Moje prvo iskustvo

17
Share
Copy the link

Rodjena sam u vremenu kad nije bilo inter*a i mobilnih telefona. Nije bilo nikakvih mogućnosti da nesto saznate, da se informišete, morali smo sami da se snalazimo kako umemo i da pri tom razenjujemo iskustva.
Mladost je znatiželjna pa tako sam i ja sa svojih 15 god. poželela da imam momka kao većina mojih drugarica.
U tome se isticala jedna Ljiljana koja je bila malo starija od nas i imala bogato ljubavno iskustvo (ba*e nama u tom trenutku tako učinilo). Stalno mi je opisivala kako joj je lepo sa njenim momcima i kako je prelepo kad vodite ljubav.
Toliko je verno opisivala da sam ja svake veceri prozivljavala sve što bi mi ona pričala.
Uskoro sam i ja počela da se zabavljam sa jednim dečakom, to je bila u početku platonska ljubav je*am ja iybegavala svaki mogući kontakt i to sve iz straha da ne pgrešim jer nisam umela ni da se poljubim.
Jednog dana poverila sam se Ljiljani i rekla da bih volela da umem da se ljubim onako kako smo to mi zvali „filmski“ sa jezikom.
Ona se odmah ponudila da mi to pokađe i da me nauči. U prvom trenutku ja sam to shvatila kao odličnu šalu i njen pokušaj da me oraspoloži i onda smo se dugo smejale, ali ona je to shvatila kao svoj zadatak i počela da navaljuje da se ja uozbiljim i da joj dozvolim da me ona tome nauči.
U tom trenutku u meni su se slili svi oni opisi njenog seksualnog života o kome mi je pričala i osetila sam veliku želju da me poljubi. Pružila sam joj usne da mi pokaže i osetila sladak ukus njenog jezika. Gurala mi je jezik u ustima lagano kružeći oko mog jezika a onda mi je rekla da i ja to isto učinim u njenim ustima.
Bila sam u transu, nisam znala gde se nalazim, toliko sam se uzbudila da nisam primetila kako njena ruka klizi po mojim sisama. Uživala sam u tom novom iskustvu, u tim žmarcima koji su strujali kroz moje telo. Želela sam da ne prestane sa tim i da ide još dalje.
Ja sam bila neiskusna devojčica i u tom trenutku ona je u meni probudila divlju strast, za koju nisam ni znala da postoji a takodje da je ja u sebi krijem.
Pohotno sam prihvatala njen jezik i uživala dok je njena ruka klizila po meni. Umela je tačno da oseti sta mi je potrebno. Zavukla je ruku u izmedju mojih nogu i preko gaćica počela da miluje moju tek obraslu mačkicu. Nisam ni primetila njena ruka je bila već na mom klitorisu. Moje zadovoljstvo je bilo toliko da nisam ni pomislila da joj kažem da prestane to da mi radi. Uživala sam u talasima koji su nailazili. Drugom rukom je povukla moju ruku ka njenoj maci i počala da se mazi sa mojom rukom kružeći i navodeći me kako njoj odgovara. Vrtela je guzom i nabijala se na mom prstu koji je radoznalo i pomalo bojažljivo ulazio u njenu vrelu i iskusnu ribicu. Videći od nje i ja sam počela da vrtim guzom i da se uvijam oko nje. U jednom trenutku samo sam osetila talas koji je dolazio kao kad uragan nailazi to se vise nije moglo kontrolisati ja sam svršavala u naletima. Ona je osetila i jos vise se nabijala na moju ruku to vise nije bio samo jedan prst u nejnoj pici bila mi je skroz savijena pesnica i ulazila je u njen otvor.
Vrištala je od zadovoljstva, zagrlile smo se i još dugo ostale u tom položaju.
Sutradan je i njoj i meni bilo pomalo neprijatno zbog našeg iskustva, živele smo u takvoj sredini gde je to bilo nedopustivo.
Tog leta sam imala i prvo iskustvo sa momkom, ali ni nalik ovom kojeg ću pamtiti celog života.
Čak mislim da je to nekako usmerilo moj dalji seksualni život i da pored svog uspešnog 30.to godišnjeg bračnog života ja se i dalje uzbudim pri pomisli na to svoje prvo iskustvo.