Ispovest jednog bisexualca – 120. Moja bludna svastika Zorica

25
Share
Copy the link

Tog leta, javila mi se bivša žena Angelina iz Skoplja da me podseti kako treba da vodim naše dete na letovanje, i naravno da me time iznervirala. Ne zato što treba da vodim svog sina na letovanje, nego zato što me podseća. Kao da sam ja idiot i da ne znam koje su moje obaveze prema detetu.
No… da ne idem dalje. Ubrzo sam bio kod mog drugara u jednoj turističkoj agenciji i zajedno smo razgledali šta je najbolje od ponuda za letovanje. Iskreno, i sam sam hteo da sa sinom provedem jedno lepo letovanje u zabavi i opuštanju. Ipak, moram da priznam u meni je pomalo radio onaj roditeljski instikt. U tom razgledanju ponuda, pažnju mi je privukla jedna, koja je za jako povoljne novce nudila celu kuću u najam. Cena je bila neznatno viša nego kada bih iznajmio samo apartman ili hotel, a dobijao sam celu kuću sa dve spavaće sobe, plac samo za mene i privatan izlazak na plažu. Odlučio sam se za tu varijantu.
Seo sam u prvi kafić na hladno pivo i već počeo da maštam o letovanju. Onda sam rešio da nazovem ženu.
– Da… – začuh njen glas sa druge strane.
– Ja sam. Zovem te da ti kažem da sam upravo rezervisao letovanje u Grčku od 29. jula.
– Odlično… dete će biti spremno…
– Nego… mislio sam da ti nešto predložim…
– Šta?
– Iznajmio sam celu kuću… Znaš, ima dovoljno mesta… Pa sam mislio ako hoćeš, možeš i ti da nam se pridružiš… Bez ikakvih obaveza…
– Ne znam Dule… – iako se nismo nešto posebno posvadjali, već samo razveli, Angelina je delovala čvrsto u svojoj odluci da sa mnom nema više ništa. Ja sam ipak nekako potajno želeo da mi se vrati. Ne znam zašto…
– Čuj… do tada ima dovoljno vremena. Razmisli o tome pa mi javi. Ponuda je otvorena.
– Ok… Čujemo se…
Ponudu Angelini sam dao iz ne znam kojih razloga. Ipak su me stizale godine i hteo sam da imam svoju porodicu, a ujedno nisam hteo da se odreknem svog razvratnog i promiskuitetnog života. Naravno, Angelina to nije htela da razume i prihvati i sada smo živeli 500 kilometara jedno od drugo. Isto tako, moram da priznam da mi je nedostajao i moj sin. Sada kada ga imam, želeo sam da više vremena provodi*jim. Da ga vodim na utakmice, vozim motorom, izlazimo zajedno i slično…

Uveče dok sam gledao neku utakmicu na TV-u zazvonio mi je telefon. Nisam hteo da se javljam pa sam samo ustao i otišao do friza po još jedno pivo. Telefon je uporno zvonio i ja ipak podigoh slušalicu.
– Ćao… – bio je to umilni glasić moje bivše žene – što se ne javljaš? Da li je sve u redu?
– Ma jeste… Bio sam u kupatilu – slagah.
– Čuj… Zovem te u vezi onoga što smo danas pričali za letovanje…
– Da… – već sam se ponadao jednom porodičnom letovanju.
– Vidi… Ne znam kako da ti to kažem…
– Reci…
– Ja ću doći na letovanje sa vama, ali ne mogu da ostanem svih 15 dana. Znaš imam obaveza na poslu.
– Nema veze. Koliko god možeš…
– Mogu samo nekih 5-6 dana, ako ti to odgovara…
– Odlično… Bolje išta nego ništa…
– Nego, htela sam i nešto drugo da te pitam…
– Reci…
– Da li bi mogla sa nama da podje i Zorica sa Milošem… Znaš platiće ti letovanje, nije problem… Njih dvoje bi ostali sve vreme…
Zorica je bila njena rodjena sestra, a Miloš njen sin koji je bio samo godinu dana stariji od mog. Živela je sama, jer ju je nevenčani suprug ostavio još dok je bila u osmom mesecu trudnoće i nestao bez traga.
– Ma može… – rekoh posle nekoliko trenutaka oklevanja. Brzo sam u glavi napravio nekoliko kombinacija. Prvo, moj sin će imati društvo sa kim če tamo da se igra, je*e njih dvojica već poznaju. Drugo, i meni neće biti dosadno kada Angelina bude morala da se vrati zbog posla. Imaću i ja tamo društvo. Treće, e sada su proradila moja muda… Zorica je isto tako bila lepa žena. Bila je 5 godina mladja od Angeline, isto tako zgodnog tela, mnogo većih sisa, jedino što mi se kod nje nije svidjalo je njena faca. U stvari, ona je imala relativno lepo lice, ali ga je unakazila pumpanjem usana i gomilom šminke koju stavlja svaki božiji dan, čak i kada ide da izbacuje djubre.

Ubrzo je došao i taj dan kada smo se smestili u prelepu kuću. More, sunčan dan i prelep smeštaj… Ništa nije moglo da mi pokravri raspoloženje. Deca su se smestila u jednoj sobi, Angelina i Zorica u drugoj, a ja sam džentlmenski prihvatio da spavam u dnevnom boravku. I pored moje opaske da nemam nameru da menjam naviku da spavam go kao od majke rodjen, njih dve su se samo zagonentno nasmešile i ostavile mi da se upakujem na trosed u dnevnom boravku.
Prvih 5-6 dana je prošlo u jednom pravom porodičnom odmoru. Redovno smo išli na plažu, uveče bi malo prošetali mestom, da bi se nakon povratka u smeštaj i uspavljivanja dece dali na ispijanje pića i razgovoru na terasi. Naravno, ja sam se trudio tih dana da što više provedem kvalitetnog vremena u druženju sa svojim sinom.
Došao je i taj dan kada je Angelina zbog obaveza na poslu morala da nas napusti. Ostalo mi je još deset dana odmora sa svastikom i njenim i mojim sinom. Tog dana kada je Angelina otišla, vreme je bilo jako loše. Bilo je oblačno i duvao je jak vetar. Pošto je bilo dosta hladno i neprijatno za plažu, ja sam predložio Zorici da odvedemo klince u Luna park.
– Znaš šta? – reče ona – Ako ti nije problem, odvedi ti decu u Luna park, a ja ću iskoristiti to vreme da malo pospremim po kući i operem prljav veš…
– Ok…
Sa klincima sam se vratio negde predveče. Zorica je sedela na terasi i pila kafu. Nasuprot nje je već stajala šoljica kafe za mene. Deca su jela i kao pokošena zaspala umorna od uzbudjenja i provoda u Luna parku. Čim smo smestili decu u krevet, nas dvoje sedosmo na terasu i opuštali se uz kaficu i piće.
– Znaš… – poče odjednom Zorica – nikada te nisam pitala zašto ste se ti i moja sestra razveli?
– Pa zar ti ona nije rekla?
– Znaš ti nju… Sva je nekako zago*na i… Ja kao njena sestra znam da nešto krije… Pa sam mislila da ćeš mi ti reći…
– Nema tu šta da se kaže… Nismo se posvadjali ni oko čega… Jednostavno nam nije išlo… Nismo se slagali u nekim stvarima, pa je možda bolje ovako…
– Aha… – reče ona pobedonosno – znači sex…
– Šta sex?
– Pa niste mogli da se složite u sexu…
– Pa može se tako reći, mada verovatno ne u onom smislu u kome ti misliš…
– Ne razumem…
– Pričaćemo nekom drugom prilikom. Hajmo unutra, ovde postaje hladno.
Ušli smo u dnevni boravak i seli uz piće. Na TV-u je bio neki Grčki program koji ništa nismo razumeli, ali je radio eto tako bez veze.
– Nije mi jasna Dule jedna stvar – poče Zorica ponovo prekinutu temu, noseći nam još po jedno hladno pivo iz friza. Tek sam tada primetio da je na sebi imala neku tanku kućnu haljinu ispod koje nije nosila ništa. Obrisi njenog jedrog tela su se jasno ocrtavali i izazivali požudu u meni. Njene ogromne sočne dojke su podrhtavale u ritmu njenog hoda. Trljanje tkanine o njene grudi izazvale su da joj sočne bradavice iskoče kao dve trešnje. Jasno su se ocrtavale ispod haljine i skoro da počeh da balavim. Da… Za one koji ne znaju, ili nisu čitali moje priče od početka, ja ne prezam ni od čega kada je u pitanju sex, pa makar to bila moja svastika ili neki rod.
– Šta ti nije jasno?
– Pre neki dan sam ustala malo ranije i imala priliku da te vidim dok spavaš. Bio si otkriven i uverila sam se da što se tiče alata, tu si pravi. U čemu je onda bio problem u sexu izmedju moje sestre i tebe?
– Ti baš navalila…
– Pa interesuje me, a i pale me takve priče… – reče ona mazno. „Aha, znači tu smo…“ pomislih. Ona bi da se napali…
– Recimo, da sam pre nego što sam upoznao tvoju sestru, živeo malo više slobodnijim životom…
– Pa kakve to veze ima? Svi smo mi…
– Da, ali ja sam hteo da tako nastavim i u braku. Šta više, hteo sam da to uradimo zajedno, Angelina i ja…
– Aha… I naravno, smerna Angelina to nije prihvatila…
– Da. Verovatno i zato što je to bilo i previše slobodno za njena shvatanja.
– Koliko slobodno? – sada se Zorica malo nagnu ka meni u iščekivanju odgovora. Njena se haljina malo otvori i ja kroz njen dekolte videh skoro polovinu njenih sočnih dojki.
– Misliš da je ovo mesto i vreme da o tome pričamo? – hteo sam ovime da skinem svaku sumnju u njene namere i konačno predjem na polje koje meni odgovara.
– Da…
– Pa… bilo je tu svega u mom životu… Puno žena, svakakvog sexa i provoda… Što bi neki rekli razvrat, dok je tvoja sestra priču o sexu završavala misionarskom pozom onda kada mora.
– Da. Mislim da je to karakteristično za nju. Uvek je bila fina tatina ćerka…
– A ti? – sada sam ja krenuo u napad.
– Pa ja sam uvek bila buntovnik… Mada mislim da ne u tolikoj meri kao ti…
– Kako misliš kao ja…
– Pa po tvojoj priči mi deluje da si u životu probao skoro sve što se tiče sexa…
– Pa, skoro sve…
– A u dupe? – reče ona iznenada i oči joj se u sjaju raširiše.
– Da, a ti?
– Jednom… U početku me je malo bolelo, a posle toga sam toliko uživala da nisam htela da priznam sebi.
– E vidiš, Angelina nije htela ni da čuje o tome… Makar da proba…
– Uh… Ja bih to ponovo… Meni prija… To je jedino nešto u čemu razumem pedere…
– Da… – rekoh zago*no i značajno se počeah po mudima, što ne promaknu Zoričinom pogledu.
– Nemoj mi reći da si tucao i muškarce… – reče ona tobož iznenadjeno.
– Jesam.
– I?
– Šta i?
– Kako je bilo?
– Kako sa kim. Mada, moram ti reći, da ima muškaraca koji se tucaju mnogo bolje nego neke žene…
– Mogu misliti… Ali ne razumem šta je tu tebi lepo? Ipak je to muško…
– Ne znam… Jednostavno nešto proradi u meni i sve se tako namesti… a možda sa tim ima veze i neki dogadjaj koji se čoveku desio u detinjstvu…
– A da te pitam nešto?
– Reci…
– A da li su i tebe tucali u guzu?
Tu sam ja malo zaćutao, ali je moje ponašanje odavalo pozitivan odgovor.
– Ne seri… Ko bi rekao… – skoči ona iznenadjeno.
– Što? Pa rekao sam ti da sam probao skoro sve…
– Ne. Ok. Nego… nikada ne bih rekla da ti… Takav muškarac… Mislim…
– To nema veze sa time. Ništa muškog na sebi ja nisam izgubio, što se i vidi.
– Da… ali… Jel’ ti bilo lepo? Da li si uživao?
– Pa pretpostavljam kao i vi žene. Sa nekima je bilo lepo, a sa nekima sam se pokajao…
– Bilo ih je više? A ja mislila samo jednom…
– Više…
– Koliko?
– Pa dovoljno je što ti kažem da sam vodio raskalašan život. Nisam prezao ni od čega…
– A sada?
– Šta sada?
– Pa da li si završio sa time?
– Ne. Dovoljno ti govori to što sam se razveo od tvoje sestre.
– Joj, hajde da pričamo još. Ovo mi se svidja, a i napalila sam se malo – reče ona i zgužva svoje noge ispod sebe. Obline njene guze i butina se jasno ocrtaše i meni poče da se diže.
– Hajde… – rekoh ja rešivši da konačno napadnem – Šta ti najviše voliš u sexu? Ali pričamo otvoreno, bez laži i predrasuda…
– Otvoreno..?
– Da. I ti i ja.
– Ja jako volim dobar i veliki kurac… eto recimo kao tvoj – reče ona i blago pocrvene spustivši pogled na dole.
– Dobro, to vole skoro sve žene koje sam u životu sreo, a veruj mi i muškarci.
– Volim da pušim… Evo biću bezobrazna do kraja, ali to očekujem i od tebe. Volim dobar kurac u usta. Volim taj ukus. Volim kada mi svrši u usta. Volim mušku spermu, i to volim kada mi obilno svrši da se gušim od sperme…
Meni je već počeo da se diže, što ona primeti. Promeškoljio sam se u trosedu i zauzeo bolji položaj da me ne žulja kurac.
– I ja volim kada mi puše… Da li možeš da ga progutaš celog?
– Da… I to me jako uzbudjuje… Kada osetim kurac duboko u mom grlu, sva se navlažim dole…
– Uh, Zorice… ovaj razgovo*e oteo kontroli…
– Kako to misliš..?
– Mislim da sam se napalio. Ili ćemo morati da prekinemo sa ovom pričom, ili ćemo morati da se pojebemo…
Zorica ništa nije rekla. Ustala je iz svoje fotelje i prišla meni. Sela je na pod tik uz moja kolena. Sve vreme me je gledala u oči sa onim kurvanjskim osmehom na licu. Osetio sam njene nokte na mojim slabinama kada je uhvatila lastiž mojih gaćica i počela da ih svlači na dole. Odigao sam guzu kako bih joj olakšao skidanje. Moj kurac iskoči iz gaća oslobodjen i lupi me po stomaku. Zorica mi skinu gaće do kraja oblizujući jezikom svoje sočne usne. Uhvatila me nežno svojom ruki* za kurac i par puta povukla gore-dole. Ispred očiju joj iskoči moj ogromni ljubičasti glavić. Spustila je glavu u moje krilo i halapljivo ga strpala sebi u usta. Zadrhtao sam kada sam osetio toplinu njenih ustiju na mom glaviću. Dok me je držala za koren kurca, jezikom se poigravala po mom glaviću. Sada mi je kurac bio u punoj veličini, što je izazvalo onaj pohotni sjaj u njenim očima. Prelazila je jezikom po mom glaviću, da bi se zatim spuštala na dole sve do mojih punih muda. Tu bi malo palacala svojim jezikom po mojim jajima, da bi odmah potom krenula na gore ka vrhu. Zatim bi ponovo uzela ceo moj glavić u usta. Odjednom, kada sam se najmanje nadao, ona nabi ceo moj kurac sebi u grlo. Kriknuo sam. Malo je falilo da svršim.
– Ohhh… dušo… kako dobro pušiš…
Zorica je samo zadovoljno mumlala ustiju punih kurca.
– Uhhh… – reče ona zadihana kada joj je moj kurac ispao iz usta – i ti imaš prelepu kitu… ahhh… slatka je…
Nije htela da gubi vreme na priču, nego ga ponovo strpa sebi u usta. Pušila mi je kurac kao prava profesionalka. U jednom trenutku, ruku kojom mi je do tada pridržavala muda odozdo, ona podvuče još dublje ispod mene. Odigao sam se da joj pomognem, znajući njenu nameru. Brzo je svojim srednjim prstom pronašla moj čmar. Osetio sam kako njen srednjak prvo kruži po obodu mog čmara, a zatim mic po mic ulazi sve dublje u meni. Kada je ostila da sam se opustio, Zorica mi zabi svoj prst do kraja u bulju ne ispuštajući moj kurac iz svojih ustiju. Prodor njenog prsta u moj čmar učini da mi kurac još više poraste u njenim ustima. Ona sa odobravanjem zamumla. Više nisam mogao da izdržim. Kriknuo sam i počeo da svršavam. Obilno sam joj punio usta spermom. Zorica je ubrzala ritam pušenja i halapljvo gutala moje seme. Par puta se zagrcnula od količine i ono što nije mogla da proguta, procuri joj pored mog kurca iz usta i zadrži joj se na bradi.
Lepo je iscedila moj kurac i tek tada ga ispustila iz usta. Kažiprstom obrisa ostatke sperme sa brade i sočno ih oliza. Nije dozvolila nijedna kap mojeg semena da se uludo potroši.
Tu noć smo prespavali zajedno u krevetu. Ujutru kada sam se probudio, Zorica je spavala ledjima okrenuta prema meni. Bila je u onom položaju koji mnogi nazivaju fetus. Pošto sam bio pripijen uz njena ledja kao i njena ženska toplina, nadigoše mi kurac. Namestio sam kurac rukom uz procep njene guze i nastavio da dremam. Zorica oseti da sam budan, a verovatno i moj kurac na svojoj guzi, te se mazno promeškolji i malo zameša guzovima uz zadovoljno mumlanje. Prela je kao neka mačkica. To me napali, pa i ja malo zavrteh kukovima, dajući joj do znanja da sam spreman za sex. Ništa nismo govorili sve vreme. Zorica isturi svoju guzu ka meni i rukom me uhvati za kurac kako bi ga bolje namestila. Osetio sam da joj je moj glavić na ulasku u rupu.
„Mala… sada ćeš biti jebena…“ pomislih i pojačah pritisak svog glavića na njen otvor. Išlo je teško… Bila je suva. Ona se uhvati jedno rukom za guz i raširi ga vukući na gore. Tada sam shvatio razlog njene suvoće. Moj kurac joj je bio na ulazu u guzu.
– Nećemo moći ovako… Suvi smo… – rekoh tiho šapatom.
Zorica ništa ne reče, pljunu u svoju šaku i protrlja pljuvačku o moj glavić. Onda se još jače nabi i moj joj glavić upade u čmar.
– Ahhh… prija mi… – reče ona šapatom.
Nastavio sam da guram. Imao sam osećaj kao da cepam nešto. Samo nisam znao šta… Da li moj kurac ili njeno crevo. Prodor je išao teško, skoro pa bolno, ali smo oboje ćutali i dahtali. Požuda je bila veća od bola koji nas je čekao. Mic po mic i ja joj ga smestih do jaja. Tada se Zorica još jače nabi i glasno uzdahnu.
– Ohhh… kako mi ovo prija… nemoj da ga vadiš… tucaj me…
Ja nisam progovorio ni reč. Lagano sam izvukao svoj kurac iz njene guze skoro do kraja i počeo polako ponovo da joj ga nabijam. Zorica se natrti još više kako bi ga bolje primila, a rukama je mesila svoje moćne dojke. Konačno sam osetio kako smo se podmazali i ja sam mogao da počnem sa svojom jebačinom. Uhvatio sam je za kukove i počeo krvnički da joj ga nabijam. Zorica je celim svojim telom uživala u mojoj tvrdoj kurčini. Primala ga je kao bludna kurva. Bila je tiha, jebala se bez glasa, ali je zato glasno stenjala i dahtala. To njeno stenjanje me još više napali i ja ubrzah ritam. Sada je Zorica jednom rukom gnječila svoju sisu, dok joj je druga ruka bila izmedju nogu i nadrkavala picu. Cela ta situacija me je jako napalila, tako da su sada moji udarci i nasrtaji na njen čmar bili žestoki. Odjednom Zorica se sva strese i vrisnu…
– Ahhh… to… svršavam… jebi me…
– Evo ti ga kobilo… – govorio sam u ritmu mog nabadanja – razvaliću te…
– Uhhh… razvali me… toooo….
Dugo je svršavala. Drhtala je celim svojim znojavim telom. Osećao sam kako joj čmar pulsira oko korena mog kurca. Konačno je klonula. Moj joj je kurac i dalje ispunjavao čmar u punoj svojoj veličini. Ja još nisam bio gotov i hteo sam da nastavim. Medjutim, ona me preduhitri i odmaknu se.
Moj joj je kurac uz karakteristično „šljap“ ispao iz dupeta. Pomerio sam prekrivač i otkrio nas jer je postalo vruće. Moj me kurac šljapi po stomaku i ja osetih smrad govana. Pogledao sam na dole i video da mi je kurac delimično umazan. Naravno, jebao sam je u dupe ujutru posle spavanja, kada nije imala vremena da se očisti. Krenuo sam da ustanem sa namerom da odem do kupatila da se operem. Samo što sam je opkoračio kako bih prešao preko nje sa kreveta ona reče:
– Ne stani…
Zastao sam tako iznad nje.
– Ti nisi gotov… Daj da ti pomognem…
– Ali…
– Nema veze… meni ne smeta… A tebi?
Nije čekala moj odgovor, već je odmah halapljivo strpala moj kurac sebi u usta. Uopšte joj nije smetalo što su na mom kurcu bili tragovi njenih govana. Počela je strasno da mi puši kao da mi je kurac namazan čokoladom, a ne… Lizala ga je, coktala jezikom, a oko ustiju je bila sva musava braonkastom smesom. Ceo taj prizor, kao i intenzivan miris izmeta otkači u meni onu ludu kočnicu. Prsnuo sam. Uhvatio sam je za uši i počeo krvnički da joj nabijam kurac u grlo. Zorica se gušila u naletima moje kurčine. Pljas… Prvi mlaz… Zorica se zagrcnu od količine semena. I dalje sam je držao za uši. Svaki put kada bih joj nabio svoju kurčinu duboko u grlu, sledio je snažni mlaz mog vrelog semena. Iskolačenih očiju, punih suza, Zorica je sve to junački i sa zadovoljstvom pratila.
Klonuli smo. Znojavi, zadihani, umazani, smrdljivi… Ovo ja zovem žestoki sex…
Graja dece iz susedne sobe nas nateraše da poskočimo iz kreveta i otrčimo u kupatilo.

Ne moram da vam kažem da smo do kraja letovanja Zorica i ja probali skoro sve u sexu. Zorica je što se tiče sexa bila sušta suprotnost njene sestre Angeline i ja sam se u jednom trenutku zapitao, kako to da nisam nju oženio.
Nakon odmora Zorica i deca su ostala u Skoplju, a ja sam se zadovoljan vratio kući. Angelinina rečenica: „Mora da ste otpadali od dosade tamo petnaest dana…“ je delovala tako naivno…