Ljetna šema Tanje

107
Share
Copy the link

August mjesec,nezapamćene topline.
Krenula je u šetnju s psom Tonijem.
Inače Tanja je poznata kao glavna maca u mjestu,imala je dugu plavu kosu,izraženije usne,grudi na kojima joj svaka djevojka zavidi,bujne ali čvrste,tako da nikad nije nosila brus,a guzu je imala kao nacrtanu,kako da kažem,savršenu!
I taka laganim koracima išla prema malom zabačenom mjestu,na koje svakodnevno ide.
Na sebi je imala malu lepršavu haljinicu ispod koje su virile crvene čipkane bokserice,i tako zamišljena puna bezobrazne mašte ide. Dolazi do tog “svog” mjesta vidi neki frajeri sjede i nešto ozbiljno pričaju,opušteno prolazi pored njih,kao da ih nema.
Sjeda na jedan kamen s kojeg se vidi veci dio njenog gradica i uživa u pogledu i svojoj mašti.
Imala je mnogo prljavu maštu ali nikad nije bilo prilike da to nekom pokaže,većina njih nije smjelo da se upusti s njom u sex,jer su se bojali njene prljave mašte.
Potpuno se opustila i počela da se miluje,i zaboravila je na dečke pored kojih je prošla. Iz njenih divnih maštanje trgnu je pitanje TREBAL POMOĆ?
Ona pogleda (jedan od onih momaka) i odgovori PA AKO TI NEBI BIO PROBLEM! Dečko se iznenadi jer nije očekivao tako direktan odgovor,ona pogleda oko sebe drugovi su mu već otišli.
Pošto je stao tačno ispred nje dovoljno blizu da je mogla osjetit njegovo disanje laganjim pokretom ruke počela je da mu muluje nogu,on sav iznenadjen ukočio se,ona ne popušta.
laganim pokretom zadiže mu šorc i hvata ga za penis koji je već bio krut,mogao je da se pohvali na veličini penisa. Ona se primiče bliže,svlači mu šorc i stavlja njegov penis u svoja usta,a drugom rukom igra mu se s jajima,već je ovlažila a dečo ništa,nemože da se sabere.
Ona ga uvlači sve više u sebe,i sve brže i brže,svršio je! Mislila je da će moć duže,ali…..
Povlači ga na sebe,ne bil on šta počeo,a on kao da je osnovac izgubio se….
Gura njegovu ruku svoje boxe koje su mnogo tjesne,podere ih,momak se napokon dozvao.
Jednom rukom miluje njenu pičkicu a drugom skida joj haljinu,počinje da je ljubi i lize joj vrat,silazi do grudi,grica joj bradavice ona uzdiše,polako joj se spušta prema pički i liže je,ona vrišti od zadovoljsta,gura joj prst u čmar,pomisli Tanja napokon neko prljave mašte! Sad se ona gubi,od zadovoljstva a on nastavlja sve jače i jače,Tanja drhti sva,svršila je.
Ponovo uhvat njegov kurac i počne opet da ga puši.on se okreće i nastavlja da liže njenu pičku,on ponovo svršava,slabić neki pomisli Tanja.
Momak ustaje navlači šorc,kaže BILO JE DOBRO,TREBALI BI PONOVITI OVO.
Tanja sva izgubljena,momak se okrenu i ode…
Puu jebem ti pičke s tolikim kurcem koji ga neznaju upotrijebit,prozbori Tanja, momak se okrenu pogleda i vrati se,mahnu rukom,iz grma izadje njegov prijatelj pridje Tanji i opali joj šamar,već je ovlažila,iz sve snage nabi joj kurac u pičku,ona vrisnui poče da se nabija ko luda,s ledja joj pridje i drugi i gurnu joj svoju kurčinu u čmar,ona napokon osjeća se zadovoljnom,rukom se trlja po pički i jaše ko luda,prilazi i treći drug,ona mu odma vadi kurac i stavlja u usta,napokon je zadovoljan u svakoj rupi joj je kurac i to ne mali,njena maštanja polako se ostvaruju. Momci su svršili ali ne i ona,nabija se drugom na kurac,drugi se momak spusta i liže joj pičku,ona trećem puši i gura mu prst u čmar on joj ponovo opali šamar,ona zadovoljna nastavlja da se nabija napokon će svršit,ali oni su opet svrsili prije nje….
Tanja ustaje navlači haljinicu i ide doma svršit s vibratorom,ništa bez njenog vibratora.