Za

22
Share
Copy the link

Pohotna susjeda

Susjed Šime i ja smo dosta dobri prijatelji. Najveća užavancija nam je skupljanje kojekakvih alatki koje nam vjerojatno nikada neće zatrebati. Oboje imamo svoje male alatnice u kojima ponosno držimo svoje bušilice, hoblerice, odvijače i da ne nabrajam dalje. Čak bi nam i Bauhaus pozavidio. Dugogodišnje prijateljstvo je rezultiralo činjeni* da oboje znamo gdje se nalazi ključ od alatnice od ovog drugog tako da, ako zatreba a jedan nije tu, se svaki može poslužiti. To je bilo naše utočište i ni ženama nismo dozvoljavali da uđu.
Jednom mi je zatrebao jedan betonski borer koji baš nisam imao. Odmah sam se uputio kod susjeda ravno u alatnicu budući da sam znao da je otišao sa lokalnim klubom igrati nogomet u obližnji grad. Došavši do alatnice iznenadio sam se da nije zaključana. “Ha ha, to ću mu nabijati na nos dosta dugo” – smijao sam se u sebi. Taman prije nego ću ući unutra čuo sam Tamaru, njegovu ženu, kako govori:
“Tooo mali, liži tu pohotnicu…”
Stao sam kao ukopan i razmišljao šta napraviti. Razum mi je govorio da se okrenem i odem ali znatiželja je bila jača. Provirio sam unutra i imao sam šta viditi. Tamara sa zadignutom suknjom i raširenim nogama sjedi na rubu hoblerskog stola dok se “mali” Petar vrpoljio u njenom međunožju. Petar je momak od 20 godina koji je također volio popravljati stvari i koji nije bio rijedak gost kod Šime i mene.
Očito je dobro lizao Tamaru jer je ova stenjala i uzdisala i stiskala mu glavu na svoju pohotnicu. Mogao sam osjetiti miris njene mačkice i od njega mi se kurac odmah ukrutio kao kamen. Nije prošlo dugo i Tamara je počela tiho jecati i tresti se. Doživljavala je *azam koji zamalo da je prešao i na mene. Onda iznenada sam čuo Šimin glas:
“Bravo mali, sada joj gurni kurac u taj vulkan.”
Ako sam maloprije bio iznenađen, sad sam bio potpuno izgubljen. “Šime… nogomet… jebanje…” nepovezane misli su letale mojom glavom. Onda sam ga vidio kako sjedi u svojoj omiljenoj stolici i promatra cijeli događaj. “Pa on daje instrukcije malom šta da mu radi sa ženom!” – sinulo mi je kroz glavu. Ali nije bilo vremena za daljnje razmišljanje jer je mali ustao i skinuo gaće. Iskočila je kurčina toliko velika da nisam mogao vjerovati da tako šta postoji. Bio je skoro duplo veći od moje alatke (koja nije baš bila za baciti) i promjera Tamarine ruke. Tamara je skoro svršila od samog pogleda na kurac. Bio je skroz obrijan pa je izgledao još veće i moćnije. Mali je, očito znajući svoj posao, prislonio glavić na cureću Tamarinu pičku i počeo ga provlačiti gore dolje, dobro pazeći da ne uđe dublje od veličine glavića. Tamara je šizila i pokušaval dobiti koji milimetar više ali Peta*e nije dao smesti. Onda je izvukao glavić van i pritisnuo ga o njen klitoris. Kada je počeo vrtiti s njim po klitorisu Tamara se izbezumila i samo je poluživotinjski kriknula da svršava. Opet se počela tresti i nešto mrmljati kroz blaženo jecanje. Iste sekunde kad se Tamara malo umirila Petar je stavio glavić u njenu pičku i zabio joj ga brzinom munje skroz do jaja. Strahovit urlik, mješavima bola i neopisivog užitka je izletio iz tamarinog grla. Da nisam bio potpuno opčinjen prizorom vjerujem da bi pao na dupe od straha. Peta*e nije dao smesti nego je ponovio radnju. Izvadio je kurac, slinav od Tamarine pohotne pizde, opet protrljao glavićem klitoris i onda ga zabio jako nazad. Pa opet. Sa svakim slijedećim ubodom, Tamarini vriskovi su sadržavali sve manje bola a sve više ugode. “Tooo mali, jebi me, jebi me jako!” – dahtala je. “Reci mi je li uska?” – suho hrapavi glas Šime se jedva čuo. Očito je i on bio pod dojmom.
“Ooo, daaaa, šjor Šime, pičkica joj je uska i vrela” – nekako usklađeno sa svojim silovitim zabadanjima je odgovorio.
“Sigurno želite da ju rasturim?” – dodao je.
“DA!” – istovremeno su uzviknuli i Šime i Tamara.
Da nisu, vjerojatno bi ja to rekao.
Petar je ubrzao jebanje i Tamara je uskoro opet ponovila svoj ritual svršavanja. Moram priznati da sam joj zavidio je*e na kilometre vidilo da uživa kao nikad u životu.
“Sad ju guzi!” – opet se začuo Šimin glas.
I Tamara i Peta*u spremno poslušali. Tamara se okrenula i naslonila na stol a Petar joj ga je ugurao onako divljački. Opet isti krici, uzdasi, šljapkanje kurca u vlažnoj pičkici…
Petar je uhvatio Tamaru za kosu i grubo joj povukao glavu unatrag. “Ahhh” – zadovoljno je uzviknula pohotna susjeda. Sad ju je Petar toliko jako nabijao da sam mislio da će ju probiti.
“Šjor Šime” – zazva Petar kroz uzdahe.
“Daa?” – dekocentrirano odgovori moj prijatelj.
“Žena vam je prava drolja sa uskom pički*!” – rekao je.
“Oooo jeste, itekako jeste! Razvali ju! Razvali joj tu pizdu da ne može hodati slijedeći tjedan dana!” – totalno bez kontrole je vikao Šime.
A to sam i ja mislio u sebi. Čudno kako me nitko nije primjetio. Opet me u mojim razmišljanjima prekinuo krik. Ovaj put Petrov. Vikao je kao da ga živog deru. I dečko je imao snažan *azam. Čvrsto je povukao Tamaru za kosu i punio ju spermom. Tamara više nije mogla ništa učiniti osim da ponovo svrši kroz, takoreći, glasno plakanje. Kada se Petar ispraznio, ispustio je polako kosu iz ruku i odmaknuo se od Tamare. Tamarina pička je zjapila potpuno razjebana. Sperma je curila niz noge u potocima. Doslovce. Tamara je umorno-sretno spustila glavu na stol i prepustila se pogledima Petra i muža. Petar je napravio par koraka nazad i sjeo na stolicu do Šime. Na stolicu na kojoj obično ja sjedima. A onda je Šime ustao, polako prišao do Tamare i svukao svoje gaće. Njegov kurac, ni približne veličine kao Petrov ali svejedno malo iznad prosjeka, pulsirao je kao da će eksplodirati svaki tren. Bez riječi ga je zabio u Tamaru i odmah počeo svršavati. I on je poput Tamare cvilio i mrmljao tijekom *azma. Dok je on svršavao, siguran sam da Tamara nije ni osjetila da opet ima kurac u sebi.
Ja sam polako došao k sebi i krenuo sam kući prije nego me je *ko primjetio. Tek poslije sam shvatio da sam negdje tijekom seanse i ja svršio je*u mi gaćice bile pune sperme. Razmišljao sam da možda i ja ženi priuštim sličnu jebačinu…