Ispovest jednog bisexualca – 132. Olivija

33
Share
Copy the link

Prošlo je već par meseci kako radim na platformi u Španiji. Sve je potaman. Pre svega ne satirem se od posla, zatim vremenom sam upoznao sve članove posade i sve su to uglavnom ok osobe. Ono što je dobro je to što se zbog obaveza retko vidjamo i srećemo, te verovatno nemamo dovoljno vremena da se posvadjamo ili zamerimo jedan drugom. Moj posao je bio relativno lagan je*am morao da spremam hranu za mali broj ljudi i to po strogo odredjenom jelovniku, tako da sam se brzo uhodao i imao dovoljno vremena za lenčarenje i…
Sex… Da sexa je bilo dovoljno. Ja i Čiko smo koristili svaku priliku kada je to naravno bezbedno da se opalimo, onako momački. Čiko je bio jedan odista potentan Španac koji je mogao uvek i u svako vreme i pored toga što je u isto vreme opsluživao i izvesnu prodavačicu na kopnu. Meni je to bilo dovoljno da ne moram da drkam. Drkanje je samo nužno zlo.
Onda se je na prvi pogled desio jedan neprijatan dogadjaj. Naime, jednog jutra sam u kuhinji zatekao prljavu šerpu iako sam se mogao zakleti da sam je sinoć oprao. Isto tako, deo namirnica mi je nedostajao iz frižidera. Srećom, nije to bila veća količina namirnica kako bih došao u neprijatan položaj, tako da sam blago povećanom narudžbinom to popunio, a da niko to nije primetio. Medjutim, ja sam se osećao neprijatno jer nisam znao šta se dešava. Pogotovo što se nedostatak namirnica u manjim količinama ponavljao iz dana u dan. Kao da imamo duhove. Blagi nemir mi ispuni stomak. O tome nisam nikoga obavestio, ali sam rešio da vidim sam o čemu se radi.
Od Olivije, moje koleginice sam zatražio da mi nabavi kameru pod izgovorom da mi treba za komunikaciju preko inter*a. Nisam želeo da dižem prašinu, jer je u pitanju bilo malo hrane, tipa nekoliko komada voćki, vekna hleba ili par kifli… Olivija mi je dala kameru i ja sam je krišom postavio u kuhinju da vidim koji to „duh“ rovari po mojim namirnicama.
Sranje… Namirnice su i dalje nestajale, a na snimcima kamere se ništa nije videlo. Već sam stvarno počeo da umišljam razne stvari. Onda sam rešio da se jednu noć sakrijem u kuhinji i dežuram, ako treba i celu noć i lopova uhvatim na delu. Nije bio problem u kradji, nego što me lopov uvek izjebe i uzme namirnice, pa ja nemam dovoljno za pripremu hrane. Isto tako sam strepio da se ne primeti kako se iznenada povećala potražnja namirnica bez nekog razloga i ne nabede mene da kradem.
Toga dana je u frižideru bilo banana i rešio sam da dežuram, znajući da lopov naročito voli banane i od voća njih najviše krade. Uveče posle večere sam se napravio kao da idem u sobu na spavanje i krišom se uvukao u kuhinju. Otvorio sam pivo i zavukao se ispod radnog stola tako da me niko ko bi ušao u kuhinju ne može videti. Pijuckao sam pivo i čekao u mraku.
Otvorio sam već treće pivo. Ne znam koliko je sati bilo, ali dobrano iza ponoći. Taman kada sam pomislio da sam se zajebo i bez veze dežurao, tiho su se otvorila vrata. Iznenadjenje… Na vratima se pojavi Olivija… Kurva, zato kamera nije ništa beležila, jer je ona znala za nju i pretpostavila za šta ću da je iskoristim. Osvrnula se oko sebe i kada se uverila da u kuhinji nema nikoga, tiho laganim koracima se uputila ka ostavi. Ćutao sam ispod stola i posmatrao je. Iako sam mogao samo da je vidim od kolena na dole, znao sam šta radi. Otvorila je vrata ostave i lagano ušla unutra. Rešio sam da se izvučem ispod stola i uhvatim je na delu. Tiho sam ustao i prišao vratima ostave. Oslonio sam se na dovratak i posmatrao njenu guzu kako se vrcka dok je prebirala po kutijama i džakovima. Još uvek me nije primetila. Kada je nakupila dovoljno, lagano se okrenula i iznenadjeno zastala. Ukopala se kada me je videla.
– Pa… pa… ja… znaš… samo… – zamuckivala je od straha držeći u naručju razne namirnice. Bila je svesna da sam je uhvatio što mi kažemo „sa prstima u tegli“.
– Spusti sve to dole i dodji ovamo – rekoh ja ljutito. Ona me ćutke posluša i krenu za mnom. Seo sam za trpezarijski sto i kratko joj rekao:
– Sedi.
Ona poslušno sede sve vreme gledajući u pod crvenih obraza od stida.
– Pa dobro, šta ti je ovo trebalo? – upitah ja besan i zbunjen u isto vreme – Pa samo da si zatražila… dao bih ti…
– Ne znam… – samo je tiho izgovorila i slegla ramenima.
– Napravila si mi problema oko evidencije…
– Znam… – ponovi ona tiho.
– I šta ćemo sada?
– Ne znam, šta god želiš… Samo te molim, nemoj nikome reći… Šef je strog, pa se bojim da ne ostanem bez posla…
– Hmmm… – zamislio sam se je*tvarno nisam znao šta da radim. – Pre svega moraćeš da prestaneš sa ovim, jer ću onda morati da te prijavim.
– Razumem… – rekla je tiho.
– Hajde, beži sad na spavanje… – rekoh ja ljutito i ona brzo na prstima izadje iz kuhinje. Ostao sam još malo da sredim njen nered i proverim stanje pa i ja odoh na spavanje.

Bila je nedelja. Prelep sunčani dan kakav samo može biti na španskom sredozemlju. Većina posade je bila na kopnu i koristila slobodan dan. Po mom saznanju, na platformi smo bili samo šef i ja. Šef je navodno imao nekog posla, a mene je jednostavno mrzelo da idem bilo gde. Ostao sam u sobi i kulirao ispred TV-a uz hladno pivo. I pored toga što je klimatizacija radila perfektno, meni je bilo pretoplo. Zato sam se raskomotio samo u gaćama i povremeno hladio pod tuš. Tada začuh kucanje na vratima.
– „Jebo te, nije valjda sad to onaj ludak od šefa“ – pomislih – „ako se njemu radi, meni ne. Otkačiću ga vadeći se na to da mi nije dobro…“
Iznenadio sam se kad su se otvorila vrata i video Oliviju kako stoji ispred.
– Zar ti nisi u gradu? – upitah zbunjeno. Stajala je sa osmehom na licu u helankama i tankoj majici koje su još više isticale njenu mršavu figuru. U ruci je držala flašu vina i namontiran najlepši osmeh koji je imala na licu.
– Ne… nije mi se išlo… Nego, pomislila sam da bi možda hteo da podelimo ovu flašu vina…
– Udji… – rekoh i propustih je u sobu. Odlično smo znali zašto je tu. Htela je da se iskupi za onaj incident sa hranom.
– Ooo… pa tvoja soba je dosta veća od moje… – reče ona više da bi nešto rekla nego iz nekog razloga.
– Nisam je je birao – rekoh braneći se dok sam uzimao čaše za vino i seckao kockice sira.
Seli smo i uz dobro vino vodili neobavezan razgovor o svemu. Kada sam je bolje upoznao, skontao sam da Olivija i nije tako loša osoba. Naprotiv. Mogla je biti dobar drug svakome. Na onu zajebanciju sa hranom se je odlučila jer je mislila da će je ostali zajebavati zbog toga, a mislila je da niko neće primetiti. Ono što meni nije promaklo, sve vreme razgovora, je to što se je ona ponašala dosta komotno. Mislim na način na koji je sedela. Čas raširenih nogu kao muškarac, onda bi savila noge ispod sebe i natrtila izazovno svoje koščato dupe, zatim bi jednu nogu skupila, a drugu raširila otvarajući svoje medjunožje mom pogledu… Delovalo je to kao „evo slobodna sam je*am u helankama“, a ja sam znao da je došla na jebačinu. Osećalo se to u vazduhu. Po meni iz dva razloga. Prvo, jebačina joj je trebala kao i svima nama, a kao drugo, očekivala je da će time izravnati dug prema meni. Rešio sam da prihvatim tu igru. Iako nije bila neka premija, trebalo mi je malo sexa. Mislim na sex sa ženom. Malo da promenim ono trpanje sa Čikom.
Ono što nisam očekivao od nje je to što je bila jako bezobrazna, drska i veoma vešta u krevetu. A sve je počelo kada sam ja u jednom trenutku ustao sa stolice po cigarete i prišao joj tako što mi je njena glava bila tačno u visini mojih prepona.
– Hajde da se malo igramo… – reče ona i iznenada mi spusti gaće do kolena. Moj mlohavi kurac ispade pred njene oči i poče da se klati – …oboje znamo zašto sam ovde…
Nije mi promaklo širenje njenih zenica od zadovoljstva kada je videla moju alatku. Ćutao sam i samo sam joj nežno spustio svoje ruke na ramena.
– Da vidimo da li ovo radi… – reče ona i nežno me rukom uhvati za kurac.
Počeo je polako da mi se diže. Lagano mi je nadrkavala kurac svlačeći kožicu gore dole, a drugom rukom me pridržavala za otežala jaja. Pogledala me je u oči ne ispuštajući moju opremu iz ruku i reče:
– Znaš… ja jako volim da pušim kurac….
– Šta čekaš? Onda puši…
Uzela je glavić mog kurca u usta i počela lagano da ga oblizuje. Rukama me je i dalje držala za muda. Prijala mi je ova poza. Stajao sam nasred sobe strugajući nogama da mi gaće spadnu skroz na pod dok je Olivija sedeći u fotelji ispred mene pušila moju kitu. Radila je to lagno i studiozno.
– Mmmm… baš ti je ukusan kurac… – reče ona mumlajući izmedju dva zalogaja mog napetog glavića.
– Sisaj ga srećo…
Kurac mi je bio sav sluzav od njene pljuvačke i mojih sokova i to njoj beše dovoljno da ga proguta u grlo. Krenula je lagano… Osetio sam kako joj moj glavić prolazi izmedju krajnika i prodire duboko u njeno ždrelo. Kada sam osetio njenu donju usnu na jajima, a nos na svojim stidnim dlačicama, znao sam da sam joj ga strpao do kraja. Olivija je sa lakoćom progutala ceo moj ne mali kurac. Ostala je tako na tren bučno dišući kroz nos, čime je golicala moje bruce. Uhvatio sam je za uši i počeo polako da ga vadim. Moj je kurac lagano izlazio iz njenih usta, a ona me je sve vreme gledala u oči, kao da očekuje moju pohvalu za dobro pušenje. Ona sakupi usne i začu se zvuk kao da se otvara šampanjac kada joj moj kurac ispade iz usta. Šumno je dahtala i lizala jezikom moj kurac celom dužinom.
– Daj mi ga opet… – reče ona suznih očiju.
– Evo ti ga… – rekoh i ponovo joj gurnuh vrh svog kurca u usta. Ona ga ponovo zaglabi do jaja i proguta. Opet sam ga gurao lagano do kraja, da bi ga potom isto tako sporo vadio napolje.
– Ohhh… jako ti je ukusan kurac… prija mi… daj još…
Mala je pušila kao profesionalac. Naročito me je palilo to što svaki put kada bi joj moj kurac ispao iz usta, progovorila bi nešto bezobrazno i prljavo.
– Hoću da mi svršiš u usta… – reče ona izmedju dva gutanja – volim ukus muške sperme…
Ponovo sam po ko zna koji put zabio svoj kurac u njeno grlo i ona mi tada svojom rukom zavrnu jaja. Istovremeno me je zabolelo i prijalo. Nabih ga još jače u njeno grlo i počeh da svršavam.
– Ahhh… to kurvo… – rekoh sipajući seme u njeno grlo – evo ti ga… sisaj…
Ona je samo zadovoljno mumlala i gutala svaku kap moje sperme. Ispraznio sam se skroz u njeno grlo i polako ga izvadio napolje. Kurac mi ispade iz njenih usta sav sluzav i mokar. Ona se nasmeši i zadovoljno coknu jezikom. Oblizala se je i spustila nežni topao poljubac na moja muda.
– Ohhh… ovo je bilo baš slatko…
– Meni je prijalo jako… – rekoh sedajući na pod ispred nje.
– Sada bih htela da me dobro izjebeš… – reče ona hladno.
– Može… al’ daj prvo čašu vina i cigaru.
Ona ćutke ustade i natoči nam po čašu vina. Nije mi promakla vlažna fleka na njenim helankama dok mi je pružala čašu sa vinom. „Jebo te, mala se napalila i svršila dok mi je pušila…“ pomislih. Olivija stavi dve cigarete u usta i pripali ih. Dodade mi jednu i ponovo sede u fotelju.
– Mala, mogu ti reći da odlično pušiš kurac…
– Volim to da radim. A ti imaš odličan kurac… Jedva čekam da me izjebeš…
Moram da priznam da me je malo iznenadila njena bezobraznost, ali me je palila i prijala mi. Kasnije sam saznao da je većina žena iz Norveške takva, a Olivija je bila prava predstavnica drskih, bezobraznih norvežanki.
– Šta bi volela da ti radim… Kako najviše voliš da se jebeš?
– Sve… dokle god je tvoj kurac u meni, ja uživam… Tvoja sam i hoću da me razvališ…
– Pazi šta govoriš… Moja mašta je bez granica…
– Odlično… Jedva čekam… Do sada se nikada nisam jebala sa tako velikom i dobrom kitom kao što je tvoja…
– Dodji… – rekoh i ustadoh sa poda – Skini se…
Dok je ona skidala sa sebe majicu i helanke ispod kojih nije imala ništa, ja krišom, da ona ne vidi dohvatih kremu sa police i obilno namazah svoj kurac. Okrenuo sam je tako da ne vidi moj kurac premazan kremom. Hteo sam da je iznenadim i vidim na delu koliko je stvarno bezobrazna i jebozovna.
– Natrti se… – rekoh gurajući joj ramena ka naslonu fotelje. Ona ćuteći se uhvati rukama za naslon i istrti svoje koščato dupe. Pljesnuo sam je jako šakom po guzi na šta ona zadovoljno ciknu. Ocrtavao joj se crveni trag mojih pet prstiju na guzici. Polako sam nanišanio da vrh mog kurca bude tik uz njen čmar, ali ga namerno nisam dodirivao kako ne bi naslutila šta joj se sprema. Drugom rukom sam je držao za struk i osetio kako joj telo drhti od uzbudjenja.
– Arghhh…. – kriknula je kao lavica kada sam joj ga iznenada sjurio u bulju – Svinjoooo… vrištala je.
– Htela si dobar kurac… Pa evo ti ga… – nisam se obazirao na njeno migoljenje i cvilenje.
– Daaa… ali ahhh… nisam mislila… ohhh – u njenom glasu su se mešali bol i zadovoljstvo. Sada sam bio do jaja u njenom dupetu. Primirila se što mi je govorilo da se privikla na veličinu mog kurca, ali je i dalje drhtala celim telom što mi je pak govorilo da uživa tako nabodena.
Tada je Olivija pustila naslon fotelje i spustila svoju glavu sa rukama na sedalni deo fotelje. Time je još više isturila svoju guzu prema meni i tiho rekla:
– Sad me jebi srećo… Rasturi me…
Nije trebala dva puta da mi kaže. Uhvatio sam je obema rukama za struk i počeo da je deljem. Moj joj je moćni kurac ulazio i izlazio iz čmara koji je bio crven od trenja. Na ulazu joj se nahvatala mala pena od kreme sa mog kurca. Jebao sam je krvnički. Tako sam ga snažno zabijao u njeno dupe da sam osećao da moja muda udaraju po njenoj obrijanoj pičkici. Sobom se je prolamalo šljapkanje naše jebačine. Olivija je samo dahtala i prosipala svoje bezobrazluke.
– Ohhh… tooo… jebi me… ah… kako mi prija tvoj kurac…
– Otkinuću ti crevo kučko… ohhh…
– Nikada se više neću jebati sa malim kurcem…. ahhh… ovo je predivno…
– Napuniću ti crevo spermom…
– Napuni… ohhh… jebi me…
Tako sam je dugo i studiozno jebao da je znoj počeo da obliva i njeno i moje telo. Olivija provuče jednu ruku sebi izmedju nogu i poče da nadrkava svoj klitoris. Telo joj je drhtalo kao da je bilo prikačeno na struju.
– Jače konju…. ohhh… jače… nabi mi ga…
Ja sam stvarno udarao kao konj. Jebao sam je kao da mi život zavisi od toga. Tada sam osetio kako njeno telo još više podrhtava i kako ubrzava nadrkavanje svog pičića. Bližila se je vrhuncu. I ja sam.
– Ahhh… svršavaaam… – počela je da vrišti i drhti. Ja ga tada naglo izvukoh iz njenog čmara, našta je ona odmah reagovala:
– Neee… ne vadi ga… ahhh…
Medjutim, odmah sam joj ga sjurio u vlažnu i vrelu pičkicu do jaja na šta ona kriknu ponovo:
– Toooo… ohhh… kako… uh… znaš šta … ohhh volim…
– Otvori se droljo da te napunim…. ohhh…
– Hoćuuuu… evo ti… otvaram seee…
Tada je krenula moja sperma iz mene. Olivija je izvijala svoje telo pod napadima zadovoljstva i *azma. Udarao sam je sve jače i punio njenu matericu ogromnim količinama mog vrelog semena.
– Ahhh… kako si vreo… uhhh… puni me… – vrištala je i sve više širila noge kako bih joj što dublje prodro.
Konačno smo svršili. Stajali smo tako znojavi i zadihani. Još uvek sam bio u njoj. Moj kurac poče polako da se ispumpava i ja ga polako izvadih iz njene pičkice. Sa mojim kurcem iz njene pičkice ispade i pozamašna količina moje sperme i poče da joj klizi niz unutrašnju stranu butine. Ona zavuče svoju ruku i obrisa spermu sa svoje noge. Uspravila se, okrenula ka meni i bezobrazno, gledajući me u oči olizala svu spermu sa svog dlana.
– Zbog ovoga ćeš draga moja biti ponovo jebena… – našalih se ja.
– Naravno… zato sam to i uradila.

Ponovo sam kompletirao svoj sexualni život na poslu. Imao sam Čika koji je redovno zadovoljavao moju nezasitu guzu, a ja sam trpao bezobraznu i uvek sexa gladnu norvežanku. Pošto su oboje bili slobodnih shvatanja i razuzdani u sexu, skovao sam pakleni plan da ih spojim.
Čekao sam zgodnu priliku da napravimo trojku. Prilika mi se ubrzo ukazala.