Čokoladna igračka (GAY priča)

25
Share
Copy the link

-Oduvek sam voleo da sakupljam razne vrste igračkica,lutkice,automobilčiće,kao i razne figurice,leti sam dosta vremena provodio na starom buvljaku gde je po bagatelnim cenama moglo da se pronađe dosta dobrih stvarčica.
Jedne tople subote sam se zatekao na buvljaku starih stvari i pažnju mi je privukla improvizovana tezga na kojoj je bilo svega i svačega,sagao sam se da pogledam neke figurice ali mi se pogled zaustavio na porno časopisima koji su stajali pored.
Časopis je bio dosta star i potrošen,falilo je pola stranica ali bola mi je oči slika muškarca koji sisa ogromnu kurčinu.
Nesvesno počeo je da mi se diže u trenerci,iznenada se pojavio ispred mene prodavac,lep ciganin od možda nekih 40 godina uz osmeh jer je video da mi se itekako svideo časopis.

,,Biraj,20 dinara parče,,-stara dobra fraza koja se mogla često čuti na buvljaku.
,,Pošto su časopisi,,-prvo šta sam ga upitao,toliko sam bio napaljen da sam uopšte zaboravio zbog čega sam došao na pijacu.
,,Ista je cena mačak,,-uzeo je prvi časopis,prelistavao ga je na moje oči,očigledno se radilo o nekom gay časopisu je*u u njemu bile samo slike golih muškaraca.
,,Vidi ovde što ima dobre jebačine,,-šaputao je i unosio mi časopis u lice,počeo sam da balavim koliko sam se napalio,guza mi je drhtala a kurac pretio da pocepa bokserice.
,,Diže mi se,imam veliki kurac znaš,,-reče ciga smeškajući se.
,,he he,,-jedva sam ispustio smeh,jezik mi se vezao nisam mogao da progovorim.
,,bio sam pre neko veče sa jednom snašom,kad je videla moj kurac od 22 cm pobegla je,,-hvalio se dok je masirao ogromnu batinu u trenerci.
,,Žene vole velike,čudno da je pobegla,,
,,a ti,,-postavio mi je direktno pitanje koje me je šokiralo.
,,Volim,,-odgovorio sam bez razmišljanja.
,,Hoćeš da ti ga pokažem,,-sada je bilo sve jasno,na dobrom sam putu da ga popušim prvi put je*am to oduvek želeo.
,,Hoću,,
Krenuli smo nekom preči* ispod starog mosta prema šumarku,tresao sam se od uzbuđenja dok mi je bio tvrd kao kamen,ušli smo u neki žbun duboko kako nas ne bi opazio neko od zalutalih prolaznika.

,,Jel ti se sviđa,,-svukao je trenerku do pola,bio je vrlo uredan i lep kurac,ogroman tamnoput sa velikim glavićem,otvorio sam usta iz kojih mi je neprestajno izlazila pljuvačka tako reći balavio sam za tom komadinom,ništa nisam govorio samo sam ga gledao.
,,Uzmi ga malo u ruku,,-nisam čekao da mi kaže dva puta,bio je moj,koliko god da sam ga stezao bio je tvrd,kamen a pulsirao je koliko je bio napregnut.
,,jel mogu malo da ga liznem,,-usudio sam se da pitam a očekivao da ću biti odbijen dok me je ciga pomilovao po kosi i nabio glavu na dugu crnu batinu.
Toliko sam bio sluđen od strasti da nisam mogao da kontrolišem jezik,lizao sam ga kao lilihip,ljubio glavić da bih ga konačno usisao u svoja vlažna usta,bio je toliko veliki i debeo da je jedva i pola stao.

,,Sviđa ti se moja prangija,a,,-ciga je bio zadovoljan.
,,Da,najlepši slatkiš koji sam probao,,-na trenutak sam ga izvadio da bi progovorio koju reč,palilo ga je da ga gledam u oči dok mu ga pušim.
Drkao sam ga i pušio u slast kao i oni momci iz Gay časopisa koji je ciga prelistavao,moj jezik mu je ispunjavao sve seksualne fantazije jer je voleo da mu se popuši.
Nakon dugog obrađivanja izdrkao mi ga je u usta,dok me je zalivao spermom ja sam takođe svršio u svoje gaćice.
Malo smo se spremili i doveli u red kako bi mogli da se vratimo u civilizaciju,osećaj je bio kao da sam se ponovo rodio,sretan i zadovoljan prvi put.
U našim igricama smo došli do strane 30,posle toga sledi karanje u bulju,mislim da neću neko vreme na buvljak je*e bojim da ciga ne poželi moju nevinu guzu koju bi razbio svojom debelom kurčinom.