155. Ispovest jednog bisexualca – Košarkašica Vedrana

39
Share
Copy the link

Veliki događaj u Novom Sadu. Evropsko prvenstvo u košarci za žene. U principu me to nije interesovalo, već ogromna gužva u gradu i puno mladog sveta koji je došao sa svih strana.
Sedeo sam u svom omiljenom kafiću i ispijao pivo. Par drugara sa kojima sam do tada sedeo za stolom su otišla, pa sam samo čekao da dovršim svoje piće i krenem kući.
Tada su u kafić banule tri ženske. Odmah sam znao da su košarkašice i članice jedne od ekipa sa prvenstva. Bile su jako visoke i obučene u trenerice. Veselo su sele za sto preko puta mene i tada sam na leđima njihovih trenerica video da su to košarkašice Hrvatske.
Još prilikom ulaska pažnju mi je privukla jedna od njih. Pored svog vitkog i sportskog tela, bila je jako visoka. Možda skoro za glavu višlja od mene, a ja sam 190 cm. I pored svoje ogromne visine bila je skladno građena. Osim… osim što je kao i sve žene koje se bave sportom imala male sise koje su se jedva nazirale ispod široke trenerice. Svejedno, zračila je nekim sexipilom i jako me je zaintrigirala. Rešio sam da oprobam svoje zavodničke veštine, čisto da vidim da nisam zarđao. Pozvao sam konobaricu i naručio im turu pića. Kada im je konobarica poslužila piće i rekla od koga je one se sve tri istovremeno okrenuše u mom pravcu. Ja sam samo sa osmehom odigao moju kriglu i nazdravio im.
– Da li možemo da znamo razlog lepi? – reče jedna od njih.
– Čisto da iskažem gostoprimstvo u moj lepi grad – odgovorio sam diplomatski.
– Mogao bi i da nam se onda pridružiš – reče druga i ja sam ustao i seo za njihov sto. Ovaj njihov gest mi je bio dobar znak da su htele avanturu. Međutim, ja sam hteo samo jednu. Onu visoku.
Brzo smo se upoznali i krenuli opušteni razgovor uz piće. Vedrana, kako se je zvala visoka koja me je interesovala, je najmanje govorila. To me je pomalo nerviralo jer mi se ostale dve i nisu tako nešto sviđale. Razgovor je sve vreme tekao oko sporta i njihovog takmičenja koje je trebalo početi za dva dana. Zatim smo se bliže upoznavali ko je šta i čime se bavi i u toj priči ja pomenem da sam bajker. To je bio ključ koji otvara njena vrata.
– Stvarno… – skoro veselo reče Vedrana – i moj momak vozi motor. Ja obožavam motore. Koji motor voziš?
– Evo ovaj ispred, parkirani…
– Lep je…
– Hvala…
– Baš bih volela da se malo provozam…
– Pa to je najmanji problem… Možemo posle kad završimo sa pićem.
Tako je i bilo. Nakon pa*ati smo završili sa cugom i izašli iz kafića. Vedrana krenu ka mom motoru, dok se njene dve drugarice pozdraviše i uputiše put hotela.
– Idemo… – rekao sam dodajući joj kacigu. Vozali smo se tako gradom. U jednom trenutku sam se osmehnuo je*am pomislio kako Vedrana izgleda na mom motoru. Tako visoka mora da je ličila na neku banderu koju vozim na motoru. Noge su joj bile tako dugačke da su joj kolena gotovo dodirivala ručice mog motora. Odvezli smo se do Venca, popili kafu i krenuli nazad ka gradu. Inače Vedrana je po prirodi bila jako ćutljiva i veoma malo govorila. Uglavnom sam ja govorio, a ona se samo smeškala i ćuteći odobravala. Brzo smo stigli do grada i ja sam iskoristio dok smo stajali na semaforu da se okrenem i kažem joj:
– Znaš moje gostoprimstvo ne bi bilo potpuno da te ne ponudim kafom kod mene…
Ona se je samo nasmešila kroz vizir kacige i tiho rekla:
– Vozi…
Ubrzo smo bili kod mene. Oboje smo jako dobro znali zašto smo tu. Još u kafiću sam primetio nekoliko njenih značajnih pogleda koji su mi govorili da imam prolaz kod nje.
Cugali smo neku domaću rakiju uz kafu i ćaskali. Ma šta pričam, uglavnom sam ja govorio dok je ona samo sedela pored mene i nemo me gledala. Ja sam već počeo da lupam gluposti ne znajući šta više da kažem i pribojavajući se da ću upropastiti veče. Tada me je ona spasila. Uzela je čašicu sa rakijom i otresla je naiskap. Spustila na sto, nagnula se ka meni i sočno me poljubila.
Iskreno nisam očekivao ovakav obrt. Izgleda da je shvatila da sam se spetljao pa je rešila da preuzme stvar u svoje ruke.
Oh kako se je ta mala ljubila. Već je počeo da mi se diže od samog polju*a. Vatreno smo skidali jedno drugo ne odvajajući usne od polju*a. Vedrana je sedela tik uz mene samo u gaćicama i nekom sportskom topu koji je vršio ulogu brusa za njene male sise. Ja sam još uvek bio u farkama. Ljubeći me, ona otkopča moj kaiš i zavuče svoju ruku. Osetio sam njene prste na glaviću mog već dobrano tvrdog kurca. Okrenuo sam se ka njoj, svukao joj top preko glave i pred očima mi se pokazaše njene male kruškaste dojke izuzetne tvrdoće. Kleknuo sam na pod kako bih joj lakše ljubio sise. Bile su preukusne. Ljubio sam ih dok su one postizale svoju punu tvrdoću u mojim ustima. Vedrana je samo tiho stenjala i zabijala svoje nokte u moju glavu. Iskoristio sam priliku dok sam tako na kolenima ispred nje da skinem farke i gaće. Moj patak iskoči kao praćka. Već je bio sluzav od sokova.
Polako sam se svojim polju*ima spustao ka njenom stomaku. Uh… kakav je stomak imala ta devojka. Tvrd i sav u pločicama. Njena ukusna slankasta koža mi je klizila po jeziku i izazivala osećaj zadovoljstva. Stigao sam joj do pupka i nežno zavukao jezik u njega. Vedrana izvi svoje telo u grču zadovoljstva i još jače rukama pripi moju glavu na se. Rukama sam joj lagano počeo svlačiti gaćice. Svesrdno mi je pomogla strugajući nogama. Tada sam ugledao njenu uredno obrijanu pičkicu. Kao u devojčice. Zabalavio sam i spustio glavu u njeno međunožje.
Odjednom je poskočila i ustala sa kreveta. Namestila me da sedim dok je ona stajala ispred mene. Bože, stvarno je bila visoka.
– Ja to volim ovako… – reče ona i tako stojeći prebaci jednu nogu preko mog ramena. Prišla je kukovima mom licu i ja tako sedeći naglo gurnuh jezik u njenu utrobu, na šta ona tiho vrisnu. Puno sam stvari i poza probao u životu, ali da ližem pičku ribi dok stoji, a ja sedim… Ovo mi je bilo prvi put. I moram da priznam jako mi se dopalo.
Balavio sam od njenih mirisa i ukusa. Pičkica joj je mirisala na blagi ženski znoj i onaj poznati miris pičkinih sokova koji su obilato curili. Brada mi je bila sva umazana od njenih sokova. Vedrana je samo stenjala držeći me za glavu i oponašajući svojim kukovima kao da me prca u usta. Što je u suštini i radila. Nisam mogao da se zasitim njenih sokova.
Tada je Vedrana snažno zarila svoje nokte u moja ramena i počela ubrzano da dahće i stenje. Kučka je svršavala. Telo joj se treslo u transu *azma koji je preplavljivao njeno telo. Njena pičkica mi je obilato punila usta svojim sokovima koje sam ja halapljivo ispijao. Drhtanje njenog tela polako prestade i ona se malo odvoji unazad. Rukama me je gurnula tako da sam leđima pao na naslon kreveta.
– Sada je vreme za pravu stvar… – reče ona i opkorači me kako bi mi sela u krilo. Sve vreme sam ćutao i pratio je. Ona mi sede u krilo i zavuče svoju ruku sebi iza leđa. Prvo mi je napipala nabubrela muda i lagano ih noktima zagolicala. Zatim njena ruka krenu duž mog kurca i osetio sam kako ga obuhvata negde na sredini. Namestila ga je uspravno na ulaz u svoju picu i naglo nasela.
– Argghhh… – oboje smo kriknuli od zadovoljstva.
– Doba*i srce… – reče ona dahćući.
– I ti srećo…
Obuhvatila je svojim dugačkim rukama moju glavu i privila je sebi na grudi. Halapljivo sam zažvalio njene male sisiće i počeo da ih sisam. Vedrana je tada krenula sa svojim ludim plesom kukovima. Cura je bila gladna kurca što se videlo po njenom krvničkom nabijanju na mom kurcu.
– Ohhh… doba*i… prijaš mi…. ahhh – dahtala je u ritmu svog nabijanja.
– I ti si odlična… ohhh… hoću da te razvalim…
– Razvali me…
Obuhvatio sam je šakama za njeno dupe, koje je za razliku od njenih sisa bilo sočno. Odigao sam je da mi je samo glavić ostao u njenoj vreloj pičkici. Naglo sam sklonio svoje ruke i ona pade na moj kurac do jaja. Jedno veliko „šljap“ njenih guzova po mojim jajima potvrdi naš žestoki sudar jebačine.
– Joooj… to mi radi… prija mi…
Ponovio sam pokret sa odizanjem i ona ponovo ciknu kada je nasela na moja jaja. Ponavaljali smo taj pokret u nedogled i sve brže i brže… Jebao sam je bukvalno je bacajući na moj kurac što je ona sa oduševljenjem pratila. Pokreti su nam bivali sve brži i brži…
Tada Vedrana izvi svoje telo i pade unazad pružajući se po mojim nogama. Svojim kukovima se je nabijala snažno na moj kurac kao da je želela da ga celog usisa u sebe. Obmotala je svoje dugačke noge oko mojih leđa i snažno me pritisla uza se, nabijajući me u svoju pičku do krajnjih granica. Njeno telo poče ponovo da drhti pod udarima *azma. Ni ja više nisam mogao da izdržim. Uhvatio sam je za kukove i počeo brže i snažnije da joj nabijam svoj kurac u pohotnu i mokru pičku. Vedrana je u transu vrtela glavom levo-desno i ciktala kao neka kurvica.
Zadao sam završni udarac. Nabio joj kurac do jaja u njenu pohotnu pičku, zastao i počeo da isšpricavam mlazeve vrele sperme. Čim je to osetila, Vedrana poče još snažnije da drhti i još jače me nogama nabi na sebe. Praznio sam svoja otežala jaja puneći njenu pohotnu utrobu svojim vrelim semenom.
Vedrana opusti svoje ruke mlitavo uz telo. Glasno je dahtala dok su joj se maleni sisići odizali u ritmu disanja. Spustio sam svoje šake na njen ravan stomak i lagano ga mazio. Ona se samo mazno nasmeši i još jače me privuče u sebe.
– Ohhh… – reče ona tiho – dugo nisam imala ovako doba*ex…
– I meni je super… Samo ja bih još – rekao sam sa još uvek tvrdim kurcem u njenoj vlažnoj i umornoj pičkici.
– Uhh… Ne mogu, pa ja sam već dva puta svršila… ali… – rekla je videvši moj izraz lica i polako se odvojila od mene.
Moj me kurac šljapnu po stomaku. Još uvek je bio mokar i umazan njenim i mojim sokovima. Vedrana se je samo na kratko uspravila kako bi zauzela bolju poziciju i kleknula između mojih nogu.
– Znaš… – reče ona tiho – ovako lep primerak bih morala i okusiti…
Nisam ništa rekao, već sam se samo zavalio u naslon. Jednom rukom mi je nežno obuhvatila jaja, a drugom me uhvatila za koren kurca.
– Ahhhh… – kriknuo sam. Mala ga je odjednom progutala do jaja. Celog. Osećao sam njen prćasti nosić kako mi golica bruce iznad kurca dok joj moja jaja udaraju u bradu.
– Mmmm… – samo je zamumlala od zadovoljstva ustiju punih mog kurca.
Tada je nastalo pakleno pušenje. Vedrana je tako brzo vadila i nabijala moj kurac duboko u svoje grlo da sam shvatio kako ovo neće dugo potrajati. Bože, kako li je uopšte disala i dolazila do vazduha kada mi ga ovako puši. Mala je sve vreme sama sebe prcala mojim kurcem duboko u grlo.
Uhvatio sam je za uši sa namerom da je nabijem do jaja na moj kurac i napunim je spermom, međutim ona se naglo odvoji, ispusti moj kurac iz svojih usta i nastavi da ga drka rukom…
Nisam više mogao da izdržim i počeh da pucam. Ispaljivao sam salve sperme koja je padala po njenom licu, ustima i sisama. Halapljivo je jurila otvorenim ustima da dohvati svaki mlaz mog semena koje je izletalo iz mog kurca u mlazevima. Svaki mlaz moje sperme je pratila tihim ciktanjem u pokušaju da ga ulovi ustima i sa osmehom na licu. Svršio sam. Uhvatio sam se za kurac i prislonio joj ga uz obraz. Ona mazno prihvati moj sluzavi kurac i poče da trlja svoje lice umazano mojom spermom. Lupio sam je glavićem par puta po obrazu na šta se ona slasno nasmeši gledajući me direktno u oči.
Tu noć smo se opalili još jednom, a ujutru rano sam je odvezao do hotela.

Gledao sam par njenih utakmica na TV-u. Mala je bila odlična košarkašica, ali kad god bih video da u žaru borbe zavrti svojom guzom na terenu, setio bih se da je još bolja jebačica.