A koji me Vrag natjera (3)

29
Share
Copy the link

– Uh, želim tvoj kurac! – Rečenica koja me je tako puta palila. Sada me je bilo samo strah da ne izgorim od prevelikog uzbuđenja. Morao sam ipak nešto poduzet. Bacim je na leđa, zadignem suknjicu i počnem skidati gaćice. Ona se lagano izvije da mi olakša posao i ja se bacih na glavno jelo. Od tolike gladi preskočih sva predjela.
– Obožavam tvoju pičkicu… – konačno i ja progovorih. Ona me privuče i ja zaronim među njene noge dok mi je rukama mrsila kosu, a noge prebacila preko ramena i leđa.

– Toooo, liži je! – jedva sam je čuo jer mi je butinama stezala glavu i grčila se.

Podigoh se konačno da uzmem zrak i ona iskoristi priliku da se oslobodi odjeće do kraja. Ležao sam ispružen na leđima i željno je očekivao. Popne se na krevet. Znala je šta volim.
– Hoću da ti sednem na lice, želim da mi ližeš pičku! – i ja sam opet bio preplavljen užicima. Najprije je čučnula, a onda sjela na moja usta istovremeno se oslanjajući jednom rukom na moje grudi a drugom me hvatajući za kurac. Nisam znao da može biti tako tvrd.
_ Sisaj mi usmine, jakoooo!
– A sad klitoris, toooooo!
– Stavi jezik u pičku i vrti ga po njoj, mmmm želi te mnogo!
– Želim da pratiš glavom moju pičku…jer ne može da bude mirna…na tvom jeziku…jače!

Osjetih kako se grči i trza, a onda je bacim na leđa i divljački uđem u nju. Prebaci noge preko mojih leđa, a ja je rukama uhvatim za guzu i još jače nabijem , sve do jaja.
Konačno, nakon nekog vremena utolismo početnu glad. Disali smo duboko i jedva dolazili do zraka. Znao sam da je ovo početak jedne divne jebačine. Ona uze cigaretu, a ja predah.