Noćni polivači (GAY priča)

34
Share
Copy the link

-Vraćao sam se iz grada sa neke žurke ali poslednji autobus je već otišao,ništa drugo mi nije preostalo nego da krenem peške,nedaleko od Gradskog trga stajala je cisterna iza koje je radnik velikim crevom polivao ulicu,nije video kada sam naišao i svog me je ispolivao vodom.

,,Sranje,što ne gledaš šta radiš čoveče,,-popizdeo sam je*am do gaća bio mokar.
,,Izvini bajo,nemoj da se ljutiš molim te,,-izvinjavao se radnik,mlađi momak romske nacionalnosti.
,,Kako ću ovakav kući,skroz sam mokar,,-kipeo sam od besa.
,,Imamo mi malu naftaricu u našoj prikolici,pođi snama da se osušiš,,-predložio je,bilo mi je malo glupo ali bio sam veoma mokar a čekalo me je poduže pešačenje.
,,Ja sam Kenan,,-pružio mi je ruku kako bi me malo smirio.
,,Mihajlo,,-ušao sam u kamion za čijim volanom je sedeo krupniji muškarac,takođe rom.
,,Ja sam Ramadan,,
,,Drago mi je,Mihajlo,,-seo sam do njega dok je Kenan seo do vrata tako da sam bio u sendviču,vozili smo se desetak minuta do njihove prikolice gde su držali garderobu i sve ostalo.
-Ušli smo unutra,bilo je veoma toplo,bilo mi je malo ne prijatno,predložili su da se skinem i okačim garderobu u blizini Naftare kako bi se što pre osušila,skinuo sam i gaćice je*u bile skroz mokre,potpuno go sam seo pred njih.
-Posmatrali su me ćutke uz osmeh od glave do pete,Ramadan je diskretno mazio svoju izbočinu,pravio sam se da ne vidim,okrenuo sam se da proverim stvari,sada su bez muke videli guzu i procep je*am se sagao da proverim čarape,kada sam se okrenuo ugledao sam ih potpuno gole,jako lepi i zgodni tamnoputi muškarci sa ogromnim batinama između nogu.
-Prišli su mi,jedan spreda,jedan odpozadi i počeli me ljubiti po grudima i vratu,prvi put sam rukama dodirnuo golog muškarca,iako su u pomalo prljavim uniformama izgledali sasvim obično,goli su bili u top formi,veoma pedantni.
-Kenan je bio mlađi i slađi,sladio sam se njegovim krupnim usnama i sisao njegov jezik dok je Ramadan mesio guzu i nabijao jezik unutra kao da želi da isisa med,osećaj je bio fenomenalan i toliko jak da nisam mogao da kontrolišem svoje uzdahe koji su odzvanjali prikoli*.

,,Jel voliš kurac,,-upitao me je Ramadan.
,,Ne znam,,-zbunio me je.
,,Stavi ga malo u usta,probaj ukus,,-bojažljivo sam gledao tu veliku zmiju boje čokolade,nisam znao šta ću pre,da li da ga oližem ili da ga drkam,pomilovao me je po kosi,ipak sam ga liznuo po glaviću što je Rami jako prijalo je*am mu izmamio osmeh.
,,Voliš ipak jedan čokoladni,,
,,Volim,,
,,Pališ se na cigane,a,,-prišao mi je i Kenan sa svojom velikom kitom.

-Zaista sam voleo rome,tako topli momci boje krema,čokolade predstavljali su mi pravo uživanje,pušenje kurca je bilo potpuno novo iskustvo,bio sam veoma sebičan i halapljiv gušeći se tolikim mesom.
-Ramadan je bio opsednut mojom guzom,postavili su me na jedan sto na kojem sam se naguzio da bi on mogao što lakše da se zasladi dok sam Kenana zadovoljavao lizanjem oko glavića u čemu je posebno uživao je*am imao tanak zmijiski jezik.

,,Au,šta je to jebote,,-osetio sam jak bol u čmaru,Ramadan je pokušavao da gurne svoj veliki glavić,pokušavao je da me probije ali pljuvačka nije bila dovoljna da ga navlaži,probao je i prstom pa ponovo u proboj ali ništa,Kenan mu je sa police dodao vodeni gel,potrošio je pola tube,onako podmazana,mislio sam da će mi guza eksplodirati,bio je zagoreo jako,udarao je kao vo,moje krike gušio je kurac njegovog kolege koji mi ga je nabijao do jaja,iako je bolelo bilo je i lepo,uživao sam onako nabijen na ciganski ražanj.
-Zamenili su mesta,Kenanova kita je bila daleko tanja pa je lako ušao u mene jer je njegov kolega napravio rupu od mog anusa,sa Kenanom je tucanje bilo opuštenije i lepše jer je mogao da mi ga stavi do kraja,njegova jaja su lupala o moja što me je dodatno palilo.
-Legao sam na leđa i njih dvojica su mi svršili po stomaku,obojica su imala velika jaja,čini mi se da su izbacili na litre sperme iz njih.
-Odeća je već bila suva kao da nikada se nije ni desio incident,bili su zadovoljni jebačinom je*u me kamionom odvezli do kuće ta 3 km koja sam trebao preći pešice,mislim nije svaki loš incident tako ne prijatan,ispalo je veoma lepo iskustvo.