Prodavac polovnih automobila (GAY priča)

22
Share
Copy the link

-Plac za prodaju polovnih automobila za koji radim je jedan od najpoznatijih u Beogradu,nema laži ni prevare,sve je legalno,tako da prodamo na desetine automobila mesečno i prilično nam dobro ide.
-Kao prodavac osećam da moram mušteriju da zadovoljim na svaki mogući način,dolazi kao pešak a odlazi sa svojim četvorotočkašem uz osmeh na licu.

,,Dobar dan,zaintresovan sam za vaš program,,-ušetao je markantan sredovečni muškarac obučen prilično moderno i slobodno za svoje godine.
,,Nemanja,preuzmi gospodina,,-pozvao me je šef.
,,Izvolite,šta mogu da učinim za vas,,
,,Ja sam taksista inače,tražim određeni automobil kako bih podmladio vozni park,,
,,Šta vam pada napamet,na šta mislite,,
,,Razmišljam o nekom korejancu,japancu,,
,,mmm ne,to su automobili za svaki dan,da se nekud brzo odvezete ili skok*e do posla ali pošto tražite automobil kao radno mesto,mislim da će ovako nešto odgovarati,,-desnu ruku sam stavio na njegovo rame dok sam mu levom pokazivao prelepi metalik sivi Fiat Stilo karavan koji nam je stigao baš u ponedeljak.
,,Ne volim Fiat nešto posebno,,
,,Kada uđete,promenićete mišljenje,biće vam zadovoljen i opušten svaki mišić,,
,,Pogledajte koliki je,,
,,šta,,
,,hauba,motor,,-stomakom sam se razbaškario preko haube dok sam se pred njegovim očima naguzio što sam više mogao,počeo je da se smeška,moj je,sada mogu da mu radim šta god želim.
,,Dođite,,-pozvao sam ga da uđe,seo je za volan dok sam ja seo na mesto suvozača.
,,Vidite koliko je auto udoban,,
,,Vidim,,
,,Možete da raširite noge,idealna je kabina za sve vrste igrica,,
,,hahahah,,-doba*i ti prodavac mali,bacio sam pogled na njegove farmerke,kurac mu se tako digao da se gornje dugme šlica samo otkopčalo od pritiska,pao je u moje ruke,ja sam upravljao situacijom.
,,Izvinite,možda ću biti indiskretan ali čuo sam da vi taksisti imate velika jaja i da vam je ogroman,,
,,Pa sada da se ne lažemo,dobro si čuo,,
,,Ovaj auto ima malo veće udubljenje u patosu,obdareni vozači će se osećati sigurno i udobno,,
,,Udobnost je jako bitna u našem poslu,,
,,Još jedan adut ovog auta je mala ručica menjača,lako stane u šaku,,-pomerao sam ruku gore dole po ručici dok je gospodin sve teže disao.
,,Šta kažete jel uzimate ovog lepotana,,
,,Ne znam,nisam siguran da ga želim,,
,,Uz njega ide i dezert,,-otkopčao sam mu šlic do kraja i napokon mu je kurac bio oslobođen,bio je toliko tvrd da se mučio u njegovim tesnim gaćicama.
,,Molim vas kupite auto,otpustiće me gazda ako ne ispunim normu,prilično je strog,,-lizao sam mu glavić kao lilihip i gledao ga tužno mojim krupnim crnim okicama.
,,Oh,radi mi to,puna su mi jaja,kako me pališ dok moliš,,
,,Opustite se i naslonite glavu na naslon,razmislite još jednom o kolima,,-spustio sam se jezikom sa njegovog glavića na njegova nabrekla jaja,uverio se koliko je auto prostoran dok sam mu pušio jer mi volan ni u jednom trenutku nije smetao,uživao je u pušenju maksimalno ali nisam mu dozvolio brzo da svrši je*am želeo da ga uverim u kvalitet amortizera pogotovo zadnjih.
,,Sedišta se obaraju i idealna su za doggy style,,-dao sam mu da se sladi mojom seksi glatkom guzom,stisnuo je svojim krupnim šakama i razmakao guzove kako bi jezik stavio u moj vlažni čmarić,bio je tako iskusan u lizanju da moram priznati bio mi je najbolja i najslađa mušterija do sada.
-Konačno mi ga je stavio,ušao je baš muški,jebao me je divljački da je ceo auto poskakivao pod njegovim požudnim naletima.
,,Šta mislite o amortizerima,,
,,odlični su,auto je dobar za sve vrste rupa,,
,,Kao i njegov vlasnik,,-poljubio sam ga dok mi je ulazio u guzu spreda,uverio sam ga da je auto dobar za sve vrste poza,univerzalan u svemu,bio je blizu vrhunca.
,,Kupljeno,,-dreknuo je u trenutku svršavanja.
,,Potpišite mi se ovde,,-išpricao je spermu po mom stomaku,ispraznio je i poslednju kap iz svojih tvrdih jaja.
-Seo je u kola i odvezao se sa placa,još jedna zadovoljna mušterija sa veliiikim osmehom na licu 🙂 .