tomo150

21
Share
Copy the link

vec duze vremena sam bio registrian na jednom web servisu za upoznavnje te sam cesto pregledavao nove oglase u nadi da cu naci nesto zanimljivo. jednoga dana naisao sam na oglas u kojem mladi decko, student, nudi svoju kurcinu na rasolaganje uz malenu naknadu. oglas mi se svidio te sam odlucio vidjeti sto decko nudi s obzirom da nikada nisam imao tako mladu kurcinu u svojim ustima.
poslao sam decku poruku s upitom koliko trazi te sto nudi. nervozno sam iscekivao njegov odgovor. nije proslo dugo od salnja poruke do odgovra, sav sam se napalio kada sam vidio da je poruka od njega. kurac mi se odmah ukrutio dok sam u ustima zamisljao njegovu kurcinu. poruka je stvarno bila od njega, za pusenje kurca je trazio naknadu od 150 HRK, nije imao prostor te mu nije smetalo ako to obavimo u autu.
rekao sam sebi, pa bilo bi vrijeme da postanes mecena te da financiras mlade studente. odgovorio sam mu na poruku da mi pase koliko trazi te da bi se volio naci s njime. u poruci sam mu isto tako posalo broj mog moba. nakon par minuta dolsa mi je poruka na mob s informacijom da li ga mogu pokupiti u Novom Zagrebu za 30 minuta.
Spremio sam se sjeo sam u auto te dosao na dogovreno mjesto. Cekao sam neko vrijeme u autu i mislio da je decko odustao ali mi je onda dosao SMS. Bio je na parkingu blizu moga auta, izaso sam iz auta i pokazao mu da dodje. bio je visok i mrsav, plave kose i ljepuskast, zanimalo me je kakva mu je kurcina. sjeli smo u auto malo porpicali a zatim sam pokrenuo auto te krenuo prema Buzinu gdje se nalazi cesta izmedju ranzirnog kolodvora i autoceste na kojoj se moglo naci skrivenih prostora za nesmetano uzivanje.
parkirao sam auto i zgasio motor, ostavio sam da svira radio. decku je bilo neugodno te mi je priznao da mu je ovo prvi puta sa musakrcem. isto tako je rekao da nikada nije bio niti sa zenom sto u konacnici znaci da je totalo nevin te se nitko do sada osim njega nije igrao s njegovom kurcinom.
razgovarali smo a decko se je s vremenom opustio. tada sam presao u akciju. lagano sam mu otko*ao kosulju, imao je preljepo tijelo. lagano sam presao prema hlacama kako bi ih otko*ao. na trapericam se vec ocrtavala povelika izbocina, moje su se teroije pokazale ispravnima. decko je bio stvarno obdaren, po mojoj slobodnoj procjeni imao je kurcinu od jedno 20 cm. izvadio sam mu kurcinu iz gaca i lagano nadrkavao, pistao sam ga da li mu pase a on je bez glasa samo kimnuo. s obzirom da mu je to bio prvi put pitao sam ga da li zeli da nastavim. kada sam dobio njegov pristanak jezikom sa dotakao glavic njegove kurcine, osjetio sam kako se stredao. jezikom sam kruzio po glavicu te ga zabijao lagano u rascijep na glavicu. decko je uzivao. nakon toga strapo sam cijeli glavic u usta i poceo ga lagano sisati dok mi je jezik leprsao po glavicu. nakon toga sam ga poceo lagano uvlaciti i izvlaciti iz svojih usta. ritmicki sam spustao i dizao glavu gutajuci ga do pola. u isto vrijeme sam mu ga drkao. osjecao sam kako se njegovo mlado tijelo grci, bio je blizu. izvadio sam njegovu kurcinu iz usta te sam mu jezikom lizao kurcinu od glavica do korjena gdje su se nalazila dva preljepa jajeta. jezikom sam poceo lizati jedno pa drugo jaje a zatim sam lijevo jaje stavio u usta i lagano ga cucalo.
ponovno sam strpao kurcinu u usta i nastavio sa sisanjem. u jednom trenutku tijelo mu se zgrcio te je poceo vikati da ce svrsiti. nisam mu pustao kurcinu iz usta je*am zelio probati tu mladu spermu. nakon par trenutaka osjetio sam topal mlaz u ustima, sperma je u nekoliko mlazova strcala u moja usta. osjecaj je bio predobar, sprema prefina.
nakon sto smo zavrsili odvezao sam ga na isto mjesto gdje sam ga i pokupio. krenuo je izlaziti iz auta a ja sam ga pitao da li zeli svoju lovu. bio je sam zbunje, pruzio sam mu noce a on ih je pogledao i s malom zadrskom uzeo.
nasli smo je jos jednom a o tome neki drugi puta…