161. Ispovest jednog bisexualca – Mina i Anja (mama i ćerka)

41
Share
Copy the link

Mina je bila dobrostojeća 38 godišnja riba iz kraja. Radila je u nekoj banci dok joj je muž bio neka faca i često na putu. Kao i sve žene čiji muževi su često odsutni i ona je tražila neki kurac sa strane da joj smiri hormone. Tako je i slučajno naletela na mene, što nam je oboma odgovaralo. Pre svega bili smo iz istog kraja, pa joj nije bio problem da često svraća do mene, odgovarali smo jedno drugom i fizički i u krevetu.
Za mene je Mina bila odlična pička sa svim rasnim atributima. Prava MILF-ara. U krevetu smo radili sve i svašta te sam i sa te strane bio jako zadovoljan. Ono što me je kod nje najviše privlačilo je to što se nije emotivno vezivala za mene, a uvek je bila gladna kurca. Jednostavno je uživala u tvrdom muškom mesu i da je ispunjava u svim rupama.
Tog dana smo ležali zadihani, znojavi i goli u krevetu i pušili cigaretu nakon žestokog sexa. Pušili smo u tišini i gledali u plafon. Mina povuče dubok dim iz cigarete i obrati mi se:
– Mili…
– Molim.
– Htela bih nešto da popričam sa tobom… – „Sranje…“ Pomislio sam. Uvek nezgodne stvari počinju ovom rečeni*.
– Reci…
– Pitaću te nešto, ali da se ne ljutiš… Samo reci da ili ne. Ako je ne, zaboravićemo ovaj razgovor kao da se i nije vodio. Ok?
– OK… – i dalje sam strepeo šta će mi reći.
– Znaš moja ćerka Anja…
– Znam… – Njenu ćerku Anju sam imao prilike samo jednom da vidim i to u prolazu dok su njih dve negde išle zajedno. Bila je to jedna mala plava klinka koja je tek trebala da se razvije u pravu sočnu ženu poput svoje majke.
– Nešto sam razmišljala… znaš… ona je sada u godinama kada otkriva neke stvari…
– E nemoj da me zavlačiš… Znaš da ne volim okolišanja. Reci konkretno šta misliš ili želiš pa da završimo sa ovim. Nemoj da mi kvariš ovako lep dan.
– Htela bih da joj ti uzmeš nevinost… – ispalila je.
Iskreno zatekla me je ova njena izjava, ali sam se brzo snašao.
– Pa njoj je tek 17… – glumio sam poštenje dok sam u sebi već likovao.
– Kakve to ima veze? Htela sam da izgubi nevinost od nekog iskusnog poput tebe, a ne od nekog svog vršnjaka u nekom autu i da prvo iskustvo pamti kao nešto bolno i bez veze…
– Pa mislim da je to ok… – i dalje sam glumio – ako tebi ne smeta…
– Pa da mi smeta ne bih ti to predložila…
– A šta na to kaže Anja… Ipak sam ja mator za nju…
– Ona još ne zna za to… ali, sećaš se ono kada smo se sreli pre nekih mesec dana?
– Da…
– Pitala me je za tebe ko ti je ovo, a ja sam joj odgovorila jedan od kolega sa posla…
– I?
– I, dodala je da nisi loš macan za svoje godine, na šta sam je ja naravno prekorila… Mada, kasnije sam shvatila da mogu da te iskoristim za ovo što ti predlažem.
– Ok… razgovaraj sa njom, pa ako se ona slaže, što da ne… Ipak je ona slatka devojka… Na mamu… – dodao sam da je ne bih naljutio.

Nakon nekih desetak dana, Mina me je nazvala telefonom.
– Ćao. Šta radiš večeras?
– Ništa, hoćemo se videti? – mislio sam da me pita da dođe do mene.
– Da, ali danas ćemo uraditi ono što smo pričali. Znaš, razgovarala sam sa Anjom i ona se slaže…
– Super… kada?
– Ima samo dva uslova…
– Koja? – mada bih pristao na sve samo da opalim njenu ćerku.
– Prvi, ti ćeš doći kod nas. Ipak će se Anja osećati slobodnije kod kuće nego kod tebe u nepoznatom stanu.
– Ok. A drugi?
– Moram i ja biti prisutna… Hoću da gledam i da je podučavam…
– Odgovara…
– Onda u 8…
– Važi…
U 8 sati sa flašom vina i cvećem sam bio pred njihovim vratima. Mina mi otvori i sa osmehom me propusti da uđem. Tada sam se zvanično i upoznao sa Anjom. Jako je ličila na svoju majku. Prirodna plavuša sa kao nebo plavim očima. Vitkog tela kao u gimnastičarke i malim sisicama čije su bradavice pretile da probiju tanku majicu. Otvarao sam vino dok nam je Mina donosila čaše i nasuo svima po jednu. Čisto radi opuštanja. Tada Mina poče prva:
– Da ne bi smo gubili vreme, svi dobro znamo zašto smo ovde i ako neko želi da odustane sada je pravo vreme. Bolje da se raziđemo kao prijatelji nego…
– Meni se ti jako sviđaš… – iznenada drsko reče Anja unoseći mi se u lice.
– Oho… – odgovorio sam – vidim da dosta toga imaš na mamu.
– Zaboravi na moju mamu. Večeras si ovde zbog mene… – reče ona i poče da skida helanke.
– Sviđa mi se početak… – reče Mina. – Čas počinje. Ćeri, prvo ću te naučiti kako se puši kurac…
O ludilo… Cela ova situacija me je tako napalila da mi se kurac u momentu digao. Stajali smo tako svo troje na sred sobe. Ja go kao od majke rođen u punoj erekciji, Mina skroz obučena sa cvikerima na glavi, a Anja gola, samo u nekoj širokoj majičici. Mala me je tako drsko i bezobrazno gledala kao neka bogomoljka… Tog trenutka sam imao osećaj da će me posle sexa pojesti.
– E sada da razjasnimo nekoliko stvari. Ti si Dule ovde da pomogneš, a ti Anja da naučiš. Ima da radite šta vam kažem i kako vam kažem.
Anja i ja samo nemo klimnusmo glavama. Izgleda da nam je oboma odgovarala cela ova igra.
– Dule ti legni ovde na pod i raširi noge – reče Mina skoro zapovednički – a ti ćeri klekni i četvoronoške priđi između njegovih nogu.
Nas dvoje ćuteći poslušasmo, a ja sam iskoristio priliku da zabacim ruke sebi ispod glave. Posmatrao sam Anju kako mi prilazi kao neka tigrica. Nije skidala pogled sa mog ukrućenog kurca koji je od uzbuđenja poskakivao.
– Sada ćeri, uhvati ga nežno noktićima odozdo za jaja. – Anja je slušala sve što joj majka govori i bez pogovora tako činila. – Primakni svoje lice i prisloni svoj nos tačno na sredini njegovog kurca.
Osetio sam hladan vrh njenog nosića i topli dah koji joj je izlazio iz nozdrva.
– Isplezi jezik i počni da ga ližeš na gore sve do glavića. Takooo… Sada liži samo glavić… Ne, ne tako… Liži ga u krug… Odlično… Kako ti se to sviđa?
– Mmmm… više nego što sam mislila… a tebi? – pitanje je bilo upućeno meni.
– Mislim da se vidi po meni… – odgovorio sam diplomatski, mada sam uživao kao da sam u raju.
– Sada Anja… – nastavila je Mina – otvori usta i uzmi samo njegov glavić. Usisaj ga… Tako… sada radi šta ti instikt govori… Zamisli da u ustima imaš najslađi sladoled…
– Mama… – reče Anja ispustivši moj glavić napolje – ovo je bolje od bilo kog sladoleda… – i ponovo uze moj glavić sebi u usta.
– E sada dušo moja, treba da znaš da muškarci vole da im progutaš ceo kurac. Probaj koliko god možeš da ga uvučeš duboko sebi u grlo.
Anja nabi sebi moj kurac u grlo, ali neiskusna brzo se zagrcnu i oči joj se napuniše suzama. Zakašljala se je i skoro da je povratila.
– Ne, ne, ne… moraš da se opustiš i da dišeš na nos – reče Mina – vidi…
Tada se ona naglo sagnu, ote kurac Anji iz ruku i u cugu proguta celu moju batinu. Zastala je tako na trenutak dišući bučno kroz nozdrva, a meni je malo falilo da svršim.
– Hajde, probaj sad ponovo ti… Opusti se i lagano…
Anja ponovo uze moj kurac u ruke i nežno spusti svoje usne na glavić. Mina joj stave svoje ruke na glavu i poče polako da joj daje ritam pušenja. Anja je i dalje samo uvlačila moj glavić u usta, verovatno bojeći se da proba da ga proguta. Tada je Mina uradila nešto što je iznenadilo i mene i Anju. Naglo je svojim rukama pritisnula Anjinu glavu na dole i moj joj kurac upade u tesno grlo do jaja. Držala joj je tako glavu nabijenu na moj kurac. Anja poče da se koprca i da me grebe noktima po stomaku ostavljajući krvave tragove, a ja sam bio na sekund od svršavanja. Nakon nekoliko sekundi, Mina popusti stisak i Anja se kašljajući odvoji od mog kurca.
– Pa ti nisi normalna… – reče Anja suznih očiju.
– Probaj sada sama… videćeš da će ti se dopasti.
Anja samo ćuteći se primaknu mom kurcu i ponovo ga usisa u svoja usta. Sada ga je gutala već do pola. Osećao sam kako joj svakim naletom moj glavić ulazi sve dublje i dublje u grlo. Roktala, je stenjala, borila se za vazduh, ali ga je junački pušila. Konačno, moj joj kurac upade do kraja u grlo. Sva radosna odvoji se od mog kurca i suznih očiju i ozarena lica reče:
– Uhhh… što je ovo dobro….
– Ništa to ne valja… – reče Mina – Dok mu pušiš, moraš ga gledati u oči. To muškarce izluđuje, a samim tim će te bolje izjebati posle. A to je i cilj ove igre, da budeš dobro izjebana… Hajde ponovo…
– Sa zadovoljstvom… – reče Anja i ponovo uze moj kurac u usta. Ovoga puta me je sve vreme bezobrazno gledala svojim plavim okicama u oči.
– Tako dušo, tako… – hrabrila je majka – samo ne ispuštaj njegova muda iz ruke. Masiraj ih nežno noktima, to im puni jaja, a time ćeš dobiti obilnu ponudu kasnije…
Uživao sam u Anjinom pušenju. Mala je bila talentovana i sperma iz mojih muda se već spremala da izađe napolje. To nije promaklo Mininom iskusnom oku i ona upozori Anju na to šta je čeka:
– Evo vidiš kako mu se jaja podižu… Spreman je da svrši… Nastavi da mu pušiš još malo i kada počne da prska otvori usta. I ti i on želite njegovo seme u tvojim ustima… veruj mi…
Samo pušenje i Minini komentari su me izludeli. Prvi mlaz sperme izlete kao iz topa. Mala Anja to nije očekivala i naglo se trznu kada je moj prvi mlaz vrele sperme udario u njena ne*a. Moj joj kurac ispade iz usta, pa ostali mlazevi su počeli da je prskaju po licu i otvorenim ustima.
– To srećoo… – dahtala je Mina kao da mi ona puši kurac – liži, sisaj, gutaj taj muški nektar…
Anja je samo dahtala i jezikom skupljala svaku kap mog svrša. Po izrazu njenog lica sam video da jako uživa u svemu tome.
– E sada deco… – reče učiteljski Mina – vreme je za jedan dobar liz. Tebi ne treba da govorim šta i kako da radiš, a ti mala legni na leđa i raširi noge.
Anja je odmah posluša i leže po podu blago savijenih i raširenih nogu. Koliko je uzbuđena video sam po drhtanju njenih kolena. Između nogu, sijala se njena prelepa mlada obrijana pica. Obliznuo sam usne i spustio glavu između njenih nogu. Mina se premesti i sede na pod kod njene glave. Nežno je rukom pomilovala po kosi i tiho rekla:
– Sada se opusti i uživaj… Pravi majstor, kao što je Dule, može te lizanjem dovesti do *azma.
Ja nisam časio ni časa već sam zaronio svoj jezik u njenu picu. Bila je vlažna. Znači mala se je uzbudila dok mi je pušila kurac. Ista majka. Kada sam joj dobro oblizao picu gurnuo sam jezik što sam dublje mogao.
– Aaaahhhh… – kriknula je Anja… – pa ovo je raj….
– Uživaj ćeri… uživaj… muškarci vole da sisaju naše sokove…
– Aaahhh… mama… nikada mi ovo niko nije radio… ohhh ovo je vrh…
Lizao sam tu slatku mladu malu pičkicu i uživao u njenim sokovima mladosti. Anja je imala najukusniju i najlepšu pičkicu koju sam do sada u životu lizao. A nalizao sam ih se dosta. Mala kučkica je užvala u mom lizanju i izvijala svoje telo kako bi se što više nasadila na moj jezik. Bila je blizu svršavanja. To je osetila i Mina pa reče:
– Sada stisni svojim butinama njegovu glavu… tako…. i ukrsti noge iza… tako ćeš ga još više nabiti sebi na pičku…
Anja me snažno pripi uz sebe svojim nogama dok sam se ja gušio u njenim sokovima i mirisu. Tada je celo njeno telo počelo da se trese pod naletima *azma. Podigao sam svoje ruke na gore i uhvatio je za sise. Počeo sam da joj uvrćem bradavice što je bio okidač za njeno svršavanje.
– Ahhhh…. šta mi to radiiiišš…. – vrištala je Anja grčeći svoje telo. – Tooo… nemoj da staješ…
Ogromna količina njenih sokova krenu iz njene pičke napolje. Mala je svršavala kao prava drolja. Gladno sam pio sokove njenog svrša i nisam dozvolio da ni kap padne napolje. Anja zadrhta i njeno telo se mlohavo prosu po podu.
– Uhhh… kako je ovo dobro… – reče ona sva zadihana.
– Ovo je tek početak… Jel tako? – upita Mina i značajno me pogleda u oči. Znao sam šta mi je činiti. Odigao sam svoje telo, nadneo se nad Anjom i namestio mog mačora na ulaz u njenu pičkicu.
– Samo polako – reče Mina – hoću da joj nevinost uzmeš što nežnije…
– Ne brini – rekao sam i lagano uvukao vrh svog glavića u njen vlažni pičić. Namera mi je bila da joj ga lagano milimetar po milimetar zavlačim dok himen ne pukne. Anja je celim svojim telom drhtala ispod mene držeći me rukama za kukove. Kao da se spremela da me odgurne od sebe ako je zaboli. A onda…
BAM…
– Arrrggghhhh…. – kriknuli smo i ja i Anja istovremeno. Na moje, a i Minino iznenađenje, mala se je sama naglo nabila na moj kurac do jaja. Ostao sam tako duboko nabijen u nju neko vreme, začuđeno gledajući čas Anju, čas Minu u oči. Malo je falilo da svršim.
– Dule… – i dalje je Mina zvučala iznenađeno… – izvadi polako kurac iz nje…
Ja je poslušah i počeo sam polako da ga vadim. Na moje i Minino iznenađenje krvi nije bilo nigde. Izvadio sam ceo kurac, a njen razjapljeni pičić nam je govorio da moj kurac nije bio prvi gost ovde.
– Da mama… – dahtala je Anja – već sam se jebala samo nisam smela da ti kažem.
– Stvarno… – bila je iznenađena Mina.
– Da, ali u odnosu na ovo to i nije bilo jebanje… Ovo je prava stvar. I ako će ti biti lakše stvarno si me nečemu naučila. Danas sam prvi put u životu sisala kurac i prvi put mi je neko lizao pičku i od sad ću to stalno da radim…
– Dete moje… nema veze…
– A ti konju… – sada se Anja obrati meni – šta si stao? Jebi me… vidiš da čekam…
Nije trebala dva puta da mi kaže. Uhvatio sam je za noge ispod kolena i odigao ih do njene glave. Sada su njena kolena ležala na njene sise, a njen otvoren pičić čekao na prodor.
– Sada ćeš videti šta je prava jebačina… – rekao sam i sjurio ga naglo u njen razjapljeni pičić.
– Tooo… ahhh… – vrištala je Anja – Jebi me… konačno pravi kurac… i pravi jebaaaač… ohhh…
Udarao sam kao pomahnitao u nju. Celo telo joj se treslo od mojih udaraca. Udarao sam sve jače i sve brže. Tada Anja zgrabi moju glavu rukama i poče da se trese.
– Evo meeee…. svršavaaam… puni me …. aaaahhh kako je dobro….
Anja je svršavala i snažnim grčenjem svojih vaginalnih mišića isisavala moj kurac. Ponovo sam osetio njene sokove svršavanja kako izlaze napolje, samo što su ovaj put topili moja jaja. Međutim, meni je ovo bilo brzo. Ja sam do svršavanja imao još.
Anja svrši i njene noge klonuše iznemogle pored mog tela. Taman kada sam hteo da je uhvatim za noge i stavim ih sebi na ramena pa da je dobro izjebem dok ja ne svršim, osetio sam ruke na ramenima. Okrenuo sam se i ugledao Minu. Stajala je iza mene skroz gola. U očima sam joj video onaj poznati pogled. Pogled koji je govorio: „daj mi kurca…“
– Lezi na leđa – reče ona. – Dosta joj je bilo, a guzu možemo ostaviti i za drugi put. Sada zadovolji mene… Napalila sam se…
Legao sam na leđa, a Mina me je opkoračila. Iskusno se je nasadila na moj kurac do jaja. Osetio sam da joj je pička bila vlažna, verovatno od posmatranja cele one jebačine između njene ćerke i mene. Uhvatila se je rukama za kosu, odigla je iznad glave i počela iskusno da vrti i meša kukovima. Moj joj je kurac počeo rovariti po utrobi. Nije nam ovo bilo prvo jebanje i jako dobro smo znali u šta uživamo oboje. Mina je iskusno gužvala moj kurac koji joj je glavićem širio utrobu i mamio talase zadovoljstva. Oboje smo sklopili oči i uživali u ovoj jebačini.
Tada sam osetio nešto vlažno na jajima. Mina se isto trznu iznenađena, a onda smo shvatili. Mala kučka, na koju smo oboje u tom trenutku zaboravili, je lizala moj kurac dok je izlazio iz Minine pičke. Osećao sam njen jezik i dah na kurcu svaki put kada bi mi malo ispao. To je i Minu i mene jako napalilo da smo ubrzali ritam.
– To ćeri… – reče Mina dahćući – liži… oliži mami guzu… ohhh…
Osetio sam Anjinu bradu na moja muda, a to je značilo samo jedno. Bludnica je gurnula svoj jezik u Mininu guzu. Tucala je svoju majku jezikom u dupe. Mina se još više istrti kako bi joj olakšala prodor.
– Toooo…. ohhhh… šta mi radite vas dvoje…. svršićuuuu….
Tada je puklo. Nisam mogao više da izdržim. Počeo sam da punim Minu svojim vrelim semenom. Ova je u transu poskakivala na moj kurac kao da je želela da je probode do grla. Po treći put sam taj dan osetio pičkine sokove. Ovoga puta Minine kako mi natapaju jaja i stomak. Popadali smo iznemogli po podu. Kurac mi ispade iz Minine pičke i ona se pruži sva zadihana pored mene.
Tada sam osetio Anjin dah na mom kurcu. Uzela ga je u usta tak poludignutog i počela da ga cucla.
– Tebi se mala baš dopao kurac…
– Ne bilo koji kurac… – reče ona dahćući – dopao mi se tvoj kurac… Hoću da ti ga operem ustima…
– Operi ga…
– Ista majka… – reče Mina i uze cigaretu.

Dugo sam posle toga jebao i Minu i Anju. Nekad samo jednu od njih dve, a najčešće obe zajedno. Posle nekoliko godina, Minin muž je dobio neki posao u inostranstvu i oni su se odselili. Napravili smo noć pre odlaska oproštajnu jebačinu i pozdravili se.