Menadzerka

38
Share
Copy the link

Vec par meseci sam u kombinaciji sa jednom menadzerkom, nazvacu je NN. Radila je na prekookeanskim brodovima, kruzerima ili kako vec, nije ni bitno kako se zovu, znam samo da nemam para da se vozim na njima… Dobila je posao menadzera u Portomontenegro lancu hotela u Tivtu. Povremeno dolazi u Srbiju, a upoznali smo se u taxiju. Sve cudnovato, slucajno, ali istinito…
Preksinoc sam dobio poruku od nje da se vidimo, glasila je: “Samo da se javim da sam stigla”. Ona je starija 5 godina, ali je isto toliko mladja duhom od mene. Preslatka, umiljata, ali bas zbog toga jebozovna cura. Kad sam procitao poruku odmah sam znao sta to znaci. Odgovorio sam joj da radim do 3h u noc i da mogu tek posle toga. Ona je rekla da je to ok, taman da se vidi sa drugaricama i da ode malo do grada. Rekla je da se javim kad zavrsim. Zavrsio sam sa poslom, seo u auto i krenuo kuci. Pustio sam joj poruku, da li je zavrsila, idemo li da se vidimo? Odgovorila je da ce jos malo da ostane i da svratim u jedan klub ZLO i NAOPAKO (neka bude da se tako zove, jer ne smem reci pravo ime, zbog diskrecije) ako hocu. Rekao sam da idem kuci pa nek me zove da je pokupim.
Prc Milojka, ja zaspao, probudio se ujutru hvatam za telefon, nema ni poziva ni poruka. E nanu li ti tvoju, gde li si zaginula. Kuvam sebi kafu, kad pisti moj SONY! Ej, znas, izvini za sinoc, malo sam se zapila, jel mozemo veceras da se vidimo (tj. sinoc)? Odgovorio sam da mozemo, samo da ne bude ispala ko prethodno vece. Ma nece, opusti se, znas da te zelim, odgovorila mi. Otisao sam na posao, radio, nedelja haos, kad nedelju radis to ti je kao da te pune crnci… U nekim papirima ceo dan, knjigovodja ko knjigovodja… Kad stize poruka do kad radis. Do 11h odgovorim joj. Super, razmisli gde ima neka lepa soba…Hocu da uzivamo, pozelela sam te se, a i njega… Kad sam procitao poruku, verujte poceo je da se dize kao lud… Zeleo sam da sto pre zavrsim, samo da bezim. Upalio sam auto, otisao do kuce, istusirao se na brzinu, prsnuo malo AQUA Bulgarija na sebe i prasina pravo kod nje… Izasla je u nekom teksas sorcu, vrlo kratkom, starkama, majcici… Naravno videla se tetovaza konja sa krilima na nozi, a ima i neko cvece po ledjima, malo se isarala, ali ko ga jebe….jaahhahhahhah
Otisli smo do lokalnog motela na magistrali, usput smo se ispricali kako joj je dole na poslu, sta ima novo, standardne teme. Uzeli smo sobu, imala je terasu, popusili smo po cigaru i usli unutra. Legli smo na ogroman krevet, poceli smo da se ljubimo, nezno, mazili smo se. Prekid. Zaglila me jako, stegla me…Obozavam te, mnogo si mi nedostajao-rekla je… Da budem iskren raznezio sam se, ova cura mi je draga, jer ne spada u onaj kos jebulja, vec ima i neku harizmu koja mi stvara ajkule a ne leptirice u stomaku. Nastavili smo.
Pocela je da mi skida majcu, ljubila me po vratu, vrlo brzo mi je otko*ala kais i spustila pantalone. Koliko mi se digao izasao je iz bokserica. Nasalila se i rekla: “Sta je, iskace budala iza kaveza”! Nasmejali smo se, uz dodire i polju*e nastavili smo da palimo jedno drugo. Uzela ga je u ruku, imala je uradjen frenc (obozavam kad cura ima lepe nokte), drkala ga je jako, zestoko, onda ga je stegla rukom, glavic je poplave, zile su iskocile…aaaaaaaaaaaaaaa uzviknuo sam, e tad ga je nabila u zdrelo i bogovski pocela da svira frulu… Ma kakvi Bora Dugic, ona je bre prva frula Srbije… Dahtao sam kao retriver, jebala mi kevu, to unutrasnje kruzenje jezikom, oblizivanje, pa ponovno nabijanje u usta,uuuuuuuuu… malo je falilo da proradi vulkan.
Povukao sam je na gore, okrenula se na ledja, skontala je da sam ja na redu. Krenuo sam od grudi, prvo sam poceo da joj lizem bradavice, te divne repetitore. Ima predivnu cetvorku. Bradavice i krugove oko njih predivne, a ne kao neke imaju bradavicu ko ringlu od sporeta ili ratkapnu od juga. Lizao sam je, mirisala je na mesavinu kupke i parfema, vrlo kvalitetnog, a i cudilo bi me da naprska neku kinesku kopiju, ipak je burzujka, sto uopsta nije bitno… Spustao sam se jezikom do pupka, poceo sam da kruzim oko pirsinga, mazila me po ramenima, poceo sam da mazim i ljubim butine, spustao sam se u medjunozje, mazio sam je od stopala, preko listova pa sve do pickice. Uzdisala je jako. Culi smo da ima neko u sobi do nas ali nas STOLE BOJKO za sve. Pomerio sam gacice, nezno sam umocio jezik, zadrhtala je, ponovio sam…UUUuuu kako si dobar u tome…uuuuuuu sta mi to radis……Mislim u sebi znam sreco znam… Poceo sam da stavljam srednjaka, a onda njega zajedno sa kaziprstom, a ujedno sam palacao po klitorisu. Razvalila se u transu. Primetio sam da joj prija, zato sam nastavio, hteo sam da traje, jer ce posle biti vlaznija pa cu moci onako zestoko da je cepam. Grickao sam joj usmina, uhvatila me za glavu i nabijala na picketinu, prevrtala se po krevetu koliko joj je dobro. Podigao sam se na gore, poljubili smo se, a onda ga ona onako nezno namestila na rupicu, verujte samo sam skliznuo u nju. Eto koliko znaci predigra. Lagano sam ubrzavao, nabila mi je nokte u ledja, drugu ruku na guzu, vukla me da je sibam. Zakucavao sam se u nju ko detlic u banderu. Uzivali smo, goreli smo od zelje da se tucamo celu noc.
Gurnula me sa sebe, prevrnula se na mene, zakoracila me, usmerila batinu na pickicu, i navukla se. Stavila je ruke na moje obraze, skakala je po meni, svlacila je polako ruke na moje grudi, kako bi imala oslonac, da lakse odskace. Posle par minuta rekao sam joj da se naguzi. Nabio sam joj jezik u anal, kristalno cist, kao i uvek. (Devojka je sredjena u fulu uvek bila) Na kraju sam pljunuo, prisloni glavic koji je pulsirao… Polako! – rekla je nezno. Odgovorio sam joj da se ne boji, bicu kao i uvek. Postepeno sam ga ubacivao, onda sam odlucio da ga jos malo namazem pljuvackom i uradio sam to. Duplo lakse sam je nasankao, malo je uzviknula, ali uz nezne trzaje sve se vise opustala. Onda sam osetio da mogu da je rokam sve jace, primio sam se zestoko… To je bilo ono “I sad opet svoga vranca jasem…” hahahahhahah. Provukao sam ruku ispod nje i nezno je vrhom vlaznog srednjaka prstario po klitorisu, umirala je od dobrog karanja. A i ja sam.
Prebacio sam ga u pickicu, a onda sam kaziprst leve ruke opljunuo i nabio u anus, a desnom sakom sam je navlacio na batinu. Tucao sam je sve brze i brze, samo je u jednom trenutko i ona pocela da ritmuje guzi*, osetio sam da ce da zavrsi. Poceo sam jos vise da ubrzavam, nabila se na kurcinu do jaja i tako ostala. Zaustavila me, uhvatila me rukama za kukove i drzala tako navucenog na nju. Uuuuuuuhhh rasturio si me, tako volim tvoj kurac…
Ako je tako onda dodji da ga jos malo pusis. Prisla je stavila ga u usta, mozda je stigla da ga nabije tri, cetiri, pet puta u usta i ja sam svrsio. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to, posisaj sve uzviknuo sam.
Legli smo, zapalili po cigaru, kasnije smo i zaspali. Ustali smo jutros, ja se istusirao, vratili kljuc na rece*iju, ja dosao na posao, ona otisla u CG. Danas radim ko singerica, evo iskoristio sam pauzu da podelim pricu sa vama. Pozdrav za sve jebace i jebulje sa KZO.