismo isto, ajde sad lijepo pusite, rekoh joj i pusti joj glavu, i ona ga poce lizati, cuclati, stavljala ga je u usta, onda ga primi u ruku i poce opet lizati i cuclati jaja. Onda polako dodje do glavica i poce ga polako lizati, hocu da vas jebem u guzu, rekoh joj, ona me pogleda, poljubi mi glavic, pridize se i okrenu se prema stolu, gledajuci me preko ramena sagnu se preko stola, zadize haljinu i maknu gacice u stranu. Ja se dignuh sa stolice, njezno je par puta udari po guzi, ovlazi malo palac i par puta sa njim predjo preko rupice na guzi, i polako joj stavi glavic, samo je zatvorila oci i duboko uzdahnula. Onda je primi za ramena i malo grublje stavi joj ga cijelog, ona se malo trznu i tiho vrisnu, a ja joj ga nastavi nabijati drzeci je za ramena. Stavio bi joj ga do kraja , i ostao tako neko vrijeme, onda bi joj ga izvadio gotovo cijelog i opet vratio do kraja, a ona je ubrzano disala i svaki put kad bi joj usao do kraja tiho bi vrisnula. Onda se spusti preko nje i poljubi je u vrat, hocete da usporim malo, rekoh i nabi joj ga do kraja, ne, ne, samo nastavi, jebi me, jebi me,rece i dade mi poljubac. Ja se ispravi i nastavi je jebati. Onda joj primi rub gacica i strga ih, da nisam vise vidio gacice dok vam ne kazem, rekoh joj i jos je jednom njezno udari po guzi, oprosti, oprosti, nikad vise, nikad vise, govorila je. Rukom dodjo do pice i poce joj maziti klitac, a drugu ruku prineso joj do usta, odmah je zinula i ja joj stavi dva prsta na usne, a na ih poce lizati i cuclati kao da pusi kurac. To,to,govorio sam joj, a ona je prste stavljala dokle je mogla u usta, jezikom sarala po njima, onda je sa obadvije ruke primi za bokove i opet joj ga uze nabijati do kraja. Ubrzao sam ritam, nabijao sam joj ga , ona se malo pridigla i naslonila na laktove na stol, spustila je glavu i uzivala. Svrsili smo gotovo u isto vrijeme, stavi joj ga do kraja kad sam poceo svrsavati, ona se malo ispraviu laktovima, malo zabaci gavu u nazad i tiho ispusti dugi uzdah. Ja je primi za grudi, privukoh je sebi i uze je ljubiti po vratu, grickao sam joj uho, ljubili smo se. Drzecije za bokove jos sam je malo nabijao na kurac, ona je samo ubrzano disala, onda joj ga izvadi polako, okrenu je prema sebi , ona sjede na stol, a ja joj ga stavi odmah u picu, ona me zagrli i nastavili smo se ljubiti. Nisam se micao, samo sam ga ostavio u njoj, kad se malo smirila pogleda me, nasmjesi mi se i poljubi me, manijace jedan, rece i zagrli me, naslonila je svoje tjelo na moje. Ja ga par puta nadignu u njoj, a ona samo uzdahnu, sta mi uradi majko moja, rece mi kad se malo ispravila i podraga me po licu. Trznu se kad ga opet nadignu u njoj, moram raditi rucak, rece mi, al ne znam kako cu sad bilo sta raditi, rece mi, manijace jedan, ja joj se nasmjesi i samo je gurnu nazad na stol. Ona se nasloni na laktove, podize noge na rub stola i rasiri noge, ma kakvi, nemamo vremena, ma kakvi, govorila je, ja izvadi kurac iz pice, primi kurac u ruku, a drugom joj malo rasiri picu, onda je glavicem uze polako lupkati i prelaziti preko klitaca, ona me gledala i klimala glavom kao da nece vise. Nemoj molim te, nemoj, govorila je, ja hocu jos jednom svrsiti, rekoh joj, a znam i kako hocu, rekoh joj, onda se malo odmaknu od nje, ona je znala sta hocu i odmah kleknu na pod. Ja joj pridjo i drkajuci si kurac prineso joj glavic na usne. Ona mi je lizala glavic i cuclala dok sam ja drkao, mazila mi je jaja, stiskala ih, stavio bi joj kurac u usta da ga pusi i lize, onda bi ga izvadio iz toplih usta i opet bi ga drkao dok bi mi ona lizala glavic. Prelazio bi joj glavicem po licu, onda bi joj ga opet stavio u usta, uzivao sam tako jedno dobrih pet minuta, zini, rekoh joj prije nego sto cu svrsiti, ona zinu i malo izbaci jezik, ja joj nasloni glavic na jezik i poce svrsavat. Kad sam svrsio, ona stavi ruke na moje bokove i polako joj nestade kurac u ustima, njezno ga je cuclala i lizala ne vadeci ga iz usta. Onda jezikom prodje od korjena do glavica, jezikom predje po njemu, i na kraju ga poljubi, jesmo zavrsili kaznjavanje, rece smjeskajuci se, polako ustade i zagrli me.