173. Ispovest jednog bisexualca – Moja kuma

25
Share
Copy the link

Nakon vožnje motorom krivudavim planinskim putevima oko Guče obreo sam se u Vrnjačku Banju. Već je polako padao mrak kada sam parkirao motor ispred kumove kuće. Jako mi je bilo čudno što su svetla bila pogašena, a kum je bio nedostupan na mobilni telefon. Uplašio sam se da se nešto dogodilo. Inače to je bilo moje staro kumstvo. U stvari, njegov otac je kumovao mom ocu na venčanju i mi se nismo nešto često slušali, a još ređe viđali, ali su naši susreti uvek ostajali srdačni i kumovske veze neraskidive.
Rešio sam da odem do bolnice gde je radila kuma i raspitam se šta se dešava. Upalio sam motor i sa zebnjom u srcu krenuo put centra grada. Ipak sam rešio da zastanem u jedan kafić i u bašti popijem pivo pre nego što odem do bolnice. Jako mi je sumnjivo bilo to što je kum bio nedostupan na mobilnom. Za kumu sam pretpostavljao da radi, jer je uvek isključivala mobilni dok je na poslu. Tako, sa turobnim mislima u glavi sam popio pivo, koje mi nije baš nešto leglo i uputio se ka bolnici. Bilo je negde iza 10 sati uveče kada sam stigao i parkirao motor.
Samo što sam skinuo kacigu sa glave, ugledao sam kumu kako izlazi iz bolnice. Odmah sam je prepoznao, jer se takva riba ne zaboravlja. Ona me nije odmah primetila jer je čeprkala tražeći nešto po otvorenoj tašni dok je lagano hodala. Moja kuma, iako punih 46 godina, još uvek je bila dobra riba. Vitka, sočna, tanana i prirodna riđokosa žena sa slatkim pegicama na licu. Čak su i njihova deca poprimila taj crveni gen sa kovrđavom crvenom kosicom i pegicama.
– Ej… – uzviknuo sam na nekoliko koraka od nje. Ona podiže glavu, zagleda se u mene ne prepoznavši me odmah zbog slabog svetla.
– Kume!!! Jesi li to ti? – reče razdragano kada je shvatila ko stoji ispred nje.
– Ja sam kumo…
– Kakvo iznenađenje…
Pala mi je u zagrljaj i mi se izljubismo i pozdravismo. Njeno jedro i toplo telo oslonjeno o moje izazva trnce u meni, međutim, ja sam samo odmahnuo glavom. Ipak mi je kuma i imam neko poštovanje prema njoj i kumu.
– Pa gde ste kumo, jebote… Kuma nikako ne mogu da dobijem na mobilni…
– Miki je u Atini već dva meseca. Tamo je našao neki posao preko sezone da radi. Pa gde si ti kume?
– Evo me… A šta je sa klincima?
– Milan je na studijama u Beogradu, a Nemanja je otišao negde na par dana sa društvom za praznike.
– Pa ti kumo sama?
– Šta ću… Hajde idemo kući… – reče ona i dohvati me ispod ruke. Seli smo na motor i za čas bili ispred kuće.
Ušli smo u prostrani dnevni boravak i ja se bacih u fotelju.
– Kume, pivo kao i uvek? – upita me kuma iz kuhinje.
– Naravno…
– Jesi li gladan da nam spremim nešto za večeru?
– Nisam kumo…
– Onda ću naseckati nešto za grickanje uz piće, a ti idi prvo se istuširaj i skini štroku sa puta.
– Ok…
Nakon 10-tak minuta sam izašao iz kupatila osvežen i čio. Kuma je još uvek bila u uniformi medicinske sestre.
– Ja gotov… – rekao sam prilazeći fotelji – Idi sada i ti da se osvežiš…
– Vraćam se za 5 minuta – reče kuma i poskoči ka kupatilu.
Tako je i bilo. Kuma je ubrzo izašla iz kupatila u bade mantilu, zategnutim kaišem preko struka koji je još više isticao njenu prelepu figuru i pored dva deteta i godine koje je nisu štedele. Sela je preko puta mene, pokupila noge ispod sebe i zavalila se u naslon.
– Izvoli kume, posluži se…
Pošto se dugo nismo čuli i videli, naš razgovor se je otegao do kasno u noć. Pogotovo kada je kuma rekla da sutra ima slobodan dan. Ja sam ždrao pivo, dok je kuma tukla po rakiji. Da, moja kuma je bila jedna od onih žena koja obožava domaću radžu. Na stolu je vremenom bivalo sve manje pića i grickalica, a mi smo bivali sve više pod gasom. Verovatno se ono što sledi ne bi ni desilo da nismo toliko popili. Mada kako je kasnije kuma rekla, da mi to nismo hteli, ni sva pića ovoga sveta nas ne bi naterala na tako nešto.
No, počelo je tako što je nakon nekog vremena meni počeo jednostavno da se diže kurac. I dan danas ne znam pravi razlog za tako nešto. Da li je to bilo od alkohola, ili zato što mi se kuma potajno sviđala, ili zato što sam u njenom načinu sedenja i kako joj stoji bade mantil pronašao neku erotiku, stvarno ne znam. Uglavnom, moj se je kurac bezobrazno podigao, što se jasno videlo preko pamučnih trenerica koje sam obukao posle tuširanja. Nekoliko puta sam uspevao da to sakrijem od kume, iako sam primećivao kako ona značajno ali još uvek tajno baca poglede ka mom međunožju. Onda je kumi dok je prinosila ustima pao komad sira sa viljuške na pod. Ja sam refleksno krenuo da ga podignem i malo se odigao iz fotelje. Tada je na izvolte bio pogled na moj dignuti kurac koji se je jasno ocrtavao preko trenerice. Shvativši šta sam uradio, zastao sam na trenutak, što je mojoj kumi dalo dovoljno vremena da lepo osmotri čime raspolažem.
– Kume… pa ti se napalio… – reče ona vragolasto.
– Ma to mi je od piva kumo… – slagao sam.
– Ma šta pričaš kume? Nećeš valjda da tucaš pivo… – počela je da me zajebava, ali sa očiglednom namerom. Rešio sam da prihvatim tu igru.
– Pa ne znam šta bih drugo ovde…
– Kume…. – reče ona kao prekorno isturivši svoje sočne dojke ka meni.
– Pobogu, pa mi smo prijatelji… kumovi…
– Pa nećeš se valjda tucati sa neprijateljem… I kume…
– Molim…
– Muž mi je već dva meseca odsutan…
– Kumo… znaš ja… zbog kuma… – zamuckivao sam.
– Šta ti misliš seronjo, da on sada u Atini dva meseca drka. Garant je našao neku klinku tamo i sada je satire od kurca.
Ova izjava je i mene malo iznenadila. Da li od rakije ili cele ove situacije, najmanje sam nešto ovako očekivao od moje kume. Ipak sam je ja poznavao kao ženu u srećnom braku koja je volela i poštovala svog čoveka i pre svega bila smerna.
– Kumo… što se mene tiče ja sam svinja… Samo da posle ne bude…
Naglo je ustala i prišla mi. Stavila mi je kažiprst na usta da bi me ućutkala. Tim pokretom joj se bade mantil rastvorio i pred moje oči iskočiše njene moćne dojke. Prelepe čvrste kao da nikada nije dojila dvoje dece. Istine radi, nisu bile velike, recimo trojka, ali prelepe.
Sada su sve zavese pale i kuma i ja smo dobro znali da smo prešli onu granicu posle koje nema povratka. Uhvatio sam je za zglob od ruke i usisao njen kažiprst u usta. Kuma mi lagano sede u krilo i sklopi oči uživajući dok sam joj pušio prst. Izvukla je ruku iz moje, i uhvatila mi majicu za rubove. Povukla je na gore i skinula. Ja sam uhvatio njen bade mantil za kragnu, povukao unazad i on pade iza njenih leđa. Tada kuma prisloni svoje ruke na moje obraze, stisnu me, privuče sebi i poljubi. Svoje telo je pripila skroz uz moje i vrelina njenih dojki na mojim grudima me još više uzbudi. Ljubila se je kao carica. Po polupcima se je osetilo da je gladna sexa. Halapljivo je gutala moj jezik kojim sam je šamarao po krajnicima. Bučno je disala kroz nozdrve i trljala svoje dojke o moje grudi. Kurac u gaćama je hteo da mi explodira.
– Vreme je… – reče ona zadihano odvojivši se od poljupca – … da pređemo na konkretne stvari…
Ustala je samo na trenutak kako bi zbacila bade mantil sa sebe. Stajala je tako skroz gola ispred mene sa prelepim telom. Ja sam iskoristio taj trenutak i na brzaka skinuo trenerice i gaće i ponovo seo u fotelju. Kuma me opkorači i ponovo sede u krilo. Nastavila je da me ljubi. Ljubeći me tako, ona rukom ispod sebe napipa moj kurac i namesti ga sebi na ulazu u pičkicu. Osetio sam na glaviću njen sluzav ulaz i kako moj glavić polako prodire u nju. Spuštala se je lagano, osvajajući milimetar po milimetar mog kurca, pri tom me sve vreme ljubeći u usta. Konačno se je nabila do jaja. Zastala je na tren i ja sam osetio kako joj telo drhti od zadovoljstva. Odvojio sam usta od poljupca, ščepao je za guzove i tiho rekao:
– Kumo…. kako si vrela…
– Kumeeee…. – drhtala je – da sam znala da imaš ovako dobar kurac odavna bi se pojebala sa tobom… ohhhh… kako mi prijaš…
– Uhhhh… kumo…. i ako je greh…. ko ga jebe… meni se sviđa…
– Ne seri… nego me jebi…
– Jeba ću te kumo…. razvaliću te kao kurvu…
– Toooo…. ohhhh… biću tvoja kurva… samo me jebi…
Tada je moja kuma pomahnitala. Rukama se uhvatila za moja ramena i počela da poskakuje na mom kurcu. Njena guza je sve vrme šljapkala po mojim mudima kada bi se nabola do jaja. Telo su joj orosile graškice znoja, a njena crvena kosa je počela da joj se lepi po vratu i ramenima, mokra od znoja. Ta slika me uspali još više i ja sam nastavio da je još jače nabijam. Rukama sam je stezao za struk i pratio njen ritam, samo što bih je jače nabijao na svoj kurac.
– To kume… to kume… – ponavljala je u ritmu nabadanja na moju kurčinu – daj mi ga… blizu sam…
– Evo ti ga kumo… tvoj je…. ohhhh….
Odjednom se kuma nasadi na moj kurac do jaja svom svojom težinom. Zastala je na trenutak, zarila do bola svoje nokte u moje grudi i počela da drhti kao luda. Kučka je svršavala kao kobila.
– To kume… sad kume… daj ga… jačeeee… – vapila je za mojim kurcem.
– Evo ti ga droljo…. evo ti ga do jajaaaa…. uhhhh…
Konačno se je smirila i spustila svoju glavu na moje rame. Njena znojava kosa me je golicala po leđima i grudima. Bučno je disala pokušavajući da dođe do daha dok joj je moj kurac kao granit tvrd stajao još uvek u pičkici.
– Kume… – rekla je tiho i zadihano – … prvi put u životu sam svršila dva puta za redom… divan si…
– Kumo… ja još nisam ni jednom…. – rekao sam malo razočarano.
– Znam kume… ali ja još nisam gotova. Samo da dođem do daha. Daj nam po piće.
Sagnuo sam se ka stolu, tako sa kumom u naručju i kurcem u njenoj pičkici. Dohvatio sam moje pivo i njenu rakiju i vratio se u naslon. Taj pokret je pomerao moj kurac u njenu utrobu što nas je oboje izluđivalo.
– Živeli… – reče kuma kuckajući čašu o moju flašu.
– Za dobar sex…
– Za još bolji sex… – reče ona nasmeši se i mi otpismo piće naiskap.
– E sada dragi moj kume… – reče ona ispustivši praznu čašu od rakije da padne na tepih pored fotelje – … red je da i ti isprazniš jaja…
Ustala je iz mog krila i moj me sluzavi kurac šljapi po stomaku. Okrenula mi je leđa i ponovo me opkoračila. Uhvatila me je za koren kurca i počela polako da se spušta. Nišanila je svoju rupicu.
– Polako kumo… – rekao sam shvativši da nišani guzu.
– Ne brini kume… znala sam da će doći do ovoga pa sam se spremila dok sam se tuširala. Sve je podmazano za tebe kume… – reče i nasadi se na moj kurac odjednom do jaja.
Moj joj je kurac skliznuo u guzu mislim bolje i lakše nego u pičkicu. Uleteo joj je do jaja bez otpora.
– Uhhhh… – je jedino bilo što sam izgovorio.
– Ohhhhh… kume… – drhtala je od zadovoljstva – Nikada ovoliki kurac nisam imala u dupetu… Prijaš mi kume…
– Jebi me kumo… rasturi me… Hoću da mi oguliš kožu s kurca….
Nije trebalo da joj dva puta kažem. Kuma se je oslonila rukama o moja kolena i počela divlje da poskakuje na mom kurcu. Mislim da se sada još jače i dublje nabijala na moj kurac nego malo pre dok joj je ulazio u pičkicu. Ona je samo dahtala i stenjala uživajući u prodore mog tvrdog kurca u njenoj guzi. Samo što ovoga puta ja nisam mogao dugo da izdržim. Što od prethodnog jebanja u pičkicu, što od njenog pretesnog šupka, krenulo je.
– Ohhhhh…. kumooooo… evo meee….. – vrisnuo sam.
– Daj ga kumeee….. – zavrišta kuma i naglo skoči sa mene. I pored sve njene brzine, prvi mlaz joj završi duboko u guzici. Ona se kao zmija okrenu i kleknu na pod gladno dočekujući ostale moje mlazeve sperme u svoja otvorena usta. Prskao sam kao lud po njenom licu i dojkama. Intenzitet mog svršavanja pojačavalo je to što mi je kuma jednom rukom držala muda odozdo, dok je drugom nadrkavala moj kurac i cedila seme iz njega. Gladno je sve polizala i progutala.
– Kume… Sperma ti je jako ukusna… Mogla bih da je pijem po ceo dan…
– Kumo… ti si prava vatra… i da sam znao da si takva, mnogo ranije bih se pojebao sa tobom…
Nasmejali smo se.