147. Ispovest jednog bisexualca – Natalija (teen)

34
Share
Copy the link

Tog dana sam se vraćao iz marketa gde sam bio da kupim neophodne namirnice koje bi mi trajale bar jedno desetak dana. Psovao sam sve čega sam se setio, jer lift po ko zna koji put nije radio. Natovaren tako sa punim bisagama od motora preko ramena penjao sam se pešice na treći sprat. Boreći se za vazduh kleo sam se u sebi da ću poraditi malo na mojoj kondiciji i naravno smanjiti unos nikotina i piva u *anizam. Kada sam se popeo na svoj sprat i pokušavao da izvadim ključeve od stana iz kožnih pantalona, jebem im mater i oni su našli sada da se upetljaju u džepu, zastao sam.
Ispred komšijskih vrata je sedela jedna devojčica na povelikom rancu. Bila je preslatka, ali klinka. Kako sam kasnije saznao imala je 15 godina. Brzo sam ispravio leđa, na sve načine pokušavao da prikrijem koliko sam zadihan i nabacio najbolji osmeh na licu.
– Dobar dan – obratio sam joj se šeretski gurajući ključ u bravu.
– Dobar dan – tiho mi reče ne odvajajući pogled od svog mobilnog telefona.
Tada sam je još bolje zagledao. Bila je preslatka. Obučena u tesan šorc sa prelepim preplanulim nogama i kožom kakvom može imati samo jedna tinejdžerka. Imala je lepo lice oivičeno ravnom smeđom kosom koja joj je padala do ramena. Ramena, prelepa glatka, a majica na bretele je dodavala samo onu neophodnu erotiku. Međutim, sve je to padalo u senku sa poređenjem njenih usana. Pre svega imala je prelepa usta. Široka, ali ne previše, sa prelepim zubima i ona vrsta usana koja vas uvek pozivaju na ljubljenje, pušenje… na greh.
„Dule… gorećeš u paklu…“ pomislio sam i otvorio vrata svog stana. Tada sam joj se obratio:
– Čekate nekoga?
– Da? Čekam tetka Anu, ali ona ne može da izađe sa posla.
Ana je bila moja komšinica. Ona i njen muž su bili nekih 45 godina starosti i predstavljali jednu pravu smernu porodicu. Nisam se sa njima nešto družio i sve se svodilo na ono uobičajeno „Dobar dan komšija…“ ili komšinice.
– Kada treba da ti dođe tetka? – upitao sam.
– Rekla je za nekih sat vremena…
– A Dragan? – Dragan je bio Anin muž.
– Teča je na putu i neće doći do sutra….
– Glupo je da sediš tu na stepeništu dete. Hajde uđi kod mene i sačekaj da se Ana vrati sa posla.
– Ne znam… – nesigurno je zamuckivala gledajući u unutrašnjost mog stana kroz otvorena vrata.
– Ma hajde… Ja sam im komšija, znamo se. Dok popijemo kafu, Ana će doći, a i glupo je da sediš tu…
– Nisam sigurna… – i dalje je bila neodlučna.
– Kako hoćeš, samo posle kada se Ana obruši na mene što te nisam primio u stan moraćeš me braniti…
– Pa hajde… – rečen nakon par trenutaka, ustade i zgrabi ranac.
Narednih sat vremena smo se Natalija i ja bolje upoznali. Da, Nata, tako se zvala devojčica. Došla je iz unutrašnjosti da završi kurs za frizere i potom se vrati kući i otvori salon. Ana joj je bila tetka, rođena sestra njene mame. Pošto će kurs trajati nekih mesec dana, dogovorili su se da se smesti kod svoje tetke, kako ne bi iznajmljivala stan na tako kratak period. Moram da priznam da sam se ja sve vreme razgovora sa njom uz kaficu, popaljivao. Iako mlada i maloletna, meni su kroz glavu prolazile svakakve misli. Svemu tome je doprinosilo i njeno ponašanje. Sve što je radila, od ispijanja kafe, načina na koji sedi, ili nevino me moli za cigaretu, a da tetka ne sazna… radila je nevino, kao neka devojčica. Kao da nije bila svesna toga da ispred sebe ima zrelog muškarca koji u njoj vidi već potencijalnu „žtrvu“ za sex. Čak je nekoliko puta u fotelji preko puta mene zauzela takvu poziciju, šireći lagano noge čime je otkrivala svoju ribicu u koju su se dobrano uvukle gaće i šorc, da je meni kurac već počeo da smeta u gaćama. Međutim, iz ne znam kojih razloga sam se uzdržao.
Celu situaciju su spasili zvukovi iz hodnika. Ustao sam otvorio vrata i ugledao komšinicu Anu kako pretura po tašni tražeći ključeve od stana.
– Dobar dan komšinice – pozdravih je stojeći ispred svog stana.
– Oh, dobar dan komšija. Kako ste?
– Odlično hvala. Nego, pre nego što otvorite vrata, hajde izvolite na kafu.
– Hvala komšija, ne mogu. Izvinite ali nemam vremena, a i došla mi je sestričina, pa treba da je pronađem.
– Pošto ja znam gde je, onda imate vremena za kafu…
– Molim!!!
– Nata je kod mene u stanu…
– Stvarno???
Sada smo svo troje sedeli u stanu kod mene i ispijali kafu. Čavrljali o nekim bezveznim stvarima i uživali u društvu. Prisustvo Ane mi je malo pomoglo da malo manje obraćam pažnju na Natu i njeno nesvesno erotsko ponašanje te mi je ostatak vremena protekao lakše.

Prošlo je tri dana od kafe sa Anom i Natom, a da ih uopšte nisam sreo. Čak ni u ulazu. Juče sam samo sreo Dragana, Aninog muža i Natinog teču, ali se naša konverzacija završila na jedno jednostavno „Dobar dan…“

Petak. Picnuo sam se kao „Lada“ za auto-pijacu, seo na motor i krenuo ka gradu da se malo provedem. Nisam imao ništa planirano, ali sam iz iskustva znao da kada ne planiraš, obično provod bude najbolji. Čim sam isterao motor iz garaže i skrenuo da se uključim u saobraćaj, na stanici ugledah poznato lice. Mala Nata je stajala na stanici i cupkala čekajući bus. Bila je u nekim bledim tesnim iscepanim farkama, haj-nehaj košuljici i šarenom pletenom kapom na glavi. Delovala mi je kao neka rege riba sa Jamajke. Zaustavio sam motor tik ispred nje i odigao vizir kacige kako bi me prepoznala.
– Zdravo…
– Hej… pa to ste vi… – reče ona radosno kada me prepozna.
– Kuda si krenula?
– Evo do grada. Treba da se nađem sa jednom drugari*, ali kasnim. Nema busa.
– Hoćeš da te ja prebacim?
– Uhhh… volela bih… samo…
– Šta? Hoćeš ili nećeš?
– Ne znam šta bi tetka rekla da me vidi na motoru sa vama…
– Što? Šta meni fali…
– Ma ne… nego, ona kaže da samo nepristojne devojčice se voze na motoru.
– A šta ti kažeš?
– Ma baš me briga… – reče ona, uhvati me svojim rukama za ramena i opkorači motor. Izvukao sam iz kofera kacigu, dodao joj i uskoro smo jezdili ka gradu. Brzo smo stigli do pozorišta, gde je trebala da se nađe sa drugari*. Ona siđe sa motora i dodade mi kacigu.
– Bilo je super. Baš vam hvala…
– Nema na čemu, samo mislim da bi trebala da prestaneš da mi persiraš…
– Ok… – tada naš razgovor prekida jedna devojka. Prišla je Nati s leđa i spustila svoju ruku na njeno rame.
– Ćao… Upoznaj me sa tvojim prijateljem… – reče ona šeretski.
Nata se osvrnu i nasmeši kada je ugleda.
– Dule, ovo je moja drugarica Jela. Jelo, ovo je Dule.
– Drago mi je – reče ona mazno i pruži mi svoju negovanu ručicu. – Pa dobro ribo… Ja živim u ovom gradu i ništa, a ti juče došla i odvojiš ovakvog macana, a pri tom još i bajker… – reče ona Nati sve vreme me gledajući u oči.
– Jelena!!! – kao postiđeno je prekori Nata – Pa ovo je komšija moje tetke i samo se ponudio da me prebaci do grada…
– Eh, što ja nemam takve komšije, nego sve sami penzosi… Nego mogli bi zajedno u prvod… – obrati se Jela sada meni. Nata je zbunjeno gledala čas u mene, čas u Jelu ne znajući šta da odgovori. Situaciju sam zato ja rešio.
– Možda neki drugi put devojke… Za večeras sam već dogovorio… – Ni sam ne znam kako i zašto je to izletelo iz mene, jer u stvari ništa nisam imao dogovoreno. Izgleda da je onaj mali Anđelčić u glavi bio jači od onog malog Đavolčića.
– Šteta, idemo… – reče Jela i uhvati Natu za ruke. Njih dve skoro trčeći odoše od mene. Nakon par metara se kao po dogovoru zajedno okretoše ka meni i mahnuše mi veselo svojim ručicama. Digao sam ruku u znak pozdrava, na šta se one samo zakikotaše i nestadoše u gomilu prolaznika.
Upalio sam motor i krenuo. Vozio sam mehanički. Nisam znao ni kuda da idem, ni kuda sam pre toga planirao da odem… Samo su mi njih dve bile u glavi. „E, Dule, konju jedan. Izgleda da je tvoj dobar provod upravo nestao u gomili prlaznika…“ – reče mi onaj mali Đavolčić u glavi.
Zahvaljujući poznanstvu mnogo ljudi u gradu, ubrzo sam našao društvo za provod. Ipak nije bilo tako loše za petak uveče. Negde oko ponoći, uputio sam se kući. Parkirao sam motor u garažu i uputio se ka stanu. Tada ispred ulaza zgrade zastade taxi. Obratio sam pažnju i primetio kako iz njega izlazi Nata. Međutim, čudno mi je bilo što izlazi guzi* unapred. I dok je njena prelepa guza natrćena budila ponovo moju maštu, njen gornji deo tela i glava su još uvek bili u autu. Pomislio sam da plaća taksisti za vožnju, međutim ne. Tada sam shvatio šta se dešava. Nata je na sve načine pokušavala da nekoga izvuče iz taksija. Jela, Nata je pokušavala da izvuče pijanu Jelu iz taksija. I samo što joj je to uspelo, taksista zapali i ode. Kao da je jedva čekao da ove dve izađu iz auta. Rešio sam da joj pomognem, jer je Jela bila odvaljena od alkohola. Njeno vitko i tanano telo se je uvijalo i padalo kao da je bez kostiju. Nešto je nerazgovetno mrmljala i nekontrolisano kolutala očima.
– Hajde Jelo… još malo… – nervozno je govorila Nata, pokušavajući da joj pomogne da koliko-toliko stane na noge.
– Neću kući… ubiće me moji… – zaplitala je jezikom Jela.
– Ma vodim te kod moje tetke… hajde…
– Devojke… treba pomoć?
Nata se iznenađeno okrete i ispusti iz ruke Jelu koja tresnu na zemlju. Mala je bila pijana kao Rus. Za razliku od nje, Nata je bila skroz trezna i zbunjeno poče da mi se pravda.
– Dule… Pa znaš malo je popila i…
– Malo!? Pa ona je kontuzovana… Jelo, jel ti dobro? – upitao sam je kleknuvši kraj nje.
– Aha… – jedva je odgovorila sklopljenih očiju – A ko si ti?
– Deda Mraz… – našalih se i počeh da je dižem sa zemlje.
– Deda Mvaze ispuni mi jednu želju… – reče ona i poče nekontrolisano da se cereka.
– Hajde Nato idi ispred mene i pomogni mi da je odnesemo gore. Idi i pozovi lift.
Nata ćuteći krenu ispred nas otvarajući vrata od ulaza dok sam ja nosio Jelu u naručju. Zastali smo ispred lifta i čekali da dođe.
– Joj, ubiće me tetka… – reče ona polupanično.
– Što tebe, pa nisi ti kriva…
– Znam, nego… Tetka će nazvati Jelinu mamu da joj kaže, a posle toga i meni sleduju kritike što je nisam sprečila da se napije.
– Kako to da ti nisi pijana?
– Ja ne pijem nikada. Ne pije ni Jela, nego ne znam šta joj je bilo večeras. Guska…
Lift je došao i mi krenusmo na gore. I dalje sam Jelu držao u naručju. Ruke su me već bolele i pomislio sam kako bi bilo dobro da me mala kada joj bude bolje, nagradi sa jednim dobrim pušenjem za ovo što činim za nju.
– Ne znam kako da ti kažem…. – odjednom reče tiho Nata.
– Reci… – lift je već usporavao na našem spratu.
– Malo je neprijatno…
– Brže mala ruke me već bole. Tvoja drugarica i nije tako lagana kao što izgleda.
– A šta kažeš da Jela noćas prespava kod tebe?
– Molim? – baš sam bio zatečen ovim predlogom.
– Pa da je smestiš kod tebe, mojoj tetki ću reći da je sve ok, a ja ću sutra nazvati Jelinu mamu i reći joj da je spavala kod mene.
– Lepo si to smislila, samo to tako ne ide.
– Zašto?
– Pa kako će izgledati da jedna maloletna klinka prenoći u mom stanu. Ne… Ne želim probleme.
– Jaoj molim te… – preklinjala me je sklopljenih ruku.
– Ne… žao mi je. Ne želim probleme sa tvojima i njenima i otvori vrata od lifta.
Polako je otvorila vrata od lifta kao da je želela da dobije na vremenu. U stvari, znam da joj se baš nije žurilo da sa pijanom Jelom uđe kod svojih u stan. Tada se okrete ka meni i reče:
– Imam bolji plan…
– Ne – odgovorio sam i ne saslušavši je.
– Ali samo da čuješ… molim te…
– Hajde reci – rekao sam i polako spustio Jelu na njene nesigurne noge. I dalje sam je pridržavao rukom oko struka dok joj je glava mlitavo bila oslonjena o moje rame.
– A šta kažeš da obe prenoćimo kod tebe? Ha…
– Ne…
– Tetka Ani ću javiti da spavam kod Jele, a njenoj mami da ona spava kod mene. Shvataš? I sutra kada sve bude u redu, svako svojoj kući…
– Ne… – sada sam manje sigurno odgovorio. Đavolčić u mojoj glavi je već počeo da kuva neke pervezne planove, ali… problemi koji bi mogli proizaći iz svega ovoga su me činili nesigurnim. Nata kao da je to osetila u mom glasu i nastavi.
– Hajde Dule, molim te… spasićeš nas velikih problema i bićemo ti dužne do kraja života…
– Nemam dovoljno kreveta… – rekoh ja pokušavajući na poslednji način da se izvučem i ostanem džentlmen do kraja.
– Nema veze, Jela i ja ćemo na jednom, a ti na drugom.
Već smo dugo stajali tu u hodniku i šaputali, ali bili smo dovoljno glasni da nas neko čuje. Nisam joj ništa rekao nego sam odigao Jelu u naručje i okrenuo se ka vratima svog stana. Nata ništa ne reče, već samo radosno poskoči i krenu za mnom. Ne pitajte me zašto sam tako postupio. Uostalom da nisam normalan (ili za neke da sam sasvim normalan) to su mi do sada mnogi rekli.
Ubrzo sam smestio Jelu na trosed u dnevnom boravku i prekrio je nekim ćebetom. Nata je smestila svoje dupence u fotelju, i ja se okrenuh i ka njoj:
– Hajde nam pristavi kafu dok se ja istuširam…
– Hoću – poskoči ona spremna sada da sve uradi kao zahvalnost na moj gest.
– Samo slušaj, jednu stvar…
– Da… – reče ona gledajući me u oči
– Ako bude bilo kakvih problema sa bilo kim zato što ste ovde, iz bilo kojih razloga… ne interesuje me da li ste tračale, ili neko nije znao da drži jezik za zubima, ja ću tvojima i njenima sve reći od detalja do detalja šta se dogodilo. Jel jasno?
– Dule… nema šansi… – odiže se na prstiće i poljubi me u obraz. – Hvala ti… nećeš se kajati.
Otišao sam pod tuš dok je Nata odlepršala u kuhinju da nam spremi kafu. Čim sam izašao, Nata poskoči iz fotelje i obrati mi se:
– Jel mogu i ja pod tuš?
– Naravno, čist peškir ti je na polici…
Ispijao sam kafu i pušio cigaretu posmatrajući Jelu na trosedu. Mala je hrkala kao morska krava dok joj je bala curila iz poluotvorenih ustiju. Nimalo sexi prizor. Mada moram da priznam da je bila lepa.
Voda je prestala da se čuje iz kupatila i shvatio sam da je Nata završila sa tuširanjem. Kada se pojavila na vratima, umalo mi šoljica sa kafom nije ispala iz ruke. Na sebi je imala samo peškir obavijen oko tela. Veličina peškira je bila takva da nije mogla sve da pokrije. I dok je gore pokušavala rukom da ga navuče preko jedrih dojkica, peški*e dole izdajnički odizao i pokazivao vrhove njenih stidnih dlačica između nogu. Jednom je rukom trljala mokru kosu drugim peškirom i to cimanje je još više pravilo problema da sakrije svoju golotinju. Ipak, nisam mogao da se otmem utisku da se Nata i nije nešto previše trudila da se sakrije.
Prišla je krevetu i odgurnuvši uspavanu Jelu guzom sela na ivicu kreveta preko puta mene. Pogledao sam u njeno međunožje i shvatio da mala bezobrazno nije obukla gaće. Sagnula se da dohvati kafu sa stočića i ponovo bezobrazno, mi otkrila svoje dojke. Male, devojačke, ali prelepe i tvrde. Znao sam da su tvrde je*e to dobro videlo, nije trebalo opipati ih.
– Uh… – uzdahnu ona – sada se osećam mnogo bolje.
– OK… Popijemo kaficu i ti se gurni tu do Jele, a ja ću na spavanje u svojoj sobi.
– OK…
Kafu smo ćuteći popili za nekih desetak minuta i ja pođoh u svoju sobu na spavanje. Začudo, zaspao sam brzo. Da li od umora ili događaja koji su i za mene bili nesvakidašnji, uspavao sam se kao top.

Jutro. Čim sam se probudio osetio sam miris prženih jaja. Onda mi kroz glavu prođoše događaji od sinoć. Iskočio sam iz kreveta navukao bade mantil i krenuo u dnevni boravak. Jela nije bila na trosedu. U stvari uopšte je nisam ni video, dok je Nata obučena u nekoj mojoj košulji bosonoga skakutala po kuhinji i nešto spremala. Bila mi je okrenuta leđima i nije mogla da me čuje od muzike sa tv-a uz čije je ritmove izazvono vrckala dupetom.
– Dobro jutro – rekoh joj paleći cigaretu.
– Oh… probudio si se. Dobro jutro – reče ona okrenuvši se ka meni sa osmehom koji mi je ulepšao jutro.
– Gde je Jela?
– Otišla je. Bilo je sramota zbog onoga sinoć i nije mogla da se vidi sa tobom.
– A šta bi od one priče da spava kod tebe…
– A pa to ostaje. Šta više, javila se mojoj tetki i rekla da sam ja kod nje. Tako, sada imam ceo dan slobodno dok se oni ne vrate sa posla.
– Ne znam šta da ti kažem…
– Ništa, evo spremila sam ti doručak – reče prinoseći tanjire stolu.
Doručkovali smo zajedno i mogu reći da će sutra njen muž biti srećan čovek. Pored njene lepote dobiće i dobru domaćicu.
– Odoh pod tuš, a ti ne bi bilo loše da se polako spakuješ i ideš kući. Znaš ne bih voleo da se ovo pretvori u neki problem, ako je već sve do sada prošlo kako treba.
– Dobro. – odgovori ona pomalo tužno. Videlo se da joj je ovde prijalo – Mada… možda bih mogla da ostanem još malo… da ti spremim ručak… Znaš meni je ovde lepo…
– Mislim da to nije pametno. Ipak sam ja samac koji je više od 20 godina stariji od tebe, a ti si mlada… Nemoj da misliš da ne znam šta ti se muva po glavi…
– Šta? – upita ona sada vragolasto.
– Nato, molim te. Ipak imam previše godina, a naročito iskustva i tačno znam kakve misli prolaze tinejdžerkama tvojih godina kroz glavu. Odoh na tuširanje, a ti već znaš šta treba da radiš.
Okrenuo sam se i otišao na tuširanje. Obično sam kad se ujutru tuširam često, malte ne svako jutro drkao pod toplim mlazem vode. Ovoga puta ne. Jednostavno, bio sam zbunjen i nije mi bilo do drkanja. Te dve klinke su mi čak pokvarile i jutarnje drkanje.
Izašao sam iz kupatila. Nate nije bilo u stanu. „Konačno…“ pomislih i zbacih peški*a sebe. Odšetao sam tako go do friza, uzeo pivo i pripalio cigaretu. Seo sam u svoju omiljenu fotelju i pustio tv. Ovo sam ja zvao moja prepodnevna seansa. To je kada sedim u svojoj omiljenoj fotelji dignutih nogu na omiljenom tabureu, sa omiljenom flašom piva u jednoj ruci i omiljenom cigaretom u drugoj ruci. Gledam tv i povremeno spustim cigaretu u pepeljaru kako bih protrljao svoja topla muda i poludignuti kurac. Samo što sam nategao pivo iz flaše… Bam…
Vrata spavaće sobe se otvoriše i na njima se pojavi ona. Nata. Bila je gola i stajala je oslonjena o dovratak. Iako je to bio prelep prizor mom iznenađenju nije bilo kraja.
– Otkud ti? Ja sam mislio da si već otišla…
– Nisam… – odgovori mi sa smeškom na licu. Gledala je bezobrazno u moju golotinju i ne pokušavajući da sakrije sopstvenu.
– Vidi… Ovo neće na dobro izaći… Mislim…
– Dule… Nisam ni ja tako naivna… – reče i poče da dolazi ka meni. Ja se malo bolje uspravih u fotelji i sada još bolje odmerih njeno telo. Prelepo, ali još uvek je više ličilo na telo devojčice nego na telo žene…
– Molim…!
– Od početka sam prmetila kako me posmatraš… Znaš i mi „klinke“ – reče sarkastično – znamo šta vi starije „čike“ mislite o nama, a naročito šta želite.
– Želimo… – ponavljao sam kao papagaj.
Sela je na rukohvat moje fotelje i obgrlila me preko ramena. Drugu ruku je spustila na moje grudi i počela se poigravati sa dlačicama.
– Vidi… Ne sekiraj se… Nećeš mi biti prvi. Zar nisi čuo na tv da danas klinke sve ranije i ranije stupaju u sexualne odnose, kako vole da kažu…
– Znam, nego… – lupetao sam pokušavajući da se oslobodim prijatnog osećaja njene topline i dodira.
– Samo što su moji prvi momci što se sexa tiče sve bili vršnjaci… a ja sam čula od drugarica da ste vi stariji bolji…
– Da bolji… – i dalje sam bio zatečen. Istovremeno sam hteo da je najurim iz moje fotelje i izbacim iz stana, dok je drugi deo mene želeo da joj zarije svoje zube u njene male tvrde tople dojke, koje su podrhtavale tik ispred mog nosa.
– Kaže mi drugarica, da ste zreliji, obdareniji, što mogu i da vidim – reče pokazujući očima ka mom sada već dignutom kurcu – i da se bolje jebete…
– Ma nek ide život… – rekoh i povukoh je na sebe. Bez otpora je legla preko mog tela. Osetio sam kako njene tvrde nabubrele bradavice bodu moja prsa. Nisam ni stigao da pokušam, a Nata mi bezobrazno grubo prisloni svoje usne na moje.
Telom mi prođoše žmarci. Mala se je predivno ljubila. Njen mali šiljati jezik mi je rovario po usnoj duplji dok je stopalima strugala po mojim nogama. Obuhvatio sam je rukama i spustio šake na njeno prelepo tvrdo dupence. Nata izvi svoje telo i još više se pripi uz mene. Ljubili smo se strasno i vatreno, na momente ostajući bez daha.
– Hajde da se premestimo… ovde je neudobno – rekoh joj dahćući između dva polju*a.
– Sačekaj… – reče ona i odvoji svoje telo od mog.
Spustila se niže i počela da mi obasipa prsa polju*ima. Osećao sam njene usne kao dodire prstiju. Tako me je lepo ljubila. Prsa su mi gorela, a celokupna cirkulacija je bila usredsređena da mi napuni kurac do pucanja. I dok sam joj ja milovao leđa i mesio polulopte njenih guzova, mala se je sve više i više spuštala polju*ima niz moje telo. Njena guza nestade iz mojih šaka, a njeni polju*i su sada kidisali na moj pupak. Ruke je držala uspravno iznad svoje glave i prstićima mi mrsila dlake na grudima.
Tada sam osetio kako joj moj glavić udara u bradu odozdo. Nata napravi pokret glavom i moj joj glavić dođe tačno ispred ustiju. Liznula ga je mazno jezikom i pogledala me u oči, kao da je očekivala odobravanje da to dobro radi. Zatim ga je nežno obuhvatila rukom i usisala glavić u usta. Tog trenutka sam bio na sekund od svršavanja. Jedva sam se uzdržao. Odmah se videlo da ovo Nati nije prvo pušenje kurca, šta više, to je radila za svaku pohvalu.
Dahćući je ispustila moj kurac iz usta, i nastavila da ga nadrkava. Sada je svoj polju*e premestila na moja jaja. Bio sam na devetom nebu. Odjednom je jedno moje jaje naglo usisala u svoja usta i ja se ponovo jedva suzdržah svršavanja.
– Ohhh… hajdemo mala na krevet….
– Mmmm…. nema potrebe, meni je i ovde super…. – mumlala je punih ustiju muda.
– Hajde…. ohhhh…. da i ja tebe malo pripremim za jeb…
– Nema potrebe… – reče ona i ustade skroz od mene. Stajala opkoračena oko mojih nogu – Vidi…
Tada je zavukla svoju ruku između blagoraširenih nogu i zahvatila. Prinela je svoju šaku mom licu. Odmah sam primetio da joj je šaka vlažna. Ma šta vlažna… mokra. Mokra od sokova njene pičkice. Liznuo sam joj šaku i osetih ukus i miris njenog prelepog međunožja. Halapljivo progutah njene prstiće i počeh da sisam nektar njene utrobe iz ruke.
– Sad očekujem da me obraduješ – reče ona bezobrazno i okrete mi leđa.
U početku nisam znao šta želi, ali mi je ubrzo postalo jasno. Nata uhvati rukom moj kurac i namesti ga na ulaz u svoju pičkicu. Polako je spustila kukove i moj joj glavić upade. Poznati osećaj toplote ženske nutrine mi obavi glavić kurca. Uhvatio sam je za kukove sa namerom da je nabijem na svoj kurac do jaja. Međutim, ona se pomeri i odiže jedno svoje stopalo i spusti ga na moje koleno. Zatim to isto uradi sa drugom nogom i u tom momentu, mala je sedela meni u krilo oslonjena nogama o moja kolena. Sada više nisam mogao da izdržim.
Zgrabio sam je snažno za kukove i krvnički je nabio na kurac do jaja.
– Ijuuuu – ciknu Nata nedefinisano, da li od bola ili zadovoljstva. Osetio sam kako se njeno guzno meso lepi za moja znojava jaja.
– Ohhhh kako si tesna… – uživao sam.
– Neee… nego je tebi debeo…. ali prijaš mi…
– Uhh kako si me napalila… jebaću te dok te ne rasturim….
– Jebi me… Rasturi me… ohhhh kako mi prija tvoja kurčina tatice…
– Šta tatice… – ostao sam zatečen. Malo je falilo da mi spadne.
– Pa šta… ohhhh… igrajmo se malo…. jebi me…. ahhh… ionako po godinama mogu da ti budem ćerka….
– To te pali?…
– Da volim kada tatica jebe svoju ćerku kao drolju i puni je spemom…
Možda u nekoj drugoj situaciji bi mi to zasmetalo, ali sada sam jednostavno bio prenapaljen. Kao bik… Mogao bih i mrtvog popa u bradu da jebem.
– E pa sada će tatica da te razvali od kurca ćeri…
– Razvali mi meeeee…. ohhhh…. jebi me….
Sada se je već Nata sama krvnički nabijala na moj kurac. Ja sam je jednom rukom držao za kuk dok sam joj drugom krvnički stezao sisu i zavrtao bradavicu. Nata je ciktala i samo se nabijala na mene. Više nisam mogao da izdržim i ja je zgrabih još jače i ispalih prvi mlaz semena u njenu mladu vrelu utrobu.
Nata ciknu i samo poskoči sa mene. Prvo sam pomislio da neće da joj svršim unutra ili slično, međutim ona brzo kleče na kolena pored mene i strpa moj pulsirajući kurac sebi u usta. Ostatak sperme poče da izlazi iz mene, a Nata sve to halapljivo popi. Iscedila je svojim ustima i poslednju kap semena iz mojih jaja.

Nata je posle mesec dana morala da se vrati kući. Završila je kurs i sada je čekao posao frizerke u svom mestu. Za tih mesec dana smo se skoro svaki dan jebali. Njeni nisu posumnjali ništa jer je ona sve vreme govorila kako ide kod Jele. Kada sam je pitao da li iko išta sumnja ili zna za nas, ona mi je rekla da samo Jela zna, je*u njih dve najbolje drugarice. Nata joj je sve ispričala o nama do u detalja, tako da je Jela jednom izjavila da me toliko poznaje kao da se sa mnom već jebala.
Nata je otišla i povremeno smo se čuli telefonom. Ja sam ostao i sada čekam da mi se javi Jela i dođe do mene. Dođe i upoznamo se u krevetu, a ne samo u mislima.
Znam da će doći…
Kad tad…