Ispovest jednog bisexualca – 114. Mali

30
Share
Copy the link

Polako sam počeo da se uhodavam i vraćam u stare vode života u mom gradu. Neka stara poznanstva sam obnovio na obostranu radost, a isto tako sam i sticao nova.
Svoje vreme sam uglavnom trošio na sredjivanje stana, a u predahu sam se vozikao motorom po gradu, ispijao pivo po kafićima i sretao se sa meni dragim ljudima. U tom ispijanju piva, jednom sam sasvim slučajno naleteo na jednu staru poznanicu Sanju.
Sanja je bila jedna sasvim lepa i zgodna devojka, sa odličnim karakterom. Stalno sam mislio da onaj ko je bude oženio dobiće pravu saputnicu u svom životu. Medju nama nije bilo ničega, je*mo još davno oboje konstatovali da jedan drugome ne odgovaramo. Jednostavno meni nije legla. To nam je samo otvorilo put za jedno iskreno i dobro prijateljstvo.
Sedeli smo tako u kafiću i ispijali piće i neobavezno ćaskali.
– I šta ima još novoga kod tebe – upita me ona kroz dva dima cigarete.
– Ništa… To bi bilo sve. Evo polako privodim kraju sredjivanje stana, a onda ću videti.
– Pa još koliko toga imaš da uradiš?
– Sada trenutno tražim nekoga ko će mi kvalitetno ugraditi klimu i odraditi još neke sitnice po stanu, tipa sudopere, bojler i slično…
– Pa što ne kažeš – uskliknu ona – Pa evo to će ti odraditi moj brat, Mali…
Mali je bio njen mladji brat. Ne da ne mogu da mu se sestim imena, jer ga ni tada nisam znao. Jednostavno smo ga svi znali po nadimku Mali. Taj nadimak nije imao zato što je bio mali, naprotiv, nego jednostavno je bio najmladji u društvu, pa mu je to ostalo tako.
– Pa nisam ni znao da on to radi…
– Kako ne… Evo već par godina radi u nekoj firmi za održavanje liftova, a naravno sa strane sve što dohvati. Ono što sigurno znam je da ugradjuje klime, jer je svim svojim drugarima to odradio.
– Odlično. Daj mu moj broj telefona i neka mi se javi da se dogovorimo.

Sutradan me je Mali pozvao i već nakon sat vremena je sedeo u mojoj dnevnoj sobi. Bio je obučen u jednodelni majstorski kombinezon. Sedeo je zavaljen na trosedu i pijuckao hladno pivo. Bio je to snažan 25-to godišnjak, guste crne kose i pravilnih crta lica. Imao je snažne šake, ogrubele od rada sa alatom. Veoma brzo, uz pivo smo se dogovorili oko posla i ja sam mu dao novce da kupi sve što je potrebno kako bi već sutra počeo sa radom.

Narednih dana mi je stan bio u neredu i prašini. Mali se je svojski prihvatio posla i radio punom parom. Ja sam se trudio da se što manje zadržavam u stanu, je*u me sav taj nered i gužva dovodili do ludila. Svraćao sam samo da proverim kako napreduju radovi i donesem piće i klopu za majstore. Nakon par dana sve je bilo gotovo i očišćeno. Mali i ja smo sedeli u dnevnoj sobi, ispijali pivo uz cigarete i ćaskali.
– Eto – reče on – uglavnom je sve gotovo.
– Šta ti je još ostalo?
– Imam još da ti sredim sudoperu u kuhinji. Nešto me odvod zeza, pa sam mislio, ako tebi nije problem, da dodjem sutra i to rešim.
– Ok. Nije problem.
– Ništa onda. Vidimo se.

To veče sam se zapio sa društvom u kafani, tako da me je ujutru probudilo besomučno zvonjenje na vratima. Ustao sam onako mamuran i sanjiv i otvorio vrata. Ispred mene je stajao Mali u radnom odelu sa kutijom za alat u rukama.
– U jebo te… Ti si sinoć baš preterao – reče on umesto pozdrava.
– Malo…
– Ja došao da sredim sudoperu…
– Ok – rekoh puštajući ga da udje u stan – Ti počni, a ja idem da se istuširam…
Mali ode u kuhinju i poče da raspakuje alat. Ja sam otišao pod tuš i mlazevi hladne i tople vode, naizmenično, skinuše sa mene štroku i mamurluk. Obukao sam lagani pamučni šorc bez gaća i izašao iz kupatila da vidim dokle je mali stigao.
Ušao sam u kuhinju. Mali je ležao ledjima oslonjen o pod. Glava i ramena su mu bile uvučene duboko ispod sudopere. Čuo sam kako tiho stenje i nešto pokušava alatom da popravi.
– Majku mu jebem, ko li je ovo ovako napravio i zasrao – reče Mali nervozno kada je čuo da sam ja ušao u kuhinju.
– Nemam pojma. Tako sam to zatekao. Jesi li za jedno pivo?
– Kasnije… samo da ovo skinem…
Mali je i dalje čačkao ispod sudopere, a ja ga opkoračih kako bih mogao da izvadim hladno pivo iz frižidera. Stajao sam tako iznad njega, opkoračen, i vadio pivo iz friza. Zalupio sam vrata od friza, uzeo otvarač i otvorio oba piva držeći ih u ruci. Kada je čuo taj zvuk, Mali izvuče glavu od ispod sudopere i pogleda me odozdo, ležeći na podu.
– Predomislio sam se… Ipak ću malo gucnuti tog piva…
On se ispravi u polusedećem položaju i ja mu dodadoh flašu piva. I dalje sam stajao iznad njega raširenih nogu. Moja su stopala bila u visini njegovih butina. Da nije bio tako nagnut gornjim telom unazad, mogao bi hladno da mi ga popuši. Ta me pomisao pomalo napali i meni se kurac poče dizati. To dizanje kurca je uslovilo da mi se šorc malo pomeri i pošto je bio širok, ponudi moja muda njegovom pogledu. Nije mi promakao njegov kratki pogled na to moje mesto.
Mali mi vrati svoju poluispijenu flašu piva i ja je stavih na radni sto. Zalegao je unazad i ponovo se podvukao pod sudoperu.
– Jebo te, ti gazda ne nosiš gaće… – reče ona šaljivim tonom.
Osetio sam da tu nečega možda može biti. Mali me nikada nije sexualno nešto posebno privlačio, mada se nismo nešto ni često vidjali, ali… Kao i uvek, ja sam stalno raspoložen za sex.
– Pa znaš kako ti je majstore… Uvek spreman za sex – rekoh ja obazrivo, trudeći se da zvučim kao da se šalim ako je Mali strejt, a ipak da delujem ozbiljno ako je zainteresovan za sex.
– Pa kakav sex – čuo sam ga ispod sudopere – pa ja ne vidim nijednu pičku ovde…
– Ko kaže da sex mora samo da bude sa pičkama – koristio sam i dalje obazrivo svoj šaljivo-ozbiljni ton.
– Pa… čuj… Mi majstori smo poznati kao dobri jebači…
Sada ja nisam bio siguran u njegov ton, da li je bio ozbiljan ili se je zajebavao. Ova igra mi je prijala i pomalo me palila.
– Ne znam… Nisam probao još ni jednog majstora… Ti bi mi bio prvi…
Nastala je kratka pauza. Bilo mi je malo neprijatno, jer nisam znao da li sam preterao ili se je Mali dvoumio, nesiguran u moje namere. Znate to su one situacije kada se strejt momci zajebavaju na račun gej fora, ili su u pitanju stvarno gej porivi. Izvukao je glavu i ramena od ispod sudopere i tako ležeći mi se obratio:
– Slušaj Dule… Ja se na tvom mestu ne bih zajebavao. – Po njegovom tonu sam osetio da mogu da idem dalje.
– A što? – upitah tobože naivno.
– Pa čuj… ti ne nosiš gaće, stojiš mi u tom položaju kao neka pička koja jedva čeka da mi sedne na kurac, a ja nisam ništa pošteno jebao, ima već mesec dana…
– A šta će biti ako se ja ne zajebavam, nego sve to ozbiljno mislim?
Pogledao me je u oči, nasmešio se i ponovo zavukao glavu i ramena ispod sudopere. Dok je to radio, malo nesigurno mi reče:
– Ja još ovo moram da dovršim, a ti kako ti volja…
„Oho… tu smo daklem…“ pomislih i lagano čučnuh na njegova kolena. Nisam se oslonio celom svojom težinom da mu ne bih bio pretežak. Mali je i dalje nešto rukama čačkao ispod sudopere što ja nisam mogao da vidim. Izostanak njegova reakcije na to što sam mu čučnuo na kolena, mene ohrabri da idem dalje. Polako i nežno sam spustio svoj dlan na njegov kurac. Osetio sam preko njegovog radnog kombinezona kako mu je u poludignutom stanju i kako je počeo da reaguje na moj dodir. Mali se je malo promeškoljio, do pola se izvukao ispod sudopere i tiho progovorio:
– Ti si stvarno ozbiljan! – gledao me je pravo u oči – Slušaj, ako ga probudiš, moraćeš i da ga uspavaš…
– Mislim da mi to neće biti problem… A tebi?
– Iskreno… Ne znam… Hteo bih da probam…
Više ništa nismo govorili. Mali je i dalje ležao ledjima po podu. Ja sam mu lagano povukao cipzar na kombinezonu i otvorio ga u stranu. Ispod kombinezona nije nosio ništa osim gaća. Pokazaše mi se njegove maljave grudi i sočne bradavice koje su mi dokazivale da se i on napalio. Levom rukom sam povukao lastiž njegovih gaća, a dlan desne ruke oslonio na njegov stomak. Zatim sam počeo desnu ruku da zavlačim u njegove gaće u potrazi za kurcem. Brzo sam ga napipao. Bio mu je poludignut i pod rukom sam osetio da ima dobar i mesnat kurac. Polako sam ga izvukao iz gaća dok sam levom rukom svlačio lastiž na dole. Kurac mu je u mojoj ruci postajao sve veći i veći. Imao je kurac solidne dužine, pravilnog oblika, ali zato jako debeo. Budući da volim debele kurčine, pogled na njegov kurac me još više napali. Par puta sam mu svukao kožicu na dole, pri čemu njegov glavić ljubičaste boje iskoči pred moje oči. Još uvek mu kurac nije postigao punu erekciju. Mali je samo tiho dahtao sklopljenih očiju.
Odigao sam se sa njegovih kolena i svoju guzu spustio niže, u visini njegovih listova. To mi je omogućilo da se sagnem i lagano stavim njegov glavić u usta. Mali se je trznuo ne verujući da sam to uradio.
– Šta to radiš, jebote? – reče on iznenadjeno, mada sam u boji njegovog glasa osetio da mu prija i da ne želi da prestanem.
Nisam mu odgovorio ništa, nego sam nastavio da još više uvlačim njegov ukusni kurac u usta. Prijala mi je debljina njegove kurčine i onaj poznati miris mošusa koji muškarci imaju. Sada sam mu već dobrano pušio kurac i trudio se da ga što više obalavim, kako bih ga pripremio za glavno. Da, čvrsto sam odlučio da ne smem propustiti ovakav kurac, a da me ne pojebe. Mali je samo dahtao i lagano se migoljio po pločicama na podu kuhinje. Nakon nekog vremena, Mali se je usudio da spusti ruke na moju glavu i time mi daje ritam pušenja. Sada sam već njegov kurac uvlačio duboko u svoje grlo i uživao u njegovoj veličini i ukusu.
Kada sam mu dobro izbalavio kurac, ispustio sam ga iz usta i on šljapnu zalepivši se na njegov ravan stomak. Ustao sam i svukao lagano šorc. I dalje sam stajao iznad njega opkoračen, tako da je dobro mogao da vidi moja muda i dignuti kurac iz te žablje perspektive. Oči su mu se malo raširile, ali nikada nisam saznao razlog. Da li je to bilo što nije verovao da imam tako velik i dobar kurac, ili zato što nije verovao da će jebati jednu pravu muškarčinu.
Polako sam čučnuo, ovoga puta iznad njegovog kurca. Jednom sam se rukom oslonio na njegove dlakave grudi, a drugu ruku sam proturio iza sebe i uhvatio ga za kurac. Usmerio sam njegov kurac na ulaz u moj čmar. Mali me je rukama, ogrubelim od majstorskih radova uhvatio odozdo za guzove. Osetio sam njegov sluzavi, topli glavić na ulazu u moju guzu. Mali poče još glasnije da dahće u iščekivanju da prodre u meni. Spustio sam guzu još malo i njegov mi ceo glavić upade u čmar. Oblila me je poznata prijatna toplina. Sklopio sam oči i nastavio da se nabijam na njegov, sada već kao kamen tvrdi kurac. Nabijao sam se lagano, milimetar po milimetar, osećajući kako mi njegova moćna kurčina širi guzno crevo. Mislim da mi je trebala čitava večnost dok se nisam nabio do jaja.
Osetio sam toplinu i mekoću njegovih muda na guznom procepu iznad čmara. Naseo sam mu do jaja. Osećao sam kako mu kurac pulsira u mojoj utrobi.
– Čoveče… ala je ovo dobro… ahh… – reče Mali dahćući.
– Mmm… ja uživam – tiho sam izgovorio.
– Ohh… prvi mi je put… ahhh… nisam ni znao da je ovo ovako dobro… nemoj da staješ… ne vadi ga… – prosto je vapio.
– Uhhh… nemam nameru…
Odigao sam guzu taman toliko da mu kurac izadje iz mog dupeta do glavića. Zavrteo sam par krugova guzovima i ponovo počeo da se nabijam. Sada je išlo lakše i podmazanije. Mali je samo glasno dahtao i svojim grubim šakama mi mesio guzove. Čmar mi se je sada opustio skroz, i ja počeh brže da se nabijam na njegovu kurčinu. Ludeo sam. Imo sam osećaj da njegov tvrdi kurac sa svakim mojim nabijanjem postaje sve deblji i veći. Uživao sam u toj igri dva napaljena muškarca.
– Uh… Dule… Ne mogu ovako više… Daj da promenimo pozu… – reče Mali zadihano.
Ćuteći sam se odigao i krenuo ka radnom stolu. Mali ustade za mnom i skinu svoj radni kombinezon i gaće. Odigao sam se i seo na radni sto. Osetio sam hladnu površinu stola ispod guze što me dodatno napali. Noge sam digao i oslonio ih preko puta na šporet i sudoperu. Mali se provuče i stade izmedju mojih nogu. Moja mu je guza razjapljenog čamara stajala tačno u visini njegovog kurca. Mali pridje, uhvati se jednom rukom za kurac i usmeri glavić ka mom otvoru. Isturio sam guzu još više kako bih mu olakšao prodor. Oslonio je glavić na moj čmar i ovaj upade do pola. Tada me je uhvatio obema rukama za kukove i snažno i iznenada mi nabio kurčinu do jaja.
– Argh… – jeknuh jer me je malo zabolelo.
– Odraću te pederu kao kurvu… – reče Mali.
– Oderi me… oh… pocepaj me… – dahtao sam u zanosu.
Sada me je Mali jebao kao kozu. Držao me je za kukove i nabijao kurčinu tako snažno da mi je pomerao utrobu. Medjutim, sve je to meni prijalo… Jako… Odjednom me je uhvatio celom šakom za sisu i snažno je stisnuo. To je bio okidač da počnem da svršavam. Moj dignuti kurac je počeo da prska spermu po mom stomaku i grudima. Seme se je mrsilo sa mojim dlačicama na grudima. Njega je to verovatno još više uspalilo i počeo je još žešće da nasrće na moj čmar. Zvukovi šljapkanja i jebanja su odzvanjali kuhinjom.
Tada je Mali počeo da riče kao konj. Drao se na sav glas dok je svršavao. Osetio sam kako mu prvi mlaz semena ispunjava moje crevo. Zatim je izvadio svoj nabrekli kurac i poče da prska spermu po mom stomaku. Kurac mu je bio crven, sluzav i šikljao je seme u nevidjenim količinama. Njegova se je sperma pomešala sa mojom na mojim grudima i stomaku.
Klonuli smo.
– Ah, čoveče… pa ovo je fantastično… Moraćemo da ponovimo još koji put… Naravno ako se ti slažeš?
– Meni odgovara – rekoh zadihano.

Mali mi je u narednih nekoliko dana instalirao i popravio sve po kući što je trebalo. Naravno, instalirao mi je i njegov kurac svaki dan kako bi mi popravio guzu. Mogu reći da me je tih dana satro od kurca i jebačine.
Kasnije smo se retko vidjali, ali nikada više nismo ponovili naše jebanje. Čak nismo o tome ni pričali. Ja sam to shvatio kao da ga to više ne interesuje, ili da se čak možda i toga stidi. Sve u svemu bilo je dobro dok je trajalo.