Sama

16
Share
Copy the link

Sjedila je sama u kući. Muž je otišao kao i obično na jutarnju kafu sa društvom a vratit će se uveče pijan i dosadan. Dugo dugo nije imala pravi sex i nije joj uopste jasno zasto ne nađe nekoga. Još uvijek dobro izgleda mada je već dobro zagazila u petu deceniju. Bujne obline, doduse malo sad i deblja nego sto treba ali muzjake njenih godina to oduševljava. Sjedila je, pijuckala kafu i mislila o tome, mislila kako bi bilo dobro izaći s nekim na kafu slušati udvaranja, praviti se nevješta… Sama se sebi smijala od pomisli na to ali je osjetila kako joj se bradavice ukručuju. Bilo ju je stid same sebe, bilo joj je nezgodno ali ipak. Zavirila je pod kućni ogrtač i pogledala svoju zanosnu dojku. Napetu, ispupčenu bradavicu sa velikim krugom koji se sada gužvao dok je sami centar iskakao jos vise prema vani. Gledala je i uživala. Osjetila je trnce u stomaku i vrelinu među nogama. Previse stidna sama od sebe ali ipak, ruka joj je krenula dole. Ni sama se ne može sjetiti kad je to zadnji put radila. Ruka joj je dodirivala pubis pa niže, osjetila je toplinu i vlažnost ali ne toliku kolika joj se činila prije nego je spustila prste na nju. Polako je milovala usmine čekajući da sokovi dodju do prstića ali nije ih bilo. Samo je umislila. Ili nije. Prst joj se lagano probijao prema unutra i osječala je svoju toplinu ali sad i vlažnost. Polako klizio prema unutrašnjosti i bas tada… Zvono na vratima.
Dobar dan, rekla mi je mama da vam trebam nešto pomoći.
Bio je to sin njene prijateljice. Žalila joj se da treba premjestiti neke stvari u dnevnoj sobi a muž stalno odgađa. Eto došao je sad pomalo mrzovoljan tinejdžer koji jedva čeka da završi posao i krene svojim putem. Svojom nadurenom fa* joj je to jasno davao do znanja.
Željela je i ona da što prije završe pa se odmah dala na posao. Sjedio je na trosjedu dok je ona sklanjala stvari sa stola, pepeljaru ukrase i ostale sitnice. Nije ni obratila pažnju na njega koji je sjedio i preko puta a njene sise se klatile ispod kućog ogtača. Slučajno je digla pogled i vidjela da se zarumenio u faci. Trenerka mu je odavala uzbuđenje. Ustao je i počeli su pomjerati stvari. Osjetila je da ga uzbuđuje pogled na nju a i ona se nekako uzbudila mada je prekorevala sebe i pomalo se crvenila.
Ok, hajde da krenemo sa pomjeranjem. Prvo ćemo iznijeti stol da nam ne smeta. Kurvanjski instikt ju je tjerao da prolazi pored njega i nekako se očeše a sama je sebe prekoravala zbog toga. Bio je sve ljubazniji prema njoj i sve crveniji u licu. A onda se izvinuo i otišao u wc. Nije izdržala, virila je kroz ključaonicu. Čim je spustio trenerku ukazao se kurčić nekih 15 cm ali toliko uperen prema gore da nije normalno. Stao je iznad umivaonika i prošao rukom samo nekoliko puta gore dole i već je kipjelo iz njega. Tek onda je otišao da piša jer valjda sa onom erakcijom nije ni mogao. Udaljila se od vrata što prije sretna da ga je uzbudila. Poslije će sama sebi odati počast u to ime i završiti ono što je započela prije njegovog dolaska. Izašao je i nastavili su sa poslom. Pred kraj mu je rekla sjedi da popijes sokić. Sjeo je i nije mu se žurilo. Donijela je sok i kolać. Možda si ti za kafu, a ja ti sokić. Kontam još si mlad. Nije komentarisao i ona je začas napravila kafu za oboje. Sagela se da naspe i opet je imao priliku vidjeti velike sise i opet je dobio erakciju. Izvadila je cigaretu i zapalila i ponudila i njega.
Neboj se, neću nikome reći.
Rado je prihvatio. Uz kafu i cigaru razgovor je nekako ležernije tekao.
Imaš li djevojku?
Odmahnuo je glavom.
Zašto?
Ma tako su nafurane i sebične to nije normalno.
Koliko imas godina.
18
I nisi još imao ženu?
Ne.
Šteta. Gledala ga je u oči i smješkala se. Volio bi barem vidjeti golu ženu?
Kimnuo je glevom a ona je samo prešla preko puta i sjela pored njega. Uzela mu je ruku i stavila na sisu a onda je usmjeravala. Uživala je u ulozi učiteljice. Rskopčavala ogrtač usmjeravala mu ruku prema dole. Milovala ga po kosi a on je radio što ga je navodila. Rekla mu je da ustane a onda mu spustila hlače, mladi nabrekli kurac je ponovo stršio gore pun krvi. Uzela ga je u usta i mazila ne predugo jer je vrlo lako mogla dobiti mlazove u usta puno prije nego treba.
A sad treba da uzvratis.
Nasmijala se i rasirila noge. Zabio je facu u njeno međunožje i sa slašću lizao i ljubio pičku. Presretan je bio. A onda ga je jednostavno pozvala da legne na nju.
Ulazio je napetim kurcem u nju, gledao ispred sebeu prelijepe sise. U njenu prelijepu facu koja ga je sa oduševljenjem gledala i uživala da mu se podaje. Vidjela je da neće još dugo.. Sav se zacrvenio, brzo je ulazio i izlazio iz nje i pustao tihe zvuke i pokušao da izvadi na vrijeme ali ju je poprskao i po pici i stomaku i sisama. Samo je štrcalo iz njega. Smijala se od sreće. Svalio se pored nje. Pustila ga je na minut dva. A onda rekla. Sad se dama dovede u red. Dodala mu je svoje gačice i rekla, obrisi me lijepo. Brisao je spermu sa njene pice, sisa stomaka. Baš ju je uprskao.
Ustao je a onda mu je rekla. Sad ja tebe. Sjedila je ispred i lizala mu prelijepi kurac. Cijelog ga stavljala u usta i sisala. Osjetila je da bi mogao još.
Dosta je bilo sine. Mogao bi se onaj uhljup vratiti. Tutnula mu je zgužvani nivac u đep.
Popij nešto sa društvom. I navrati ponekad.
Samo zovnite ako imate nekog posla.