U sauni

29
Share
Copy the link

Redovno odlazim na aerobik u jedan sportski klub i često koristim saunu. Sviđa mi se to što se u saunu ulazilo direktno iz svlačionice sa tuševima. Sa obzirom da su, naravno, odvojene svlačionice za žene i muškarce tako su odvojene “muška” i “ženska” sauna. To mi je odgovarlo je*am slobodno mogla gola da iz svlačionice ulazim u saunu, a posle direktno pod tuš. Lep mi je osećaj biti gola, volim svoje telo i trudim se da izgledam lepo. Imam pirsing u pupku i malu tetovažu šarenog leptira na obrijanom venerinom brežuljku koji je davao posebnu erotičnost mom telu.
Temperatura u sauni je podešena na srednji nivo, tako da se moglo duže vreme provoditi unutra. Samo nekoliko devojaka je redovno koristilo saunu, uglavnom smo nas 4-5 bile redovne. Moje telo bi uvek burno reagovalo u toploti saune, čitavo moje telo bilo bi obliveno znojem, a bradavice bi se ukrutile. Male usnice bi izvirile iz moje picine brazdice. Napalim se svaki put, i ne smeta mi prisustvo drugih devojaka, i nije mi smetalo što je moje golo telo bilo izloženo njihovim pogledima, naprotiv. Imponovalo mi je da primete moje nabrekle bradavice i napaljenu picu, namerno bi se odavala njihovim pogledima…
Jaca je mlada i veoma zgodna devojka. Ona je jedina devojka koja je, kao i ja uvek potpuno gola u sauni, dok su ostale devojke bile u kupaćim gaćicama ili umotane u peškir. Ona bi dugo vremena provodila pod tušem pre ulaska u saunu, razmazivala je sapunicu po celom telu kao da se izazovno mazi. Dirkala je svoje bradavice koje bi se vrlo brzo ukrutile i zavlačila je ruku između svojih nogu. Prstima bi nekoliko puta prošla kroz svoju brazdicu, tek toliklo da joj se pica malo raspali. Tako napaljena je ulazila u saunu i sedela bi sa malo raširenim nogama, dovoljno da svima znatiželjnima omogući pogled u svoje međunožje. Često bi nam se “sreo” pogled, i smešile bi se jedna drugoj, onako gole i blago napaljene. Provirivala sam u Jacino međunožje i sedela tako da ona može videti moju picu. Lepo mi je bilo izvoditi mali erotski egzibicionizam sa njom.
Subotom većina devojaka ne dolazi na trening. U sali za vežbanje je bilo samo nas nekoliko, a od “redovnih” devojaka bile smo samo Jaca i ja. Ona je prva otišla u svlačionicu. Ubrzo nakon nje, i ja sam napustila salu za vežbanje, ušla sam u svlačionicu i odmah se skinula gola. Jaca je upravo izašla ispod tuša i krenula u saunu. Prošla je pored mene onako gola i mokra. Osmehnula mi se. Bile su tu samo dve devojke koje su upravo odlazile, ostala sam potpuno sama. Otišla sam pod tuš i opustila sam se. Osećala sam se kao kod kuće, u intimi i privatnosti sopstvenog kupatila. Razmazivala sam sapunicu po svom telu, mazila sam se kao Jaca. Bradavice su mi se ubrzo ukrutile a prste sam zavukla u svoju brazdicu. Napalila sam se. Pomislila sam kako je Jaca sama u sauni, i krenula sam tamo gola i prilično napaljena.
Kada sam došla do vrata, polako sam ih otvorila i ušla unutra. Ugledala sam Jacu kako sedi zatvorenih očiju i široko raširenih nogu, prstima je prolazila kroz svoju picu. Masturbirala je. Nije me čula, ili se pretvarala da ne čuje, nije važno. Zatvorila sam vrata i čulo se “klik”. Na to Jaca je otvorila oči, a ja sam sela nasuprot nje. Ona je polako skupila kolena, ali ne do kraja. Dovoljno da joj vidim napaljenu picu.

-Izvini, malo sam se opustila…
Reče Jaca uz osmeh.

-U redu je, ne smeta mi.
Odgovorila sam joj.

-Ne smeta ti?
Upita me.

-Ne, ne smeta mi. Slobodno ti…
Rekla sam nepromišljeno, neshvatajući značenje reči.

-Šta slobodno? Da nastavim?
Upita me ona i malo raširi svoje lepe noge. Prst srednjak je postavila u svoju brazdicu.

Nisam ništa rekla, bila sam zatečena. Zagledala sam se u lepo Jacino međunožje. Ona je raširila noge i nastavila da masturbira.

-Dobro je da ti ne smeta, volim da masturbiram… i super je što smo same ovde. Lepa si i zgodna, sviđa mi se tvoje golo telo. Jako mi je lep osećaj da me posmatraš golu, pogotovo sad dok mazim pičku, mogu lepo da se opustim kad nema ostalih devojaka.

Govorila je tako Jaca.

Maksimalno je raširila noge, palcem desne ruke je pristiskala svoj nabrekli klitoris, a srednjak je gurnula u rupicu… pica joj je bila raširena kao latice cveta. Predivan vizuelni doživljaj. Moja ruka je “sama” ušla u moje međunožje, polako sam počela i ja sa masturbacijom. Raširila sam noge koliko god sam mogla i otvorila se prema njoj. Kažiprstom i srednjakom sam nežno lupkala po svojoj napaljenoj brazdici, prstom druge ruke sam nadraživala nabrekli klit. Jaca mi se osmehnula.

-Uh, kako mi je ovo uzbudljivo, dok me gledaš, baš sam se napalila…
Govorila je Jaca kroz uzdahe.

Pored srednjaka kojim je već prodirala u svoju rupicu, stavila je i kažiprst. Naglo je ubrzala rad prstiju u dubini pičkice. U njenim očima sam videla kako joj bukti strast i uzbuđenje.

-Ah, kako je dobrooo, uh, gledaj me samo, gledaj kako svršavam…. aaaauh!
Vikala je Jaca.

Svršila je.

Redovno i često masturbiram, ali ovo, dok me Jaca posmatra i ja nju, je nešto neverovatno, izuzetno uzbudljivo i napaljujuće. Napalila sam se kao nikad pre a pica mi je bukvalno procurela od silnih sokova. Dok sam onako lupkala prstima po svojoj napaljenom pički, jasno se čulo karakteristično “fljić” i “šljap” zbog velike količine picinog nektara. Zatvorila sam oči i maksimalno se prepustila uživanju, osećala sam da mi uzbuđenje polako raste i kako mi se budi nadolazeći *azam.
Iznenada sam osetila Jacine ruke na mojim preponama, otvorila sam oči i ugledala je kako kleči ispred moje pičke. Dotakla me je… osećala sam njene prste na mojim razjapljenim picinim usnicama, na vreloj rupici, na klitorisu, preko cele brazdice.

-Predivna ti je pička, tako sočna i puna sokova… moram te polizati…
Govorila je Jaca kroz uzdahe.

Kada sam osetila njen jezik na pici… to je bilo nešto neverovatno. Telo je počelo da mi se izvija i grči u nadolazećem *azmu, poslednji “udarc” mi je dala tako što mi je gurnula dva prsta u pičku, naglo i do kraja. Okretala ih je unutra, što me je dovelo do ludila. Drugom rukom je pritiskala moj klitoris… nekoliko momenata nakon toga… eksplozija… bang! Vrhunac strasti je trajao i trajao… Doživela sam predivan *azam, najlepši i najduži u životu. Iz grla mi je izleteo strastveni krik…

xGonzales