U tetkinim kandzama

43
Share
Copy the link

Kada smo se vencali supruga je imala 19 g. a ja 20g. Nismo imali sex pre braka u koji je ona usla nevina a ja sa malo iskustva.
I ako je bila nevina, ipak sam primetio da ima iskustva u oralnom sexu. Kada sam je pitao za to, samo se nasmejala i rekla da ce mi ispricati kada za to dodje vreme.
Pre svadbe upoznala me je sa tetkom i te* koje voli najvise od sve rodbine. Tetka je bila prava sex bomba. za svojih 45 g. izgledala je prelepo. Prelepa, visoka crnka, duge kose i velikih grudi. Cim mi je stegla ruku prilikom pozdrava, odmah mi se digao vrsnjak u gacama.
Teca je bio visok, atletski gradjen, lepog izgleda za svojih 50g.
Ja sam jednom mesecno provodio vikend u sloveniji, zbog potrebe posla a supruga bi taj vikend prespavala kod njih. Kada se vratim Ana bi me cekala srecna i sva nekako blistava.
Na moje navaljivanje resila je konacno da mi otkrije tajnu.
Kada je imala 17 g. roditelji su joj otisli u inostranstvo a nju ostavili kod tetke na cuvanje. Rekli su joj da slusa tetku i da slucajno ne dozvoli da se pozale na nju.
Tetka ju je smestila u sobu svoje kcerke koja se vec bila udala. Na spavacim sobama nije bilo vrata vec samo stokovi. rekli su joj da je tako ravnomernije grejanje.
Prvu noc probudilo ju je stenjanje iz tetkine sobe koje je postalo sve glasnije.
SLEDI NASTAVAK.