Bikeri su prave muskarcine i super jebači (nastavak)

103
Share
Copy the link

Htjeli ste nastavak mog dozivljaja sa bikerima pa evo da vam ispricam sta se dalje dogadalo….
Svi svjeze istusirani krenusmo na izlet,obukli su mi koznu jaknu i pricvrstili kacigu te me je jedan od njih posjeo iza sebe na motor i objasnio kako se moram ponasati kad motor lezi u zavoju. Bila sam totalno sretna i jos vise uzbudena od pomisli da cu na tu mocnu masinu sa jos mocnijim bikerom, wooooooo*!!!!!!!!!!Taj osjecaj i trnci koji te prozimaju dok se cetiri masine zagrijavaju skoro je ravan svrsavanju. Krenusmo….vozili smo se nekih pola sata, polako sam se opustila i zavukla mu ruke pod jaknu i milovala ga po stomaku. Bila sam jos uvijek zadovoljena od prosle noci prepune jebacine, ali mi vrag nije dao mira i pocela sam ga trljati preko hlaca po medunozju dok nisam osjetila da mu je kurac otvrdnuo. Nije se bunio, dapace, poceo se i sam polako pokretati dolazeci mi sa svojim medunozjem u susret. Smanjio je brzinu i ostali su nas za cas pretekli. Znakovima su se sporazumjeli da ce nas cekati. Skrenuo je sa puta na neku sporednu cestu i nakon kratke voznje se zaustavio, sisao s motora, povukao me i rece „vidim da ti nije bilo dosta jebacine sinoc,mozes ti jos, a mogu i ja“, smjeskao se dok nam je skidao kacige, otko*ao hlace, izvadio svoju prekrasnu vec od mog trljanja napola tvrdu kurcinu vani, nije nista trebao reci, pala sam na koljena pred njim i pocela mu pusiti nabreklu batinu koja je vec totalno ispunjavala moja usta. Kakav divni prizor, najradije bi poster napravila i uvecanog ga objesila u sobu da ga gledam svaku noc i sanjam dok ne zaspim. Sumica oko nas, on naslonjen na motor,sav obucen u crnu kozu, sirokih ramena i misicav, poduza kosa mu pricvrscena u rep, otko*anih hlaca iz kojih se izdigao sad vec tvrdi kurac, a ja ispred njega na koljenima, gutam i pusim dok me on drzi za potiljak i ritmicki mi navlaci glavu na svoju kurcinu. Otko*ala sam svoje hlace, spustila ih niz bokove i pocela se trljati po mojoj pickici koja je vec uveliko vlazila. On se uz slatke uzdahe lagano nabijao u moje grlo gledajuci me i nakon nekog vremena „oooooohhhhhhh,….svrsicuuuu……svrsicuuuuu…..aaaaaaaaa…. svrsavaaaaaam…svrsavaaaaam tiiiii u ustaaaaa,… ohhhhhhh,… gutaaaaj,….znam da to voliiiiis, uzdisao je i poceo prasiti spermu u moja usta, a ja sam spremno i u slast gutala. Bio je gotov, a ja tek na pola puta,vidio je da sam napaljena ali da nisam zadovoljena, podigao me na noge, spustio mi hlace jos nize, naslonio me na sjediste motora i od pozadi mi uvukao dva prsta u picku i poceo me silovito jebati rukom, svrsila sam mu na ruci nakon kratkog vremena uz slatki vrisak, izvadio je mokre prste iz moje mackice i lizao ih gledajuci me u oci. Obozavala sam ga u tom trenutku. Rece mi „takve napaljenice kao ti san su svakog muskarca, oblaci se idemo dalje da stignemo i druge“ .
Ostali su nas cekali u obliznjem restoranu kraj ceste, pitali su nas gdje smo bili, a on im rece „mala se pozelila sperme pa sam mislio steta da se pati, namignuo mi je i nasmijao se seretski, nakon cega su se drugi pobunili zasto im nismo rekli sta je u planu.
Uz kavicu dogovorili su se da se nademo svi zajedno u sumici udaljenoj oko 10-tak kilometara kroz koju se moglo doci do rijeke gdje se moglo nesmetano uzivati u kupanju. U obliznjem supermarketu uzeli smo gril za jednokratnu upotrebu, kao i sve potrebno za izlet.
Dan je bio kao stvoren za uzivanje, a ja kao kraljica sa mojim bikerima, znala sam da nece biti samo „izlet“ nego i pokoji „zalet“ u moju pickicu i radovala sam se unaprijed.
Prostrli smo deke ispod krosnje velikog stabla u finoj hladovini i opustali se uz price i dozivljaje od prosle noci.
„Jesi sinoc bila prvi put na redaljki ili vec imas iskustva u takvim stvarima“, pitali su?
„Ne“, odgovorih iskreno,“ ali mi je vec dugo bila skrivena zelja, nisam planirala, ali dogodilo se i sretna sam je*am naisla na vas koji ste dovoljno „muskarci“ da me zadovoljite bez izivljavanja i primjene sile“.
Rekose da su dugi niz godina prijatelji, ali ovako nesto je i za njih novo, ali su sretni sto im se pruzila prilika i kad su shvatili da nemam nista protiv da me svi zajedno jebu, nisu htjeli propustiti takav dozivljaj.
„Kad ste shvatili da me mozete svi cetvero izjebati“ pitala sam?
„Pretpostavili smo da je moguce kad se nisi opirala dok smo te naizmjenicno zadirkivali u klubu, ali kad si pristala da odes s nama u garazu…znali smo da si pala i da cemo te puniti na redaljci“ rece jedan, a ostali potvrdise.
„ Je li ti lijepo s nama“ upitase?
“Lijepo je premlaka rijec”,nasmjesih se….
“momci,bozanstveno je“ odgovorih…
Nakon jos malo zadirkivanja,smijanja,pricali su bezobrazne viceve, pipkanja, oslobodise mi sise i pocese se igrati i mijesiti ih nadrazujuci mi bradavice prelazeci dlanom lagano preko vrhova…. uzbudila sam se u trenu kad jedan rece
”dosta price mala, hajde da te jebemo”!
Meni su oci vec bile zamucene od navale strasti i lagano sam drhtala, uspjela sam samo promrljati „Momci dobro znate da vam stojim na raspolaganju sa svim sto vidite“.
Valjda su im te rijeci dali potrebni poticaj i kao po naredbi polegose me na leda, svuku mi hlace i tangice, jedan mi rasiri noge i savije ih u koljenima, ispruzi se izmedu mojih nogu i poce mi jezikom obradivati klitoris, sa svakim lizom preko moje drazice, refleksno sam se trzala,prozimao me osjecaj bezumne strasti i ogromne zelje za kurcem. Drugi su nas samo promatrali polako trljajuci kurceve preko hlaca,a ja sam promatrala njih i pogledom ih molila da nesto poduzmu ….Shvatili su da sam na „slatkim mukama“ pa me pitaju uz smijesak“mala reci sta zelis, je li ovo sto bi ti htjela,polako su otko*avali hlace, izvadivsi svoje batine, pocevsi ih rukom nadrkavati, gledajuci kako me njihov drugar lize.Jedan od njih me je opkoracio i stavio mi glavic kurca u usta,namjerno mi ne dajuci u trenu vise, samo se igrajuci sa vrskom, pokusavala sam ga usisati duboko u grlo, ali me je imao pod kontrolom,je*u se druga dvojica ispruzila sa strane i drzala me za ruke govoreci “uzmi ih u ruku, uzmi kurceve i drkaj dok ne porastu pa ce i oni tebi stajati na raspolaganju .Pokusavala sam u trenu sama sebi docarati situaciju u kojoj sam se nasla…ispruzena u sjeni stabla, jedan me lize, drugi mi lupka punim jajima od bradu i puni mi usta sa svojim nabreklom kurcinom, a dvojici sto leze sa strane, drkam batine sa rukama. Shvatila sam u trenu da sam kao prava profesionalka u stanju zadovoljiti cetiri mocne kurcine. Bila sam ponosna na sebe i kroz glasne uzdahe samo uspijem reci “momci, molim vas,razjebite me bez milosti,danas imam potrebu za jakim rasturanjem”.
Svrsila sam prvi put uz vrisak, onaj sto mi je usisavao klitoris doveo me do *azma.
Svrsila sam klitoralno, a ne vaginalno i moja pickica je vapila za kurcem. Povukao me jos vise k sebi, uvalio mi kurcinu u moju mokru i vrucu mackicu silovito ga zabijajuci do korjena.
Bio je i sam vrlo uzbuden tako da mu nije trebalo dugo, vec je poceo spricati po mom medunozju.
Podigli su me, naslonili me ledima na stablo, podigli mi jednu nogu i po redu dolazili i nabijali me na svoje tvrde kurcine, osjecala sam da me rasturaju u tom polozaju,drzali su mi ruke iznad glave prikucali me na stablo i snaznim ubodima mi punili pickicu, ali tek sam osjetila sta zapravo znaci razbijanje, kad me dvojica uzese i podignu, pridrzavajuci me sa svojim ramenima, a treci mi pridrzi noge i pocne me nabijati na svoju kurcinu stojeci ispred mene, cetvrti mi pride od pozadi i nabije mi se sa kurcinom u supak do jaja, ova dvojica sto su me drzala, podizala su me i spustala na dva kurca istovremeno,rupe su se rasirile i oba su upadala do korijena bez problema, imala sam osjecaj da sam nabijena na dva raznja, izgubila sam svaku kontrolu i moc razmisljanja, mislila sam samo sa pickom,iz koje se slivao potok, pocela sam buncati, vikati, jebite me, jebiteeee meeee, sta cekateeeee, rasturite mi obje rupe ,objeeee, zar ne moze jaceeeee, jaceeeeee, jebiteeeeee, puniteeee meee, rasturajteeee,…..je…bi…teeee!!! Zamijenili su mjesta i sada su me druga dvojica nabijala, dok su me drugi pridrzavali, grcila sam se u seriji *azama koja su me potresala i mislila da nikada nece prestati.
Kad su me pazljivo pustili,sva utrnuta, noge me nisu drzale, pala sam na koljena, tesko disuci,pokusavala da dodem do zraka, rasturena i razjebana bez milosti, osjetila sam kako u meni pulsira, ali kao sto sam i htjela,nije bilo pauze,nije bilo milosti, vec sam imala kurac u ustima, cuvsi zapovjednicki ton „isisaj ga mala do posljednje kapi.Znala sam da sad dolazi onaj najljepsi dio, spricanje je za mene krunidba svakog sexa, naprosto uzivam u tim trenucima kad potece vrela sperma, a ja je gutam. Uhvatila sam ga rukom cvrsto za jaja, a sa dva prsta ga masirala samo u korijenu, prstom mu kruzila i lagano ga noktom grebala oko supka,lagano mu gurajuci prst unutra, poludio je od stenjanja, kurac mu nisam namjerno pusila nego sisala i cjedila dok nisam osjetila njegove sve glasnije uzdahe i mlazeve sperme kako mi pune usta.Smjenjivali su se jedan za drugim dok nisu svi na na isti nacin ispraznili jaja, a ja sva sretna i nafilovana, bacih se u rijeku i isprah tragove sperme sto se skupila po meni. Oni su me samo promatrali, vrtili glavom i sretni i zadovoljeni se smijali.Predlozili su da se preselim i stanujem s jednim od njih tako da im budem na dohvatu kurca kad se god pozele dobre jebacine. Odbila sam, imala sam i ja svoj zivot, ali sam im pokazala gdje stanujem,…. pa ako se ponovo pozele, neka me posjete sa mocnim masinama.
Proveli smo divan dan u prirodi, pekli su kobasice i hranili me, pazili i mazili kao kraljicu. Taj dan se vise nismo sexali, stvarno nam je bilo dosta, ali ja sam otkrila nesto sto me je jako zainteresiralo,doduse malo je perverzno, ali sve ovisi o nacinu gledanja… pa ko zna,mozda bi se i moglo nesto napraviti u tom stilu… naime….primjetila sam dok sam iza grma piskila da me promatraju i nesto sapucu, a i ja sam njih isto zainteresirano promatrala dok su oni ispustali dugi, snazni i nikada prestajuci mlaz, a tek otresanje na kraju me je potpuno zamantalo i dalo mi ostatak..zamisljala sam koji bi to bio dozivljaj, „zlatno tusiranje“…pa jos sa cetvori*…..hm…hm….hmmmmmmmm…