sudar

24
Share
Copy the link

Putovanja su lijepa, ljudi na njima mnogo vide, nauče. Dešavaju im se lijepe i ružne stvari, a i kombinovane ružne sa lijepim i obrnuto.
Bilo je kišno jesenje veče. Sitna, hladna kiša je dosadno padala, padala. Put je bio u izmaglici i skoro ništa nisam mogla vidjeti kroz prljavu šajbu i prozore. Vraćam se iz Niša, još malo ovo do Rogatice, pa onda pauza da protegnem utrnule noge i istegnem ledja, popušim cigaru i za nešta manje od dva sata sam kod kuće.
Zvoni mi mobitel, nevolim da pričam dok vozim, ali bacih pogled da vidim ko zove, bila je kolegica, nisam se javila. Vratih pogled na put kad vidjeh kombi kako stoji. Pokušala sam da ga obidjem, ali osjetih udarac i stadoh.
Samo mi je još to trebalo, pomislih.
Izašla sam i pogledala prvo svoje auto. Bio je oštećen blatobran, far, žmigavci.
Na kombiju, koji je bio dosta korišten i imao je do sada još ovakvih susreta, bila su razbijena zadnja lijeva štopka i žmigavac.
Odjednom iz mraka iza mene čuh glas:
“Pobogu ženo što me udari. Zar nisi vidjela trougao na putu?”
Prema meni je išao oniži, malo više popunjen muškarac. Kad je došao do mene vidjela sam da je niži za pa*antimetara, i da je imao najmanje dvadesetak kila viška. Na glavi je imao smiješni karirani šeši*a malim obodom. Oči su mu bile sitne, upale u debele obraze. Na sebi je imao kožni gunj, radničke pantole i gumene čizme.
“I, štaćemo sada?” Upitao je.
“Vidiš da je bio znak da sam u kvaru?”
Nisam znala šta da kažem.
Nakraju sam upitala “Dobro, kolika je šteta? Da se nagodimo.”
Stao je i počeo je da se češka po glavi. Merkao me je ispod oka.
“Pa može da se nagodimo, a ja znam i ovu našu Policiju pa ti mogu pomoći kod njih. A možda ih i ti znaš, jesi li ti odavde?”
Odgovorila sam da nisam i da sam iz Sarajeva.
“Opa, Sarajkaaaaaaa. Pa, moja šteta je 300 KM, a što se tiče Policije o tome ćemo da s dogovorimo.”
Brzo sam razmišljala, hajde i 300 KM nije mnogo, ali šta ću sa Policijom, ode mi vozačka, nemogu raditi, a trebam u narednom periodu puno putovati.
“Moželi ikako bez Policije?” upitala sam.
Stao je zagledao auto, češkao se po glavi, pa opet zagledao auto. Podsjećao me je na seljaka koji tvrdi pazar.
Poslije nekoliko minuta reče: “Može, a ja ću i blatobran da ti ispravim da možeš da voziš, jer ako ga neispravim nećeš moći voziti.”
Gledala sam ga sa olakšanjem.
“Uredu, pristajem, a koliko će to još da košta, nemam kod sebe puno novca.”
Stade pred mene, pogleda me i reče: “Znaš ja do sada nisam nikad jebao neku taku gradsku, a pogotovo ne neku iz Sarajeva, a mislim da nisi ni ti bila sa nekim ovakvim. Hajde, preparkiraj auto s druge strane kombija i da udjemo u kombi i nema policije, ispravim ti blatobran, a za štetu ti nemogu oprostiti.”
Stala sam i gledala sam ga. Pokušavala sam da nadjem neko drugo rješenje. Ako nepristanem koliko ću još čekati da dodje policija, hoće li neko naići po ovakvom vremenu, a možda mi se može svašta desiti.
Ušao je u moja kola na mmjesto suvozača i čekao.
Štaću, ušla sam, pokazao mi je kako da parkiram, bilo je mjesta s desne strane njegovog kombija, tako da se moja kola nisu vidjela kad bude neko prolazio.
Pomogao mi je da udjem u kombi pridržavajući me za guzove mumljajući. Nazad u kombiju nije bilo sjedišta, bio je transportni kombi. Tu je bila spužva, dvije deke, jastuk.
Sjeli smo na spužvu, osjetila sam njegove debele, žuljevite prste na mom vratu. Polako ih je zavlačio u košulju, dodirujući grudi.
Otkopčala sam košulju, skinula grudnjak. Poče je da mi liže grudi, gricka bradavice.
Ružno sam se osjećala. Ležala sam na ledjima, a po meni je balio neki mali, debeli neznanac koji čak nije ni šeši*kinuo sa glave.
Grudi su mi bile vlažne, da nekažem balave.
Onda je kleknuo , raskopčao šlic i izvadio ga. Bio je sličan gazdi, nije bio velik, ali je bio debeo.
Polako me opkoračio i stavio mi ga je izmedju sisa. Uhvatio ih je rukama, stisnuo ih i polako počeo da me jebe izmedju sisa.
Rukama sam ga držala za debeli maljavi stomak koji je počeo da se znoji.
Uzbudjivalo me je što je maljav, što je onako debeo, počela sam da vlažim.
Primjetio je da sam počela da drhtim od uzbudjenja, rekao je “To Sarajko, vidjećeš kako je lijepo kad seljak jebe.”
Polako je počeo da skida gunj i košulju. Dok se skidao njegov junak me je dirao po bradi, obrazima. Iza njega je ostajao vlažan trag.
Okrenuo se skinuo čizme, pantalone, duge gaće (prvi pu sam bia s muškarcem koji nosi duge gaće prilikom sexa). Gledala sam ga i donji dio tijela mu je bio sličan gornjem, butine su mu bile kratke i debele, guzovi isto. Jaja su mu bila ogromna.
Rekao mi je “Šta čekaš? Skidaj se.”
Onda je kleknuo, uhvatio me za kosu i privukao glavu velikom junaku. Jedva mi je stao u usta. Dok mi ga je gurao u usta čelo mi je dodirivao njegov maljavi oznojeni stomak. Onda sam legla na ledja, raširila noge i on je prodro u mene. Bila ga je puna toliko debeo nikad nijedan bio u njoj.
Uživali smo najmanje dva sata. Zaista je bilo, bilo ……
Bio je u pravu. Bilo je to jedno zaista novo, nezaboravno iskustvo.