Putovanje

18
Share
Copy the link

Tada sam imala 34 godine i četiri godine braka. Često sam putovala. Takav mi je posao. Pošto nemam djece, a i muž dosta putuje, brak je idealno funkcionisao, kao što i danas funkcioniše.

Proljetno, majsko jutro, sunce grije i odbija mi se u oči sa retrovizora. Putujem od Tuzle prema Banja Luci. Polako vozim i uživam u vožnji. Stala sam u Doboju da popijem kafu u nekoj slastičarni kod Autobuske stanice. Imala sam još oko 2,5 sati putovanja.

U slastičarni dok sam ispijala kaficu i uživala u dimu cigarete za susjedni sto je sjeo gospodin star blizu 60 godina, dobro se držao, jest da je imao koji kilogram viška. Kad je skinuo šešir vidjelo se da ga je kosa počela napuštati, bili su duboki zalisci. Koščato lice su krasili sijedi brkovi ispod orlovskog nosa. Oči su mu bile crne, a iznad njih su bile velike obrve.

Pitao me je dali i ja čekam autobus. Išao je za Čelinac. Odgovorila sam da nečekam, ali da idem za Banja Luku pa bi mogao samnom, ugodnije je u društvu putovati. Željela sam da pristane, je*am prvi put išla tim putem za Banja Luku. Obradovala sam se kad je pristao. Upoznali smo se zvanično, reako je da se zove Dušan.

Popili smo po kaficu i krenuli, zamolila sam ga da nepuši u kolima i da ću stati kad bude htio da zapali. Putovali smo i pričali, bilo mu je interesantno što ja sarajka putujem po Republici Srpskoj, pričali smo o porodicama. On je bio udovac i imao je dvije kćerke koje su bile udate u Srbiji.

Dok sam vozila, primjetia sam da Dušan često baca pogled prema mom dekolteu i suknji koja se tokom vožnje podigla prema struku i otkrila malo butine. Moram da priznam da su mi godili ti pogledi.

Posle oko sata vožnje, ne obroncima Borja stali smo da zapalimo. Pušili smo i pričali, predložio mi je da bacimo pogled prema dolini Ukrine, bio je zaista impresivan.

Dok sam gledala on mi je stao iza ledja, osjetila sam da me je sa kur… dotakao odnazad. Okrenula sam se, a on je počeo da se izvinjava, rekao je da je slučajno. Ispod oka sam pogledala prema njegovom šlicu i vidjela da je nabrekao. Uzbudila sam se. Pomislila sam, kako bi bilo lijepo sada ovdje na proplanku voditi ljubav sa ovim neznancem.

Nešta u meni je govorilo, vuklo me, da imam sex sa njim. Do tada nisam imala nikad sex sa toliko starijom osobom, niti sa osobom koja nije bila obrezana. I to me je palilo.

Upitala sam ga jeli ikada vodio ljubav sa nekom sarajkom? Iznenadila sam ga, rekao je da nije, ali da nebi imao ništa protiv.

Predložio je da tu napravimo pauzu, ali da ja sklonim auto sa puta.

Kad sam se okrenula da podjem do auta, uhvatio me je, onako mangupski za guzove. Stala sam, osjetila sam vrelinu. Otišla sam do kola, u kolima sam skinula grudnjak i gaćice. Preparkirala sam kola, uzela deku (ćebe).
Dok sam ga prostirala na travu opet me je uhvatio za guzove, ali sada ispod suknje. Iznenadio se da nemam ništa ispod. Polako je skliznuo rukom do pice, već je bila vlažna. Rukom sam pošla prema njegovom šlicu i opipala sam ga. Osjetila sam kako je velik, debeo, skoro ukočen. Okrenuo me je, osjetila sam njegove brkove na mojim usnama. Raskopčao mi je košulju i počeo da gricka bradavice. One su bile nabubrile, šiljate, željne ugriza. skinuo mi je košulju i suknju, bila sam gola.
Začudo, nije mi bilo nelagodno što sam gola pred strancem, koji je bio vršnjak mog oca. Uživala sam u milovanju, njega, sunca i vjetrića.
Klekla sam na koljena, otkopčla mu kaiš na pantalonama i skinula mu pantalone i gaće do koljena. Ispred očiju mi je stajao veliki, debeli kurac. Uzeo ga je u ruku i počeo sa njim da me blago šamara po licu, očima, ustima.
Velika jaja, obrasla u sijede dlake mi je stavio pred usta, počela sam da ih ljubim, ližem, sisam. Onda sam jezikom prela do glavića, otvorila usta i on je nestao u njima. Polako je legao na ledja, ja sam klečala ispred njega , a on mi je navlačio glavu na njega. Pritisako je sve žešće, osjetila sam da je nabrekao, žile su m iskočile, pulsirao je ludo i onda je eksplodirao. Grlo i usta su mi bili puni tople, lepljive mase. Navlačio mi je glavu još žešće i rekao da moram progutati svu spermu. Progutala sam je, prvi put u životu. Nisam dala da iscuri nijedna kap.
Onda me je stavio na ledja, uze mi noge i stavio na svoja ramena. Gurnuo ga je u vlažnu picu, ona ga je jedva dočekala, uvukla ga je u sebe. Osjećala sam kako mi prodire u utrobu. Sva sam drhtala, ovako nisam uživala do sada nijednom. Onda me je unutra ponovo zasula sperma. Bilo je fantastično.
Ležali smo na ledjima, gledali u sunce i pušili. Rekao mi je ima još jedan lijep proplanak izmedju Kotor Varoši i Čelinca. Tamo će me u guzu. Drhtala sam od zadovoljstva. Rekla sam da nisam do sada nikad u guzu, ali da ću sa njim rado.
U K. Varoši smo kupili mast i produžili prema Čelincu. Jedva sam čekala taj proplanak.