Uljez (GAY priča)

38
Share
Copy the link

-Bila je topla Avgustovska noć,vrelina se širila svuda po stanu,nisam mogao to da izdržim,spas sam pronašao pod tušem,topla voda koja mi je klizila po telu pomagala je da skrenem misli sa raskida moje veze i razmišljanja kako sam voleo skota.
Go sam prošetao od kupatila do sobe kako bih na sebe navukao lagane stvari od svile ispod kojih se neću znojiti,spremao sam se da skuvam sebi toplu čokoladu kada je zazvonio telefon.

,,Halo,,
,,Drkam i mislim na tebe,,-iznenadio me je glas sa druge strane slušalice.
,,Molim,ko je to,,-mislio sam da nisam dobro čuo.
,,Onaj koji želi da ti ga stavi u tu sočnu guzu,,
,,jebi se idiote,,-spustio sam mu slušalicu,telefon je ponovo zvonio.
,,Slušaj budeš li mi ponovo spustio,jebaću te tako da ćeš vrištati na kurcu,,
,,Slušaj drkadžijo,pozvaću Policiju,,
,,Neće stići na vreme ha ha ha ,,-njegov smeh je odzvanjao mojom sobom,bacio sam telefon i krenuo da pobegnem iz stana ali on je već bio u njemu,zvao me je mobilnim,sve vreme je bio ispred vrata.
Bio je to snažan muškarac u crnom sa fantomkom na glavi,svojim jakim rukama me je ščepao i dižući me bacio na krevet.
,,Upomoć,upomoć,,-vikao sam u nadi da će neko od komšija čuti ali bio je prenos fudbalske utakmice tako da su svi okolo galamili i navijali.
-Raširio mi je noge i nabio jezik u moju guzu,lizao je halapljivo a tako me je čvrsto držao za bokove da nisam mogao da mu se otrgnem.
,,Prestani,prestani,,-ponavljao sam ali gubio snagu jer mi je tako znalački obrađivao rupicu da takvo zadovoljstvo skoro nisam osetio.
,,Nemoj da prekidaš molim te,,-molio sam ga sada suprotno,odustao sam od policije,plakao sam i smejao se istovremeno,to je bilo ono što sam dugo čekao.
Nakon lizanja guze ustao je i seo mi na stomak,otkopčao je šlic i izvadio svoj mesnati kurac i stavo mi ga u usta,sisao sam ga željno,gutajući ga do jaja,bio je tako sočan i veliki da nije mogao da se poredi sa mojim bivšim dečkom.
Uspeo sam da oslobodim ruke,podigao sam mu rolku i ugledao njegove maljave grudi,obožavao sam maljave muškarce,mede a on je bio meda tip,bio sam njegov,osvojio me je,sam sam mu dao da me tuca.

Stavio mi ga je u guzu ali bio je nežan jebač u odnosu na strah koji mi je uterao u kosti,njegova kita je bila lek za moj čmarić koji dugo nije bio hranjen posle raskida,mešao je dok mi ga je gurao,milovao po butinama ljubeći me po vratu.
Stavio me je na leđa i digao noge na svoja krupna ramena,potucao me je spreda,gledao sam ga direktno u oči kroz mračnu fantomku,poljubio me je a ja sam ga grlio ne želeći da poremetim njegovu željenu anonimnost a bilo je sve uzbudljivo obavijeno velom misterije.
Svršio mi je po stomaku,iz ogromnih jaja tekla je poplava sperme,bacajući mi malo i po licu,dok sam došao sebi on je izleteo iz stana kao furija da sam pomislio da sam sve sanjao ali sve je bila istina,osećaj u sebi i sperma na mom licu ukazivalo je da je moj jebač bio pravi ali ko je on zapravo,neko iz mog svakodnevnog života ili samo slučajni prolaznik sa dignutom karom to još neću znati ali od tada znam da nikada neću zaključavati vrata.