IDEJA

34
Share
Copy the link

Pazi šta želiš možda ti se i ostavri, a ja sam tebe toliko želila da je bio red da mi se i dogodiš.Mada uz svu moju kombinatoriku,planove,ciljeve tako mi se činilo da se to nikad neće desiti.Malo si se ti otimao , malo se sudbina poigravala i na kraju kad su neke stvari postale konkretne moj strah je mogao da uništi sve.Ali želje su očigledno bile prevelike tako da naš se susret morao desiti.
Da, sutra si najvjerovatnije tu…..a ja treba da obavim još dva bitna telefonska razgovaora, da rezervišem sobu i ti da mi potvrdiš dolazak. Broj hotela vrtim u glavi da ne zaboravim. Pozivam prvi broj ….soba rezervisana..hm…..Šta li će se u njoj desiti?…..možda sve a možda ništa.
Sad još da i ti potvdiš dolazak …..zvoni….. Dolaziš li?- to je jedino što sma pitala ….i bojazno čekala odgovor……DA.
Nakon te čarobne riječi sve moje želje i strahovi su se pomješali a ja sam isčekivala to jutro da svane. Ne znam da li sam uopšte spavala i ako jesma to je bio neki polu san .Budi me tvoj poruka već ste tako blizu a ja još toliko tog imama da obavim pre našeg viđenja.
U cijeloj toj trci nisma imala vremena da ražmišljam šta će biti za koji sat. Za pola sat si tu a meni je ostalo dovoljno vremena da se istuširam , hvatam za prvu haljinu i navlačim na sebe , malo šminke i sretoh se sa sama sobom u ogledalu.
Ne sad nema nazad …to si želila sad ti se i ostvari …..da li su tvoje procjene bile dobre sad se uvjeriš.
Čekaš me na uglu a ja kasnim, uvijek kasnim. Plava majica vidim te tu si ispred mene, stajem ,otvaraš vrata od auta i ulaziš.
Tu si na pola metra od mene gledam te i postavljam si ono čudno pitanje.
Poznajem li ja ovog čovjeka? I tako proticalo je tih par najdužih sekundi u mom životu, pružio si ruku prema meni i ja u nju spustia svoju.Pa zar ćemo mi tako da se pozdravimo? U sledećem trenu već si mi bio tako blizu ,tvoje usne na mojima, tako kratak i tako strasan dodir, milion leptirića poletjelo je u mom stomaku i ja počeh da lebdim. Iz tog mog blesavila me probudila tvoja rečenica. Moram da piškim !
Nisam znala dal da se smijem ili da plačem gdje sad da nađem wc, ja i ti na javnom mjestu pa zaboga svi bi me ovaku sluđenu čudno gledali. Rekoh ti vodim te u šumu. Ja ne znam kud sam vozila i kao sam se našla ispred tog šumarka , ali čini se idealan. Par metara šumskog puta ti i ja sakriveni od očiju javnosti sami, najzad. Počeli smo da se ljubimo, grlimo ,tvoje ruke su klizile po mom tijelu. Izašao si na ktarko iz auta..pa da u šumi smo bilo s razlogom.Vrati si se i nastavio da me ljubiš po usnama, vratu , grudima, zavukao si ruku u moje vlažno međunožje. I tad sam ti tiho rekla ….idemo u hotel ne mogu više.Tako smo se brzo našli u hotelu i tih pa*tepeniak mi izgledalo kao da se penjem na vrh neke neosvojene planine. I eto ih tu ispred mene vrata iza kojih će se razliti sva moja želja , čežnja i starst. Ušla sam u sobu i nije mi bilo jasno čemu služe toliki kreveti, sjela na rub najvećeg koji je bio na sredini sobe, dok si ti bezuspejšno tražio čašu za vodu.I šta sad ? Da ti si čovjek s kojim sama provela sve ovo vrijema na * , da odlično si me ljubio u autu. Da li će i ovo što slijedi biti toliko dobro i strasno kao i ovih par poljubaca?Ili neću biti na vrhuncu zadatka , šta sam ti sve obećala, ali evo opet sam tu ispred tebe i čekam da me povedeš u carstvo strasti.Izašao si iz kupatila , prišao mi , pomilovao me po licu i počeo da me ljubiš, tako si brzo prešao tu putanju od usana preko vrata do grudi .
Tvoji vragolasti prsti lagano su klizili ka mom međunožju, zadigao si mi haljinu i počeo da me ljubiš po stomaku pa sve niže i niže do ovlaš si je poljubio i nastavi niže . Ne odvajajući svoje usne sa mog tijela ,skinuo si mi sandale , pa gaćice, na kraju i haljinu.Da ležala sam tu potpuno naga pored tebe i dalje nam se usne nisu odavjale , neprestano smo se grlili i ljubili. Skinula sam ti majicu pantalone. Tako mi je bilo teško odvojiti se od tvojih usana a tako sam žalila svolim usnama ostavit trag po tvom tijelu. Preko tvog varata , razbih se o tvoje grudi, i nastavih svoj put poljubac prem njegovom veličanstvu. Koliko sam samo puta zamišlajla da sad tu iznad i da ga ovako lagano ljubim, osjećam kako pulsira u mojim ustima. Tako sam uživala u svakom našem dodiru. Ali bez obzira na moja obećanja da ću ja diktirat tempo u krevetu , ništa od tog se nije dogodilo . Uzimao si me kad si htio i kao si htio, a meni je sve tako godilo. Poznavao si moje tijelo bolje nego ja sama. Tako da si ti i odlučio kad je taj pravi trenutak da budemo jedno. Kako sam samo isčekivala taj momenat . Stajao si tu na ulazu u moju već odavno uzavrelu ribicu, i pre samog ulazka u nju par trenutaka me pogledao u oči , ne zanam šta si tražio odobrenje ili uživao u želji koja je postojala tad u mojim očima. Odveo si me u crastvio starsti , tako su se lagano prekalpali momenti velike starsti i beskrajne nježnosti. Onda si se ponovo sa svojim vragolastim jezikom približio mojoj ribici znala sam šta me čeka , da sad to nećebiti malo već da ću dotaći zvijezde, eh taj tvoj vragolasti jezik tako je tačno znao gdje šta i kako, a ja sam izgubila kontrolu nad svojim tijelom i nisma znala više šta se s njim događa. Počeo si ponovo da silovito probireš znala sam da se i tvoj vrhunac bliži , ne znam da li sam bila sretna ili tužana . Nije mi bilo dosta tebe. I tad kapljice tvoje strasti po meni , prekrio si me cijelu, kako samo lijep prizor.Donio si veliki peškir iz kupatil da me obrišeš. Ponovo u tvom zagrlajju grlili smo se ,mazili, ljubili.Kroz glavu mi prođe da to je to , i bila sma presretna . Ne može se reći fantastičan sex , jel bilo je više od toga. Ali ja nisma očekivala više od tog popodneva. Ali nakon desetak minuta nas dvoje smo ponovo bili u strasnom zagrljaju i spremni za još jedan izliv starsti. Eh da guza najzad si je dobio , nisma
te mogla sad lišiti tog zadovoljstav. Tako se osjetilo koliko voliš tu pozu . Toliko da je radijator iznad kreveta zamalo otpao. I svatih ja najzad zašto služe svi ti kreveti treba ih sve isprobati . Prešli smo na krevet koji bio desno od nas.I tu ponovo sam prekrivena tvojim kapljicama starsti, isto onako obimno kako i prethodni put ,kako sma samo uživala u tome.I nakon toga završišmo u kupatilu pod malim tušem, nikad mi neće biti jasno zašto prave tako male tuševe gdje se nemože ni ljubav voditi.Sledeći put definitivno kada i mnogo više vremena . Eh nakon tuša pomislih da sad je to to. Međutim ne nakom nekog kraćeg vremena mi ponovu sad na podu. O bože pa kolika je ta naša želja. Eh tu tek je bilo sve ga i to mnog snažno , koj starst , više nisma osjećala ni jedam dio tijela da pripada meni . I tu sam i ja osjetila mlaz koji je napustio moje tijelo .Boja tog trosjeda će mi ostati urezana u pamćenju zauvjek.Tek nakon ovog trećeg puta si potražio cigarete, i da znala sam da je vrijeme d idem. A tako sam želila ostati tu. Ponovo smo počeli da s eljubimo i na niej se smio dogodit četvrti put jel tad ne bi otišla. Ušla sam u kupatilo da popravim šminku navodno . Pogledala seu ogledalo i relkla si moraš ići, vrijemme je. Nakon par trenutaka već sm bila daleko od tebe.