Djevojke u ljetnjim haljinama volim…

59
Share
Copy the link

Djevojke u ljetnjim haljinama volim, pjevušim polagano dok desnom rukom stežem obnaženo rame moje Marije, najljepše djevojke na svijetu. Crnokosa i crnooka, visoka i vitka, čvrstih sisića i guze, ona polako klizi pored mene u ove sitne ljetne sate. Oboje smo raspoloženi. Samo sat ranije u tami njene djevojačke sobe Marija mi je dala sebe, neposredno, čisto i bez ikakve rezerve. Znam da uživa u seksu koliko i ja, i zahvalan sam tamo nekom Proviđenju, kome li već, što smo zajedno.
Sada šetamo, laki i zadovoljni, ipak biramo ulice sa manje svijeta, želimo da što duže ostanemo zajedno – sami.
Iako živimo u relativno malom gradu, ulični život je veoma dinamičan do ranih jutarnjih sati. Marija mi šapuće “nepristojosti”, a moja ruka klizi sa njenog ramena preko struka do čvrstih guzova. Želim da ih stisnem i zadržim što duže mogu, da ih ponesem sa sobom i u času neminovnog rastanka.
-Marija, hoćeš sladoled?, pitam je razdragano primjetivši prodavca kod frižidera sa “Delta” sladoledima. Ona potvrdno klima glavom i bira najveći kor**** iz sanduka. Ja takođe.
Silazimo malom, mračnom, kaldrmisanom uli**** prema centru. Marija se smije i licka sladoled posmatrajući me ispod oka, a ja, gledam njen jezičak i sjećam se kako je pre kratkog vremena taj isti mali, vrući, vrag klizio po mome ukrućenom ponosu, kako se poigravao od vrha do korijena, kako se zavlačio u otvor glavića…
-Prestani Marija, silovaću te, uzvikujem, na šta se ona smije iskreno i punim grlom. Komadić već otpoljenog sladoleda otpada sa kor****a i započinje svoje putovanje prema njenom dekolteu. Komadić klizi, sve više se topeći, a ja povlačim Mariju u haustor, i, obuzet suludom idejom, raskopčavam joj haljinu. Gleda me iznenađeno i začuđeno. Oslobođene grudi bljesnuše prema mjesečini, ja im primičem svoj kor**** i polako prelazim njime prvo preko desne sise, a zatim i lijeve. Marija se smije, ja gledam kako se njene tamne, krupne bradavice krute, a tamni krugovi poprimaju bijelu boju sladoleda. Saginjem glavu i počinjem da ližem rastopljeni slatkiš sa njenih grudi. Ljubim i grickam joj bradavice, dok otopljeni sladoled klizi prema pupku, ostavljajući za sobom slatki trag. Osjećam kako se pobratim budi, vrpolji u gaćama, dok jezikom pratim putanju slatkiša. Želim da je cijelu premažem sladoledom a zatim grickam, ližem, sisam. Zamišljam kako joj sladoledom premazujem crni žbun a zatim ga pijem.
– Milane, otopiše nam se sladoledi, prenu me Marijin glas. Zaista, u rukama držimo bezoblične kor****e, ljepljivi smo, vrući i znojavi.
Pred najezdom komaraca, privučenih slatkišem, bježimo iz haustora…