TREŠNJA

26
Share
Copy the link

Imala sam samo sedamnaest godina.Kratku crnu kosu, i povechi nos koji je razdvajao dva krupna crna oka.Moje usne bile su kao stvorene za ljubljenje.Grudi su mi bile velicci- ne i oblika kakve su mladichi zzeleli da gledaju i miluju.
A, on! Ko je on? Taj musskarac? Sretala sam ga svaki dan bass na istom mestu, kod stare tressnje.Voleo je prirodu isto kao i ja.SSetajuchi,tu smo se sretali svaki put.Bio je veoma zgodan,imao je zelene occi,bio je razvijen ssirokih ramena,a nosio je uske pan- talone pa se njegovo koplje ocrtavalo medju nogama.Naziralo se da ima veliki kurac?! U gimnaziji sam se posebno interesovala za biologiju pa mi je profesor davao vanredne zadatke koje sam uspessno ispunjavala,a on je umeo to i da nagradi.Moje posebno in- teresovanje za biljke vodilo me je ccesto na jedan proplanak u blizini grada poznat pod nazivom Tressnja.Mesto na nadmorskoj visini sa koje sa mogao videti ccitav grad i oko- lina, kao na dlanu.Na tom mestu stajala je stara velika Tressnja koja je uprkos godinama joss uvek radjala.Tu sam odlazila sa herbarijumom pod rukom,i dugo ssetajuchi pronala- zila listiche koji su mi donosili petice.
Ali,moje godine i interesovanje za biologiju,obezbedili su mi znanje i iz drugih oblasti. Interesovala sam se i krijuchi ccitala knjige.Posebno me je Interesovala gradja musskar- ca,a detaljno sam izuccavala reproduktivni sistem,odnosno,polni ****an.Sa posebnim in-
Teresovanjem ccitala sam sstiva koja su opisivala sam seksualni ccin.Imala sam debe-
Lu knjigu u kojoj je bila i fotografija penisa u opustenom stanju,zatim u ekeciji,pa tokom
Samog ccina prodiranja u vaginu i na kraju kako izgleda ejakulacija.Bio mi je poznat,do u tanccine,do dusse,teorijski.Ali,kopkalo me je da sve to proverim i u praksi.Imala sam,u stvari,priliku da dva ili tri puta tragajuchi za nekakvim travccicama naletim na zaljubljeni par i da kradomice osmotrim ssta oni to rade.Da dru gim reccima proverim teoriju u pra- ksi.
Jedne nedelje u maju trazzila sam sichussne listiche koji su mi nedostajali za sekciju biologiccara.Spusstala sam se niz jednu padinu i zaccula prigussene jecaje. Neopazze- no sam prissla do jedne manje udoline i ugledala impresivan prizor.Na ssarenom chebe- tu lezzali su goli musskarac i zzena.Ona je kleccala i ljubila musskarccev polni ****an.Bio je onakav kakvog sam vidjala u novinama,samo malo vechi nego ssto sam occekivala. Igrali su se tako desetak minuta,a onda je ona legla na ledja i ssiroko razmakla noge. Musskarac je usnama zaronio medju raskossne butine.Dok je on sve brzze lizao njenu piccku,ona je sve snazznije poskakivala karli**** po chebetu.Odjednom je glasno zas- tenjala i vrisnula,a on je nastavio da lizze.Svrssila je joss nekoliko puta,a zatim ga je po- vukla na sebe.Poklopio ju je svojim telom pa nisam imala bass jasan vidik na mesto ko- ntakta,a kada joj je visoko podigao noge videla sam kako uranja medju njih. Nakon dva-tri minuta promenili su pozu.Ona je kleknula,a on je protrljao nekoliko puta dugaccki ku- rac i zaronio medju njene guzove.Oboje su sada vech glasno stenjali sudarajuchi ras- pomamljena tela.
O opasnosti da neko naidje i da ih zatekne tako,nisu ni razmissljali.CCitav prizor koji je za zavrssnicu imao glasna svrssavanja i obilno prskanje semena po njenim ledjima, od- razio se i na moje uzbudjenje.Zavukla sam ruku ispod haljinice i igrala se vlazznom pi- ccki****.Obilno je luccila sokove,ali nisam smela dugo da se zadrzzavam da ne bih bila zateccena.Medjutim,vizuelna provera je opet nessto drugo od prakticcne. Narodski re- cceno, drugo je gledati na pet-ssest metara,kako se kurac ubada u piccku neke zzene,a nessto posebno kada se to tebi dessava.
Drugi put sam naletela na sredovccni par koji se zestoko tucao stojechi.Do pojasa su
Oboje bili odeveni,a od pojasa na goli.Zzena je bila oslonjena rukama o drvo sa isture- nom donjom polovinom tela,a on je stajao iza nje I ubadao ogroman kurac medju njene guzove.Svrssavali su oboje glasno,ali on nije vadio kurccinu iz njene piccke.Tek
Kasnije je brisao spermu sa njenih prepona I svog glavicha.Po naccinu na koji su na-
Pustili ovo mesto zakljuccila sam da su to radili kradom.Verovatno je u pitanju bilo bra-
Ccno neverstvo?!
————————————–
-Lila,ccuvaj se! Znam da voliss biologiju i prirodu,ali znass da ima svakavih nastranih ljudi pa morass biti oprezna! – govorila mi je majka redovno dok sam odlazila od kuche.
Odobravala sam njene recci,a u sebi prizzeljkivala da sretnem mladicha koji bi me uverio da je proccitano u knjigama,stvarnost.
Bila je nedelja.Otissla sam namerno da bi ga srela.Sela sam ispod tressnje i «bacila» se u masstanje.Sa listichima je za taj dan bilo sve gotovo.Occekivala sam nessto drugo. A to Drugo je doSSlo?!
Prilazio je laganim hodom do mesta gde sam opussteno sedela na travi.Jasno su se
kroz uske pantalone ocrtavale konture velikog penisa i snazznih missicha na nogama. Bez recci mi je prissao i seo pored mene.
-Chao,ja sam Marko!- izgovorio je uz smessak
-Chao,ja sam Lila,-odgovorila sam osechajuchi da mi lice plamti od uzbudjenja.
Chutao je nekoliko sekundi,a onda predlozzio da prossetamo.Pruzzio mi je ruku,ja sam prihvatila,a kada smo pocceli da koraccamo,nije ispusstao moj dlan.Drzzao me je ne- zzno ssto mi je ulivalo sigurnost.Chaskali smo neobavezno,o svemu.Bio je student bio- logije i dobro je razumeo moju ljubav prema prirodi. Vratili smo se nazad,naslonila sam se na tressnju,a on je possao ka mojim usnama.Nevessto sam uzvratila,ali je Marko svojim iskustvom smirio moju nervozu,i ljubavna igra je otpoccela.Privila sam se uz ccvrsto mussko telo,zzelechi da osetim njegovu musskost.Omoguchio mi je nezzno,la- gano prinosechi moju Ssaku svom sslicu. Uplassila sam se ali nisam odstupala.Pomislila sam da je i za mene dosslo vreme da spoznam ccari erotskog uzbudjenja i seksualnog zadovoljstva.Nezzno me je ljubio,jednu ruku uvlaccechi u haljinu prebiruchi po jedrim si- sama.Lagano je dodirivao moje bradavice koje su mu uzvrachale,a drugom je zadizao moju haljinicu.Majussne gachice su lagano klizile niz bokove.Mazio je i stiskao levi pa desni guz.Valjda da se uveri u jedrinu mladog tela.Na meni je ostala samo haljina,ali kao da sam bila gola.Osechala sam povetarac na butinama,preponama,vratu.U stvari,ni sa- ma neznam da li je to bio povetarac ili strast?!
Uvlaccio je soccni jezik medju moje usne ssto me je izludjivalo tako da nisam ni bila svesna da mi je ruka obavijena oko njegovog nabreklog glavicha.Svlaccila sam kozzicu i vrachala je,dovodechi ga do ludila.Polozzio je svoje ruke na moja ramena:
– Okreni se,nasloni ruke na tressnju i izbaci guzu,-ssapnuo mi je na uvo.
Bez recci sam ga poslussala.Zzelela sam da u mene stavi svoj ccvrsti kurac.Da osetim njegovu toplinu.Zadigao mi je haljinu,pomazio me po guzovima,a onda usmerio kruto koplje u pravcu moje do tada nedirnute piccke.Osetila sam u poccetku bol,ali nakon pro- diranja,sve je bilo drugaccije.Ispustila sam prigussen krik,od bola,iako me je kasnije zbog toga bilo sramota.Zapljusnuo me je talas do tada nedozzivljenog zadovoljstva.Moja vlazzna picckica nabubrela je dok je zabadao svoj penis u nju.Drzzao me je ccvrsto za bokove,a iz usta su mi se otimali duboki uzdasi.Bilo je jasno da mi prija njegov kurac. Osechala sam dok ga je gurao unutra i vadio napolje,kako mi se ccitava karlica pomera. Punio me je do kraja zzelechi da mi prva jebaccina ostane u dugom sechanju.Posebno me je uzbudjivao dodir njegovih jaja i njegovih stidnih dlaccica po guzovima.
I ja sam se trudila da mu pruzzim zadovoljstvo,isturala sam guzove ususret njegovim
ubodima,presretala sam ga na pola puta.Osetila sam da se blizzi njegov kraj,kurac mu
je naglo postajao sve tvrdji,a ubrzao je i pokrete.Naglo je istrgnuo vrelo meso iz mene
i naslonio ga na moju guzicu.Vrela sperma izlivala se po mojim guzovima u krupnim
kapima slivajuchi se na travu.
Znao je da nisam svrssila.Polozzio me je na zemlju,stavio glavu medju moje butine i
pocceo lagano da lizze nabubreli klitoris.Ccitala sam o oralnom seksu i zzivo me je inte- resovalo kakav je dozzivljaj.Ogromno zadovoljstvo me je ispunjavalo.Njegov jezik mi je
donosio veliko zadovoljstvo,a on je znalaccki usisavao velike usmine,prelazio vrhom je- zika po klitorisu,zadrzzavao se na vrhu,ulazio u unutrassnjost piccke.Zahvatio me je
snazzni talas zadovoljstva,stresla sam se,pokussala da skupim noge,a onda se iz me-
ne prolomio glasan vrisak.Svrssavala sam dugo i snazzno!Tessko je to opisati u neko-
liko reccenica.Kada se bura stissala,bacila sam pogled na dole,a on je oslonjen na la- ktove gledao u mene.Razmenili smo neme osmehe,a onda mi je on ponudio sluzavi penis.Nisam se dvoumila.Obuhvatila sam ga prstichima i prinela usnama.Ccitav gla-
vich sam stavila u usta i poccela da usisavam.Palacala sam jezikom po rupici na vrhu,
stezala rukom telo penisa,a onda je pocceo da drhti.Prsnuo je prvo jedan veliki,a zatim
nekoliko manjih mlazeva meni po ustima i licu.Ovo njegovo svrssavanje bilo je daleko
burnije od prvog.I dalje sam ga nezzno dodirivala jezikom,a na svaki moj dodir on je tr- zao celo telo.Bio je dugotrajan ****azam.
Dugo smo se gledali bez recci.ccupkala sam ga za kovrdzzave dlake na jajima.Bilo mi je interesantno kako se same vrachaju u prvobitni polozaj.A i jaja su stalno pod uticajem mojih dodira stalno menjala veliccinu.On je oslonjen licem na moju butinu uzzivao.
– Volim te!,-prosaputao je
– I ja tebe,-odgovorila sam.
Tako je protekao moj prvi susret sa Markom.Od tada je prosslo skoro dvadeset godina.
I dalje se strasno volimo.Kao i prvi put,uprazznjavamo i dalje oralni seks i raznee tehnike u seksu.Nije nam dosadno.Imamo i decu.Ponekad otssetamo do Tresnje, i ozzivljavamo
Uspomene na prvi seksualni odnos.
– «Marko,volim te»!