Sekica

55
Share
Copy the link

S obzirom da sam vec mesec dana bio bez devojke na godisnju proslavu moje firme morao sam da odem sam. To mi nikako nije odgovaralo i nisam znao sta da radim, je*u svi zaposleni uglavnom dolazili sa lepsim polovinama. Zvao sam par prijateljica da krenu samnom ali na moju zalost sve su bile zauzete. Pored svega, pre nego sto sam krenuo morao sam da svratim i do sestre jer joj muz nije kuci i nece se vratiti jos desetak dana, a sa nekim mora da se posavetuje u vezi ni sam neznam cega.

Sestra se udala prosle godine za jednog bogatog tipa koji je vise vremena provodio po sluzbenim putevima nego kod kuce, tako da je ona dosta cesto bila sama, ali joj je priustio sve sto je pozelela, od raskosne gajbe, dobrih kolica i raznoraznih firmiranih krpica. Bila je samo godinu dana starija od mene i oduvek smo bili prilicno bliski i otvoreno razgovarali o svemu pa i prelazeci granicu bratsko sestrinskog odnosa razgovarajuci i o seksu. Govorila mi je o tome kakav joj je muz u krevetu i sta sve rade kada se on vrati sputa i uzeli svoje slatke zenice. Volela je da zna sve i o mom seksualnom zivotu i ja sam joj sve govorio koju sam, kada i na koji nacin povalio. Sestra je izgledala stvarno strava i verujem da nije bilo muskarca koji je nebi pozeleo. Duga talasasta kosa, lepo lice i usne, strava noge, struk, bokovi i guza, grudi cvrste cetvorka kako mi je ona govorila.

Ma jednom recju strava picka. Cesto sam joj u sali govorio kada bih odvojio samo jedno tako dobro parce kao sto si ti sestrice kunem ti se da bih se posle toga smirio i ozenio. Ona se na to samo smeskala a ja sam nastavljao uvek su sve super picke zauzete i nedostizne. Odgovarala mi je ljubeci me u obraz brate mozda se ne trudis dovoljno ni jedna nije nedostizna ako si uporan. No da se vratim na temu. To popodne sam pre nego otisao na zabavu svratio kod nje. Ona mi se nesto zalila tipa kako joj je stalno dosadno, kako je onaj njen stalno na putu, kako nigde ne izlazi i u tom trenutku meni pade napamet jedna ideja i ja joj predlozi da podje samnom na zabavu i da se mozemo lepo provesti i ona sa odusevljenjem prihvati.

Brzo cu se spremiti rece i ulete u drugu sobu. Ja sam gledao u sat i bio zadovoljan sto cu imati drustvo na zabavi i to kakvo drustvo. Svi ce mi zavideti na ovakvom komadu, bez obzira sto mi je sestra, a mozda cu i par koleginica koje su mi se svidjale uciniti ljubomornim. U tom svom razmisljanju sam ustao i poceo da setam po sobi. Vrata od sobe u kojoj se sestra spremala bila su otvorena i ja mahinalno pogledah. Sestra je bila samo u tangicama i gore je imala brus koji je upravo nameravala skinuti. Bas si zlocast, ne viri. Ne stidis se valjda od brata, rekoh bezveze. Naravno da se ne stidim, ispred tebe mogu i gola da setam, pa ja sam ti sestra nebi se valjda nalozio na mene. Ma samo pozuri zakasnicemo, a pokazaces mi se gola kasnije kada se vratimo.

Vazi, rece, a sada se okreni ako mislis da stignemo na vreme. Okrenuo sam se ali ove njene reci kao da mi upalise neku lampicu u glavi i poceh u sebi da se divim njenoj figure pogotovu kada je posle par minuta bila spremna i stala ispred mene. Blago sam zviznuo kada sam je ugledao u ovom izdanju. Uska pripijena mini haljinica bez rukava koja je jasno isticala sve njene atribute. Stvarno izgledas seksi u tom izdanju. Hvala, a bilo je i krajnje vreme da negde izvedes sestru, pa maker to bila i zabava u tvojoj firmi. Kako izgledas plasim se da mi to ne postane navika, rekoh u sali. Uhvati me pod ruku i krenusmo.

Zabava je bila sasvim ok. Puno hrane i pica, dobra muzika i dosta plesa. Gotovo sve kolege su blenule u moju sestru i mene i dobacivale mi u sali da ovakav komad ne treba da ispustam, blago meni i slicne gluposti. Plesao sam sa sestrom celo vreme nekako sav ponosan i pun sebe. U jednom trenutku mi pridje jedan kolega i vec vidno pripit mi rece pazite se vas dvoje, znas onu staru izreku brat sestri najbolje smesti. Na moju srecu niko ga nije cuo. Kada sam nakon toga ponovo zaplesao sada vec neki teski sentis sa sestrom ona me upita sta mi je kolega rekao. Ma nista bezveze. Cula sam ga da znas. Ma pusti vidis da je pijan. Iznenadi me kada mi rece nisi se valjda ti nesto hvalisao u vezi mene. Ma daj sta pricas, rekoh.

U tom trenutku svetla se prigusise i sada su svi plesali pripijeni jedno uz drugo. I sestra pridje skroz uz mene i zagrli me oko vrata prislanjajuci svoj obraz uz moj vrat i obraz. U trenutku mi posta nelagodno je*am jasno osetio njene cvrste sise na sebi, ali ta nelagodnost brzo prodje i posta mi prilicno prijatno. Kao da sam se za trenutak zaneo i poceh da saram rukama po njenim ledjima. Ona potom odvoji samo glavu od mog vrata dok su nam tela i dalje bila prilepljena i pogleda me u oci. U tom trenutku sam umirio svoje ruke i nekoliko trenutaka smo se gledali u oci. Ona mi onda ponovo pridje i rece na uvo bas mi je drago sto si me pozvao, ovako se nisam odavno provodila. Dobro ili lose, rekoh. Dobro naravno, rece i nasmeja se. Drago mi je da ti se svidja. Sada sam nekako poceo ozbiljno da govorim. Hoces da mi obecas nesto. Naravno sestrice, rekoh.

Znas da sam cesto sama i da ne izlazim, da mi obecas da ces od sada malo cesce da me izvodis. Obecavam sestrice, znas da si mi ti najvaznija od sve rodbine. Sada smo nekako poceli da bivamo sve ozbiljniji, sve iskreniji i opusteniji. I najlepsa naravno rekoh posle kraceg oklevanja. Ne mislis valjda da sam samo najlepsa. Nisam znao sta bi htela jos da cuje i posle kraceg razmisljanja rekoh, i najzgodnija naravno. Ma daj reci iskreno sto mislis, da sam dobra picka, pa mi bar oduvek pricamo otvoreno. Na trenutak sam je pogledao u oci, klimnuo glavom i rekao, sestrice ne da si dobra nego si najbolja picka koju znam. Hej pa ti si to poceo da se lozis na mene. Pa ja jesam ti brat ali sam i zivo bice. Ona me nezno poljubi u vrat pa potom u obraz i nasloni ponovo glavu na moj vrat sada me gotovo mazeci rukama po vratu i kosi.

I ja sam ponovo poceo da saram rukama po njenim ledjima i poceo da osecam neverovatno uzbudjenje prema svojoj sestri. Kurac mi se tako ukrutio da ga je sestra mogla osetiti na sebi. Sva sreca da se muzika ubrzo utisala ali se, ponovo na moju srecu, svetla nisu pojacavala, tako da smo se razdvojili jedno od drugog. Sestra me je primila za ruku i krenusmo do sanka. Pokusavao sam da se setim kada smo se zadnji put drzali za ruke. Za sankom smo popili jos par pica i maksimalno se opustili. Bio sam siguran da nas vise niko i ne primecuje i polako sam poceo da dodirujem sestru po ruci, golom ramenu, stipkajuci je po obrazu i vrat, sklanjajuci joj kosu iza uva. Pricali smo, zezali se i smejali i ona je tom prilikom naslanjala ruke na moje grudi i na trenutke me sasvim otvoreno mazila po obrazu i vratu i spustala svoju saku preko moje.

Uzbudjenje u meni je raslo iz trenutka u trenutak sve vise i poceo sam da je ne gledam samo kao sestru. Hvatao sam je oko struka i naslanjao na sebe jasno osecajuci njene grudi i ljubeci je u obraz. I pice nas je malo uhvatilo tako da ona u jednom trenutku rece, stvarno nismo normalni ako nastavimo ovako jos cemo se i poseviti. Smejao sam se i rekao joj, pa znas da ja znam sve sto volis da ti radi onaj tvoj, kad je kuci naravno. Stvarno nije normalan kada ostavlja ovakvo meso samo. Joj da ja imam ovakvu zensku sta bih joj radio. A i ti znas sve ono sto ja volim. U tom trenutku se svetla pojacase i nesumnjivo je bilo da je vreme za fajront. Posle izvesnog vremena kolege pocese polako da se razilaze. I mi slegnusmo ramenima, sestra me uhvati pod ruku i krenusmo ka izlazu.

Na putu do njenog stana smo razmenjivali samo kratke poglede i pevusili neke lagane melodije od malo pre. Kada smo usli kod nje u stan ona predlozi da naspem jos po jedno pice sto ja rado prihvati. Nazdravismo i srknusmo gledajuci se u oci, kad ona rece, idem da se presvucem, ali ovog puta nemoj da budes zlocast i da viris. Pa zar nisi danas rekla da se ne stidis ispred brata i da bi mogla i gola da setas ispred mene. Da ali mislila sam da ne mozes da se nalozis na sestru, ali si veceras bio zloca. Hoces da kazes da sam se nalozio. Pa… mmmm. Pa ako cemo tako i ti si se na mene primila. Pa nebih bas rekla to tim recima. Nego kojim, rekoh. Pa jeste mi bilo lepo u tvojoj blizini i jeste mi prijalo kada si me dodirivao ali… Hej, hej, pa necemo valjda da se foliramo mi, mi koji smo otvoreni oduvek. Nego znas sta sestrice. Reci bato.

Da mi testiramo jedno drugo da vidimo koja je to granica paljenja kod nas. A sta ako budemo pozeleli da se posevimo, rece i okrenu se. Prisao sam joj od pozadi i polozio ruku na njen struk. Pogledala me je preko ramena. Mozda ce to da bude vrhunac nase bliskosti. I dalje me je gledala u oci i ja pridjoh skroz uz nju. Rukom sam poceo da je mazim po struku i da je pomeram navise prema njenim grudima. Nalozio si se, upita me. Potvrdno sam klimnuo glavom i prisao joj jos blize polazuci saku na njenu levu sisu dok smo se i dalje gledali u oci. Mozda nebi bilo nista strasno da se poljubimo, rekoh, dok sam i drugu ruku stavio na njenu drugu sisu i polako poceo da ih stiskam. Zar ti nije dovoljno sto diras sestri grudi.

Znam da to volis, rekoh, dok sam usnama krenuo prema njenim i lagano ih spustio na njene usne. U tom trenutku mi se ucinilo da cu se raspuci od uzbudjenja. Usne su nam se za trenutak razdvojile i ona me uhvati rukom preko njenog ramena za glavu i usne nam se ponovo spojise, ali ovaj put njen jezik zavrsi u mojim ustima. Ni moj jezik nije gubio vreme i nastavismo da se ljubimo dugo i socno, dok sam joj ja sve vreme stiskao grudi a ona me mazila po vratu i kosi. Okrenuo sam je prema sebi i nastavismo da se ljubimo. Sada sam sarao rukama po njenim ledjima i spustio ih na njenu guzu i poceo da je stiskam, a ona me je i dalje mazila po vratu i kosi. Onda ona razdvoji svoje usne od mojih i ponovo se pogledasmo u oci. Tesko smo disali od uzbudjenja. Mozda nebi bilo nista strasno da se skinemo, upitah je. Zar ti nije dovoljno sto se ljubimo i sto sestri stiskas grudi i guzu. Ali znam sta bi moja sestrica sada volela. Pa reci mi sta bi tvoja sestrica sada volela. Ponovo smo se poljubili.

Moja sestrica bi sada volela da joj brat skine ovu haljinicu. Onda sam joj polako povukao haljinicu nanize i njene predivne sise mi se ukazase. Polozio sam dlanove na njih i odmah poceo da joj lizem bradavice, dok sam joj haljinicu spustio skroz do poda i ona osta samo u tangama. I ona je bila napaljena maksimalno tako da mi rece sta bih sada volela. Sada bi volela da ti se brat svuce, dok sam govorio svlacio sam se i ostao samo u boksericama, dok je kurac pretio da ih pocepa, i da te uzme u narucje. Uzeo sam je u narucje i ponovo smo poceli da se ljubimo dok sam je nosio ka lezaju. Polozio sam je na lezaj, legao preko nje i nastavio da je ljubim i sada usne spustao preko vrata i njenih grudi sve nize. Sada bi volela da ti brat pocepa gacice i da polize sestri pickicu.

Ubrzo je od njenih tangica ostala samo pocepana krpica. Picka joj je bila sva obrijana i iz nje je gotovo curilo koliko je bila vlazna. Kada sam sjurio svoje usne na nju nista nije moglo vise da me odvoji od sestrine pickice. Dahtala je kao luda dok sam ja koristio sve svoje znanje da bi joj bilo sto zesce. Kada je pocela da svrsava zaurlala je i stisnula mi glavu medju njeno medjunozje tako i da sam hteo nebih mogao da se odvojim od nje. Kada se malo umirila polizao sam joj pickicu jos par puta i podigao se ponovo na nju ljubeci je u usta. Ljubila me je toliko halapljivo i ja kao da sam poceo da ostajem bez daha. Ti bas znas sta ti sestra voli a zloco. Naravno da znam seko a i ti znas sta tvoj bata voli. Naravno zloco, sada bi voleo da ti ga seka popusi. Okrenuo sam je na sebe i nastavismo da se ljubimo, a onda ona polako poce da se spusta nize. Pomogao sam joj da mi skine bokserice i moj piton iskoci kao strela. Iskolacila je oci kada ga je ugledala i odmah ga primila u ruku i pocela drkati.

Jao bato kada si mi rekao da ti je veliki mislila sam da se samo hvalis, prica mi dok me gleda u oci. Uzmi ga seko, uzmi ga sestrice. Tada ga ona stavlja u usta i pocinje da pusi nadrkavajuci ga istovremeno. Gledamo se u oci i ja kao da gubim razum. Hvatam je za glavu i navlacim na kurac. Pokrecemo se i ja i ona sto brze, meni se uzbudjenje udvostrucilo time sto gledam kako mi kurac nestaje u sestrinim ustima. Blizu sam, gotov sam i ona to oseca ali se ne smiruje i ne vadi ga iz usta. Pocinjem da svrsavam trzajuci se i urlajuci kao nenormalan dok strcam spermu u njena usta i po njenom licu. Aaahhhh seko, sestrice…tooo… urlam. Podizem je i ljubim u usta osecajuci ukus svoje sperme na njima ali to mi ni najmanje ne smeta. Podboceni smo i okrenuti jedno prema drugom i nastavljamo da se ljubimo sada sasvim lagano.

Mazim je po licu i kosi a ona mene po grudima. Nista nije strasno sto smo zadovoljili jedno drugo, pita me. Jel ti bilo lepo sestrice. Mmm rece i poljubi me. Znas da sam ponekad razmisljala o ovome. O cemu. Pa o nama dvoma na ovaj nacin. Bio sam iznenadjen, i rekoh. Znas i sam kada je nesto zabranjeno da je najsladje. Klimnuo sam glavom, poljubio je i ponovo poceo da je mazim. Jesu li tvoja razmisljanja isla samo dovde ili si isla i dalje u razmisljanjima rekoh i nasmeja se ponovo je ljubeci. Stvarno si zloca. Ponovo smo poceli da se uzbudjujemo. Hoces li mi reci jesu li tvoja razmisljanja isla i dalje. Trenutak je oklevala a onda rece pa naravno da su isla i dalje. Poceli smo sve zesce da se mazimo i ponovo poceli duboko da disemo. Kada sam se mazila i zamisljala kako me brat sevi svrsavala sam kao nikada.

Cak i kada me onaj moj ponekad tuca zamisljala sam kako mi ti to radis. Mazim joj grudi i pitam pa zasto mi to nisi rekla. Pa zasto da ti i kazem ni sada nebi nista preduzeo da te ja nisam navela na to. Jaoj sestrice, sestrice, pa valjda znas kakve sam ti komplimente uvek delio i kakvo misljenje imam o tebi. Uzbudjujem se jos vise i ponovo ljubim. Hoces da ti obecam nesto, stiskam joj sise i guzu, hoces da ti obecam nesto sestrice. Klima glavom i hvata me za kurac i pocinje da mi drka. Kurac mi je vec cvrst kao kamen, obecavam ti sestrice da cu ti sve nadoknaditi, izdizem se i okrecem prema njenoj pickici i ponovo pocinjem da joj je ljubim hvatajuci je za guzu i sireci joj noge dok ona pocinje jos zesce da mi drka. Okrecem je na sebe i sada smo u pozi 69. Pickica joj tacno ispred mog lica, jednom rukom je hvatam oko struka a drugom joj sirim guzove i zabijam jezik u vec vlaznu pickicu.

Osecam kako kurac stavlja u usta i pocinje da pusi. Ponovo neopisiv osecaj uzbudjenja i nastavljamo tako da se zadovoljavamo nekoliko minuta. Onda ona ustaje sa mene i okrece se. Opkoracuje me i gleda u oci dok mi je kurac prilepljen uz njenu guzu od pozadi. Spusta se na mene i ljubi me dok je ja jednom rukom drzim za guzu a drugom za sisu. Ponovo podize glavu i gleda me oci, dok lagano podize guzu sa mene. Mahinalno uzimam kurac u ruku i mazim je po pickici. Usta su nam poluotvorena dok se i dalje gledamo. Sta mislis bato, govori. Sta mislis. Sedi sestrice, opusti se i uzivajmo oboje. Kurac joj je vec nacentriran. Nisam ni cekao njenu reakciju vec sam je lagano nabio i uterao kurac do kraja nasta ona duboko izdahnu.

Sirom iskolacenih ociju me je gledala. Obecao sam ti sestrice da cu ti sve nadoknaditi i poceo sam da se pokrecem u njoj. Samo je za trenutak bila u cudu a onda rece, onda me jebi bato, jebi me, jebi me dok je pocela sve zesce da se nabija na kurac. Jebemo se tako sigurno desetak minuta i onda se okrecemo tako da sam sada ja na njoj. Zabijam joj ga zestoko, stiskam joj sise, stavljam prste u usta, lizem i ljubim. Sve vreme mi govori to bato, to, jebi me, jebi svoju sestru, jebi svoju sestricu… tako je, to… U seksu imam prilicno iskustva ali ovakvu jebacinu jos nisam imao. Gotovo smo mokri od znoja i ja i ona i osecam da sam blizu, da nemogu jos dugo, jos malo, jos malo ubedjujem sebe, ona govori znas da imam spiralu, znas, ovo kao da mi pali dodatnu lampicu i pokrecem se jos zesce i ona pocinje da svrsava gotovo urlajuci.

Nemoram vise nista da cekam, ne moram vise ni ja da se suzdrzavam, jebem sestru, jebem svoju sestricu i sperma mi krece iz malog mozga. Gotovo da cicim od uzbudjenja i punim joj picku. Svrsavam u svojoj sestrici kao nikada pre, od ovakvog *azma kao da gubim razum, trzajuci se u njoj dok su nam usta spojena i cini se nerazdvojiva…kada smo se umirili ona rece znas onaj tvoj kolega je bio u pravu. Upitno sam je pogledao.