Sexi vikend – trilogija – petak

58
Share
Copy the link

Svi mi imamo razna mastanja , zelje i strahove . Sexualna mastanja su vise svojstvena muskarcima , i potajno ih prizeljkujemo. nisam ni sanjo , da ce samo u jednom vikendu , da mi se ostvari 90% sexi mastanja.Imao sam ih u zadnje vreme dosta , sobzirom da od onog kresanja sa Brankom , kad nas je njena Zorica posmatrala , smo se samo jos jednom kresnuli, ali bez publike . Od tad je proslo skoro 15 dana . Mnogo. Masta radi.
Leto , kraj juna , petak po podne . sedim na terasi ispred kucu i pijem pivo . Pored mene dzukac kunja. Zena je otisla ljuta kod majke , jer smo opet imali prepirku , i rekla je da se vidimo u ponedeljak , cerka je i onako u svom stanu , ja ostadoh sam . Razmisljam sta raditi sad , kad odlucih da se provozam do Beograda motorom . Tih 100km tamte- vamte , bice dosta . Keru sipam hrane i vode , i sedam na motor. Kroz Beograd sam se malo vozio , kad primetih da prolazim kroz kraj gde stanuje sestra mog drugara , Jelena . Mnogo mi se svidjala , ali premda je mladja 13god , nisam nesto ni navaljivao , a i ona je vecito imala neke. Zivela je sam i bila neudata , adobro je izgledala . visoka oko 165 , 52-53 kg , sise 3 , guza istrcena , izgled da se odma napalis. Stajem ispred zgrade i preko interfona zvonim . Javlja mi se ona , ne bas veselim glasom .
Da , ko je to ? – cujem sa druge strane
E cao, Ovde Igor . Igor is sela . Drugar dvog brata
E ti si – vec je vesili glas – Mislis , majstor Igor.?
Da . atko je .
Ej penji se- govori cujem elektricnu bravu da se otvara .
Evo stizem , samo da zakljucam motor.-i vec trcim u radnju pored da kupim crno vino , koje ga ona obozava , a u cvecaru pored po buket.Zvonim na vrata i ona mi otvara . Primecujem malo tuzno lice ali ga ona skriva . Ljubimo se u znak pozdrava , i ja joj dajem vino. Vec joj se vraca vedrina , a kad sam iz kacige izvukao i buket , pocela je da se smeska . To je Jelena . Ulazim u njenu garsonjeru, mala je oko 35 m2, ali ukusno namestena . Nudi me da sednem i vec nam donosi case za vino . Pijuckali smo tako , ni sam ne znam koliko , kad pogledah na sat , vec pola devet.
Morao bih da krenem – kazem i ustajem .
Nemoj jos , ostani imam jos jednu bocu – moli me Jelena
Dali si normalan ? Posle nje kako da dovezem motor do sela ?
Pa spavaj ovde – neverujem usima . Primetio sam da je malo uhvatilo vino , ali toliko da ovo kaze …..
Kako da spavam , a ako naidje onaj tvoj – kao se pravdam.
Nema mog . Pukli smo . Celo sam vece bila tuzna , a ti me oraspolozi . Prvo sa vinom , pa sa buketom , a totalno me opusti sa pri**** . Znam odavno da ti se svidjam . I ti meni , ali mi bilo glupo, zato sto si stariji . Ako hoces , mozes da nocas ti budes moj i ja tvoja .- nemogu da verujem . Dok ovo prica , Jelemina ruka je vec na mojoj butini i polako ide prema slicu . Taj osecaj me pali , kurac pocinje da se budi. Rukom je poako privlacim ljubim je , sa duboko isturenim jezikom . Prima ga i usisava jos dublje , dok joj je ruka vec na slici , kojeg pokusava da otkopca. Moja je ruka na njenoj sisi, koja se nadima sve vise . Polako joj skidam majcu i ispadaju dve predivne dojke , koje hvatam rukama i pocinjeda ljubim . Grickam joj bradavice , neizmenicno levu – desnu, levu , a one mi rastu izmedju zuba . Osecam da se muci sa sli**** .
Pusti ja cu – ustajem i pocinjem na skidam majcu . Ona je je vec skinula suknju a i gacice . Pogledom je celu obuhvatam i zustavljam se na predivno fazoniranoj picki .
Ajde ski farmerke- jedva cujnim maznim glasom Jelena me moli . Svlacim onako grubo i brzo i farmerke i gace u jednom potezu , a kurac ispade njoj ispred ociju .
Slusala sam price da i matorci od pedesetak godina imaju sta da pokazu . – rastem i ja , jer sa kurcem od 18 cm i istim tolikim obimom, mislio sam da ne spadam i zenama pozeljne , kad ono u zadnje vreme , zene me hvale.
Ona ga je vec stavila u usta u pocela je obradjivanje , pa malo lizanje do jaja , grickanje istih , pa nazad na glavic . A ja , da poludim , a farmerke daleko da dohvatim prsen iz njih . Posle Branke , sam ga kupio i non- stop mi je u dzepu.Borim se da ne svrsim , kad joj zazvoni telefon . Ona ga izvadi uz usta i..
Javi se , vidi ko je.- dohvatim i pogledam
Pise Danka . Da se javim .
Slobodno – rece i nastavi gde je stala sa pusenjem mog kurca.
Alo . Izolte.
Jao ja se izvinjavam . Htela sam Jelenu , a izgleda sam pogresila- cujem malo grublji zenski glas.
Ne niste pogresili . Ovo je Jelenin broj . Recite.
Pa jel ona tu , jel je mogu dobiti?
Pa trenutno je nemozete dobiti. Ne moze da prica jer su joj puna usta posla – odgovaram joj , a osecam kako se Jelena kliberi sa kurcem u ustim . Sa druge strane stanka pa opet…
Recite joj da je zvala Danka . Cucemo se ujutru. Cao – prekide ona vezu , a Jelena u tom trenutku ubrza rad ruku . Tako je to znalacku radila , i lizala glavic , i jaja , uvlacila kurac duboko u grlo, da mi nije trebalo mnogo .
Svrsicu- poceo sam da ga izvlacim iz usta .pustila je da ga izvucem i vec kad je skoro bio napolju , osetih stujanje u nogama i pocetak strcanja sperme . Punio sam joj usta , aona gutaja koliko je mogla a ostalo izbacivala napolje , a onda se cedilo na sise.
Ljucki si svrsio. Odavno nisi ovo radio? – bila je u pravu . Polizala je i poslednju kap sperme , pa me povukla pored sebe .
Ja sam te zadovoljila a sad ti mene . Sta ces mi radis ?
Voleo bih da osetim ukus tvoje picke . Jel mogu? – stari oproban recept.
Slobodno . Ni ja nisam odavno osetila muski jezik u picki.- vec je pocela da se namesta sa siroko rasirenim nogama . U sobi je gorela samo stona lampa , jer je vec mrak poceo da pada, i ja pod takvom svetloscu , uvideh predivnu picku sa blago izrazenim klitorisom. Polako sam je lizao od kolene prema preponama , sa rukama na njenom struku. Ona se uvijala i polako stenjala , a kad sam jezikom stigao do picke i uvukao ga u nju , pocela je da jeci. Iz pice joj potekose sokovi , predivnog , malo slatkaso – slanog ukusa, koje sam janemilice gutao . Iz picke , jezikom predjem na klitoris , nikad takvo nesto nisam imao pod jezikom i u ustima . Sisao sam ga dugo a on aje vec pocela ritmicno da se pomere . Znao sam da je blizu , ali joj nisam dao jos da svrsi . Rukom joj blag gnjececi sisu , drugom sam joj uvuko srednji prstu picku , i okrenuo ga nagore , trazeci tacku “G”. Prsom sam je masirao iznutra , ajezikom usnice spolja , dok joj je moja brada zarila klitoris. Postala je bucnija , ritmovi sve jaci , blizu je . Uvukao sam i kaziprst, i sad sa dva prsta unutra masirao je . Osetih na srednjem prstu kao nesto grubli deo unutrasnjosti , a ona se tad ukoci i blago jauknu . Vratih se prsom na taj deo i poceh da ga masiram , dok sam joj ustima sisao klitoris. Vec se ubrzanile grcila i sve jace i jece jecala , dok u jednom momentu ne ipusti tihi krik i poce da me steze nogama. Cinimi se , glava ce mi puci od stiska , a ona svrsava u talasasima i pri svakom talasu , stisak je sve jaci . Ne vadim prste iz picke , ne pustam klitoris iz usta , a stisak sve jaci . Izmedju dva stiska uspem da izvucen gavu a prste sad vec polako napolje vadim. Sa sirokim smeskom na licu , Jelena se polako smiruje i ne da mi da se pomerim od nje .
Ovo mi je trebalo . Odavno me niko ovako nije olizao . Osetila sam nest unutra . Neznam sta , ali takvo blazenstvo i ispunjenost , nikad . Sto te ranije nisam smutila ?- eh , sto .
Nije valda da si vise zadovoljna , nego kad si sa onim mladjim od sebe . ? Oni ipak mogu duze, i bolje.
Klinci su rudaru . Imaju kurceve , ali slabu tehniku da zenu ucine ispunjenom . Za upunjenje , nije dovoljan samo kurac od 22cm , vec treba znati i upotrebiti ga . Sa tobom sam sad bila skroz ispunjen i bez tvog kurca u mojoj picki . Taj osecaj da se ti posvecujes meni i mojoj picki ceo i da se trudis oko mene , zenu ispunjava , oseca da to radis sa ljubavlju. – setih se , to mi je i Branka rekala pre 15 dana , kad smo se zadnji put kresnuli. Samo zahvaljujuci tom osecaju sto ga ima sa mnom , sam uvek dobro dosao izmedju njenih nogu.
Razmisljajuci o tim njihovim recima , sam zapao .
Budim se . Mrak , televizor joj radi . Isprva nisam znao gde sam , ali sam se brzo sabro. Pogledam pored , nema Jelene , i primetim svetlo iz kupatila . Posto mi se stravicno pisalo , skoro 1.5 lit. vina smo popili. , krenuh u WC. Vrata od kupatila otvorena , Jelena sedi na solji , sa rasirenim nogama i drka picku .
To radi sama , kad ja nisam tu, sad je to moj posao .- kazem joj , a ona iznenadjen apogleda u mene i moj nabrekli kurac kome se pisa , oce da pukne .
Izvini , nisam htela da te budim , a htelo mi se. Sta si hteo? Da piskis?
Da > Ocu da se upisam .
Oces da mi ucinis nesto? – pitame i polako ustaje i ulazi u tus kabinu preko puta solje . Seda na podignuti deo kabine , na suprot vratima kabine i siroko siri i podize noge .
Molim te . Pisaj po meni . Svuda .- zapanjen , neverujem usima .
Kuda ? Svuda , i po glavi .
Ako hoces i po njoj . – govori mi sad vec rdkajuci picku sa obe ruke . Stao sam na vrata kabine , zaguli kozicu , glavic je ispocio iz oklopa .Pisao sam po njoj i rukom na kurcu usmeravao mlaz po njoj . Pisao sam joj po picki , pa ga podignem na sise pa na lice , a on aotvorenih usta halapljivo skuplja kapi pisore . Nisam bio svestan koliko sam imao pisore , cela je bila mokra kad sam presto.
Ovo sam samo sanjo.- rekoh ipoceh da se povlacim , kad ce on ana .
Sad se i meni piski. Hoces li i ti da te ja zapisam – bez moje kontrole ote mi se – Da .- ona ustade , izdje iz kabine . Usao sam unutra i seo na pod i poceo da drkam , aon stala iznad mene , opkoracila me , i sa dva prsta rasirila picku. Tog momenta je na mene , kao iz tusa , siknula pisora , topla , predivna . Drkao sam , uzivajuci , dok me je ona zapisavala . Svidjalo mi se , i osetih da cu da svrsim , kad se ona javi…
Plllliz , nemoj da svrsis. Evo godova sam , hocu takvog da ga osetim u picki.- rece i polako mi se nadi na kurac . Kako ga je primila celog unutra , pocela je da mesa , a ja stezem zube da ne svrsim. Nisam izdrzao dugo.
Svrsavam – govorim joj i pokusavam da ga izvadim . Ona neda.
Namoj molim te da ga vadis . Hocu da me napunis .- sad je vec kasno i da mi nisi rekal. Punim je takvim pritiskom , da mi se cimi da se noge suse. Ona tiho stenje , a ne prestaje da mesa . Mesala je non – stop dok sam svrsavao , i jos bi da nije poceo da splasnjava .
Moram da ga poljubim u glavu.- rece ustajuci sa sad vec mlitavog kurca .
Ajde da se istusiramo , pa na spavanje . Sutra nas ceka ” neobican ” dan-
Sta ti znaci neobican?- pitam je dok zatvaram vrata od kabine , da ne istusiramo kupatilo , jer je ona vecpod njim .
Znas ona Danka , sto si sinoc pricao sa njom ? E ona je ” drugacija ” zena . Ima malo grublju facu za zenu , ali ne ruznu , i glaz joj je grub Pa cuo si je . Inace je zgodna , malo vislja od mene , sa vecim sisama , i sirim kukovima od mene – opisa mi je Jelena , da sam mogao stvoriti sliku.
Reci mi kakvu kosu ima , pa da imam potpunu sliku.
Prirodno smedju u loknama . Inace je 5 god. mladja od tebe , al kad je budes video, neces verovati. Nepitaj me vise nista , sutra ces videti . – istusirali smo se i obrisali i gotovo trkom uskocili u krevet . Bacih pogleg na sat na televizoru .1i30 po ponoci . Lego sam i momentalno zaspo .
Nastavice se…