Bikeri su prave muskarcine i super jebači

180
Share
Copy the link

Ovaj jedinstveni dozivljaj zbio se totalno neplanski na zabavi u jednom klubu zatvorenog tipa.
Imam 26 god. i otkada znam za sebe obozavam sve sto je u vezi s motorima, a otkada sam odrasla jos vise obozavam motoriste. Kad ih vidim onako razvijene,sirokih ramena i visoke, u koznoj odjeci i sa maramom oko glave i istetoviranih ruku naprosto bi se bacila na njih i najradije viknula „jebite me do iznemoglosti, a kada vise ne budem mogla stajati jebite me i dalje“
Strasno su me palili, ali taj dio je bila moja tajna, a za prijatelje sam bila obozavateljica motora i motorista, pa su me uvijek s tim i zezali.
Za svaki rodendan sam dobivala poklone u tom stilu. Tako su mi jednom poklonili ulaznicu za veliku bikersku zabavu u jednom gradu udaljenom oko sto kilometara a uz to i prenociste u hotelu. Bila sam strasno uzbudena i napeta, pazljivo sam izabrala garderobu za tu vecer i da se slucajno ne bi nesto neplanski dogodilo, krenula sam na put vec u ranim poslijepodnevnim satima.
Uvijek sam jako drzala do svog izgleda, posjecivala sam redovno kozmeticarku koja mi je depilirala sve suvisne dlacice na cijelom tijelu,posebno pridajuci paznju depilaciji na mome medunozju, ostavljajuci samo jednu traku u gornjem dijelu. Koza mi je glatka i mirisna od redovnog koristenja losiona za tijelo, a put bijela je*uncanje bas i ne volim .
Imam povece sise koje i bez grudnjaka cvrsto stoje. Visoka,sa dugom crnom i skroz glatkom kosom sa ravnim siskama na celu. Bila sam svijesna svojih atributa i znalacki sam ih reprezentirala kad bi htjela nesto dobiti. Duge noge, uzak struk i cvrsta guza. Volim izazovnu i malo napadnu sminku i znalacki je nanosim.
Te veceri sam se spremila sa posebnom paznjom i sa potajnom zeljom da me neki biker dobro izjebe.
Obukla sam crne carape sa halterima, tange sam najprije obukla pa ih onda svukla,odlucila sam ici bez njih, da mi slucajno ne budu na smetnji ako se pruzi prilika za sex. Na sebi sam imala koznu minicu i kozni top sa sirokim naramenicama, ali sa dobro izrazenim dekolteom, malo sam olabavila vezice na grudima tako da izgledaju bas jebozovno kao da ce iskociti svaki tren kad se nagnem, na nogama sam imala moje standardne bikerske cizme,na usne sam nanijela jarko crveni ruz zbog kojeg se jos vise isticala bjelina moje puti i bijelih zuba,a oci sam osjencala tamno sa obilnim tusem za trepavice. Jos sam prosla kroz oblak mog omiljenog parfema i krenula na zabavu.
Kad sam stigla, jednim pogledom sam ustanovila da je puno muskaraca i zenskih okupljenih u manjim skupinama, hard rock je svirao i atmosfera je bila opustajuca. Sjela sam za sank, narucila pice, zapalila cigaretu i promatrala bikere oko sebe, osjetila sam blagu ugodu u utrobi i osjetila da se vlazim. Polako sam pijuckala crno vino i promatrala kako se prostorija sve vise i vise puni. Nisam trebala dugo cekati, vec su mi prisla dvojica bikera i pocelo je upoznavanje sa uobicajenom konverzacijom, kako se zoves, odakle si, koliko ti je godina i sl. Nakon nekog vremena do nas su dosla jos dva njihova prijatelja, drustvo je bilo zanimljivo, pricalo se mnogo, a meni je vino koje sam stalno pijuckala vec malo udarilo u glavu ali opet ne toliko da nisam bila svjesna kako me redovno svaki od njih kao slucajno pridrzava ili dira. Pomislila sam u sebi „wow“ ja sam sanjala o jednom, a oko mene su cetvorica i kako izgleda svi su tako dobri da se jako tesko odluciti s kojim bi se jebala, pa da zaigram na sve i uzmem svu cetvoricu, zasto ne“? Imala sam dosta iskustva i sexala sam se redovno i malo toga mi je bilo nepoznato, ali sex sa vise njih bio je samo pusta zelja za koju sam mislila da se nikada nece ostvariti.Vece*e polako priblizavala kraju i jedan od njih je predlozio da odemo kod njega u garazu i popijemo jos jedno pice.
Naravno da sam pristala ali mi nisu izbjegli pogledi koje su medusobno izmjenjali.
Bila je topla ljetnja noc, njegova garaza nije bila daleko tako da smo polako krenuli,jedan od njih me je zagrlio i preko ramena me uhvatio za sisu i poceo je stiskati, a ja vec odavno napaljena odmah sam podigla glavu i poljubila ga uvlaceci mu jezik duboko u usta. Drugi je prisao od pozadi i zavukao ruku pod minic i uhvatio me za moju mackicu rekavsi ostalima “mala je vec napaljena i mokra, a ni gacica nema na sebi“ nakon cega je ovaj sto me milovao po vec goloj sisi rekao“ mala,veceras cemo te nas cetvorica izjebati i napuniti ti svaku rupu da ti nikad vise u zivotu jedan kurac nece bit dovoljan“ Ostali su se nasmijali i rekli „vidjet ces veceras sto je prava jebacina, kad te cetiri kurca nataknu“ „Wow“, te rijeci su me strasno napalile, pitala sam moze li odmah mala predigra, nakon cega su me povukli u jedan mracni kut na ulici, zacas mi oslobodili sise, a minjak podigli do struka. Jedan od njih se zavukao izmedu mojih nogu i odmah me poceo zestoko lizati, drugi je stao iza mene i milovao mi guzu, uvukao mi srednji prst u supak i polako ga pokretao, a dvojica su stala ispred mene i mijesila mi sise i naizmjenicno sisajuci bradavice i uvlaceci mi jezik do grla. Bila sam okruzena sa cetiri snazna bikera i bila sam kao igracka u njihovim rukama,(klicala sam u sebi „Hvala ti Boze…napokon“),uzivala sam u trenutku strasti i ni sekunde nisam razmisljala da je cetvorica malo previse. Svrsila sam prvi put uz glasno stenjanje, nakon cega je onaj sto me lizao rekao „Momci mala je kao med, pickica joj je glatka i kao cvjetic spremna za ubrati.
Krenuli smo dalje,ja skoro da i nisam hodala od tih ruku koje su me svuda dirale i pridrzavale skoro me noseci. Nismo otisli u garazu vec u njegov stan i nakon sto su upalili priguseno svjetlo i pustili muziku, dali su mi casu vina da nazdravimo za vece*to je pred nama.Upitali su me da li bi htjela ovaj dogadaj snimiti i ja sam rekla da ako imaju kameru neka je slobodno ukljuce, da poslije mogu gledati sta se dogadalo. Vlasnik stana je namjestio kameru na stalak nakon sto je izabrao kut iz kojega se moglo sve gledati.Osjecala sam se kao kraljica izmedu njih cetvero, obliznula sam se i uhvatila ih po redu preko koznih hlaca za medunozje, da provjerim kolike su im nabrekline….bila sam zadovoljna sa onim sto sam osjetila pod rukom. Otko*ala sam prvome hlace i izvadila mu kurac vani, bio je vec tvrd kao kamen, spustila sam se na koljena i nakon nekoliko uvjezbanih pokreta progutala sam ga cijeloga,(to je bila moja specijalnost inace, imala sam duboko grlo i razradila sam tehniku primanja, mogla sam i najveci kurac primiti cijelom duzinom).Izgubio se u mom grlu, bio je odusevljen i poceo me jebati u grlo,govorio je „mala pa ti savrseno gutas, ovu tehniku jos nisam nikad dozivio, osjetila sam da mi drugi uzimaju ruke i sklapaju ih oko svojih kurceva. Pogledala sam i vidila tri kurca oko sebe, naizmjenicno sam ih pusila i obradivala, a cetvrti se podvukao ispod mene i lizao mi mackicu uvlaceci mi jezik duboko unutra.Svi smo bili jako napaljeni,a kurcevi su stajali uspravno, divni i cvrsti, spremni za razvaljivanje.
Rekla sam im „momci,ne stedite me,razjebite me, totalno sam u vasim rukama, napunite me sa vasim kurcevima,vi veceras ostvarujete moj san!”
Onaj sto je lezao ispod mene pomaknuo se i jednim trzajem me nabio do korijena,aaaaaaaaaahhhhh koji je to prekrasan osjecaj bio, opustila sam se, a on me drzao za guzove i odizao i spustao silovito na svoju kurcinu dok su nas ostali promatrali i nadrkavali svoje kurcine.Osjetim da me neko pogurnu malo naprijed,rastavi mi guzove i poce mi s necim mazati supak. Znala sam sta slijedi i bila san van sebe od iscekivanja… napokon u sendvicu. ”Ohhhhhhhhhhhhhhhhh uzviknula sam, jebiiii me u suuuupak, too, hocu vas u svakoj rupiiiii istovremeno, da me slucajno niste stediliii, vise nisam ni mogla govoriti, jer
mi je drugi uvalio kurcinu u usta i poceo me jebati u grlo, osjetila sam kako mi neko gura kurac u supak, rastavio mi je guzu sa obe ruke i vrsio pritisak sa svojim kurcem i sa nekoliko zaleta se zabio u moj supak do korijena, bio je to samo kratki slatki bol,nisam mogla ni cviliti, je*u mi usta bila puna kurca, ovaj od naprijed uhvatio me za glavu i nabio mi ga do grla. Nekako su uskladili ritam svi zajedno, a iz moje mackice se slivao potok od silnog svrsavanja.
Ovaj ispred mene nije mi ispustao glave ni za milimetar, nabijao ga je bjesomucno u moje grlo i viknuuu “nadam se da volis gutati spermu,jer cu ti sadaaa svrsitiiiiiiiiiiiii direktnooooooooo u stooomak, poceo se trzati i osjetila sam kako izbacuje vrucu spermu direktno u moje grlo… gutala sam, a suze su mi se od gusenja slivale niz lice. Nije ga izvadio dok se nije potpuno smirio i sretan se nasmijao, rekavsi”ovako nisam u zivotu nikada svrsio, mislio sam da nikada necu prestati, a mlaz ti je prsnuo sigurno direktno u zeludac”. Zacu kako jedan kaze ovome sto je vec bio gotov “uzmi tu kameru i dodi iz bliza da snimas kako joj rasturamo obje rupe istovremeno, a ti mala kad vec volis gutati dobit ces jos koju porciju, steta je baciti toliku spermu,a ti je zeljna, smijao se, dok me je cvrsto nabijao na svoju batinu. Polegli su me na kauc i postavili mi jastuke pod leda i rekose mi “sad ces na redaljku dok ti pickica i supica ne utrnu”, Wow, koje ljepote, jedan te pocne guzit, a drugi napeti i spremni cekaju na red.Redali su se naizmjenicno i punili me u obje rupe kad ugledah iznad moje glave rasirene guzove i zacuh “a sad budi dobra pa mi polizi supak i to temeljito” “Ljudi, pa meni se ostvaruju veceras sve potajne zelje”,pjevalo je moje srce,pocela sam mu kruziti vrskom jezika po cmaru, uvlaceci jezik unutra dokle sam mogla i sisajuci sokove sto su se cijedili vani. Stenjao je kao lud i vikaoo” ejjjjjj drugari pa ova mackica je punnnnn pogooodaaaak, ovo morate probati, lize supaaaaak kao kraljica. Redali su se i ostali, naravno da nisu htjeli propustiti priliku, a ja sam im naizmjenicno lizala i sisala supkove, usisavala jaja, a rukom im drkala kurceve.
Bili smo na kraju snaga,a i oni pred svrsavanjem, kad jedan rece “kad vec volis gutat spermu kako bi bilo da ti izmiksamo koktel.
Naravno da sam htjela probati, sjetila sam se svih filmova u kojima sam gledala kako zenskoj nekoliko tipova svrsava u usta, kako se grglja i pjeni sperma,kako se igra i valja je po ustima dok je ne proguta .
Osjecala sam se kao porno diva i odmah sam se spustila na koljena izmedu njih i spremno podigla glavu i otvorila sirom usta.
Dolazili su jedan za drugim , nadrkavajuci svoje mocne kurceve dok im nije pocelo dolaziti i prasiti.
Samo sam cula uzdahe,kako je fino kad prave muskarcine stenju od uzitka, dok im sperma prsti iz rupice direktno u moje grlo, a pred ocima se klati mocna kurcina koja me je prethodno zadovoljila.
Mislim da bi u takvim trenucima sladostrasca spermu mogla piti iz case(“hmmmm, dobra ideja, mozda i probam jednom hhh”)
Kad su se svi izredali i ispraznili svoja jaja u moja usta,rekli su mi da dobro izmiksam pa onda sve progutam dok me oni snimaju. Bila sam nafilovana do zubi, pocela sam se igrat i grgljat sa punim ustima sperme i nakon nekog vremena progutala sam u slast tu mocnu tekucinu.
Sretni i zadovoljeni sjeli smo da se odmorimo i pogledamo snimljeni materijal,(Disc sam poslije uzela sa sobom(ipak su mi bili nepoznati i nikad se ne zna…))
Gledanje i razni komentari su nas ponovo napalili tako da smo nastavili *ijanje do jutra,jebavali su me istovremeno ili naizmjenicno, svrsavali su mi po licu i kosi,kupili spermu svojim kurcevima i razmazivali je po meni, njih je bilo cetvorica i uvijek je barem jedan od njih mogao jos,a ja sam bila razvaljena i nafilovana spermom bas kao sto sam oduvijek mastala, na kraju snaga, ali beskrajno sretna, osmijeh mi nije silazio sa lica.
Bila sam svjesna da sam imala srecu, je*am naletila na tipove koji nisu bile siledzije i koji su se fino ophodili sa mnom.
Rekli su mi da sam od sada njihova bikerska kraljica i da mi nista nece faliti, a kurca najmanje.
Malo po malo svi smo zaspali sretni i zadovoljni i kad smo se probudili postavili su me u tus kabinu i pazljivo me oprali, nakon toga su me odvezli u hotel da pokupim stvari i rekli da je lijep dan i da cemo ga provesti u prirodi svi zajedno i da ce me oni vratiti kuci.
Pa eto, ako vam se svidjela prica, drugi put cu vam ispricati kakav je bio izlet u prirodi.