SEKS INSTRUKCIJE: Skidaj se droljo, da vidiš kako se jebe!

113
Share
Copy the link

Dani razgovora putem društvenih mreža su tekli, stotine emailova na dan, video poziva sve je upućivalo na jedno novo iskustvo za njega, meni ništa novo. Imam dovoljno iskustva, oralni, analni, grupni seks sve su to meni sasvim poznate stvari. On, muškarac od 35 godina u najboljim godinama pola grada piša za njim, str8 momak, rekao bih raspolodni bik, iskustvo minimalno sa muškarcima, jednu trandžu zveknuo i to je to.

Odlučio sam da mu udarim recku da mu pokažem kako se jebe muška kuja. Zakazao sam mu sastanak, došao je u crnom odjelu sav muževan san svakog muškarca koji zna šta valja, šta je pravi rasplodini mužijak.

Gledao sam ga kurvanjski, želio sam da ga osjetim u sebi, odlučno sam prešao u akciju kao pravi seks instruktor. Ustao sam i prišao mu, uhvativši ga za ruku, osjetivši miris dobrog parfema, mazio sam njegovu čvrstu ruku, govorio sam sebi polako, polako. Okrenuo se prema meni i rekao: ‘Skidaj se droljo, pa da vidiš kako se jebe!’ Istog momenta sam ustao, bez puno price se svukao, on je samo gledao ka meni sa osmijehom na licu.

Prišao sam mu i rekao: ‘Skidaj se i ti medeni, da ti uzmem mjeru!’
Ustao je svukao sve sa sebe, a pred mojim očima pojavilo je ogromno žilavo stvorenje od 20-tak cm. Bez razmišljanja sam ga uhvatio za kurac i počeo mu drkati ogromnu žilu. Korz zube je promumljao: ‘Kurvetino puši jebem li te u ta žvaljava usta!’ Nabio mi ga je usta i počeo me jebavati usta bez milosti, suze su mi krenule na oči, nije imao milosti, nabijao mi je kurčinu , držeći me za glavu, mislio sam da se gušim. Osjetio sam kako pulsira u mom dubokom grlu, gušio sam se, molio da prestane. Stao je izvadio kitu iz mojih usta, sjeo je kraj je mene, pogledao sam ga i ponovo lagano uzeo njegovu tvrdu alatku usta polako sam mu cuclao već plavi glavić, igrajući se sa njegovim volovskim jajima. Osjetio sam njegove ruke na svom tijelu,a već nakon pa*ekundi je predložio da legnem na stomak i ražirim noge, njegova želja bila je za mene naređenje. Legao sam i izbacio guzu, prišao je, lagano lupkajući moje guzove i raširio ih, u sljedećem trenutku osjetio sam lizanje mog uzavrlog čmara, počeo sam duboko stenjati i miješati guzovima, dok je on sve jače lizao moj ‘buna*trasti’. U bunilu sam ga govorio : ‘ Stavi mi gaaa, gorim’ nije me registrovao, samo je nastavio da liže. Svakog trenutka pod svakim njegovim lizom želio sam sve više da me jebe. Gurnuo je prst, vrisnuo sam, rekao je : ‘Malo je jedan, ajmo dva’ Uzeo je vazelin sa stola o podmazao dva prsta, bez razmišljanja ih je zavukao u moju bulju. Stenjao sam, miješao na njegovim prstima, želio da me jebe….