Na igralistu (gay prica)

451
Share
Copy the link

Zajedno smo sutirali na kos vec nekih pola sata…. Kad nam je dosadilo, seli smo na klupi onako znojavi… On je godinu dana mladji od mene, a izgleda kao bog. Crn, zelene oci, ravan stomak, prelepo lice… Jedan od onih momaka za koje nikad ne biste rekli da je gej.
Posto je bila vrucina odlucili smo da skinemo majice. Kad sam ugledao njegove savrsene trbusnjake, osetio sam kako mi kita polako raste. Uplasio sam se da ce on to da primeti, je****orc koji sam nosio nije mogao to da sakrije. Zato sam rukama prekrio kitu.
On je odjednom ustao i stao ispred mene. Sta bih sve dao da sam tad mogao da ga poljubim u njegov savrseni stomacic.
Rekao je: ‘Slusaj, imam jednu ideju.’ ‘Koju?’, pitao sam. ‘Hajde da ja tebi pokazem moj kurac, a ti meni svoj.’
NIsam mogao da verujem i mislio sam da me proverava, ali njegov pogled me je uverio u suprotno. Video sam da i on zeli da vidi moju kitu isto toliko koliko i ja njegovu. Zato sam i pristao.
Skinuo je sorc, a zatim i bokserice. Kita mu je bila blago dignuta i malo pomerena u stranu. osetio sam kako moj djoka skace od uzbudjenja u boksericama.
‘Sta mislis?’, rekao je. ‘Mislim da je odlican. Ali, zasto ti se digao?’
On je prisao i uhvatio me za kitu rekavsi: ‘A zasto je tvoj?’
Onda me je podigao i socno poljubio u usta. Zvalavili smo podugo usput se mazeci i skidajuci ostatak odece sve dok nismo ostali goli.
Onda sam se ja spustio na kolena i uzeo njegovu kitu u usta. Kako je samo socnu kitu imao! Kita mu je ispustala neki cudni miris koji me je palio. Lizao sam i sisao kitu sve od jaja do glavica. Imao je lepa, velika jaja koja su tako primamljivo visila kao da samo cekaju da ih neko posisa. Stoga sam uzeo jedno po jedno jaje i lepo ih i pazljivo sisao drzeci ga usput za guzove. Tako je slatko stenjao, tako nezno da sam se dodatno napalio.
Onda se okrenuo i nagnuo se naslonivsi se na klupu. ‘Jebi me. Oduvek sam zeleo da osetim kitu u guzi.’
Naravno da sam odmah poslusao. Kita mi je nenormalno pulsirala i morala je nesto da pojebe. Prvo sam polizao prstic i zabio mu u bulju. Zatim jos jedan i tako sa dva prsta sam mu razradjivao guzu i pripremao je za glavni deo. Kad je ovlazila i postala spreman, polako sam mu nabio kurac i poceo lagano da ga jebem.
On je ispustio dva, tri nezna, skoro necujna uzvika. onda sam poceo da ga jebem jako i grubo zabijajuci kitu sto sam dublje mogao. On je stenjao jako i to me palilo i podsticalo da ga jos grublje karam.
Kad sam izvadio kitu iz njegovog dupeta sperma se razlila po njegovoj pozadini. On se okrenuo, a ja kleknuo na kolena. Izdrkao je kitu preda mnom i svrsio mi na lice i u usta. Onda je polizao spermu sa mog lica i poljubio me tako strastveno da sam zadrhtao.
‘Hajde, idemo pod tus.’, rekao je na kraju i lupio me po guzi. Nasmejao sam se i opet ga poljubio.