Čika Novica (GAY priča)

36
Share
Copy the link

-Moja mama je radila u restoranu kao kuvarica koji je držao neki Čika Novica kojeg su tada svi zaposleni tako zvali,pošto sam kao mali ostao bez oca a mama mlada udovica,on nas je sve češće posećivao,mami je znao često da da povišicu kako bi mogla da se bolje brine o meni i mom školovanju.
Moram priznati da me je iritirao na neki način,nije mi prijalo njegovo prisustvo,dolasci a bio je prema meni zaista fer,ponašao se kao otac ali opet da li me je mučila ljubomora ili šta već je*am neverovatno bio vezan za majku.
Posle učenja malo sam zadremao i probudio se bez pojma o vremenu kao i saznanja da je Čika Novica u kući,znam da nije spavao sa mojom majkom ali je često znao da posle obračuna pazara odspava u gostinjskoj sobi jer je daleko stanovao a po majci nije bio red da dugo vozi noću umoran od posla.

Imao sam vlažne snove je*am se probudio ukrućene kite,morao sam da ga malo izdrkam a najviše sam voleo to da radim uz porniće,pustio sam film na laptopu i nežno se ispružio na krevetu,lagano sam drkao navlačeći kožicu preko glavića a da bi došao do pune ekstaze voleo sam da gurnem vlažan prst u anus i nabijam ga što dublje.
U mojoj noćnoj igri zaboravio sam na opreznost a moji uzdasi su bili malo glasniji za noć što je privuklo Čika Novicu koji se hodnikom vraćao iz kupatila,čuo je da uzdišem pa je odškrinuo vrata moje sobe jer je pomislio da mi možda nije dobro.
Video je kako ga drkam i uživam dok mi srednjak masira čmar,u jednom momentu sam se trgao videći ga golog sa ogrnutim bade mantilom sa ogromnom ukrućenom kitom uz njegov prelepi osmeh.

,,Igraš se,,-upitao me je tonom kao da je sve u redu dok sam ja od sramote zanemeo,kružio sam pogledom po sobi,nisam znao šta da odgovorim.
,,Ovaj,mislim….,,-mucao sam.
,,pssst,,-stavio je prst na usta pokušavajući da me smiri dok je zaključao vrata desnom rukom.
,,Da li na tvom krevetu ima mesta za još jednog,,-gledao me je očima punim požude dok je skidajući se go legao kraj mene sasvim slobodno jer je video da gledam gay pornić u kojem jedan tip sisa karu.

,,Jesi li ga popušio nekada nekom drugaru,,-uzbudilo me je njegovo pitanje.
,,Ne,nisam imao prilike,,
,,Sada imaš,ako želiš popuši meni,,-legao je na leđa a kurac mu je bio tvrd kao kamen.
,,Hajde,ne boj se,uzmi ga u ruku i radi mi isto što si radio sebi malo pre,,

-Imao sam neverovatnu tremu prvi put sa muškarcem,želeo sam to ali bio sam mlad bilo je vremena a Čika Novica je imao blizu 50 godina,možda je bilo super probati prvi put sa starijim,iskusnijim.

-Uzeo sam njegov kurac u ruku i malo ga drkao tako nežno da je uživao nabijajući glavu u jastuk,poljubio sam mu glavić i usnama se spuštao do njegovih ogromnih jaja,jezikom sam išao gore dole ali sam voleo njegov lepi glavić kojeg sam sisao kao voćnu bombonu,toliko mu se svidelo da me je milovao po kosi svojim snažnim prstima.
,,Liži mi jaja,volim to,,-Nabio sam nos duboko u njih,bila su tako krupna da mi je stalo skoro celo lice,jezikom sam ih baš dobro navlažio.
Promenili smo mesta,sada sam ja bio na leđima,meni je pušio u slast,vidi se da je imao iskustvo u tome jer je tačno znao kako da liže glavić i uzbudi muškarca,podigao mi je noge i raširio guzove,moj čmarić je vlažio kao sočna pičkica u koju je nabio svoj tvrdi jezik,tako ga je dobro navlažio da je mogao da mi gurne vrh.
,,Jel želiš da ga malo osetiš u guzi,,
,,Bojim se,boleće,,-bio me je strah.
,,Neće srećo,namazaću te ovim gelom i polako ću da prodirem,boleće te malo ali posle će ti biti lepo,,
,,ah,,-mislio sam da ću plakati ali nekako sam mu verovao.
Namazao mi je čmarić više puta gelom dok nije postao vlažan i mastan,tek tada je počeo da me buši polako,bolelo je dok nije ušao glavić a kad mi ga je nabio do jaja tada mi je bilo lepo,bio je u pravu,dva-tri uboda i bol je prestao,guza se navikla a čmar raširio,uživanje je počelo a strast bivala sve veća dok me je ljubio iza uveta i jezikom lizao vrat,držao me je čvrsto za bokove da ne mešam mnogo guzom jer nije želeo da svrši pre vremena.
Film na laptopu je već bio gotov ali Čika nije,okrenuo me je na leđa i digao noge na svoja široka ramena,tucao me je kao neku pičkicu dok sam cvilio od zadovoljstva,gušio je moje uzdahe svojim polju*ima.
,,Želim tvoju spermu u sebi,,-osetio sam da je blizu vrhunca a želeo sam da ga nikada ne vadi napolje,počeo je da stenje sve brže dok je svršavao kao lud puneći me spermom,za kraj me je ponovo poljubio.
Obukao je svoj mantil i otišao šaljući mi poljubac a ja sam krenuo prema kupatilu dok mi je Čika Novicina sperma klizila iz guze.
Postali smo najbolji prijatelji a ja sam se pred majkom pretvarao da ga ne podnosim kako ona nešto ne bi posumljala a shvatio sam da je sve vreme dolazio zbog mene je*am ga palio od prvog pogleda a smišljao je razloge da stalno bude tu ali kada bi mama zaspala gluma je prestajala a onda bi Čika Novica grejao moj krevet u hladnjikavim jesenjim noćima.